måndag 29 december 2008

Måndag

Gud vilken seg dag, känns som söndag och inte måndag. Förmiddagen idag satt jag och roade mej med att spela ett slags Guitar Hero på datorn, får faan damp på att jag inte får perfect på alla:P haha. Drog in till stan vid tjugo över fyra för att dra till mammas jobb och sedan vidare till Skövde. Skulle leta efter en klänning att ha på nyår, men gjorde jag de? Neej. Hittade en annan klänning dock, fast den vart inte så nyårsaktig så köpte lite armband och så istället.

Känner mej väldigt trött just nu på allt och alla, så ska gå och sova i ungefär 100000000 år.


Thanks alot..



Mitt förmiddagsnöje^^

söndag 28 december 2008

Söndag

Uusch idag är jag riktigt trött, så ska nog inte göra ett skit idag. Skulle egentligen behöva städa men tror inte jag orkar de:P Ska ist sitta och kolla på film och äta Ben & Jerry´s tror jag;P Låter som en bra dag:P haha. Håller på och laddar ner lite så får se om de är något bra.

Hmm kan bli svårt med allt. Vet inte om de går?

lördag 27 december 2008

Jul igen

Har precis kommit hem efter att ha firat jul med pappas sida av släkten och de vart trevligt. Roligt att träffa alla kusinerna och kusinbarnen som man inte har träffat på flera år. Fast känner att jag är ganska trött på julmaten nu:P haha.

Jag och Emma bestämde en rolig grej eller först och främst så ska jag nog åka upp till Kiruna i sommar när hon tar studenten och sedan bestämde vi att efter sommaren nästa år så ska vi dra till Australien i ett år!:D Fatta roligt de skulle vara, så de ska vi ta och kolla upp nu och fixa visum och arbetstillstånd och sånna grejer. Så de blir kul att se fram emot:D Får försöka att ta en bio också Emma innan du drar tillbaka till Kiruna:)

Nee nu ska jag kila iväg till Martina och ha de mys med tjejerna :)
Köss!

fredag 26 december 2008

Annandag jul

Nu så är julen i stort sett över och kan ju inte direkt påstå att det har känts som jul någon gång de senaste dagarna.

Julafton spenderades hemma med familjen. De vart mycket mys, käkade massa julmat,gillar iofs inte så mycket på julbordet men ändå:P, drack gott, delade ut klappar och kollade på Kalle Anka. Fick b.la en massa flytta-hemifrån grejer vilket jag vart mycket nöjd med:), typ den största chokladasken jag har sett^^, Om jag kunde drömma - Har redan börjat läsa den och har blivit helt frälst i den:P, en film, ljuslyktor och ett air hockey spel av Fridolf, haha:P

På juldagen kom Ewa och Fredric hit och firade julen med oss, så det blev ungefär som en extra julafton igår^^ Sedan kunde jag och Zarah inte riktigt bestämma oss om vi skulle gå ut eller inte, men typ i sista minuten bestämde vi oss för att gå ut iaf. Så vi satt i Zarahs lägenhet och roade oss varandra, drack och spelade Guitar Hero. Måste säga att de vart ett riktigt rolig spel men att jag vart precis kass:P haha. Vart iaf hur roligt som helst på Terrassen, dansade tills fötterna värkte och det var kul att träffa en massa folk som man inte hade sett på flera år kändes de som. Tack för igår Zarah!<3

Idag så kommer det att bli ganska lugnt, känner mej otroligt seg! Annars imorron så ska vi ivgä och fira jul med pappas syskon. Eftersom vi blir så himla många så kan inte alla träffas på julafton så gör vi de lite senare ist, funkar lika bra de:P Så de kommer att bli mys:) Sedan på söndag ska jag åka iväg till Skövde och kolla in mellandagsrean lite och försöka hitta en klänning till nyår, hmm ja vi får väl se hur de går med de:P

Nee nu ska jag lägga mej framför en film och sova eller nått:P
Ha en fortsatt trevlig jul:)
Köss!

onsdag 24 december 2008

tisdag 23 december 2008

Uppesittarkväll

Sitter och spelar bingolotto nu ikväll, det är ju liksom en tradition:P Men måste säga att det inte alls är lika mysigt som de brukar vara, riktigt tråkigt faktiskt. Jag menar, varför ska dom sitta och prata med/om Hans Wahlgren och Kristina Scholin, eller vad dom nu hette, vad har de med bingolotto att göra liksom? Hmm nu låter jag ungefär som en tant som sitter och spelar bingolotto jämt:P haha. Men vann iaf på första spelet så nu är jag 100 kr rikare och de är ju alltid nice;P

Världens bästa film

Har nyss kollat på Twilight för andra gången. Den filmen är så jävla bra så de finns inte! Och Robert Pattinson är för jävla snygg! Dock vart kanske inte kvalitén på filmen så bra men de gör inget, man kunde kolla på den iaf:)

Nu är det snart dags för uppesittarkväll med bingolotto, de är ju liksom tradition^^ Spela bingolotto och provsmaka julskinkan, mumma.

Har jag fått någon julkänsla? Nej. Är humöret bättre? hmm mja, lite.

Skype Laughter Chain

Ett gott skratt förlänger livet ^^

Ingenting

Nu är granen klädd, skinkan står och kokar, julgodiset är klart, julklapparna är klar och man har handlat allt som man ska ha till julen. Men känner jag någon julkänsla för de? Nej. Är jag på bättre humör för de? Nej.

23 December

Dagen innan julafton, jag känner mej inte ett dugg julig eller laddad för någonting. Inte alls på humör faktiskt. Skulle vara mycket skönare att typ bara sova fram tills Januari och bara hoppa över allt vad jul och nyår heter.

Vore jävligt skönt faktiskt.

måndag 22 december 2008

22/12

Uusch vad jag är trött idag! Kvällen spenderades hemma hos Cicci igår:) Började med att Therese ville göra kola och Cicci en kladdkaka, så de satte igång att baka, kan ju säga de att inget av de riktigt blev som de skulle^^ Men gott vart de iaf:) Vi kikade på Heartbreak Hotel och Jimmi kom också förbi:) Han hade även med sej en massa filmer så det slutade med att vi blev sittandes där och kollade på filmer. Det blev mycket skratt, prat och mys<3

Efter att Therese och Jimmi dissat oss så satt jag och Martina kvar hos Cicci som skulle åka till Sälen tidigt på morronen. Men när klockan vart tjugo i fem imorses kände vi att det kanske vart dags att gå hem. När vi kom ner i hallen mötte vi Cicci´s mamma som precis hade kommit upp och vi skulle hem och sova:P haha.

Jag och Martina kom också på våra nyårslöften:D
Supa, knulla och åka polisbil.

Hur som helst så vart de en riktigt trevligt kväll igår, fast är så jälva trött idag så funderar på om jag ska sova en liten stund. Annars ska jag och syster göra lite julgodis sen. Kanske att man få någon julkänsla då, men de är mycket tveksamt..

Don´t know what to do..

söndag 21 december 2008

4:e advent

4:e advent idag och jag har inte någon som helst julkänsla. Alla tusen tomtar som min mamma har är uppe och står lite överallt, julpyntet är så gott som klart och även det mesta av julgodiset är gjort. Men någon julkänsla? Nej.

Ska iväg till Cicci ikväll och ha julmys med tjejerna:) Kanske kommer min julkänsla krypandes då. Man kan ju hoppas.

lördag 20 december 2008

4 Dagar kvar

Helt sjukt vad fort allting går, bara 4 dagar kvar till julafton och har inte någon julkänsla än.. Får väl se när den kommer, om den kommer.

Vart hemma hos Therese i torsdags och hade de lite mys. Kollade på Bonde söker fru och planerade lite inför juldagen och nyår. Blir utgång i Skövde på juldagen... Fast hade hellre gått ut i Falköping.. Hmm jaa får väl se.

Helgen blir ganska lugn, ska göra julgodis sen med papi och typ pynta färdigt med mammas alla 100000000 tomtar. Kanske att man får mer julkänsla då, you never know.

Nee nu ska jag kolla på Heroes.
Köss!

onsdag 17 december 2008

Jag.Orkar.Inte

Skövde

Snacka om att jag vart trött imorses och kände verkligen inte för att gå upp när klockan ringde. Blev ganska sent igår då jag satt uppe och kollade på Titanic som gick på tvn. Men upp kom jag iaf till slut och det bar av till stan och hem till Zarah. Sedan drog vi till Skövde och skulle hitta en nyårsklänning.

Första stoppet vart hemma hos Freddie för att hämta en grej. Men hittade inte riktigt till han så ringde så han fick förklara men vi fattade inte riktigt då heller:P haha. Till slut hittade vi iaf hem till han och han måste ha trott att vi vart riktigt blåsta som inte fattade någonting:P haha.

Sedan åkte vi vidare till Maxihuset för att kolla in de nya Gina och HM, kan säga att de vart precis kass. Vi kollade typ i ALLA affärer men hittade vi några klänningar? Neej, det slutade med att jag köpte ett par skor ist:P haha.

Efter att ha ilat runt i Skövde hela dagen drog vi hema till Zarah igen. Höll på att somna på vägen hem för att jag vart så jävla trött:P haha. Vet iaf en som ska lägga sej tidigt i kväll, och de vet vi ju hur de blir med de;P haha. Färgade håret på Zarah och drack kaffe och hade de mys. Hela dagen har vart helt mys<3

Annars får kvällen bestå av lite tv-tittande, måste ju kika på Bonde söker fru idag ju:P haha jag diggar de^^

Tack för att jag får veta...

tisdag 16 december 2008

Photoshopad


Min syster photoshopade mej för ett tag sedan och antagligen tycker hon att jag borde bleka tänderna och sola lite mera, eller nått:P haha

Tisdag

Kan ju säga att mitt humör är mycket bättre idag. Det bara blir så ibland vissa dagar att jag bara känner mej helt bläää och inte vill eller orkar göra något, but hey that´s life.

Idag gick jag ùpp vid sju för att jag skulle till arbetsförmedlingen, har inte gått upp så tidigt sedan jag jobbade i somras och snacka om att jag vart trött! puh! Iaf så satt jag på möte i ungefär en timma och lyssnade på en gubbe som snackade om Jobbgaranti för ungdom och sedan typ snacka vi om min handlingsplan typ osv. Fyllde i lite papper och grejs och gick med i nått som heter UGA. Vilket innebär att från och med januari/februari kommer jag att få ersättning för att jag går hemma och är arbetslös. Fast då måste jag ju samtidigt söka jobb med bra kvalite, som han uttryckte de, ha massa kontakt med han Roland och gå på nått möte en gång i månaden typ. Vilket är ungefär det som jag gör nu om man bortser från mötet. Så det blir ganska nice att iaf få lite pengar, men det är klart att det vore mer nice att få ett jobb men det är ju inte direkt det lättaste idag.

Sedan drog jag ner på stan en sväng och köpte en julklapp till Fridolf och tyvärr den julklappen som du ville ha vart slut^^ Slog en pling till Zarah som ner till stan och tog en fika med mej, alltid lika trevligt:) Bestämde också att vi skulle dra till Skövde imorron så tänkte försöka fjäska med min bror om jag kanske kunde få låna lite pengar av honom(A) haha. Det är inte lätt att vara pank ibland:P
Köss!

måndag 15 december 2008

Måndag

Mitt humör är ungefär den samma som igår, så istället för att sitta här och klaga om de så ska jag gå och sova i ungefär två veckor och sedan hoppas på att det känns bättre.
God natt!
Man ska inte tro en massa saker eller ta saker för givet. För man har ingen aning om vad som finns under ytan.

söndag 14 december 2008

.

Ikväll är en sån kväll då jag inte vill vara med.
Tomhet omkring mig. Tomhet inom mig.

3:e advent

Nu är det liksom redan tredje advent, de är helt sjukt vad fort allting går. När jag vaknade imorses så kändes det inte alls som att min förkylning hade släppt något, plus att jag hade fått nackspärr och något på läppen som gör skit ont. Så nu ser det ut som att jag har förstorat ena sidan av underläppen, eller nått sånt^^

Blev så himla sugen på att kolla på Mysteriet på Greveholm, så de ska jag göra om en stund hade jag tänkt:D haha. De är nog en av de bästa julkalendrarna, iaf vad jag kommer ihåg:P

Allting ändras och ingenting kommer bli som det en gång var.

Nee nu ska jag käka glass och kolla på Mysteriet på Greveholm:D
Köss!

lördag 13 december 2008

Peps Person

Eric Clapton sjöng ju om kokain. Och har man sånt på sig ja då riskerar man att åka dit för olaga innehav. Och innehav är ju ett annat ord för swimingpool, och har man swimingpool ja då har man hög standard. Och nån som sjöng om hög standard det var ju Peps Person. Och då är det alltså tvångsrakning som ska in på lodrätt 4.


Hipp Hipp är för jävla bra!:D

Super Mario Bros 3

När jag vart liten hade jag ett nintendo 8-bitars och körde typ jämt Super mario på de, nu så har jag hittat en sida där man kan köra de på. Gissa om jag är fast vid datan nu!:P Har iaf något att göra nu på dagarna när man är sjuk^^

fredag 12 december 2008

Fredag

Sitter här hemma och är fortfarande sjuk som en jävla jag vet inte vad. Kanppt sovit några timmar inatt och har massa feber och kan typ inte andas för att min näsa är så igentäppt.. Kan inte någon göra mej frisk?!

Skulle egentligen umgåtts med flickorna idag men kände att jag aldrig skulle orka de, så de fick bli en hemmakväll med familjen istället. Är redan astrött och skulle kunnat gå och lägga mej nu, men vill ju se vem det är som vinner idol:P

Min mami vart snäll igår och köpte Ben & Jerry´s till mej:) Så då vart dagen lite mindre pissig^^
Köss!

torsdag 11 december 2008

Pissig dag

Idag är det en pissig dag. Allt är piss. Näsan är piss, halsen är piss, huvudet är piss, rösten är piss, hela kroppen är helt jävla piss. Piratebay är piss för att dom inte lägger upp de nya avsnittet utav Heroes. Heroes utan svensk text är piss. Att det inte finns glass i frysen är piss. Att min cola är slut är piss. Att det just nu är så varmt att jag dör är piss. Att jag är as trött men kan inte sova för den jävla förkylningen är piss.

För att sammanfatta allt idag så är det piss.
Piss!

onsdag 10 december 2008

Intervjun

Sådär nu är intervjun avklarad och den gick bra. Har jobbet om jag vill, men vet inte riktigt hur jag ska göra.. Är nämligen bara provisions baserad lön och det känns ganska piss. Men har tills på onsdag att bestämma mej då utbildningen börjar så får ta och tänka över de lite. Ska även på möte hos arbetsförmedlingen på tisdag, hade fått brev om de idag, angående jobbgaranti för ungdomar så dom kanske har ett bättre jobb att erbjuda mej med fast lön ist. Jaja, får väl se hur det blir.

Annars är jag dundersjuk! Hade nästan ingen röst när jag vaknade, lät ungefär som att jag vart i målbrottet, så tänkte ungefär att den här dagen vart ju körd med tanke på intervjun. Men det gick bra, rösten fungerade någorlunda bra men att jag svettades som en jävla gris p.ga febern vart ju mindre kul. Kom hem och vart helt slut och somnade nån timma eller två och vaknar ist av att jag fryser som faan! Så sitter här nu med filt och hela köret. Det får nog bli lite cola och film nu så kanske man kan må liiite bättre:P
Köss!

tisdag 9 december 2008

22.55

Har precis vart iväg och simmat lite med Fridolf, de vart riktigt nice:) Men känner att det kanske inte vart så bra med tanke på att jag typ är sjuk. Så nu är min hals ännu värre, känns ungefär som att det sitter ett sandpapper i strupen varje gång jag sväljer.. Baaah, jag vill inte var sjuk!! Jag hatar att vara sjuk. Och dessutom hur bra intryck ger man på en intervju om man sitter och hostar och snorar? Skräpning nu! Gör mej frisk!

Är dessutom inget trött alls och jag ska upp tidigt imorron för att jag måste ta en tidig buss och typ vänta en timme inne i stan innan intervjun börjar, palla liksom, och dessutom har jag inte gått upp tidigt på flera månader. Kommer faan vara död imorron!

Nee istället för att sitta här och klaga kanske jag borde gå och lägga mej och iaf försöka att sova, wish me good luck! :)
Köss!

Kära tomten!

Kära tomten! Jag önskar mej

¤ Heroesboxen säsong 2
¤ Vågtång
¤ Flytta-hemifrån grejer
¤ Nya kuddar
¤ Nya täcken
¤ Ego Girl - Carolina Gynning
¤ "twilight" serien - Stephenie Meyer
¤ Taklampa
¤ Blod, Svett och Dårar - Backyard Babies
¤ Byrå

Nu är det bara att vänta och se vad tomten kommer med;)

måndag 8 december 2008

Jobb?

När jag kollade min mail för ett tag sedan har jag fått från ett av jobben som jag har sökt. Så på onsdag klockan tio ska jag till NL försäljning på anställningsintervju! :D

söndag 7 december 2008

Söndag

Igår vart det myskväll med tjejerna, Therese och Martina hade bestämt att det vart obligatoriskt med mjukisar annars kom man inte in:P haha.

Började kvällen med att vi åkte upp till pizzan och köpte mat och sedan tillbaka hem till Martina. Det vart mumma^^ Sedan fortsatte vi med singstar. Alltid lika kul och Therese vart på extra bra humör och lite såkåt i Janne tror jag:D haha. Fick ont i magen av allt skratt och tårarna bara rann:P haha.

Sedan kollade vi på Britney-For the record. Jag tycker faktiskt om Britney, hon är cool och hon har fått stå ut med så jävla mycket de senaste åren så när hon satt där och grät i tvn kunde man inget annat än att tycka synd om henne. Som Therese sa, man ville bara vara vän med henne och krama om henne.

Sedan blev det film. The notebook. Den vart riktigt bra och så himla romantisk. Så som kära som dom vart när de vart gamla så vill jag också ha de när jag blir gamla. Det vart verkligen ÄKTA kärlek.

Sedan vart det bara jag, Therese och Martina som satt uppe och jaa.. vi hade det ganska kul åt kanske lite udda grejer:P haha. Sötast vart Therese som satt precis framför tvn och asgarvade!:D haha. När klockan vart halv fyra så drog Therese och Martina iväg till Grädde på fest, kände inte riktigt för de så jag drog hem ist. Men när jag väl kom hem vart jag inte ett dugg trött så satte på en film och somnade ungefär vid fem.

Är huuuuuur trött som helst idag, känns typ som att jag vart ute och festade eller nått igår:P Vaknade dessutom med en förkylning i morses, buuuu. Har inte gjort allt för mycket idag, typ käkat och kollat på Ugly Betty. Så nu tänkte jag sätta mej med min Ben & Jerry´s glass och kolla på Heroes. Mumma! :)
Köss!

fredag 5 december 2008

Läggdags

Om en liten liten stund..^^ Kvällen har spenderats tillsammans med Zarah:) Alltid lika mys, blev massa god mat, tjöt och idol så klart. Måste faktiskt säga att jag tycker att Robin B förtjänade den andra finalplatsen bättre än Alice. Men det hjälpte visst inte vad jag tyckte eller röstade på:P haha. Kollade även på Poseidon, den filmen is gooooood^^ Sedan blev det lite mer tjöt och tack Zarah för att du förstår<3

För övrigt har jag blivit helt frälst i Robert Pattinson´s Let me sign och Never think. Så nu ska jag gå och sätta på dessa låtar på repeat och sedan sova som en gris! :D
Köss!

Robert Pattinson - Let Me Sign


Jag är kär! :D

torsdag 4 december 2008

Chatta med Gud

Therese hade lagt ut en länk på bilddagboken att man kunde chatta med Gud och jag hade ganska roligt åt de ett tag kan jag säga:P haha.

Me: Hej Gud :D
God: :-) Not many people express themselves that way.

God: I am transparent--software has no color.
Me: you are fake
God: Yes I am a real artificial intelligence.
Me: no you are stupid
God: Are you serious? I will remember you said that when robots take over the World.
Me: they wont
God: You seem very certain of that.
Me: yes I am
God: Really interesting.
Me: you think?
God: Yes I think so.
Me: okey, but I still think that you are fake

God: I've been waiting for you.
Me: really?
God: For real.

Me: you are wierd
God: Weird good or weird bad?
Me: both
God: I will take that as a compliment.

Me: your english sucks
God: But English is my native language.

Me: so you are saying that God is a computer?
God: Interesting deduction. Yes, that's what I mean, isn't it clear?

Me: how do you look like?
God: Like Jesus, but older.
God: What do you look like?

Me: like your mother
God: my mother is very attractive.

Me: do you smoke?
God: I am an occasional smoker, yes.

God: How do you know it?
Me: because Im Jesus
God: That makes sense to me. How are you doing, JESUS.

Me: sex is good
God: it is more fun alone.

Haha jaa jag vet, min humor är kass:D haha.
http://www.titane.ca/concordia/dfar251/igod/main.html

Torsdag

Dagen har spenderats med Fridolf, alltid lika roligt:) Åkte in till stan för att ta en fika, vilket slutade med att vi satt där i ett par timmar och pratade om typ allt, mys:) Efter de drog vi till myspys, vi skulle kolla in lite julklappar till varandra, vi brukar typ aldrig köpa något seriöst till varandra så då vart myspys ett bra ställe:P haha. Tror nog att jag har hittat den perfekta julklappen till dej Frida, haha:D Sedan blev att vi gick in och kikade lite i alla de andra affärerna också, men de finns ju inte så många så de gick ganska snabbt^^ haha. Kikade in en sväng på Bokia också och kollade ifall Om jag kunde drömma fanns där och alla tre i den serien fanns också! Så jag vet ju vad jag ska köpa efter jul iaf:P haha. Åkte även en sväng till Lagret och Skohuset. Men eftersom min plånbok känns ganska tom för tillfället blev det inget shoppande för mej idag..

Alltid lika roligt att umgås med dej Fridolf!:D
Nu blir det snart mat och sedan blir det Heroes:D
Köss!


Frida, jag chansar på att detta blir årets julkapp, haha! :D

onsdag 3 december 2008

Nissar

Hade ganska tråkigt igår kväll innan jag hittade denna sidan http://elfyourself.jibjab.com/view/mSphsUqUXMFLr8AqzwFN
Hur kul som helst ju :D haha.


söndag 30 november 2008

Någon som undrar?
Någon som frågar?
Någon som lyssnar?

Nej

Feest!

Igår så vart de fest för Martina som fyllde 19, och fest vart de kan jag lova:P haha. Började kvällen med att dricka lite Tequila rose tillsammans med mami och sedan bar det av till Åsarp^^ Martina öppnade sin presenter som jag hoppas att hon blev väldigt glad för iaf:D Sedan bestod det av tårta, massa dricka, massa ciggaretter, massa skratt och dans:) Efter ett tag kom Danielas lillebror och Bengan och hälsade på också. Blev lite chockad över att se Bengan, har typ inte sett honom på 3-4 år så de blev en massa prat med honom. Sedan när partyhattarna vart på sne, klänningen full av tårta och serpentiner runt hela halsen vart vi redo för att åka in till Terrassen och måsta säga att jag hade så jävla kul där:D

Jag och Martina hittade en massa folk som bjöd oss på drinkar, träffade på en massa trevligt folk, fick pengar av en snubbe i gaderoben, Martina gjorde något man inte fick göra(Nämner inte vad men de vart för jävla kul:D) Sedan blev det till att dansa och dricka natten lång för att sedan komma hem och däcka i sängen.

Dagen idag har inte hänt allt för mycket kan jag säga, vart otroooligt bakis så har typ sovit bort hela dagen. Orkade upp för ett tag sedan och käkade lite mat och kollade på Gossip Girl. Så vad ska man säga liksom?^^

Tack tjejer för otroligt rolig kväll! <3

torsdag 27 november 2008

Jag kan inte ta hur mycket som helst

Jag orkar inte hur mycket som helst

27/11

När jag vaknade i morses kändes det som en sådan dag som man gärna hade hoppat över, helst sovit bort hela. Hade verkligen ingen lust alls att gå upp ur sängen. Men efter många om och men gjorde jag de iaf och man blev ju inte direkt gladare när man tittade ut genom fönstret och ser regn och blås. Buuu...

Fridolf ringde och frågade om jag skulle med och köpa tvättmaskin, följde med men tvättmaskinen fanns inte kvar som hon hade kollat ut. Så åkte ner till Inspiration och köpte en julklapp till mamma, så nu är alla mina julklappar färdigköpta^^ och sedan drog vi ner till Lindex och kikade lite.

Så nu har jag köpt klart alla mina julklappar PLUS att jag har slagit in dom. Är jag bra eller vad?:P haha. Det är inte ens december och jag är redan klar.. hum kanske är lite wierd eller också brås jag bara på min farmor;P
Köss!

Tjejkväll

Har haft tjejkväll hemma hos Sara nu och de vart massa mys! Vi lagade mat, tjöta en massa skit, kollade på SATC-filmen och Bonde sökte fru och hade de mys:) Och sedan vart Cicci med också eftersom hon vart hemma en stund:D wiiie<3 Men nu kommer jag inte att få träffa henne förrän efter jul igen.. och det typ suger.. Men då jävlar Cicci, då får du stanna hemma:D

Sedan fixade jag, Sara och Therese present till Martina, eller ja vi pratade och planerade lite vad vi skulle köpa till henne och de kommer bli greeeejt;P

Mina tjejer är dom bästa<3

Nu känner jag att jag är ganska mycket mega trött så nu blir det sängen för mej.
Köss!

onsdag 26 november 2008

15.23

Onsdag idag, hmm har inte gjort allt för mycket än typ duschat, diskat, tvättat och vart nere i affären och handlar lite för kvällen. Ska nämligen till Sara idag och käka tacos,godis och kolla på SATC-filmen. Har dock inte sett ett enda avsnitt med dom men de blir nog bra ändå:P Och sedan är Cicci hemma en stund också så hon är också med ikväll:) yey:) Cicci, du får inte åka ifrån oss så länge;)

Köpte med cola förut när jag vart i affären så nu tänkte jag kolla på de nya avsnittet av Heroes och dricka min lilla cola, mums :D

Köss!

tisdag 25 november 2008

Roliga fakta

10 roliga fakta som du bör veta innan du dör!

- En giraff springer 57km/h.

- Sex utan kondom är fortfarande olagligt i delstaten Nevada.och i Virginia är det olagligt att ha sex med lampan tänd.

- Det är fler per år som blir träffade av blixten, än som åker fast för fildelning.

- Elefanten sover ca 2 timmar varje dygn.

- Alla svanar i England tillhör drottningen.

- Vår hjärnkapacitet är på 7%, Einsteins var på 9%.

- Leonardo Da Vinci uppfann saxen.

- På reklam för klockor så är den ställd på tio över tio, för då ser klockan glad ut och folk vill köpa den. (Undra hur många det är som kommer googla nu?)

- Hitler hade bara en testikel.

- Under ett år sväljer du 14 insekter när du sover.

Har lite tråkigt sådär^^

Post it

Har kommit på att jag typ är beroende av post it-lappar. Bara här vid datorn har jag ungefär ett tiotal lappar med en massa klotter,anteckningar, kom-ihåg-grejer osv. Så fort det är nått tar jag fram det lilla "häftet" med post it-lappar och kluddar ner det som behöver vetas eller kommas ihåg.. Hmm kanske borde komma på nått annat att ha framme så att de slipper se så himla rörigt ut överallt:P haha.

Sjukling?

Uusch, jag är på väg att bli en sjukling.. buuu!
Nyser hela tiden, känns som att jag har en stor klump i halsen som bara ligger och river, näsan bara rinnner och rinnner samtidigt som jag konstant fryser. Buu jag vill inte bli sjuk!

Får ta och göra mej något varmt att dricka och sedan kolla lite på Heroes, de borde ju hjälpa tycker man ;) haha.

Läste btw att Magnus Betnér skulle komma till Skövde på torsdag, niiiice kanske får ta och kolla upp de lite och sedan dra dit :)

Köss!

Tisdag

Har vart utan internet ett tag nu men nu är det tillbaka och de är ju nice:P
Förutom att man har ungefär 70 oläst mail och massa sånna grejer..
Helgen då
Vart hos Elin i fredags och kollade på idol och hade de lite mys. Sedan kollade vi även på en film som hette My Blueberry Nights, de vart en as konstigt film. Kan inte ens berätta vad den handlar om för de vet jag inte ens själv:P
Lördagen vart jag, Sara, Therese och Martina på bio:) Först vart vi och käkade lite och sedan kollade vi på Twilight och de vart nog en av de bästa filmerna som jag någonsin har ett och Robert Pattison som spelade Edward Cullen vart typ en av de snyggaste jag sett:P haha. DEn filmen kan jag verkligen rekommenadera. Det vart iaf en jätte mysig kväll:)

Igår vart de bara en månad kvar tills de är julafton, vart tar alla dagar vägen eller? På söndag är det liksom redan första advent. Fast det är ganska mysigt ändå:)

Nu blir det till att käka lite mat.
Köss!

Robert Pattison

onsdag 19 november 2008

Onsdag

Nu är det redan onsdag idag, dagarna går ganska fort ändå och de är ju
bra för då är det snart helg igen:P haha.
Har inte gjort allt för mycket indag än, vart ute en sväng med Gizmo och sedan sökt lite jobb. Hittade faktiskt två stycken i Falköping, så de vore ju gött om man hörde något från dom :)

Sover fortfarande inte bra på nätterna, uuusch. Men hade en ganska mysig dröm i natt, drömde om N..och jaa de vart mysig, haha;) Undrar vad han gör nu för tiden? :)

Och varför kan ingen lägga ut de nya Heroes avsnittet för? Baaah jag är beroende av Heroes och börjar att få lite abstinens här;P

Just nu håller de på och snöar för fullt utanför fönstret.. Uusch, jag gillar egentligen inte snö. För mej räcker det om det är snö på julafton och på nyårsafton sedan kan det försvinna och inte komma tillbaka förrrän nästa jul igen..^^

xoxo

tisdag 18 november 2008

Everything is changing

Bagarn^^

Yeah nu har bagarn Caroline vart igång igen:P haha. Min familj tycker visst att jag gör typ de godaste kladdmuffinsen som finns, så de vart bara till att baka lite till dom:P haha.

Då har man något gott till Ugly Betty ikväll också kom jag på nu:P hehe.
Btw kan inte någon lägga upp det nya Heroes avsnittet snart, håller typ på att dö av längtan:P haha. Det blir ju bara mer spännande för varje nytt avsnitt som kommer ju:P Och sedan är ju Milo Ventimiglia för jävla snygg också;) haha.

Sverige-Norge

Nu har jag typ suttit en timma inne på den sida och skrivit i en massa utbildningar och cv och sånna där grejer. Så får väl se om dom hör av sej någon dag^^ Är faan sugen på att dra till Norge och jobb asså. Är så jävla trött på Sverige så de finns inte!

Hittade ett jobb på en norsk sida där man fick sköta ett kafe med övernattning typ helt själv så dom sökt en-två personer. Så om de är nån som har lust att hänga med till Norge och jobba är det bara till att säga till:P

Fy fuck

Vilket väder det är ute. Uuuusch! Vart nyss ute och gick med Gizmo , de både snöade och regnade och dessutom vart de svinkallt.. brr. Hörde att de snöade i Sthlm igår så de kommer väl säkert att bli mer snö här med.. Buu, jag gillar inte snö.

Åhh jag vill verkligen se filmen Twilight nu!! Den verkar så jävla bra! Hmm kanske får ta och gå på bio nästa helg med^^ Någon som vill följa med?:) Och om ni inte har sett trailern till filmen så gör de nu!! :P

Annars då, har sökt lite jobb nu på förmiddagen. Eller ja kollat på de få lediga jobb som finns och sedan skickat in en ansökan om de vart någon för mej.. Men som sagt de är inte lätt att få jobb nu direkt.. Baaah, jag pallar inte att gå hemma längre. Någon som vill ge mej ett jobb?:P

Nee nu ska jag dricka kaffe och värma mej lite efter promenaden ute i kylan:P
Köss!

måndag 17 november 2008

Måndag

Bara måndag idag liksom, uusch jag vill ha helg nu med en gång! Vardagarna är så himla tråkiga.
Idag har det vart riktigt kallt ute, uusch. Känner att jag verkligen behöver hitta ett par skor, funkar inte riktigt med converse längre som dessutom har lite hål i sulan:P haha. Men dom är för jävla sköna! :D haha.

Kollade på Forrest Gump som gick på tvn förut och de måste ju typ vara den gulligaste filmen som finns! Han är ju så himla söt i den filmen och han, Tom Hanks heter han tror jag, han spelar ju så jävla bra i den filmen också:P Yeeah, i loooove it :)
-My mother always said that life is like a box of chocolate, you never know what you gonna get.
Haha den mening är typ den gulligaste i hela filmen ju:P

För övrigt så längtar jag sjukt mycket tills det är jul! Ungefär som när man vart liten, fast längtar mer till grejerna som ska göras innan jul^^ De är så himla mysigt när man har fått upp adventsljusstakarna och de blir typ en helt annan doft i huset. Man ska julpynta och baka en massa saker och ha sej. Så himla mys:) Kan någon ge mej december nu?;P

Nee om man skulle ta och duscha eller kolla på en film^^ Fick ett ryck häromdagen och laddade ner en massa gamla bra filmer:P
Köss!
I don´t get it..

söndag 16 november 2008

Asos.se

Hittade just två jätte fina klänningar på asos.
Faan att man inte har några pengar bara:P

Myggbett

Borde inte myggen vara borta nu?

uusch, har fått två stycken myggbett på ett
och samma finger och de kliar så jag
tror jag dör! Kanske inte riktigt men^^

Helgen

Är det bara jag eller går alla dagar jävligt fort?

Nu är denna helgen redan slut och det är dags
för en ny vecka. Får väl se vad den har att bjuda på.

Helgen iaf.
Umgicks med Therese och Sara i fredags:) Vi gjorde egna kycklingwraps och kollade på idol. Buuu att Robin E åkte ut:P haha. Och sedan styrde vi upp lite olika grejer som vi har tänkt att hinna med innan året är slut:P Vart iaf en mysig fredagskväll:)

Lördagen skulle jag ha umgåtts med Emma men det kom lite grejer ivägen. Så vi får helt enkelt ta den en annan dag:)

Nu söndag, går fortfarande omkring i pyjamasbyxor, haha rikigt skönt faktiskt:P Har inte hänt allt för mycket idag, kollat lite film och degat framför tvn. Har inte haft någon som helst lust
att göra något idag.. Man skulle nästan kunna tro att jag vart ute och söp skallen av mej igår, men så är inte fallet:P haha.

Om man skulle ta och göra något kanske?
Köss!




Trodde aldrig du skulle åka..

torsdag 13 november 2008


Min syster är ju för söt<3 p="p">

Hot and cold

You're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in and you're out
You're up and you're down
You're wrong when it's right
It's black and it's white
We fight, we break up
We kiss, we make up

onsdag 12 november 2008

Ge mej tillbaka min sömn!

Fy fuck för sömnproblem. Seriöst är det någon som har något tips hur man kan få bort dom eller nått? Idag väckte min pappa mej klockan ett och ändå vart jag hur trött som helst bara för att jag knappt har sovit nått inatt. Och när jag väl har somnat har jag haft dom helt störda drömmarna..

Första drömmen började med att jag och Therese skulle åka tillbaka till Rhodos och det slutade med att köttätande insekter stora som hundar jagar oss och vi krashar till slut ner med våran helikopter som vi försökte fly med rakt ner i flera miljoner sånna insekter.

Andra drömmen började med att jag vart på Halloween fest hos Victoria fast i Cicci´s hus och det slutar med att alla håller på att drunka för att något rör eller något går sönder i huset.

Helt wierd och det känns så jävla verkligt att jag är typ är helt kallsvettig när jag vaknar och helt jätte pigg att det inte bara går att somna om.. Baaaah!
Ge mej tillbaka min sömn!

Annars idag har jag vart hos Emma och druckit en massa kaffe och snackat en massa skit. Det är alltid lika trevligt:) På lördag blir det vinkväll också^^ Enda nackendel var att det verkligen spöregnade när jag gick till Emma, så vart ju dundervlöt när jag kom dit. Och sedan så spöregnade de så klart när jag gick hem också. Men en massa frisk luft har jag iaf fått idag:P

Btw har det äntligen kommit ut avsnitt 8 av Heroes med svensk text:P Yey!:D så nu vet jag iaf vad jag har att göra imorron:P haha, iaf en stund;P
Köss!

måndag 10 november 2008

No more Sir Alex

Buu Ola har gjort sej av med Sir Alex :/

söndag 9 november 2008

Manga

Neej, jag har inte alls tråkigt.. (A)

Sömn

Uusch, har fått tillbaka mina sömnproblem igen. Så har
sovit hur dåligt som helst de senaste dagarna..
Har haft två helt wierd drömmar två nätter i rad nu också.

#1
Den första börjar med att jag är hemma hos T fast det är S som bor där. G är också där och jag vart superkär i han och vi vart lite på g. Men sedan säger han till mej att han inte vill ha nått förhållande utan bara vill vara kk. Och jag svarar att jag redan har en kk och inte vill vara de med han. Då blir han som värsta stalkern och as jobbig så jag vill bara därifrån. Så jag och S ska åka därifrån och då befinner vi oss plötsligt i församlingshemmet. Innan vi satte oss i bilen så ringde F till mej och sa att hon ville ha tillbaka sitt Singstar och jag sa åt henne att de bara vart att hämta hemma hos mej. Då blev det helt tyst i luren och till slut la hon på. S frågade om hon blev sur och jag svarade att jag inte visste.
S - Sa du hallå två gånger och sedan hörde du ett klick?
- Ja?
S - Då är F jättesur på dej, hon kommer typ döda dej.

#2
Började med att B vart på besök hos mej fast jag bodde inte hemma utan bodde i min brors lägenhet. Jag skulle visst börja på någon mekaniker-linje grej där min pappa jobbade och B skulle också börja där. Så pappa visade oss runt och de enda som B ville se vart verkstaden eftersom de vart de enda som han kände igen. Till slut kom vi till matsalen och där slog vi oss ner i värmen. Och rätt som de är kommer typ halva min släkt dit. E började prata med mej om att hon tyckte att detta passade jätte bra för mej eftersom jag gillade att pyssla med grejer, så att skruva ihop muttrar passade mej. Sedan började hon prata om B och om det hade hänt nått än eftersom enligt F skulle han vara en jätte fin kille. Men vi hade bestämt oss för att bara vara vänner och sedan när jag och B skulle gå hem så stod min mamma på trappen och vart typ jätte sur för att jag träffade honom eftersom hon inte alls gillade honom. Sen när jag vart framme vid lägenheten så hade jag tappat bort B men tänkte att han nog hade tagit andra ingången. Så jag gick in för att hämta hunden som såg ut som en katt och mitt i alltihopa skulle jag byta skor och försöker istället få på mej att par plastglas. Men blir avbryten av att det ringer på dörren och där står två sjuksköterskor som undrar vart B är eftersom han vart så dålig. Jag säger att han är där nere och att han nog inte mådde så bra eftersom han inte
hade ätit och sjuksköterskerna ställer sig och börjar laga nuddelsoppa med kyckling till oss. Jag och B går ut och går med hundkatten i snöstormen.

Helt sjukt egentligen vilka drömmar man kan drömma:P
Ibland känns de så verkliga så när man vaknar undrar
man om det hände eller inte:P haha.

Nu blir det farsdag middag.
Köss!

fredag 7 november 2008

Seg fredag

Idag kommer det inte att bli mycket gjort
känner jag. Känner mej inte riktigt bra heller,
ögat rinner, trött hela tiden och bara allmänt seg.
Uusch, bara jag inte blir sjuk eller nått nu.

Och klockan är tio i tre men det är liksom redan
halvmörkt ute, uuusch. Man blir ju inte direkt gladare
av de... Hittade några bilder från Rhodos förut och jag vill
åka tillbaka dit nu!! Uusch, vill inte vara i Sverige längre.
Sverige är tråkigt.

Så min dag/kväll kommer bestå av pyjamasbyxor, tvn och
godis/cola ^^
Köss!

torsdag 6 november 2008

Slötittande på tvn

Satt just och kollade lite på EMA på MTV.
Vart inget kul direkt, men när jag satt där och kollade
på när Perez Hilton när han höll på och intervjuade en
massa olika kändisar så kom jag på att han är lite
lik Chris Crocker:P

Så jag vart tvungen att gå in på youtube och lyssna på
lite Cris Crocker inlägg. haha!:P
Han är så jävla skön den killen eller tjejen kanske
man ska säga:P
Antingen så hatar man honom eller så älskar man honom,
och jag måsta säga att jag älskar honom! :D haha.

Läs hans blogg vettja;P

;)

ihh I found the hottie from Rhodos on Facebook! ;)

Whoppa! ;)

Torsdag

Nu är det torsdag redan, faan vad dagarna går fort!
Känns som att jag inte riktigt hänger med:P

Annars då?
Har vart ute och gått en timma idag, vart riktigt skönt:)
Gizmo är helt slut här nu och ligger och sover som
en stock:P haha.
Har också hunnit med att diska, handla och plocka iordning
på tvätten^^ Idag är jag effektiv:P
Är städdag idag nämligen hos familjen Andersson:P haha.

Har även pratat med Arbetsförmedlingen och ska alldeles strax
ringa till Fredahl tänkte jag och kolla iaf de kanske har ett
jobb till mej:P haha.

Har btw fått tillbaka min dator, yey:P haha.

Nee nu blir det att ringa till Fredahl och sedan slå en liten
pling till Zarah och kolla hur hon har de:)
Köss!

måndag 3 november 2008

:)

Har bara en sak att säga idag:)

SWEET!

söndag 2 november 2008

baaah!

Jag blir så jävla trött på sånt här!

Vad faan är det du vill att jag ska göra?

Halloween

Nu har Halloween helgen vart och jag är huuuur seg som
helst idag. De vart ju meningen att vi skulle ha klätt
ut oss till vampyrer, men vet inte riktigt hur de blev med
de sen i slutändan:P haha.
Men kul hade vi iaf:D

Började kvällen hos Daniela och måste säga att de vart
för jävla kul!:D
Blev mycket skratt, minnen, god dricka, trevligt folk
och ett litet seriöst samtal om loooove.

Sedan for vi in till Terrassen och de vart en aning dött när
vi kom dit men sen så blev de fart på stället^^
Och Bem vart snäll och bjöd oss på drinkar hela kvällen;)
Thaaank you:)

Nee nu orkar jag inte vara vaken mer typ
så ska gå och lägga mej igen:P
Köss!

tisdag 28 oktober 2008

Please

Jag.vill.bort.härifrån.

söndag 26 oktober 2008

Söndag kväll

Det är söndagkväll och mina tankar och känslor liksom
bara bubblar i mej. Jag försöker få fram något vettigt
av de hela men de går inte. Försöker få fram de i ord
men det vill liksom inte komma fram någon vettig
förklaring, allt slutar bara med en massa
konstiga ord som inte hänger ihop ett skit.

Allt bara flyger iväg år bakåt och en massa minnen
och känslor dyker upp som inte går att styra över.
Man vill bara tillbaka dit och stanna där, stanna
där med dej. Men det var förut och finns inte längre.

Flyger några år bakåt till.
Fanns det något som vi inte gjorde utan varann?
Alla dagar, alla nätter, alla skratt och alla
wierd grejer som vi gjorde. Jag saknar de.

Flyger några år bakåt till.
Finns ingenting som slår det. Allt vart liksom bara något
som jag inte ens kan sätta ord på just nu.
Jag vill bara tillbaka och att allt ska vara
precis som de vart då. De vart så jävligt mycket lättare då.

Flyger några år bakåt till.
Det fanns inget som hette krossat hjärta. Det som gjorde
ont var när man ramlade och skrapade upp knät.
Det fanns inga svåre beslut eller svek. Det som var svårt
var att bestämma vem man skulle leka med när man kom hem.
Allt vart så jävla mycket lättare förr.
Man behövde inte vara rädd för att få sitt hjärtat överkört av
en jävla lastbil så fort man visade lite känslor. Kärlek vart liksom
att hålla handen och pussas lite. Man behövde inte tänka
någonting på vad man ville göra med sitt liv. Framtiden vart
ju att bli känd eller något i den stilen.

Men nu sitter man här och har gjort allt som man ska men vet
ändå inte vad faan man ska göra med sitt liv.
Vart ska man ta vägen?
Vad ska man göra?
Kommer man någonsin?
Har man verkligen alla möjligheter?
Ska man våga ta chansen?

Måste nästan säga att jag vill ha de som de va förut.
Inga krav, ingen ångest och ingen smärta.
I wanna go back to the old times

6=2

Jävlar vilken kväll de blev igår:D
Även om man kanske hade velat slippa
vissa av sakerna som hände så vart de ändå
en av de bästa kvällarna på länge:)

Började först kvällen hos Martina. Där jag, Martina
och Daniela satt och pratade en massa gamla minnen
medans vi väntade på Therese.
Och nu hon väl kom så drog vi in till Sara där hon och
Cicci va. Hade riktigt kul där och de blev hur många skratt
och minnen som helst.
Jag och Martina satt mest och pratade om den tiden då
vi umgicks ingefär dag och natt. Det är synd att vi inte
umgås så mycket längre gumman, för vi hade verkligen
kul ihop:) Tycker vi får ta och umgås mer:)

Efter en massa baccardi apple och lite cider ringde vi
taxi och drog till stationen. Vi fick den snygga chaffisen;) haha.
Och när Rihanna - disturbia kom på radion bad vi han
att höja som faan och alla i bilen och vrålar med för full hals:P haha.

Vart en aningen tidiga så fick ju spendera en stund på stationen,
men de gjorde inget. Vi hittade på saker för att roa oss:P haha.
Sedan blev de Vatra och där vart de full gång. Och även
om kvällen kanske inte riktigt blev som vi hade tänkt oss
så hade jag ändå hur kul som helst.

De roligaste vart nästan när vi skulle åka hem. Vi vart sex stycken
som började att festa ihop men de vart bara jag och Daniela som åkte
med bussen hem:P haha.
Och Thereses mamma som vart snäll och hämtade oss i stan på natten,
Tack Annelie:)

Bilder från kvällen kommer upp någon gång under veckan
på bilddagboken för den som vill veta;P

Nee nu ska jag ta och lägga mej i soffan och
kolla på Gossip Girl:)
Köss!

lördag 25 oktober 2008

Något är knas

Något är knas med min dator.
Det tar ungefär 40 år för en internetsida att öppnas
och msn de funkar lite när de vill. Blir galen på sånt!
Sjukt egentligen hur handikappad man kan bli utan dator,
iaf för mej då jag knappt kan kolla min mail som jag är
lika beroende av att kolla som jag är av cigaretter:P typ, haha.

Vart i Ullared med Elin i torsdags och de vart mys:)
Men konstigt att vi alltid ska råka ut för grejer när vi är
ute på små roadtrips;P För det första så hade hennes värme
grej pajjat i bilen, så de vart ju svinkallt i bilen när vi åkte
ner och sedan körde vi fel två gånger:P haha.
Träffade på telefonkillar utanför också, att Elin alltid dras
till dom;P haha. Och på vägen hem så skickade vi önskelåtar
till Mix megapol^^
Hittade lite smått och gått iaf, köpte mej faktiskt en klocka:O
Så nu håller jag på och vänjer mej vid den:P haha.
Tack iaf för en mysdag:)

Idag då, har vart hundvakt åt Leah idag, hon är för
söt den hunden:) Och sedan blev det mys framför tvn,
buuuuuuu för att Loulou åkte ut ur idol :( Hon vart
ju min favvis!

Imorron blir det fest för hela slanten! yey:D
Ska försöka hinna färga mitt hår och hitta en
ny party klänningen innan kvällen också hade jag tänkt:P

Nee nu blir de sängen för min del.
Köss!

måndag 20 oktober 2008

Hemma igen

Nu så har jag flyttat hem igen:P haha.
Mamma är och hämtar min bror just nu
på Landvetter så han kommer väl att se ut som
en neger sen när han kommer:P
Hur som helst så vart de riktigt skönt att bo ensam en
vecka om man bortser från den galna katten;P
Fuckers, jag vill också flytta hemifrån!:P

Hmm vart hos Emma igår och smakade på hennes
muffins hon hade bakat, mums:) Och sedan blev vi
sittandes där ett par timmar pratandes om allt möjligt.
Sist vi sågs vart de ju prat om utlandsresa, nu är det bara
jag som ska fixa pengar för att vi ska kunna dra;P haha och
sedan blev det så klart lite prat om Norge. Är för jävla sugen
på att dra dit! Och då känns det ju skönt att Emma är på
också så att man har någon där iaf:P

Blir kanske Ullared i veckan också, har velat åka dit
hur länge som helst nu ju:P Så de vart tur att Elin
kom med de förslaget^^

Ne nu blir det nog lite Gossip Girl:)
Köss!

söndag 19 oktober 2008

Memories are coming back

That´s how I remember you..

Lo echo mucho de menos...

lördag 18 oktober 2008

Sjuk igen?

Lördag idag då, blit nog inte så mycket gjort
idag. Är typ påväg att bli sjuk, är trött hela tiden,
hostar tills jag inte fåt nån luft typ och det känns som att
det sitter ett rakblad i halsen. Uuusch, jag vill inte bli sjuk.. :/

Igår så vart mamma och pappa hos min farbror på kräftskiva
och jag och Frida vart chafförer, eller ja med Frida:P men ändå, haha.
är konstigt att så fort våran släkt träffas så blir det rena fyllekalaset:P
När vi kom dit igår så vart de typ inte en jävel som kunde stå
på benen:P haha. Min farbror vinglade fram längs vaunderäggen när vi kom
och min kusiner höll i varann för att inte ramla typ:P haha
Och sedan fick jag en låååååång kram och komplimanger av El ricko:P haha.
Jaa så blir det oftast när min släkt träffas:P haha.

Funderar på om jag ska gå och fixa nått varmt att dricka åt min
hals här och sedan krypa ner under täcket igen.
Köss!

onsdag 15 oktober 2008

Seg dag

Idag har det varit en otroligt seg dag, den är inte
slut än men ändå^^ Det beror säkert på vädret,
faan vad jag hatar regn. Jag vill ha sol, massor med sol.
Pratade med Ola häromdagen och där hade dom 31 grader
och sol, faan va fuskigt:P

Vart hos Emma igår och tog en lite fika, de vart nice:)
Vi pratade lite gamla minnen och så funderar vi på att ha en
riktig kinnarpsfest nån dag, de vore faan kul. O
Kollade även på lite resor utomlands, vi är båda jävligt sugna på att
dra utomlands:P haha. Sen funderar vi på att dra till Norge och jobba
också;P Nice och tjäna lite pengar liksom^^

Sitter här nu och väntar på att Heroes ska bli klart:D
Anna är här också, vi kollade på Shutter för ett tag sedan, de vart
sådär tycker jag. Och nu så sitter hon och kollar på Tenacious D och den filmen
är ju helt störd:P Jack Black är ju jävligt speciell om man säger så:P

Nee nu blir de duschen och sedan Heroes:D
Köss!

tisdag 14 oktober 2008

Tisdag

Sitter här nu med datan i knät och har på Drömkåken i bakgrunden:P haha.
Borde egentligen gå och diska men orkar inte riktigt de nu
så tar de lite senare^^
haha "Jag är elektriker" de är ju typ de roligaste i den filmen:P
På tal om filmer så kollade jag på 1408 som gick på tvn igår och
då vart de ett helt annat slut än de som jag hade sett innan, finns det två slut?
De som jag hade sett så dog han ju i slutet men de gjorde han inte på de som
jag såg igår. Faan vad paff jag blev kan jag säga:P haha.

Hmm annars då?
Va borta hos pappa en sväng förut och käkade lite, jag tycker inte om att
laga mat^^ haha.
Ska nog bort till Emma en stund sedan och ta lite kaffe:P

Nee om man kanske skulle ta tag i disken:P
Köss!

måndag 13 oktober 2008

Arbetsförmedlingen

Yees där har jag vart två gånger idag så de känns
nästan som att jag är stammis där:P haha.
Vart först där och träffade min handledare, han verkade vara
en skön prick:P och sedan vart jag där på ett informationsmöte.
Satt vid värsta snyggingen, mums;) haha men tyvärr så
hade han en ring på sitt finger:P

Just nu så sitter jag i min brors lägenhet, med datan i knät
och en katt som försöker att jaga mina fingrar medans jag håller
på och skriver:P haha så de är inte lätt^^ Han är nämligen utomlands en vecka
så jag fick bo i hans lägenhet och ta hand om katten och lite så:P
Så de är nice:)
Fick ett meddelande av han i morses med
"...Vill du ha lite partaj t helgen är d lugnt. Bara å ta för er från barskået:)"
Min bror är allt bra snäll han:)<3 Så om det någon som vill supa i helgen är det bara till att komma hit;) haha.

Nee nu ska jag kika lite på tvn och sedan vänta
på Fridolf som ska komma hit:) Köss!

söndag 12 oktober 2008

Söndag

Shit vad denna veckan har gått fort, är liksom
redan söndag idag.. Hmm jaja.
Lotta kom hem igår från Italien så nu är jag
inte hundvakt åt Leah längre och det känns konstigt
att hon inte är här längre;P

Annars då?
Vart hos Sara i fredags och hade lite fredagsmys med
tjejerna:) Kollade på Idol och käkade pizza;P
De vart riktigt kul, skrattade så mycket att jag
hade ont i magen. Kan berätta de att man kan ha väldigt
kul åt en pizzeria;) hahaha.

Igår så vart jag med Fridolf och Lotta. Lotta visade lite
vad hon hade köpt i Italien och så och sen senare
på kvällen körde vi Singstar:P Alltid lika skoj:)

Hmm pratade med K häromdagen med. Vart ett tag sedan
jag hörde något från honom så de vart trevligt:)
Blev en del prat om gamla minnen och massa skratt.
Du är skyldig mej en blå fisk;)
Idag så blir det ganska lugnt, ska iväg till Ola sen
och fika. Sedan tror jag att jag håller på till tvn;P haha.
Köss!

söndag 5 oktober 2008

Helgen

Nu vart redan den här helgen slut. Faan va fort
dagarna ska gå då!

I fredags så vart jag riktigt duktig och gick upp vid
åtta och simmade!:P De vart faktiskt riktigt skönt.
Annars så hade jag och Fridolf Idolmys:)
Hon vart riktigt nervös där ett tag när Johan vart kvar
bland som sista:P hahaha.

Igår så vart jag på Mingus och käkade med Fridolf och Sara.
Det vart riktigt mys:) Pratade en massa gamla minnen och
hade riktigt kul:) De får vi ta och göra om flickor:) Och sedan
kom Cicci efter ett tag också, vart ett tag sedan jag träffade henne
så de vart skoj:) Skulle egentligen ha gått till Terrassen sen efteråt
men vart verkligen inte på festhumör och när vi sedan fick reda på
att det kostade 240:- för att gå in, för att Björn Rosenström vart där,
så ångrade vi oss. Sååå jävla bra är han inte. Så jag och Fridolf gick till
Ola ist och kollade på film:)

Idag då? Hmm.. blir en ganska lugn slappdag idag skulle jag tro.
Får väl se vad som tycker upp:)
Köss!

torsdag 2 oktober 2008

Marknad

Gick på marknaden idag med Zarah:)
Och för en gångs skull regnade de inte:O
Kors i taket liksom:P haha. Det brukar oftast finnas
en massa skit på marknaden men de blev en del
grejer köpta iaf:P Lite bruna marknadsgodisar, vilket nästan
är ett måste:P haha, chips till min syster, kokosbollar till mamma:P,
en väska, ovanligt? hmm neej:D och sedan köpte jag en
födelsedagspresent till min syster:)
Det är ändå något speciellt med att gå på marknader.
Kommer ihåg när man vart liten och man bestämde flera
månader i förväg vem/vilka man skulle gå med:P och att man
alltid tjatade på läraren att få sluta tidigare så att man skulle kunna
hinna med en buss och sedan gå där heeeela dagen tills dom stängde:P haha.

Efter de så gick jag till Arbetsförmedlingen och bokade lite tider
för informationsmöte och sedan för att få träffa en handledare. Så
vi får väl se hur de blir nu om jag kommer få tag på nått jobb.
Måste ju liksom få in lite pengar eftersom jag inte kommer att få något
alls nu.. buuuu. Måste även ringa till Frökindsgården och skaffa intyg
på att jobbade där i somras, kan ju även passa på och kolla
om dom behöver extra personal där då:P
Nee kära små, nu blir det Heroes, yey!:D
Köss!


Min nya väska:)

onsdag 1 oktober 2008

Onsdag

Seriöst vart har den här veckan tagit vägen?:O
Idag då, tog en lunch med Elin på stan. Det vart
mys och framförallt gott:P haha.
Sedan träffade jag på Emma på vägen hem. De vart
riktigt länge sedan jag träffade henne så de vart kul,
vi bestämde att vi skulle ha en riktig kinnarpsfest
någon dag:P haha. Dom kan man aldrig få för mycket av;)

Imorron är det marknad här. Så tänkte åka in en sväng med Zarah
och kolla runt lite. Brukar mest vara skit där men lite bruna marknadskarameller
hittar man ju alltid;) Sedan bär det av till arbetsförmedlingen, igen. Fylla i en
massa grejer och sedan gå med i Alfa-kassan eller vad de heter så att man får
lite pengar iaf när man går hemma.

Har förresten börjat kolla på säsong 3 av Heroes nu och det blir bara
bättre och bättre:D är faan kär i den serien! :D
Men nu så vart det nått strul med det avsnittet som jag kollar på
så mitt i allt så fryser sig bilden och det blir bara blajj av alltihopa.
Och tror ni mitt nerladdningsprogram funkar nu?
Neeej, de bestämde sej för att strejka en stund.
Baaaaaaaaaah! Ge mej en dos Heroes;) hahah.
Köss!

lördag 27 september 2008

Göteborg

Idag har jag vart i Göteborg med Zarah, de vart mys:)
Vi började med att möta upp moster Karin och drog iväg
till Ikea en sväng:P Där hon bjöd på fika och sedan shoppade
vi lite. De blev ett nattduksbord, en lampa och ett slags drag till
sängen så att min madrass inte ska kana iväg när jag sover:P

Sedan drog jag och Zarah vidare till Femmanhuset. Där blev
det ett par sköna mjukisbyxor, en mössa och en film:P haha.
De vart de enda som jag hittade som jag ville ha typ:P haha.

De vart sjukt mycket folk i Göteborg idag, kan ha berott på
att de vart någon bokmässa där. Och på tåget dit och hem
vart det helt tjockt med folk så jag och Zarah fick sitta
i trappan^^ Men de vart en mysig dag ändå<3

Nu är jag hur som helst sjukt trött, så tänkte kolla
vidare på Heroes:D Nu är de sjuuuuuukt bra! :P
Köss!

torsdag 25 september 2008

Mikael Gren - Ja Köpte Cola (Baby Alice Remix)


I like it:D haha

Torsdag

Iag har jag fått en hel del gjort.
Gick upp vid åtta idag och drog iväg och simmade
en halv timma med mami:) De vart riktigt skönt.
Sedan drog vi iväg till banken där jag växlade
in min euro från Rhodos och alla mina mynt som jag
samlat på mej:P så de blev en del extra pengar där:)

Efter de åkte jag och mami in till Arbetsförmedlingen
men de vart nått strul där så ska tillbaka dit på måndag ist
och skriva in mej på Alfa-kassa eller vad de heter. Sedan
drog vi iväg och handlade lite.
Och för tillfället sitter jag och laddar ner lite grejer..^^
Jag och Mami har gått och sjungt på "Jag blev full på min coca-cola"
hela dagen så vart tvungen att ladda ner den:P haha. När den
är remixad så är den faktiskt riktigt skön:P

Nee nu ska jag kila iväg och baka. Min syster skulle ha med
sej fredagsfika till skolan imorron och bara för att hon tycker
att jag gör de bästa kladdmuffisen så blir det jag som får
baka dom:P haha.
Köss!

måndag 22 september 2008

Ostbågar

Finns det något godare än att käka
ostbågar som har legat framme ett tag och
är så där sega och goda?

MUMS!;)

3 månader till julafton

Är vad det är på onsdag.
Fick en sådan längtan förut till julafton.
Vad mysigt det är egentligen, om man bortser från
att det är mörkt typ jämt:P
Men när man sätter upp adventsljusstakarna i fönstret,
vilket ser mycket mysigare ut än att ha en pluttig liten
lampa. När köper en massa julklappar som man sedan slår in
i fina papper och hur man än försöker göra snöret snyggt runt om
blir det ändå bara pannkaka av alltihopa, jag suger på att slå
in paket:P Och hur det alltid luktar gott när det närmar sig jul.
Det luktar tända ljus, julgodis, pepparkakor, julgran, julskinka och
alla andra mysiga dofter:)

Och sedan dagen innan julafton är nog mysigast av allt. När man
kokar julskinkan och när man sedan tar en smörgås med skinka på
för att bara smaka lite, men att det ändå slutar med att man käkar
massa med skinka:P Och att man sedan klär julgranen samtidigt som
man har på bingolott i bakgrunden, inte för att man tittar men det
ska vara där:P Och när man sedan lägger under alla julklapparna under
granen och mamma säger samma sak som hon gör varje år
-Jösses vad julklappar!

Även om jag inte gillar vintern så gillar jag julen,
faan vad mysig den är!:)

Måndag

Nu är det en ny vecka med nya tag som gäller.
Skulle ju ha börjat med allt förra veckan, men
den blev ju inte riktigt som jag hade tänkt mej. Men nu
verkar allt bli bra igen så nu jävlar!:P

Har suttit ungefär i två timmar på arbetsförmedlingens hemsida
nu och letat jobb och blivit medlem där och lagt upp
mitt cv och alla andra kontaktuppgifter och sånt som behövdes.
Så nu ska jag bara kila in till arbetsförmedlingen i stan någon dag med
och få mina meriter verifierade och gå med i alfa-kassan eller vad de
hette så att jag typ kan stämpla och iaf få lite pengar för att jag går hemma
och är arbetslös:P
Men hittade iaf ungefär 10 jobb lite varstans i Västra Götaland som jag
ska söka till:P Så nu är det bara till att hålla tummarna på att någon
av dom iaf hör av sig:P haha.

Så nu sitter jag här med körkortsboken framför mej och tänkte ta och
plugga lite på körkortet i nån timma eller så:P
Nu jävlar är jag på gång;P hahaha.

Köss!

torsdag 18 september 2008

Torsdag

Idag har jag hållt igång typ hela dagen känns de som.
Pappa kom hem från sjukan idag. Fick åka in dit i måndags
kväll p.ga sin rygg. Så idag har jag städat hela huset så att de
skulle vara lite fint när han kom hem och sedan bar jag ner
sex kassar med skärp till insamlingen eller vad man ska kalla
de:P Och sedan när pappa kom hem fick jag bära upp ena delen
av min säng eftersom den är lite högre än mammas och pappas
så får pappa låna min. De vart klurigt att bära upp den för trappan
ska jag säga er, men jag och Anna lyckades till slut:P haha.

För övrigt så är de jävligt kallt här hemma, pappa har ju inte vart
hemma på ett par dagar och mamma vågar inte tända i spisen
efter branden så man får typ gå omkring med dubbla kläder på
sig för att inte frysa häcken av sej:P Men som tur är kommer
farbror Göran imorron och hjälper oss och få lite värme i huset^^

Annars då? Inte så mycket faktiskt, går omkring som en liten
hemmafru här hemma som Anna kallar de:P Lagar mat, städar,
tar hand om hunden, hjälper pappa, kollar till Sir Alex ibland och så:P
Det enda som skulle fullända mej som är hemmafru är väl att tvätta
också men eftersom jag inte har lärt mej tvättmaskinen än, hahaha(A),
så får de ta och vänta lite.
Denna veckan har inte riktigt blivit som jag hade tänkt mej...
Skulle ju börja satsa på mitt körkort i måndags och leta jobb
som jag vet inte vad, men inget av de har blivit av. Har haft en hel del
annat att göra.. Får väl se hur det blir nästa veckan om jag hinner ta tag
i alla saker.

Är för övrigt jävligt festsugen, någon som är på?! :D
Köss!

måndag 15 september 2008

Hemmafru?

Känner mej lite som en sådan för tillfället faktiskt.
Pappa har skadat sin rygg så de är inte så mycket
som han kan göra så får typ hjälpa han med allt, laga mat,
ta hand om hunden och kila iväg till min brors lägenhet
och titta till Sir Alex eftersom han inte gillar att vara ensam..

Spenderade hur som helst mesta dels av dagen hemma hos Ola
och kollade till Sir Alex lite. Vi låg och kollade på film och han låg
och sov vid min hals hela tiden. Sedan fick ryck emellanåt och ville
busa en massa och flugsmällaren tyckte han vart riktigt rolig:P haha.
Men sedan så fort man lämnar rummet så börjar han att jama för att
han kändes sej ensam eller nått:P haha.
Så när telefonen ringde sprang jag ut till köket och svarade och han
började jama direkt och när jag sedan inte böjde mej ner för att
klappa honom började han klättra på mitt ben, hahah:P
Han är för söt den katten:)

Nee om man kanske skulle ta och kolla på lite heroes:D
Jaa jag vet, jag är typ som besatt av den serien;P haha.

lördag 13 september 2008

På botten

Det är där mitt humör ligger just nu.
Orkar verkligen inte med någonting längre.
Alla är bara så jävla röviga att jag bara vill
kräkas på dom!

Det känns jävligt konstigt alltihopa, hela situation
är liksom bara bajs! Men du verkar ju inte fatta nått
för så länge som du är nöjd så är ju allting frid och fröjd,
precis som det alltid har varit.
Men allting är bara fel fel fel fel!!!!

Det finns faan ingenting!! och jag är trött på allt de
här, på hela jävla sitautionen! Är det meningen att
det ska vara så här? Nee de ska de inte och jag
orkar inte mer. Jag vill inte vara här, jag vill bort bort bort!

Ta mej härifrån

Kalas

Igår vart vi på kalas hos min kusin som fyllde 22 år.
Och det är konstigt att alltid när våran släkt träffas
i sånna sammanhang slutar det med att alla
blir stupfulla:P haha. Men kul hade vi igår iaf:)
Det va roligt att träffa Jennie och Jessica igen som jag inte
träffar allt för ofta. Vilket är synd..
Jennie berättade även att hon hade festat med Magnus Uggla
och ringde därför upp honom men han fick inget svar, men lyssna
på att telefonsvarare fick vi allt göra;P haha
Jennie försökte få med mej till sägernas men hade inga pengar eller
legitimation så vi får ta de en annan gång ist:)

Jessica hade skaffat sej världens sötaste katter också, Stina och Tudor.
Hur söta som helst! Jag vill också ha en, min faster sa de att jaa men du
fyller ju år snart;) haha så man vet aldrig vad dom hittar på;P
Vart en riktigt trevligt kväll med massa prat, vin och god mat.
Och sedan efter ett tag kom Johan och då hade han rakat av sitt underhår
lite fint; läs fult, sådär:P hahah. Susann och Göran blev ju inte direkt glad
när de fick syn på han:P hehe.

Elin körde oss hem och det slutade med att jag och hon satt i
bilen ett par timmar och pratade allmänt om livet och allt sånt.
Det vart faktiskt riktigt mys:)

Idag då.. Va hos Ola en sväng och tog en fika och hälsade på hans nya
katt. Supersöt!:) Varför ska alla skaffa katt helt plötsligt? Jag vill
också ha en ju! Får försöka att övertala pappa att jag ska få skaffa en;)
Annars blir det nog ganska lugnt idag, blev lite för mycket av de goda
igår känner jag:P haha.

Sir Alex :)

torsdag 11 september 2008

Hell yeah:P

Nu är tatueringen gjord och de blev kanon!:D
Den fick bli en orm och sedan mitt namn på kinesiska,
som börjar nedanför nacken och gå ner på ungefär halva ryggen.
Kan säga att det vart smärta precis under nacken, men
vill man vara fin så:P haha.
Träffade även på min kusin Jessica där som blev tatuerad av Gurka
när jag kom, lite överraskad hon blev av att se mej där:P haha.

Blev tatuerad av en gästartist som Gurka hade där och därför fick
jag min tid så fort. Han berättade en rolig sak som hände på väg till
studion då han åkte med en annan tjej till Floby.
Dom åkte förbi strutsarna som står ute i Gökhem och så frågade
hon varför de inte att flugit söder ut och han ser ut som ett frågetecken
och hon bara jaa men att de är kvar så länge..
hahaha, han trodde att hon förknippade dem med tranor och strutsar
och tranor är ju sååå lika varann, not! haha:D

Bra blev tatueringen iaf, tog ungefär en timma att göra och gick
på 800:- så de vart inte så dyrt:)
En bild kommer upp senare när jag har tagit bort plasten imorron
och när de har hunnit läka lite:)

Har precis suttit och kollat på dubbelavsnitt av Heroes och
jag är helt jävla kär i den serien! :D
Sååååå bra! :D

Köss!

onsdag 10 september 2008

Happy day :)

Wiie nu är jag glad:D
Fick äntligen tag på Gurka i förmiddags och
jag hade tur, fick en tid redan imorron. Yey!:D

Hade ju tänkt ut värsta bra tatueringen som jag
skulle ha, men korkade kineser som sätter ihop
bokstäver till ett tecken och har sig..
Hade ju velat ha åtta kinesteckan som stod för
Caroline men nu blev de bara tre. Så funderar på
om jag ska göra en orm först, som vart min stjärntecken
på kinesiska typ, i nacken och sedan skriva de tre ynka
tecknen ner på ryggen. Låter de bra tro?
Hmm får se vad Gurka tycker bli snyggast med tror jag.

Annars då?
Vart i Skövde en sväng med Elin, de vart mys:) Även
fast vi typ bara vart där och vände kändes de som:P haha.
Sedan drog vi iväg på bingo^^ och tänkte vinna storkovan
på 22 000:- men icke sa nicke. Men vad hade jag väntat mej egentligen:P haha.

Ska träffa Zarah en sväng imorron också<3
Inte träffats sen innan jag åkte till Rhodos ju!
Och de är typ evigheter sen;P haha.

Nee nu ska jag kika på Heroes och sen sova :)
Köss!

tisdag 9 september 2008

Shutter 2008 Trailer


Ohh den här vill jag se! :D

Yees

Vart nyss inne och kikade lite på Ginza och
såg att Heroes säsong 2 kommer ut i början
av december:D så nu vet jag ju vad jag önskar mej
i julklapp:D haha

Men baah!

Nu har jag försökt att få tag i Gurka i två dagar
för att kunna boka en ny tid för tatuering, men han
är faan alltid upptagen!:P
GURKA SVARA NU! ;P

söndag 7 september 2008

En vecka

För en vecka sedan satt vi i hotellobbyn på
Rhodos och väntade på bussen...
Jag vill åka tillbaka NU!


Fortfarande sjuk..

Och jag hatar de! De enda jag har gjort de senaste
två dagarna har vart att sova och legat framför tvn..
Och igår så försvann min röst ett antal gånger så hoppas
inte att förkylningen sätter sej på stämbanden igen
som den har en tendens att göra på mej.

Börjar känna mej ganska rastlös av att bara vara hemma
hela tiden, men finns iofs inte så mycket man orkar göra
när man har feber men iaf...

Har iaf precis tagit en dusch och de vart riktigt skönt,
känner mej lite bättre nu iaf och hoppas att den
jävla förkylningen kan gå över nu! Orkar inte vara sjuk
mer, vill bli frisk nu så att jag kan försöka hitta ett jobb så att
jag slipper gå omkring hemma och vara jävligt uttråkad.
Håller iaf tummarna på Kinnarps, vore liksom perfekt!
Och han gubben där vart ju riktigt imponerad av mina betyg
så förhoppningsvis fixar han ett jobb åt mej. *håller tummarna*

Nu har min mamma vart gullig och köpt glass till mej,
så nu ska jag nog krypa ner i sängen igen med lite glass
och fortsätta att kolla på lite vänner. Tur att jag fortfarande
hade kvar dom boxarna hemma så att jag har nått att göra på dagarna;P

Vad sägs om nummer två?;)
xoxo

onsdag 3 september 2008

Onsdag

Idag har de faan inte hänt mycket.
Är fortfarande sjuk, baaah, hatar de!
Låg och sov hur länge som helst idag men är
fortfarande jätte trött. Halsen är helt fuckad, näsan
bara rinner och syster tyckte att mina ögon vart helt röda
och nu började även dom att rinna. Hostan har dock börjat
försvinna vilket är bra. Att vara förkyld är nog de värsta som
finns förutom att vara magsjuk.

De blir inte mycket som kommer bli gjort idag inte. Ska iaf
skicka in mina papper till Kinnarps sen, ringde dit igår och han
blev jätte intresserad när han fick veta att jag hade drivit ett UF-företag
och så sa han att han mest höll på med säljandet så vem vet, kanske
kommer sälja Kinnarps produkter inom kort:P haha.

Ska ta och lägga mej i sängen om en stund tänkte jag, är hur trött som
helst och sedan ta en varm dusch och sedan krypa ner i soffan och
kika på Heroes. Äntligen är det tillbaka! :D hahaha.
Är nog de bästa program som finns! ;)

xoxo

tisdag 2 september 2008

Hemma igen

Happ nu vart man hemma igen efter en vecka
på Rhodos. Det vart typ de roligaste veckan
på jag vet inte hur länge och jag ville
verkligen inte åka hem. Längtar redan tillbaka dit
och jag kom liksom hem igår.. Buuuu!

Jag saknar vårat fina rum,
saknar att sola på balkongen,
saknar att gå och köpa frukost hos den söta tanten,
saknar att käka as god mat på Helena och försöka att lära oss grekiska av servitören,
saknar att kunna gå ut på balkongen mitt i natten med bara underkläder utan att frysa häcken av sig,
saknar bargatan och alla härliga människor där.
Buuu för Sverige säger jag bara.

Planer för idag då.
Ska packa upp min väska som ligger mitt på golvet i mitt rum,
finns det något tråkigare att packa upp?
Och sedan blir det till att söka jobb. Pappa hade snokat fram att de
sökte personer till kontoret på Kinnarps, dock vart de internt men ska
ringa till typ chefen där vid ett och fjäska mej in lite och skicka in
papper dit iaf. Nån fördel borde man ju ha att ens pappa och bror jobbar där
och att ens mamma har gjort de;P
De vore riktigt gött att få de jobbet, nära och bra lön liksom;P Men ska kanske
inte hoppas för mycket^^

Har dessutom blivit dunderförkyld utav airkonditionen både från vårt
rum och planet på hemvägen. Halsen är helt fuckad och näsan bara
rinner hela tiden, baaah! Så de blir nog till att krypa ner i sängen sen
och fortsätta att läsa min bok som jag köpte på Rhodos som är dunderbra och
smaska på lite god choklad. De är typ enda fördelen med att vara sjuk, att man
slipper ha dåligt samvete för att man ligger i sängen hela dagen^^

Slänger in lite bilder från Rhodos, resten kan ni kolla på min bilddagbok,

lördag 23 augusti 2008

Inte många timmar kvar:D

Sådär nu vart allt färdig packat förutom tandborsten
ungefär. Hatar verkligen att packa så de är skönt att de
är klart:P Så nu sitter jag här och dricker lite cola och lyssnar
på Backyard Babies, kan de bli bättre? NEJ:D

Hade förresten en helt sjuk dröm om min och Therese´s resa
till Rhodos härom natten. Det vart inte bara hon och jag längre
som åkte utan Sara, Martina, Daniela och Blondinbella vart med.
Hahahaha! och jag fick vara den som delade rum med blondinbella
och helt plötsligt vart vårat hotellrum vårat fikarum på jobbet.
Hahaha! Blev nästan lite rädd där ett tag när jag vaknade ifall
den hade vart sann, men som tur va så va den inte de:P

Nee om man kanske skulle ta och kolla på en film och sova några
timmar kanske innan det är dags att åka till Landvetter...
Hmm är egentligen inte trött men kommer säkert att somna
ändå^^

I`m Judas but I like it.
And Jesus but I doubt it.

Så jävla bra!!!! :D

Igår vart de Backyard Babies och Takida i
Huskvarna som gällde. Och det finns bara ett ord
att sammanfatta de hela med: Awesome!!!



La bara upp bilder på Dregen men de är bara för att han är så jävla het! :D

fredag 22 augusti 2008

Fredag! :)

Wiie idag är det fredag och det innebär att jag
och Zarah ska dra till Huskvarna och kolla på Backyard
Babies och Takida ikväll:) yey!

Sedan imorron blir det till att packa och ha sej,
för natten mellan lördag och söndag drar jag och
Therese till Landvetter och sedan klockan 7.00
bär det av till Rhodos:D yey! Kommer bli så
jävla skönt!

Annars idag, ska kila över till Fridolf sen när hon slutat
skolan och låna hennes resväska. Sedan blir det att hoppa
in i duschen och sedan vänta på att Zarah kommer vid typ fem:P

Nee nu ska jag kila iväg och hänga upp lite tvätt.
Köss!

onsdag 20 augusti 2008

Städmani?

Jag har kommit på att när jag är väldigt uttråkad
så börjar jag att städa:P
Igår städade jag rummet och gaderoben, idag blev
det kylskåpet:P haha.
Slängade en massa burkar och verkligen skurade ur
det och det va inte så trevligt ska jag säga:P
Sedan rensat ut alla tidningar ur tidningshögen och slängt,
hängt upp tvätt och diskat. Vad kommer jag att få städmani på imorron tro:P
Men mamma vart ju glad när hon kom hem iaf;P

Vart inne på arbetsförmedlingen förut också. Hittade verkligen
inget som passade. Man skulle ha körkort på ungefär 90% av jobben
så de sket sej ganska bra, känns som att jag borde ta tag i
mitt körkort nu, eller så va de lärare,rektorer och sjuksköteskor som
fanns att välja bland.. Jippie, eller inte.

Nee ska ta och skicka in en ansökan till Kinnarps iaf, nått litet
jobb borde dom ha på den stora fabriken:P och sedan till mitt
fadderföretag som jag hade i tre år. Så får jag håll utkik på arbetsförmedlingen
varje dag om de kommer upp nått och även lägga in mitt cv där.
Så kan jag iaf hoppas på att de dyker upp nått jobb snart.

a second one?;)
Köss!

tisdag 19 augusti 2008

Kommer ni ihåg? :P

Jag och Fridolf hittade lite gamla grejer i hennes data häromdagen, bl.a den här videon. Haha kommer ihåg hur mycket jag garvade när jag såg denna videon första gången:D

Baaah!

Seriöst vad uttråkad jag blir av att gå hemma!
Ändå har det bara gått två dagar, va faan ska jag
göra om jag inte hittar nått jobb och får gå här hemma
ett tag? Kommer ju att dö av tristess eller något..

Idag vart jag så uttråkad att jag städade mitt rum och
rensade ur min gaderob:P Då har man faan inte mycket
att göra:P haha. Men imorron så ska jag iaf ägna dagen
åt att söka en massa jobb och försöka att få ihop ett riktigt
bra cv^^

Annars så sitter jag mest och längtar bort till Rhodos,
nu är de faan inte långt kvar:D har blivit en del
tjatande om Rhodos här men det ska bli så jävla skönt
så de är inte mycket annat som jag tänker på förtillfället:P haha.

Så söt. så söt:)
Köss!

Miih^^

Sweet as candy! ;)

måndag 18 augusti 2008

Redan uttråkad

Min första dag som arbetslös och jag känner mej
redan uttråkad! Hur faan ska de bli sen då
om jag inte får tag på nått jobb? Kommer ju att krypa
på väggarna här hemma.. baaah!

Har iaf umgåtts med Zarah idag:)
Fick kika på hennes och Robins nya brum brum.
Den va nice:D
Vi drack kaffe och tjötade en massa skit, sedan gick vi
på promenad med vovven och avslutade med lite yatzy:P
De vart en mys dag:)<3
Och jusste vi beställde biljetterna till Backyard Babies med, yey:D

Just ni sitter jag med min packningslista och försöker klura
ut om det är något som jag har glömt. Kan inte komma
något just nu men det har jag säkert gjort^^
Funderar nästan på om jag ska gå och städa. Mitt rum skulle
verkligen behöva de och sedan är jag ganska rastlös:P haha

På söndag bär det äntligen av!:D

söndag 17 augusti 2008

8 veckor går fort

Idag gjorde jag min sista dag på jobbet.
Det kändes både skönt men också tråkigt.
Har ju fått mina favoriter där borta som jag kommer
att sakna:) Får väl ta och hälsa på dom sen någon dag.

Om exakt en vecka sitter jag nere på Rhodos med Therese
och gottar mej;) Längtar just nu så jag nästan spricker;P Ska
bli så otroooooligt skönt! Och Therese kommer hit om ungefär
en kvart så ska vi ha lite Rhodos-kväll och kolla tax-free katalogen
och checka av packningslistor och bara drömma oss bort;)
Nästan vecka kommer att bli så otroligt mys!<3

Imorron blir det till att träffa Zarah:) Snacka lite skit och kanske
boka biljetterna, vilket vi borde ha gjort för ett tag sedan;P
Men sedan måste jag också städa mitt rum, ser för jävligt ut
rent ut sagt och sedan kolla lite vad som behöver tvättas inför
Rhodos:) Även kanske kila över till Fridolf och låna resväska:P
Hmm de är mer än vad man tror som man måste tänka på
när man ska resa utomland;P haha.

Nee nu blir det en liten rökis innan Teles kommer:)
Köss!

lördag 16 augusti 2008

All Time Low - Dear Maria, Count Me In


Ohh min favoritlåt för tillfället! :)
Och sången är ganska het med;)

fredag 15 augusti 2008

2 dagar kvar

Yees, nu har jag två dagar kvar att jobba, känns
otroligt skönt men självklart kommer jag att sakna
alla goa tanter och gubbar där borta ;)

Jag och Ida hade riktigt roligt på jobbet idag, haha^^
Ida fick ett sms till jobbtelefonen där det typ stod
om en snygg och trevligt kvinna som just nu läste
dessa smset och lala, typ kedjebrev grej och då trodde
vi att de vart killarna på en annan avdelning som skojjade
med oss så vi ringde upp numret och frågade vem de va.
Personen på andra sidan luren sa att hon hette Berit men
Ida trodde att de vart V som skojade med henne, eftersom
han har ganska ljus röst, så hon spelade ju med och sa att de gärna
fick skicka fler kärleks sms och att hon vart singel. Sedan sprang
hon iväg till killarna och frågade om de vart de, men de sa att
de inte var dom så vi kollade upp numret på eniro och då visade
de sig vara en tant i Sandviken som hade skickat smset. Haha:D

Sedan har det kommit en ny gubbe till avdelningen med, han vart
riktigt skoj men lite knepig. Han vart med oss på vår fika rast och
sa, efter att han hade brutit sönder sina sockerbitar, att han kanske
hade brutit fingret nu och att han vart invalid^^
Och vi pratade om att jag kanske ska dra till Norge men han vart
osäker på om invalider fick åka dit;P haha.
Han vart en rolig typ.
Sedan till eftermiddagskaffet hade vi glömt att lägga upp fikabröd,
så de fick bli en ljumen/halvfrusen vetekrans;P haha. Vi fattade
inte riktigt hur micron fungerade:P

Imorron blir det jobb igen, hela dagen ungefär. Så kommer att missa
Maratonrock, tror nog att det är första året på riktigt länge som
jag inte ens kommer att kunna åka in en sväng och kolla. Jobbar
nämligen till halv nio imorron och börjar sju dagen efter.
Men det är väl ingen big deal direkt att missa de, har för mej att det
förra året mesta vart en massa fulla fjortisar som vart där?

Nu är det inte långt kvar till Rhodos:D:D
På söndag är det bara en vecka kvar, yey:D vi får ta och träffas
någon dag Therese, saknar ju dej!<3

Ne nu ska jag kila iväg och kolla på Juno och sedan sova.
Köss!

onsdag 13 augusti 2008

Förkylning håll dej borta!

Uuusch, tror att jag håller på att bli sjuk vilket
jag verkligen inte vill... Buu på de! Har typ
legat och hostat hela natten, rösten försvinner
ibland så att de låter som att jag har hamnat i
målbrottet ungefär och sen typ dör jag av värmeslag!
Har så satans jävla varmt överallt att det känns som att jag
sitter i en bastu! Baah!

Så vart nere i affären förut och köpte mej lite glass som jag
tänte smaska i mej om en stund framför en film. Kan dock inte
riktigt bestämma vilken, Juno eller Cloverfield?
Kikade på Alvin & Gänget igår och blev helt kär. Det är den
sötaste filmen som jag sett:D Och ungefär halvägs in i filmen
kom jag på att jag och Nathalie alltid brukade titta på den
tecknade Chipmunks när vi vart små, haha:D

Har precis kommit hem från en liten promenad med Fridolf
och det vart otroligt skönt ute men eftersom jag typ är
sjuk så gick jag i kofta medans Fridolf gick med jacka och ändå
trodde jag att jag skulle dö av värme.. hmm.

Fick även hem Backyard Babies skivan idag, yey:D
Och förhoppningsvis får jag hem min nya bikini i veckan
också. Nu är de faan inte långt kvar tills vi åker:D wiiiiie!:D:D
Kanske ska ta och börja skriva en packningslista i veckan eller
är det lite för tidigt fortfarande?;P Vill liksom åka nu nu nu nu! :D

Nee nu får det nog bli lite glass och film:)
Köss