onsdag 22 december 2010

101222

För tillfället ligger jag hemma i en dunderförkylning, faan inte det roligaste alltså..:/ Känns som att jag när som helst skulle kunna hugga av mig huvudet för att slippa den här skiten men det vore kanske inte så bra^^ höhö. Har legat däckad de senaste två dagarna ungefär och missbrukar nässpray och halstabletter. Som tur är hostar jag inte lika mycket längre men de känns som att mitt huvud väger 48455 kg, har sandpapper i hela halsen, rösten är helt fuckad och att det är två väggar i näsan som gör de omöjligt att andas genom den vilket gör att min mun känns som sahara och läpparna helt spruckna. Känns som att detta kommer att bli en dunderkul jul.. eller inte.

Igår så tänkte jag och syster vara snälla mot mamma som också är dunderförkyld men ändå envisas med att gå till jobbet, så innan hon kom hem hade vi julstädat hela huset, julpyntat och dessutom struckit alla juldukar (vuxenpoäng till oss^^) dock fick syster gör de mest ansträngade som att dammsuga och sådär, inte så kul att dammsuga när man har feber. När vi vart klara efter ett antal timmar vart jag helt slut!! Så dagen idag har jag tillbringat framför tvn och tittat på Sunes jul eller jag tittade inte ens klart för att jag somnade för andra gången idag.. Känner att jag även nu skulle kunna gå och lägga mig då jag är helt slut så de får nog ta och bli så. Som sagt, det känns som att detta kommer bli en dunderkul jul..

Cv)

måndag 20 december 2010

101220

Det är fyra dagar kvar till julafton och jag ligger hemma sjuk i förkylning. Skitkul liksom... Nej inte någonstans! Vaa faan säger jag bara, spelar egentligen ingen roll vilken annan dag på året som man är sjuk men det känns inte så jävla lattjo att hostar sönder och ha feber på julafton.. buu!! Ska kila ner till affären sen hade jag tänkt och köpa lite glass och nässpray så kanske man känner sig lite bättre. Borde egenligen städas hemma också och julpyntas (Ja, vi ligger lite efter^^) Taskigt att låta mamma göra allt ju men får väl se hur mycket som jag orkar, tvättar gör jag iaf:P haha. Är ju så väldans ansträngande.

Nej nu blir det film/sova för min del.

Cv)

söndag 12 december 2010

101212

Imorron är det redan lucia, värsta myspys:)

I helgen har jag inte gjort allt för mycket, mest tagit de lugnt vilket har varit behövligt^^ Har även gått och haft beslutsångest för hur jag ska göra. Men nu har jag bestämt mig (tror jag iaf, haha;P) och även planerat lite. Kommer allt detta gå vägen så kommer det att bli kalasbra:) Förhoppningsvis är det klart i veckan, bara till att hålla tummarna!

Idag har vart en riktigt slapparsöndag, gick upp vid typ 12.15 fast kunde lätt ha sovit i flera timmar känns de som:P Sen mest kollat på tvn och myst, men har iaf tränat i 30 minuter så lite nytta har jag gjort idag iaf:P Igår så hade jag och syster lördagsmys, vart myspys:) Imorron så är det dags för jobb igen, dock har jag sovmorron imorron så de är nice;)

Cv)

fredag 10 december 2010

101210

Äntligen är det helg! Har längtar efter helg sedan i måndags;P haha. Skönt att vara ledig i två dagar och kunna vila ut lite efter en tuff arbetsvecka.

Idag vart vi iväg på fredagmys på kurorten hela kundtjänst-avdelningen, massa skoj att Birgitta och Anna vart med också:) Började med 30 minuters vattengympa, sedan vart de bastu, bubbelpool, skinkmacka och gröt, dricka och ansiktsbehandling:) En mycket bra avslutning på denna arbetsveckan tycker jag^^ Nu är jag dock typ helt slut och skulle kunna somna vilken sekund som helst känns de som... Har dock en aning beslutsångest och vette faan hur jag ska göra!!? Får nog ta och fundera lite på detta under helgen tror jag.

Ne nu blir det nog sängen för min del, btw gött att Jay vann idol;)

Cv)

tisdag 30 november 2010

Dagens mening

- Om du skickar får du spö!
- De vill jag ha:D

måndag 29 november 2010

101129

Då vart de måndag igen och en heeeel vecka kvar tills de är helg och man får vara ledig igen, hmm bara till att gilla läget antar jag. Vädret har ju inte heller blivit bättre, faan vad jag hatar detta väder. Flera tusen minusgrader, snö, halka och en massa blåst=Oglad Caroline. Ska ju till Linköping på fredag och idag sa dom att tågen vart inställda, kan iofs ändras tills på fredag (vilket jag hoppas!!) men då är ju frågan om jag kommer att komma hem på söndag;P haha. Helvetes väder säger jag bara!

Helgen då? Hmm hade adventsstök när vi kom hem ifredags. Städade, satte upp alla advensljusstakar, lagade mat och sedan hade idolmys:) Sedan sov jag nog mest bort hela lördagen^^ Finns iofs inte så mycket annat att göra när man knappt kommer ut:P Sedan igår kom Fridolf över och vi bakade pepparkakor:D Luktade massa gott i hela huset och vi satt och sjung med i jullåtarna som vi spelade för att få lite mer feeling;) haha. Allvarligt talat vad jag längtar till jul! Önskar nästa att det vore jul imorron, eller nej för jag har inte köpt klart alla julklappar:P haha. Men nu har jag bara två kvar typ så de känns bra:)

Cv)

torsdag 25 november 2010

101125

Fy faan vad skönt att det är fredag imorron! Denna veckan har varit väldigt jobbig så det är skönt att den är slut snart och att man kan njuta av lite ledighet:) Vädret har ju inte gjort det hela bättre heller, fy faan vad jag hatar snöstorm!

Helt sjukt att det bara var en månad kvar till jul igår också. Vart har alla dagar tagit vägen? Har endast hunnit köpa en julklapp och känner mig lite smått stressad över detta då jag brukar vara ute i ganska god tid:P Men ska försöka hinna att fixa några i helgen tänkte jag:) Idag har vi även gjort lite julmys inne på vårt rum på jobbet^^ Vi tyckte att vår lilla avdelning också behövde ha de;) Så idag har vi bytt gardiner, satt in adventsljusstake i fönstret och hängt upp apelsiner med nejlikor (tror det heter så va?;P) i så det doftar jul!:) Sedan tog vi en liten julfika bestående av lussebulle och varm choklad, mumma:)

Nu har jag precis tagit en lååååååång och varm dusch. Det var välbehövligt kan jag säga, har kännt mig som en isbit hela dagen så till slut duschade jag så varmt att det nästab gjorde ont;P haha. Ikväll händer inte allt för mycket. Är sjukt trött, höll på att somna på bussen hem så har tänkt att lägga mig tidigt ikväll för en gång skull. Blir till att kolla Criminal minds och sedan sova:)

Cv)

fredag 19 november 2010

torsdag 18 november 2010

tisdag 16 november 2010

måndag 15 november 2010

101115

Åhh pissväder det är ute! Skulle typ göra vad som helst för att få åka utomlands just nu. Kan iofs göra de men ha faan ingen att åka med:P Blir ju inte nått avundsjuk när man såg Kerstin idag som kom tillbaka efter en vecka i Tunisien och vart skitbrun och man blir ju inte nått avundsjuk när Ola och Therese pratar om att dra till Thailand i 3 veckor!! Nej jag är inte alls avundsjuk (A)

Nu säger Fridolf att hon ska åka till Emma på torsdag med.. jag vill också!! Emma, hade jag bara kunnat hade jag kommit på studs;) Men den 3:e då kommer jag iaf, vare sig du vill eller inte;) haha.

har hänt idag annars då? hmm, jobb, jobb, jobb, jobb och lite mer jobb:P De är iofs bra att jag får jobba mycket men det känns liksom aldrig som att högarna blir nått mindre. Spelar liksom inte hur många papper man tar så känns de som att den växer istället för att bli mindre:P

Nu sitter jag iaf och väntar på att Fridolf ska komma så ska vi dricka lite traditionellt måndagskaffe och tjöta lite skit:) Alltid mysigt sådär en måndagskväll<3

Cv)

fredag 12 november 2010

101112

Idag är ingen bra dag alls. Allt känns bara skit. Kan liksom inte riktigt sätta ord på vad det är jag känner eller vad som gör att det inte är någon bra dag men jag känner mig liksom tom och förvirrad på något vis. Allt bara känns meningslöst och vill bara lägga mig ner och gråta. Detta är en sådan dag som man helst av allt skulle vilja hoppa över, inte ha vakna upp till överhuvudtaget.

Ska nu lägga mig under täcket och hoppas på att vakna upp till en bättre dag där allt känns mera hoppfullt.

Cv)

lördag 6 november 2010

Jag vill!

Just nu är jag jääävligt sugen på att åka utomlands men vet ingen som vill/kan följa med mig.. och dessutom är jag jääävligt sugen på att tatuera mig igen. De går ju iofs att ordna:P måste bara komma på vad jag ska tatuera och vart liksom;P haha

tisdag 2 november 2010

101102

Har precis kommit hem efter ett träningspass med Fridolf, känns grymt skönt men är också grymt trött just nu:P Men duktiga vart vi iaf:)

Kom hem från Linköping igår också.. lika skoj som alltid<3 Dock längtar jag redan tillbaka, mycket tråkigare här hemma ju..:/ Här man ingen Emma, här har man ingen Frida sovandes bredvid sig, här har man ingen Whiskey (nu syftar jag på katten och inte på drycken:P) massa fattas här ju!:O Men är bestämt att vi drar snart igen och då SKA Zarah med också:D Vad gjorde vi då? hmm kollade massa skräckfilmer, drack kaffe, kilade ner till stan och besökte Guns hobbybod:P, såg Robin från idol 2009, vart på studentfest och hade de allmänt skoj!<3

Idag har jag vart en massa snäll syster också;P Lyssnade på Mix megapol på jobbet och då pratade dom om de där grabbplanet som Adam Alsing anordnar och detta år gick de till Toronto för hockeymatch och då passade jag på att skicka in min bror till detta. Skrev värsta bra nomineringen så hoppas nu att han vinner:D

Nu är jag så trött så de får nog bli sängen för min del:P Bjuder på lite bilder från helgen;)

Cv)




tisdag 26 oktober 2010

Dagens playlist - Von Benzo

- Bad father, Bad son
- I´m on my way
- Die beautiful
- And the dead said no
- Let myself go
- MTV killed rock n roll
- Poison
- Sad dead me
- Ain´t it december
- I don´t give a good god damn
- Black eyes on a saturday night
- Medicine
- Move to Detroit
- Jona song
- Demolition man

101026

Frisk ännu? ehm nej! Blir galen på detta! Men åkte ialla fall iväg till vårdcentralen igår och hade ingen lunginflammation som tur var, men det vart visst tjockt eller nått i lufftvägarna men enligt läkaren så lät de som att hostan vart på väg att släppa. Skööönt! Fick utskrivet mer hostmedicin och sedan inget mer med de.

Zarah vart här en sväng igår på kaffe och tjöta lite och sedan på kvällen kom Frida över också, härligt med lite sällskap efter att ha vart typ isolerad ett par dagar:P haha. Ska inte jobba imorron heller.. Vill inte gå till jobbet för tidigt och sedan bli sjuk i 7345 veckor till men gud vad drygt det är att bara gå omkring här hemma! så typiskt att bli sjuk när man ska få jobba så mycket som man vill typ, men enligt chef så kommer det bli en del framöver ändå så de känns bra:) Så på torsdag blir det jobb och även kalas för systeryster som fyller år:) Sedan på fredag drar vi till Linköping!:D yey! Blir en grym helg känner jag;D

Just nu sitter jag ialla fall och tröstar mig med massa bra musik, Von Benzo, finns det något bättre? Nej, skulle inte tro de;)

Cv)

söndag 24 oktober 2010

Mamma är för söt:)

Mamma och syster åkte iväg till staden förut för att handla lite och när de kom tillbaka hade hon köpte en massa sjukling-grejer till mig:) Glass, chokladsås, halstabletter, massa olika c-vitaminer med olika smaker, skvallertidning (den kanske vart till henne men jag snor den sen;) haha) smooties, osv.

Hon är för söt min mamma<3

101024

Idag är det bara två månader kvar till julafton:) För en gångs skull så längtar jag som tusan till jul. Längtar att få köpa alla julklappar, julpynta, sätta upp adventsljusstakar, baka pepparkakor och julgodis, pynta julgranen och allt de där som hör till. Massa mys ju:)

Annars då, joo jag ligger fortfarande hemma och är mega förkyld. Den jävla förkylningen vill inte ge med sig! Nu har jag typ gått så här i en vecka och det blir inte bättre någonstans så imorron ska jag ringa till vårdcentralen och hoppas på att de kan ge mig nått så att jag blir av med den här skiten! Så imorron blir det inget jobb för mig iaf.. Så typiskt att man blir sjuk nu när man väl får jobba, blir galen på de! Börjar bli ganska galen på att bara vara här hemma med, men orkar ju liksom inte göra någonting heller.. baaah! Gör mig frisk någon!!

På fredag SKA jag vara frisk iaf har jag bestämt, måste ju kunna åka till Linköping:) ne nu ska jag ta och vänta på att Gossip girl börjar (är iofs 1 timma kvar men man måste ju ha något att se fram emot när man är sjuk:P haha)

Cv)

fredag 22 oktober 2010

101022

Okej, idag är jag sämre än igår.. Va faan, kan man aldrig bli frisk?! Nu är det liksom inte bara hosta och halsont längre utan lägg till feber, huvudvärk och en ordentlig snuva också. Helvete liksom, finns det något tråkigare än att ligga sjuk? hmm nej.. Får trösta mig med att lyssna på Jay senare under kvällen iaf;P

Annars då, fick höra att chefen hade dåligt samvete för att jag hoppade in och jobbade i onsdag. Vilket hon absolut INTE behöver ha, det vart ju jag själv som sa att jag kunde jobba:) För övrigt så fick jag jobba hur mycket jag ville nästa vecka, yey:) Hoppas bara att jag kan bli en aning frisk iaf så att jag kan jobba när jag väl får liksom^^ Och fredag är det Linköping som gäller för hela slanten!:D Längtar ju sönder mig eller nått till fredag!:D

Cv)

torsdag 21 oktober 2010

101021

Usch idag är ingen bra dag. Mår sämre än vad jag gjorde igår + att det snöar som faan.
Buuu på de!

onsdag 20 oktober 2010

101020

Åhh varför är det alltid så typiskt att när man väl får jobba blir man sjuk?! Så jävla irriterande! Sitter här och typ hostar sönder allt som går att hosta sönder känns de som... Skulle ju ha jobbat kväll för min mamma idag som också är sjuk, men kände att jag inte kommer att orka att sitta och jobba från 11.15 till 20.00 så ringde och pratade med min chef om det vart okej att jag kom senare så att jag iaf tog kvällen (någon måste ju ta den och känns taskigt att låta de andra som redan jobbat hela dagen jobba över till 20.00) Vilket vart okej för chefen så länge jag inte hade feber, så ska dra till jobbet vid 16.00 och jobba till 20.00 istället. Det tror jag allt att jag ska klara, får ta i mig ett par klunkar cocillana så ska de nog gå bra..

Pratade med söt-Emma igå också, den 29:e drar vi till Linköping, wiho!:D Vart alldeles för länge sedan som vi vart där så de är faan dags nu! Vi konstaterad att det nog är halloween den helgen också så då vart vi ännu mer taggade;P haha. Kommer bli en massa skoj<3

Nej, nu ska jag ta och lägga mig och vila lite så att jag kommer orka med mitt långa arbetspass i eftermiddag.

Cv)

tisdag 19 oktober 2010

21.04

Jag.mår.inte.bra.
Klockan är nu fem över nio och jag ger upp för idag. God natt!

Shopping!

Träningsbyxor (eller vad man nu ska kalla dem) Sport-Bh och en vattenflaska. Måste ju vara redo för gymmet;P

En söt t-shirt, Laila Bagges parfym (som luktar massa gott) och ett par nya skor. Skorna är snyggare än vad de ser ut att vara på bilden;P Köpte även ett par skor till syster som vart i STORT behov av ett par nya^^


101019

Nu är man återställd efter helgens bravader:P Men vart hur som helt sjukt kul i lördag och vart riktigt kul att så många kom och verkligen hade lagt ner tanke på sina kläder liksom:) Bilder kommer att komma upp någon dag när jag orkar:P

Idag iaf, jag och Fridolf drog upp till aktis imorses vid 9 och tränade i 1 ½ timma!:O tro de eller ej;) haha. Nej men det vart riktigt skönt faktiskt att komma upp på morronen och svettas lite så de kommer vi att göra flera gånger:) Sedan drog vi iväg till Skövde på lite shoppning, massa mys dag:) Blev en hel del shoppat iaf och de är alltid kul att komma hem med nya saker. Just nu är jag iofs ganska trött och hostar sönder min hals eller något, inte roligt någonstans. Men det är bara till att försöka att kurera sig för imorron blir det jobb igen, men jobbar kvällen så kommer inte behöva anstränga rösten allt för mycket imorron och de känns bra iaf.

Cv)

onsdag 13 oktober 2010

101012

Klockan är nu 00.17 och jag är inte ett dugg trött, borde egentligen sova så att jag inte sover bort hela dagen imorron och klarar att komma upp till jobbet på torsdag. Men vem behöver sömn?:P haha.

Idag har jag iaf hållt på med min dräkt till maskeraden. Håller på och kämpar med den jävla symaskinen men den vill inte göra som jag vill! Blir galen på den så jag la ner de arbetet för idag, får hoppas att den gillar mig lite mer imorron:P Motionerat på cykeln också, börjar få in detta som rutin nu, bra skit:P Snackat en massa skit med Fridolf har jag gjort idag också. Den lilla sötbollen är så nervös inför sitt nattfrämmande som ska komma på torsdag;) Kommer att gå fiiin fint Fridolf, de känner jag på mig!:D

Hepp happ, om man skulle ta och gå vidare med lotterna;) Ska försöka sysselsätta mig med något så att jag kanske blir trött och har en möjlighet till att somna^^

Cv)

söndag 10 oktober 2010

101010

Söndag idag och denna söndagen har jag typ inte gjort ett skit. Har iofs inte gjort så mycket denna helgen överhuvudtaget och det har vart skit skönt!

Fredags vart de jobb sedan drog jag hem och satt på motionscykeln i 40 minuter. Ola och Therese kom hit på fredagsmys, som bestod av mat och Idol. Mysmys:) Sedan igår låg jag och kollade på tvn hela dagen kändes de som:P Idag har jag inte riktigt kännt mig så bra så har sovit/kollat film hela dagen. Känner mig konstig i hela kroppen men kan liksom inte säga vad det är som är "fel". Så tänkte att jag ska kila ner till affären sedan och köpa glass, av glass blir man alltid frisk av;) Säsongspremiär av Gossip Girl idag med, yey:D

Är skit sugen på att tatuera mig igen men vet inte riktigt vad jag skulle tatuera eller vart heller för den delen.. hmm, får ta och fundera på detta. Sedan längtar jag som faan till jul också. Har inte längtat/haft julkänsla på flera år så förhoppningsvis kommer detta kännas som en bra jul:)

Cv)

onsdag 6 oktober 2010

101006

Onsdag idag då och vad står på schemat? Joo idag ska de shoppas inför festen:P Hoppas bara att det finns de som vi är ute efter också, men de ska nog inte bli så svårt hoppas jag:P Än så länge så har jag hunnit med kaffe med mamma innan hon åkte till jobbet, promenad med vovven, 20 minuter på motionscykeln och duscha. Inte dåligt att hinna med detta innan 12, för att vara mig iaf:P Joo jag har ringt och ändrat min tid hos tandläkaren också:P Har de senaste fått sådan himla tandläkarskräck att jag ändrade tiden för att jag inte vågade gå dit^^ Så nu har jag en tid i november istället och har ett tag på mig att förbereda mig mentalt;) Jaa jag vet att jag är knäpp men vart liksom bara tvungen:P haha.

För övrigt lyssnar jag sönder Everlast - Black Jesus och alla låtar med Von Benzo, sjuuuukt bra:) Ne nu ska jag ta och fixa mig och sedan ta bussen in till staden och träffa Zarah:)

Cv)

tisdag 5 oktober 2010

101005

Usch, det är först nu som jag har återhämtat mig efter helgen känns de som:P haha. Vart inflyttningsfest hos Ola och Therese, och fest blev det verkligen;P Började kvällen hemma hos dem i lägenheten, blev mat, maaaaassa dricka, tjöt cigg och skratt. Sedan drog vi vidare till Dagny´s på vägen blev det lite mer dricka, sen blev det dans, Hoffmaestro och lite mer dricka. På vingliga ben gick hem till Ola och Therese igen då mami skulle hämta mig och Persson där, Therese tyckte då att hon lät som en brunstig barbie (?!) haha, hon är för söt den där:) När man vaknade dagen efter mådde man ju som man förtjänade men det vart så jäkla kul så det var de lätt värt!:D Tack alla som gjorde lördagen var den var, helt jävla bäst!:)

Jag och Zarah skulle ju ha fixat med maskeradkläderna igår men blev ändrade planer så får ordna med de imorron stället. Nu är det inte långt kvar, kommer bli skitkul tror jag:) Vad har jag hittat på idag då? Hmm, vart ute med vovven, vart nere i affären, tvättat, fixat med disken och tränat på motionscykeln i 30 min. En ganska bra dag ändå tycker jag:P

Imorron så ska jag iaf träffa Zarah och då går ju dagen lite fortare när man inte är ensam, sen blir det jobb på torsdag och fredag och sen är det helg igen:P haha.

Cv)

fredag 1 oktober 2010

Heeeelt kär!:D





101001

När blev det oktobe liksom? Tycker inte att det vart länge sedan det var juni..

Nu vart dena arbetsveckan slut iaf (eller vecka och vecka vet jag inte om man kan kalla de men, bara jobbat två dagar:P) Men har jobbat på som tusan dessa två dagar iaf, känns dock inte som om pappershögen blir något mindre. Spelar liksom ingen roll hur många ärenden man avslutar så känns de liksom inte som att det händer nått i högen, sjukt frustrerande! Fick jobba två dagar till nästa vecka, fick själv välja vilka dagar som jag ville jobba:P Har jag världens bästa chef eller vad:)

Antar att alla har hört talas om mordet på Elin Krantz. Så sjukt jävla hemskt så de finns liksom inte ord för de. Men alla mina tankar går till familjen Krantz. Även om jag inte känd personen i fråga så blir man liksom ändå berörd över hela saken. Familjen kommer från vår lilla stad Falköping där alla vet vilka alla är, hennes syster jobbar på mitt jobb och hela Falköping är som ett stort sorgmoln känns de som. Har vart lite nedstämd stämning på jobbet och det är helt förståligt! Men kan ändå inte riktigt smälta in de hela, detta är liksom ingenting som man tror händer i Sverige och absolut inte någon som ändå är så pass nära. Ne, usch det har varit en hemsk vecka och tror nog inte riktigt att man kan sätta ord på detta...

Hursomhelst så rullar vardagen på för de.. Imorron så är det inflyttningsfest hos bror och Therese och helgens överraskning: Emma är hemma!!!:D Emma, du räddade min helg;) Så imorron blir det paaarty för hela slanten, är på som faan just nu:P hahah.

Cv)

söndag 26 september 2010

100926

Då vart de söndag igen. Spelar egentligen ingen roll vad det är för dag när man går hemma, ska inte jobba förrän på torsdag så får se vad som händer i veckan.

Helgen har iaf vart mys. Jag och syster hade filmkväll här hemma igår:P Vi hyrde tre filmer på väg hem ifrån bingon igår, som jag förresten vann på:P. Blev Mördande legender (som jag har letat efter denna film, men finns liksom inte någonstans men igår hittade jag den på All-video dock på vhs:P hahaha) cube 2 och mindhunters. Så vart en hel filmkväll och så tippade vi morötter och gurka, massa mums:)

Idag vet jag inte riktigt vad jag som händer. De andra är Skövde och shoppar lite men hade ingen ork att följa med. Funderar på att kila ut på en långpromenad med vovven, innan regnet kommer, har de väl börjat regna så kommer de säkert inte att sluta.

Cv)

onsdag 22 september 2010

100922

Yees nu har det blivit två arbetsdagar denna veckan iaf, alltid nått:P Nu vet jag inte mer dock men de är ju bara till att hoppas att det blir mer:) Skrev förresten på ett nytt anställningsavtal igår och har fått förlängt i ett år nu, yey:D Chefen talade också om att hon såg mig som en fastanställd och att det kanske kommer bli lite ändringar framöver så bara till att hoppas:D

Igår efter jobbet drog jag iväg till Martina. Drack kaffe och tjöta en massa skit, mysmys<3 Idag kan jag ju inte påstå att jag har gjort allt för mycket, förutom att jobba och vara ute på en liten promenad. Fast det är iofs alltid nått:P Kollade på Välkommen åter för ett tag sedan förresten, hahaha säger jag bara, min typ av humor:D

Tror nog att jag är på väg att bli sjuk, gillar inte någonstans.. Har typ inte sovit alls inatt för att jag hade sådan huvudvärk heeeela natten, kändes liksom hur det bara dunkade och det kändes som att huvudet skulle explodera vilken sekund som helst men de vart ju bara till att ta en tablett och ge sig iväg till jobbet. Som tur var släppte den men då fick en helvetes jävla magont i stället men efter ett antal döda-mig-nu-tankar försvann de med. Men nu under eftermiddagen har jag ont i halsen och fryser som bara faan istället. Kul att man känner sig så frisk i kroppen för tillfället(Y) Får la käka en massa c-vitamin eller nått och hoppas på att bacillerna håller sig borta.

Cv)

tisdag 21 september 2010

Everlast - Black Jesus


Ohh favoritlåten just nu!:)

måndag 20 september 2010

Orphan - Trailer HD


Kollade på film ihelgen och denna vart faktiskt ganska bra^^

100920

Igår så vart jag i väg och röstade för första gången, vart ju lite sådär kul ändå att veta att ens röst äntligen räknas liksom. Satt och kollade på valvakan igår och jag vet liksom inte ens vad jag ska säga. Detta valet handlade inte om vilka som skulle styra Sverige i 4 år till utan allt handlade ju bara om att SD skulle komma in i riksdagen. Kan bara säga att jag tycker att det är helt otroligt att så många i vårt land har röstat på SD och att man får hoppas att man håller sig frisk de närmaste 4 åren.

Nog om politik:P Måndag idag och inget jobb idag heller. Har endast jobbat en dag denna månaden och ska iofs jobba i morron också, men iaf, är inte så mycket om man jämnför med hur mycket jag brukar jobba^^ Dock har de både vart skönt och långtråkigt att gå hemma, men de är bara till att försöka fantasin flöda så man inte börjar klättra på väggarna:P

Så vad händer idag då? sitter här och vet att jag egentligen har en del att göra. Men har liksom ingen energi till att ta tag i de.. Får försöka att samla lite energi och ta tag i de saker som behöver göras.

Cv)

torsdag 16 september 2010

100916

Började dagen med att traska upp till skohuset och letade efter ett par gympaskor, man måste ju ha ordentliga skor när man tränar, joggar och är ute och går osv. Så det vart dagens jakt, hittade ett par som dessutom vart på rean så betalade bara halva priset, inte illa de:P Sedan drig vi vidare till banken och växlade in lite pengar och sedan traskade vi hem igen^^

Sedan bjöd snälla moster på kaffe och morotskaka så det blev en liten tripp in till staden:) Massa mys vart de. Torsdagskvällen har väl inte vart allt för händelserik, kollade på idol och blev helt kär i Jay Smith´s röst, hallelujah-moment liksom! Sedan fastnade jag och mami lite framför valdebatterna på ettan och fyran. Blev ett jäkla liv här hemma kan jag säga, hahah. Jag och mamma satt i var sitt hön arn av soffan och gapade åt tv:n när någon utav politikerna sa något korkat eller bara försöker slingra sig hur frågorna utan att ge något direkt svar. Inte visste jag att jag kunde vara så intresserad av politik?:P hahah. Nej, men tycker ändå att det var en aning intressant och man tycker att vissa argument från en del parti är huuur bra som helst medans med de andra man kan undra lite hur de tänkte. De bästa vore ju om de kunde ta alla bra argument och bilda ett helt eget parti. Fast det skulle iofs bara bestå av de argumenten som jag tyckte var bra och då skulle de nog inte få så många röster, så de kanske inte var en så bra ide ändå:P haha. En fråga som jag nästan blev förbannad på var när sjukförsäkringen drogs upp och man kunde liksom inte få ett ordentligt svar varför en person som är döende i cancer måste ge sig ut i arbetslivet och söka och leva på socialbidrag under sin sista tid. Vad är de med de liksom? Vart mest en massa blablabla på svar till den frågar jag.

Hmm jaa nog om de, endast mina åsikter ju:) Btw imorron är de fredag och då blir de fest, yey:D

Cv)

onsdag 15 september 2010

18.06

Sådär nu har jag och Fridolf vart på möte hos Form, eller ja egentligen Extravaganza. Och det gick bra måste jag säga. Vi kommer att köra igång om en vecka och då jävlar!:D dock kommer det svida rejält i plånboken men det är det värt om de kommer att funka kan jag säga..

100915

Usch vad jag är seg idag, hade lätt kunnat stanna i sängen hela dagen tror jag:P haha. Men så lat får man ju inte vara;P Har inte hunnit med allt för mycket idag än, druckit kaffe med mamma, ringt till chefen och ringt till form. Men dagen har ju bara börjat:)

Igår så vart jag i väg till Göteborg med Zarah och Fridolf:) massa mys<3 Dock hittade vi inte så jätte mycket men de vart mys ändå:) Jag och Zarah har också ändrat oss angående vad vi ska vara på festen, de vi hade tänkt först skulle bli lite svårt med kläderna kom vi på sen så nu har vi kommit på en annan rolig grej;P

Blir så sjukt irriterad på a-kassan, fick hem papper från dem igen att de vill ha nått intyg som saknas. Förstår inte riktigt vad de håller på med där borta, jag ha liksom skickat alla papper och intyg som jag har och lite till och ändå så behöver de ha mer, baaah! Men pratat med chefen iaf som skulle fixa intyget så jag kan skicka iväg de till dem. Vill ju inte stå utan pengar rätt som de är..

Annars idag så ska jag iväg på ett på Form i eftermiddag, kila ut på en promenad, tvätta och sedan är jag lite slut på ideér.. Alla jobbar ju under dagarna så finns inte så mycket som man kan hitta på känns de som.

Cv)

tisdag 7 september 2010

100907

Började dagen med att traska bort till Olas lägenhet och hjälpte honom att fixa lite där. Sedan vart de bara hem och duscha och sedan kom Elin och vi tog en tripp till Jönköping:) Blev en kik inne på Ikea och lite shopping inne på A6 och lunch, massa mys:) Fick med mig två klänningar och en koftliknandegrej hem.

Sedan drog vi till Gudhem och gick hälsoslingan på 5 km, massa duktig känner jag mig:D Okej, nu kanske ni inte tycker att 5 km är så mycket men för mig är det de!:P Efter de bar de hem till Elin för matlagning och Idol-tittande. Vart en väldigt mysig dag måste jag säga<3

Nu ligger jag här i sängen och är sjukt trött så de blir till att sova för min del.

Cv)

måndag 6 september 2010

100905

Man kan ju undra vad jag gör uppe vid denna tiden när jag är ledig? hmm joo har typ inte sovit någonting i natt. Ni vet när man är skit trött men de går liksom inte att sova, man bara ligger och vänder och vrider på sig och när man väl lyckas somna en liten stund så är man änåd vaken på samma gång. Okej, detta lät inte logiskt någonstans men skit samma. När jag då har lyckats "somna" blir jag väckt och vart tvungen att kila ut med hunden och man blir ju inte direkt tröttare av en promenad på morgonen. Så nu sitter jag här och är både pigg och trött på samma gång och ätit frukost har jag redan gjort med. Funderar på om jag ska slänga på en film, man brukar ju oftast bli tröttare då och förhoppningsvis kan jag få sova!

Cv)

söndag 5 september 2010

Renato Casaro















Jag köpte förresten världens snyggaste tavla i Jönköping:D

100905

Redan september, vart tar alla dagar vägen egentligen?

Nu har jag vart ledig i en hela vecka och måste säga att det har vart riktigt skönt. Drog iväg en sväng till Ikea och A6, har tvättat,diskat och lagat mat men annars har jag inte gjort all för mycket och de har vart hur skönt som helst:) Nu vet jag i alla fall att jag ska jobba på fredag men det är ju en heeel vecka dit så;P

Jag och Fridolf har btw kollat på lite resor nu och de blir nog att vi drar iväg i slutet av denna månaden. Vet dock inte riktigt vart än, vi kollat fortfarande efter någon som verkar bra^^

Igår så hade vi lite myskväll här hemma och vi kollade på Salt och jag måste säga att den faktiskt vart riktigt bra. Brukar inte gilla filmer med en massa skjut-grejer och dödande men som sagt denna gick bra:) Idag kommer det inte hända allt för mycket heller, blir nog att ligga i soffan och glo film. Perfekt söndag liksom:) Men först får det bli en promenad med vovven:)

Cv)

Salt - Official Movie Trailer [High Quality] - HD


Denna filmen vart faktiskt riktigt bra, tycker jag ni borde se:)

söndag 29 augusti 2010

100829

Nu är man hemma igen efter en liten minisemster ifrån Johannesvik:) Drog dit med familjen igår och hade hyrt en mysig liten stuga där, hade även bokat in oss på relaxvillan under två timmar. Massa mys! Väldigt härligt och avkopplande med massagebad, hela kroppen kändes dock som spagetti efteråt:P Sedan blev det god mat, vin och spel med familjen, mys<3 Det känns som att behöver lite sådant ibland, räcker liksom att bara vara borta en natten men så skönt att liksom bara komma iväg lite. Nu är det söndag igen men har inget jobb uppbokat vad jag vet än och det känns massa skönt faktiskt. Har blivit mycket jobb under de ca 1 ½ åren som jag har jobbat på Samres så ska bli lite nice med ledigt:) Imorron är det inplanerat en tur till Ikea med Fridolf och Zarah, får se hur mycket pengar man kommer att spendera där:P hehe.

Ne är redan massa trött så de bli nog till att kolla på en film:)

Cv)

fredag 27 augusti 2010

måndag 16 augusti 2010

Bajs!

Idag är jag så jävla trött på allt och alla så de finns inte!
Behöver jag nämna att det har vart en pissig dag?

torsdag 12 augusti 2010

100812

Fy fuck vad trött jag har varit idag! Tack gode gud att det är fredag imorron säger jag bara. Annars då så har jag jobbat på som vanligt, har dock bara en hela vecka + två strö dagar kvar att jobba (Vad jag vet iaf) Så de får nog ta och bli en tripp till Linköping om två veckor eller nått, vad säger ni tjejer?:)

Fredagen den 13:e imorron med:O Jag och mami har bestämt att vi ska kolla på skräckfilm då och ha de mys:) Blir nog lite fiske på lördag med, känns som att det var 45 år sedan jag fiskade sist så de kan bli skoj och sedan blir det vin+spel på kvällen:) massa mys!

Nu har jag precis tagit en välförtjänt dusch och tänkte ringa Fridolf och höra om det ska bli en torsdagsfika;)

Cv)

måndag 9 augusti 2010

100809

Idag vaknade vart jag på världens dåligaste humör, tack vare mina kära grannar. Inte så jättekul att vakna vid 8 av att de är ute och spikar upp en jävla massa brädor, när man dessutom har sovmorron! Detta är inte första gången som de kör igång tidigt med att hålla på med deras jävla lada eller vad de är. Så ingen mer hänsyn till er kan jag lova!

Trots dåligt humör och spöregn ute drog jag iväg till jobbet och det vart ungefär som förra veckan. Logga in och sedan sitta och vänta på att telefonen ska ringa, yey eller inte. Men det är bara till att tänka på att man tjänar pengar. Dock är det mindre kul att jobba kväll när det inte finns något att göra och när det inte ringer något. Har en kväll kvar och sedan har jag gjort mina kvällar denna veckan. Skönt.

Annars så längtar jag tillbaka till Rhodos som faan! Hade jag inte jobbat denna veckan hade jag lätt bokat en sista minuten och typ dragit imorron. Får ju nästan abstinens när man ser på Facebook vad allt folk gör där nere som fortfarande är kvar. Jag vill också! Är också sjukt sugen på att dra till Linköping och göra staden osäker;) MÅSTE gör de typ snart. Emma jag vill vara inneboende hos dig!;) Dags att planera lite olika turer känner jag:P Linköping, Ikea, Ullared och sedan någon utlandsresa de är klart;)

Cv)

söndag 8 augusti 2010

Ibland önskar jag att jag visste vad drömmar betydde eller att man visste om drömmen hade någon betydelse överhuvudtaget. Den senaste tiden har jag drömt om en viss person som jag inte trodde att jag skulle drömma om längre. Konstigt nog har jag också börjat tänka på denna personen oftare vilket gör att jag blir lite smått irriterad. Det ska alltid dyka upp små saker som påminner mig om denna personen eller som tillhör denna personen som gör att personen finns i mina tankar vare sig jag vill eller inte. Kan det vara så att vissa tankar har sin egna vilja? Eller är det min egentliga vilja som styr dem egentligen? Det jag vill är att bara glömma. Men det är väldigt svårt att glömma när det dyker upp en massa saker som gör att det är svårt att glömma. Eller när man drömmer drömmar som gör att det är svårt att glömma.

Jag.vill.bara.glömma.

100808

Söndag. Varför är alla söndagar så himla tråkiga? Kan kanske beror på att det är sista dagen som man är ledig och man vet att det är en hel vecka kvar tills man får vara ledig igen? kanske, kanske. Annars då så är de lika lugnt på jobbet fortfarande, känns mest som att man bara sitter och väntar på att tiden ska gå. Dock slutade jag tidigare i fredags eftersom det inte fanns någon anledning till att vi satt tre stycken till kvart i fem och de är ju alltid nice att sluta tidigt en fredag:)

Igår så drog vi iväg på bilbingo och jag vann 200:- yey:) dock var jag väldigt nära på att vinna 10 000:- satt med tre nummer huuur länge som helst, men hepp ingen vinst där:P På kvällen hade vi lite lördagsmys här hemma med god mat, vin, kortspel och film. Massa mys vart de<3 får vi ta och göra om fler gånger tjejer:)

Idag händer inte allt för mycket, håller på och tvättar lite och ska snart kila iväg till duschen hade jag tänkt. Sedan blir det nog till att kolla lite på film:)

Cv)

onsdag 4 augusti 2010

100804

Redan augusti, helt sjukt ju! Tyckte inte att det var länge sedan det var juni ju. Jaja, iaf. Idag har det vart ännu en dag på jobbet och har ju verkligen jobbat ihjäl mig idag, eller inte.. Vi har absolut ingenting att göra! All pappersarbete är borta och det ringer nästan ingenting, så man sitter mest av tiden och läser aftonbladet ca 4083738 gånger om dagen, mindre kul när man kan varenda artikel utantill ungefär.. Hmm. Men fick sluta tidígare idag, alltid nått iaf:) Man får ju passa på medans man kan liksom. Ska nog sluta runt lunch på fredag med om de inte får för sig att ringa som bara tusan;P Så blir ju skönt med liiite extra helg iaf:)

Är för övrigt sjukt sugen på att dra både till Ullared och till Ikea, måste planera in de nu tjejer:) Mami har också bokat en stuga på kusten i slutet av denna månaden för hela familjen så att vi ses och hittar på något allihopa under denna sommaren iaf^^ Inte alltid lätt att få till de:P

Talade jag om att jag är sjukt trött?

Cv)

tisdag 27 juli 2010

100727

Fy fuck vad jag är trött! Helt sjukt. Ännu en arbetsvecka har påbörjats och sitter ju själv nu i Falköping men de funkar ganska bra. Är dock hur mycket som helst att göra, känns liksom inte som att de händer någonting trots att man sitter och jobbar på som faan. Men det är tur att jag har Anna och Birgitta i Skåne så att det inte bli allt för långtråkigt iaf:)

I helgen så vart jag och Frida hos Emma, eller ja i fredags, och badade i jacuzzin och drack vin. Massa mys<3 I lördags vart Zarah här och vi hade de lite mys. Vi planerade värsta roliga grejen men kommer inte att säga vad de är;P Får man se i början på oktober;P mohaha.

Annars då, har grymt ont i mitt öga med och såg nu att det även hade blivit lite svullet. Inte skönt någonstans kan jag tala om.. Vart ett äckelpäckel som ringde till jobbet innan jag skulle gå hem med, ville att jag skulle ta hans nummer och undrade över vart jag bodde, om jag vart tillsammans med någon osv.. UUUUSCH!

Ne nu är jag så trött att jag nog skulle kunna lägga mig ner och sova. Får bli en promenad med Gizmo och sedan glo lite film.

Cv)

lördag 17 juli 2010