tisdag 26 oktober 2010

101026

Frisk ännu? ehm nej! Blir galen på detta! Men åkte ialla fall iväg till vårdcentralen igår och hade ingen lunginflammation som tur var, men det vart visst tjockt eller nått i lufftvägarna men enligt läkaren så lät de som att hostan vart på väg att släppa. Skööönt! Fick utskrivet mer hostmedicin och sedan inget mer med de.

Zarah vart här en sväng igår på kaffe och tjöta lite och sedan på kvällen kom Frida över också, härligt med lite sällskap efter att ha vart typ isolerad ett par dagar:P haha. Ska inte jobba imorron heller.. Vill inte gå till jobbet för tidigt och sedan bli sjuk i 7345 veckor till men gud vad drygt det är att bara gå omkring här hemma! så typiskt att bli sjuk när man ska få jobba så mycket som man vill typ, men enligt chef så kommer det bli en del framöver ändå så de känns bra:) Så på torsdag blir det jobb och även kalas för systeryster som fyller år:) Sedan på fredag drar vi till Linköping!:D yey! Blir en grym helg känner jag;D

Just nu sitter jag ialla fall och tröstar mig med massa bra musik, Von Benzo, finns det något bättre? Nej, skulle inte tro de;)

Cv)

Inga kommentarer: