måndag 11 maj 2009

090511

Baah det är bara måndag och jag ska vara ledig hela denna veckan och jag är redan uttråkad! Vad ska man hitta på liksom? Men roligt att höra iaf att de på jobbet saknar mej, speciellt Marika gjorde visst de:) De är för goa på tredje våningen.

Dagen idag har bestått av lite egentid på förmiddagen i form av en massa tjejgrejer^^ Manikyr och noppning av ögonbryn och grejer^^ Sedan blev det en långpromenad på Gizmo och trodde ett tag att det skulle bli regn och åska eftersom det vart så jävla svart på himlen ett tag. Men nejdå, kan de inte bli massa varmt nu så man kan ligga ute i solen? Blev också lite Lostmaraton på eftermiddagen. Massa spännande fast ändå fattar jag typ bara hälften av allt som händer:P haha. Det är massa invecklat men ändå as bra;P

Sitter och kollar på Färjan just nu och Fridolf vi måste boka våran resa nu! Massa sugen på att dra ut på kryssningen med en gång ju!:P Tycker vi typ bokar i veckan och drar i slutet av maj, vad säger du?;P Pratade Therese för en stund sedan också, massa söt är hon som trodde att det hade hänt nått ang förra inlägget<3 Vart bara en jävligt uutråkad, men vart gulligt att hon ringde för att kolla läget:)

Nu ska jag kolla klart på Färjan och sedan kolla på CSI=)
Cv)

Inga kommentarer: