fredag 29 maj 2009

Falkenberg

So long suckers!;)

090528

idag har jag vart ledig, ganska skönt faktiskt att få sova ut. Trodde jag skulle få en chock när jag såg vad klockan var när jag vaknade:P haha. Kändes som att jag hade sovit bort hela dagen, fast det hade iofs inte gjort något med det vädet som har vart idag. Bara en massa regn och åska. Fast nu vart det faktiskt ganska könt ute, så hoppas att det fina vädret kommer imorron:)

Vart precis ute och gick en sväng med Fridolf, alltid lika mys:) Men nu känner jag att jag är ganska trött så ska ta och krypa ner i sängen och sova. God natt.

Cv)

onsdag 27 maj 2009

090527

Nu har vi flyttat klart på jobbet så nu sitter vi i ett annat rum och det blev faktiskt mycket bra:) Har jobbar kväll två dagar i rad nu och det kan bli ganska tråkigt om det inte ringer något då man sitter själv. Igår ringde de ingenting! så det vart ganska tråkigt att sitta där själv i tre timmar med en helt tyst telefon. Idag har det ringt lite men liksom inte vart något "riktigt" bara massa felringningar och frågor. Men nu är jag i alla fall ledig tills på tisdag. Fick också mitt schema för hela sommaren så de är nice, nu vet man i alla fall att man har ett jobb i sommar.

Gör för övrigt inte alls mycket just nu. sitter och slö kollar på tvn och väntar på att mamma och de ska komma hem. Fy fuck vad det har blåst idag förresten!:O Blåser ju nästan bort^^

Frida vill att jag ska följa med till Falkenberg i helgen också, hmm:P

Cv)

tisdag 26 maj 2009

Fairytale

Kan verkligen inte få ur denna låten ur huvudet.

måndag 25 maj 2009

090525

Idag är jag sjukt trött! Jobbade bara halva dagen idag så de vart ganska nice, hade utbildning efter lunch och kan inte direkt säga att den var speciellt ansträngade:P haha. Anna var en ganska flummig men bra utbildare då det inte blev så trist och i kombination med en chef för Västtrafik vart det ju liksom whoppa ungefär:P haha. Men hade en massa jobbiga och konstiga samtal under förmiddagen så är helt slut i huvudet. Vi började att flytta in i det andra rummet idag också så från och med imorron kommer vi att sitta där. Får väl se hur de kommer att kännas.

Wiie kom på att det är ju löning idag:D guud vad bra^^ Hmm behöver jag något speciellt tro?;P haha.

Har kommit på, eller iofs tyckte de länge men, att det är OTROLIGT ful när folk har shorts och sedan sockar uppdragna i sina skor eller sandaler! Varför envisas man med att ha sockar på sig på sommaren? Min pappa är likadan och har typ påpekat detta tusen gånger men det enda svaret jag får är "och?" Och det är otroligt fult!:P

Nej men usch vad trött jag är, skulle nog kunna gå och lägga mig nu och sova ända tills imorron. Skönt att jag jobbar kvällen imorron, så får man lite sovmorron.

Cv)

Med shorts till

Finns det något fulare? haha:D

söndag 24 maj 2009

American chocolate chip cookies

Bara för att min syster bakar sjukt goda kakor.

lördag 23 maj 2009

18.06

Jag har legat i sängen ungefär hela dagen. Martina ringde för ungefär en timma sen och väckte mej^^ Blev inget stan, Martina kommer hit ist och vi ska kolla på Robinson och käka godis. Sitter just nu och väntar på henne så att vi kan gå ner till affären, kunde iofs ta ett tag sa hon då hon hoppar på kryckor. Stackarn.

Har för övrigt sjukt ont i nacken. Eller nacken och sedan går det ner över axeln, hoppas att jag bara har legat konstigt eller nått så att det inte är något annat.

Kom förresten på en as bra ide häromdagen. Vill ju tatuera mig igen men hittar inte riktigt någon som jag fastnar för direkt. Men kom på att min farbror bruckar teckna, så håller på och försöker få tag på honom här och kolla om han vill måla en åt mig. Hoppas att han vill och har tid till de:)

Nu passar de?

Cv)

090523

Känns som att det enda jag gör nu för tiden är att säga att jag är trött. Men iofs är jag trött jämt också känns de som. Sov ganska länge idag men känner mig ändå helt slutkörd och vill egentligen inget mer än att sova. Hela kroppen känns helt baah! Ska nog ta och lägga mig och sova en stund sen när vi har käkat.

Filmkväll hemma hos Therese idag också, har inte bestämt mig än hur jag ska göra. Inge kul att sitta där och må kass liksom och inte kul heller att vara borta från jobbet. Så kommer nog bli att vara hemma denna helgen och försöka hålla borta den förkyldningen som antagligen är påväg.

Kollade för övrigt på en helt sjuk film igår. Vart precis på väg att gå och lägga mig men fastnade framför tvn. De vart någon spansk film som hette Tala med henne. Handlade om en kille som hade seriösa problem. Han vart helt kär i en tjej som han aldrig egentligen träffat så när hon hamnar i koma är det han som tar hand om henne på sjukhemmet. Han gör en massa saker som hon tyckte om att göra och sedan att han berättade de för henne osv. Sen så vill han gifta sig med henne och han våldtar henne så hon bli med barn. Då hamnade han i fängelse och då vaknar hon upp ur koman. Men han ville inte vara ifrån henne så han ville också hamna i koma, då han inte visste att hon hade vaknat upp. Men det går inte som han tänkt sig och han dör ist. som sagt helt sjuk film, fast ändå kunde jag inte sluta kolla^^ haha.

Nee nu orkar jag inte mer, bli att sova en stund nu.
Cv)

fredag 22 maj 2009

Mitt huvud och hals mår inte bra..

090522

Fy fuck vad jag är trött! För det första ha jag sovit helt uruselt i natt.. Trodde att jag skulle dö när klockan ringde, men de vart bara till att pallra sig upp. Har bara vart jag och mamma som har jobbat idag + att vi hade Skåne och fy faan vad vi har jobbat! Har inte ringt så jätte mycket, men vi har gjort en massa pappersarbete. Så om chefen inte är nöjd på måndag när hon kommer tillbaka så vet jag inte vad.

Ikväll kommer det att bli väldigt lugnt, känner att jag inte har orken till att göra något och det känns som att min hals håller på och bli cepe.. Bli att vila halsen och käka glass^^

Cv)

torsdag 21 maj 2009

Känner jag för att jobba imorron? Hm Nej

090521

Jaha då vart man ledig idag, ganska nice fast känns ganska onödigt att jobba imorron när alla andra är lediga. Men får hoppas att det blir lika lugnt som det var igår. Ringde nästan ingenting och jag (ingen annan heller för den del) orkade inte börja med något så vi satt typ bara där och tjöta och läste massa grejer på nätet. Fast iofs är jag och mamma själva imorron + att vi har Skåne, så vi kommer nog att få veta att vi lever:P Ska på utbildning på måndag också, för att lära mig hur man bokar resor i ett av systemen, känns lite sådär halvkul att gå den utbildningen nu när jag redan kan typ hela systemet.. men men något kommer man väl att lära sig^^

Efter jobbet igår vart de bara hem och vända ungefär, drog iväg till Floby på bingo^^ Vann ingenting men roligt hade vi alla fall:D Fick kramp i foten 1000000 gånger också kändes de som så jag kunde inte riktigt koncentrera mig, gör så jäävla ont! Erika och Linda är väldigt roliga att ha med sig kan jag säga:P Och på hemvägen vart min syster helt störd, iofs inget ovanligt^^, men jag skrattade så mycket att jag fick ont i magen.

Hade en helt sjuk dröm i natt. Jag drömde att jag blev jagad av muterande zombies! Vart jätte läskigt och jag och massa andra sprang runt i en jätte står lokal och försökte att komma på ett sätt att komma därifrån och förhindra att de kom igenom dörrarna. Och jag blev överfallen av en sådan och stack en penna igenom huvudet på dem för att de skulle dö. Sedan kom typ "bossen" och vi gömde oss i en slags grotta men vart tvungen att offra några för att han skulle ge sig ivgä osv.. Hmm kan jag ha kollat på för mycket filmer om zombies?:P haha.

Cv)

tisdag 19 maj 2009

090519

Nu vart det dags att jobba igen, eller jag började jobba igår men jobbade kvällen så de kändes inte som vanligt^^ Men idag blev det en vanlig dag och det vart väääldigt segt att komma upp imorses kan jag säga. Men upp kom jag iaf:P Det vart faktiskt ganska skönt att komma tillbak till jobbet, tröttnade på att vara hemma för länge sedan. Och det har inte vart så jätta många som har ringt idag så^^ Fasta resor och skol har flyttat ner nu, så nu är de bara vi och alla chefer uppe på tredje våning:P massa tomt kommer det att bli ju och imorron ska vi börja att flytta in i vårat nya rum förhoppningsvis. Och sedan kommer Lisa imorron också, blir kul att träffa henne igen:)

Hmm nu blev det ganska mycket jobb kände jag^^ haha. Men de gör inget för jag gillar mitt jobb:) Annars ha jag inga planer för dagen höll jag på att säga tills jag såg att klockan var 20.10:P Blir nog att kika runt lite här och sedan glo tv. Fast nuu ska jag iaf dricka kaffe:)

Cv)

söndag 17 maj 2009

Va faan gjorde jag igår egentligen? Har ont i hela kroppen och känner mig helt handikappad.

090517

Fy fuck vad jag känner mig sleten! Har precis tagit en dusch men känner mig ändå helt jätte sleten. Men gårkvällen vart hur kul som helst!

Började med att samlas upp vid jobbet och drog sedan vidare till samuelson där vi förfestade tills det var dags att dra till bowlingen. Vi fick typ bowla och käka hur mycket vi ville. När det var dags för mat fick vi samtidigt underhålling. Först kom han utklädd som kungen och de vart hur likt som helst, sedan vart han grannen i Beck som skulle bjuda på en stänkare och sist kom han som Göran Persson. Asså vi skrattade så att vi höll på att dö allihop, vart så himla bra! Efter de gjorde han lite små imitationer och drog sedan upp de två större cheferna som fick stå där och sjunga:P Sedan vart de prisutdelning från bowlingen, de som vart bäst och sämst. Och helt otroligt så vart inte jag sämst:P haha. Sedan fick man fortsätta och bowla och allt de där om man ville. Mamma typ köpte dricka till mig i baren hela tiden då hon inte vart med och bowlade, så kändes som att jag vart full konstant hela dagen igår^^

Efter att bowlingen stängde droog jag med Anna-sofia och dom ner till Plantis där jag träffade på Martina och allihop. Så där dansade vi loss och hade de massa skoj innan det stängde. Drog sedan hem och somnade som en stock. Har otroligt ont i mitt knä idag men jag har ingen aning om vad jag har gjort och sedan är mina tår mos känns de som. Gå aldrig ut med skor som flashar tårna om du ska ut på krogen och dansa. Att få en klack rakt på tån utan något som skyddar är mindre skönt.

Sitter just nu och glor på tv, inte direkt för att det är nått bra men. Hoppas att mamma och pappa kan komma hem snart, är ganska sugen på pizza men alldeles för långt till pizzerian:P
Cv)


lördag 16 maj 2009

090516

Igår vart jag i staden och shoppade lite med mami:) Blev ett par armband, bh, kofta och sedan hittade jag äntligen en vågtång!^^ seriöst jag hade tittat i typ varenda affär i Skövde och sen har de en i lilla Falköping:P haha.

Sitter här just nu med en handduk runt huvudet och lyssnar på Inga & Anush:P Kan seriöst inte få ut den låten ur huvudet:P Ska snart ta och torka håret så min syster får vågtång det på mig och sedan blir det till att göra sig iordning för feest! Ska till bowlingen ikväll och festa med jobbet. Blir förfest på jobbet och sedan ner till bowlingen för bowling, mat, dryck och underhållning och sedan blir det nog en sväng till plantis också:) Kommer nog att bli en hel bra kväll!:)

Cv)

fredag 15 maj 2009

Armenia


Seriöst jag gillar denna låten! :)

torsdag 14 maj 2009

090514

Hade världens läskigaste dröm i natt, kan liksom inte berätta vad den handlade om men jag vet att jag gräta så mycket i den att jag inte fick luft för att jag var så rädd och när jag sedan vaknade vet jag inte om jag vaknade för att jag skrek eller grät av rädsla. Fy fuck säger jag bara, vågade knappt somna om efter de..

Iaf idag har dagen spenderats tillsammans med brudarna:) Åkte iväg till Skövde imorses, hade världens stördaste brudar i bilen framför oss. De lät oss inte köra förbi dom överhuvudtaget, så fort vi skulle köra om gasade de på och när vi åkte efter en annan som skulle köra om fick de köra förbi men inte vi, då gasade de på. Så jävla irriterande!^^

Sedan när vi kom tillbaka till Falköping satte jag, Martina och Therese oss på Lilla Blå och typ drack Loka^^ Satt där i typ två timmar och väntade på att Annelie skulle sluta jobbet så vi kunde åka med henne hem och slapp åka buss^^
Vart en massa mys dag iaf<3

Sitter just nu och kollar på Hjälp, jag är med i en japansk tv-show och det är en helt sjukt program!:P haha. Världens fulaste kläder har de på sig också, haha skrattar ju bara av att se dom^^

Cv)

onsdag 13 maj 2009

090513

Blev en sväng in till Therese och hade onsdagsmys med tjejerna<3 Vi gick och hyrde en film på filmstallet, 7 days to live. Den vart precis kass! Eller den vart mycket knepig så jo den var ganska dålig, ingen jag rekommenderar direkt. Sedan skulle jag och Martina ta bussen hem och de hade ändrat på tiderna och hela köret så blev hel knepigt tycker jag, men vi fick oss iaf en tur runt Falköping:P haha. Jag hittade en sån där liten kub med olika färger ni vet i sätet och vi försökte oss på att klara den. Jag klarade av två färger men vette faan hur jag ska klara alla de andra:P haha. Man måste ju vara übersmart för att klara dom eller så är det bara jag som är korkad:P

Blir till att dra till Skövde imorron med tjejerna också:) mys<3 Får väl se om jag hittar något, annars är jag iaf med som stöd;P Nu ska jag lägga mig och kolla på Vänner och dricka upp min cola som jag såg att jag hade kvar här:P

Cv)

Buu

Idag är jag inte på humör och jag har jävligt ont i magen.

tisdag 12 maj 2009

19.36

Vart tog denna dagen vägen egentligen? Klockan är redan så pass mycket, baah. Iaf vart ute och gick en långpromenad med hunden förut i det fina vädret, dock blåste det ganska mycket just då. Hoppas att det kan bli vindstilla och as varmt imorron så man kan ligga ute och steka^^ Btw när jag kom tillbaka från promenaden såg jag att jag hade fått sms om att ett paket hade kommit till mig som jag gick ner och hämtade ut. Vart två linnen, men det ena åker tillbaka då det inte vart lika fint som det såg ut på nätet^^

Martina kom förbi för en stund sedan och drack lite kaffe och snacka lite skit. Planerade lite för midsommar^^ Hoppas bara att det blir fint väder så vi kan vara ute som vi har tänkt och supa som faan typ:P Skulle gärna kunna vara midsommar imorron för min del^^

Fick reda på en sak igår om en viss person och jag vill bara spy över den. Kan du inte fatta någon gång liksom?! Blir bara så irriterad men ska bara glömma de nu för den är inte ens värd att tänka på efter allt man har fått veta.

Nu ska jag kila iväg och kolla på Ugly betty som börjar om en stund och sedan kolla på Eurovisiongrejen. Får väl se om Sverige kommer vidare.

Cv)

090512

Jahapp då vart de tisdag igen. Vad ska man hitta på idag då? Ska snart gå upp och väcka min papi så han inte kommer för sent till jobbet. Sedan blir det att hänga tvätt och gå en låååång promenad med Gizmo. Men sen då liksom? Baaah jag hatar att gå hemma, kan inte någon på jobbet bli sjuk så jag får jobba?

måndag 11 maj 2009

Sitter och tittar på spårlöst eller vad de heter och man lipar ju sönder!

090511

Baah det är bara måndag och jag ska vara ledig hela denna veckan och jag är redan uttråkad! Vad ska man hitta på liksom? Men roligt att höra iaf att de på jobbet saknar mej, speciellt Marika gjorde visst de:) De är för goa på tredje våningen.

Dagen idag har bestått av lite egentid på förmiddagen i form av en massa tjejgrejer^^ Manikyr och noppning av ögonbryn och grejer^^ Sedan blev det en långpromenad på Gizmo och trodde ett tag att det skulle bli regn och åska eftersom det vart så jävla svart på himlen ett tag. Men nejdå, kan de inte bli massa varmt nu så man kan ligga ute i solen? Blev också lite Lostmaraton på eftermiddagen. Massa spännande fast ändå fattar jag typ bara hälften av allt som händer:P haha. Det är massa invecklat men ändå as bra;P

Sitter och kollar på Färjan just nu och Fridolf vi måste boka våran resa nu! Massa sugen på att dra ut på kryssningen med en gång ju!:P Tycker vi typ bokar i veckan och drar i slutet av maj, vad säger du?;P Pratade Therese för en stund sedan också, massa söt är hon som trodde att det hade hänt nått ang förra inlägget<3 Vart bara en jävligt uutråkad, men vart gulligt att hon ringde för att kolla läget:)

Nu ska jag kolla klart på Färjan och sedan kolla på CSI=)
Cv)
Hmm, kul..

söndag 10 maj 2009

Det är söndag och klockan är 21.25 och jag blev helt plötsligt jääävligt festsugen!

090510

Uusch är helt jätteseg idag. Blir inte mycket gjort idag direkt.

Igår iaf så kom Zarah hit och vi skulle kolla lite film. Massa mys<3 Hon hade hyrt en film som hette Amusement, helt sjukt vart den. Och jag som typ är as rädd för clowner blev helt galen när det är en massa clowner med i en scen och en som vart i naturlig storlek. Fy faan säger jag bara! Clowner är nog det läskigaste som finns. Kollade även på Twilight då Zarah inte hade sett den och måste säga att dem fortfarande är lika bra^^

Idag har det inte hänt allt för mycket, mest legat och kollat på Lost. Massa bra just nu så kan liksom inte sluta att kolla:P hmm får väl se vad som händer resten av dagen. Har inte schemalagt att jag ska jobba något alls denna veckan, så hoppas nästan att någon bli sjuk så att jag får jobba. Kommer bli helt knäpp av att gå hemma en hel vecka ju..

Cv)

lördag 9 maj 2009

090509

Blev myskväll igår hemma hos Martina. Vi kollade på Australia, som vart sjuuuuuuuuuuuukt bra!! käkade godis, pratade en massa, målade i Ciccis panna när hon hade somnat:P Och sedan avslutades kvällen för min del iaf när Martina och Therese satt och sjöng igenom varenda låt på singstar^^ Men vart riktigt mys iaf<3

Vaknade idag vid tolv och blev genast hur pigg som helst när jag såg vad klockan var. Kändes som att jag sov bort hela dagen vilket är helt olikt mig. Brukade förut nästan aldrig gå upp innan tio men nu om jag vaknar efter tio får jag dåligt samvete eller nått för att jag sover bort typ hela dagen och inte hinner göra nått^^

Ska snart dra ner till affären hade jag tänkt och köpa cigg och lite choklad. Så jävla sugen på de^^ sen blir det nog att kika på Lost och försöka att få tag på Zarah. I kväll är det skräck som gäller:P

Cv)

fredag 8 maj 2009

090508

Buu vilken trist dag. Bara grått och regn hela tiden. Fast tror faktiskt att det har slutat att regna nu, hoppas de iaf.

Idag har jag faktiskt städat hela huset, känner mig riktigt duktigt^^ Ganska jobbigt när man tänker efter egentligen, att hålla på och släpa den damsugaren upp och ner typ.. Men nu är det iaf rent och fint här. Träffade Zarah en stund också. Hon hade vart och letat skor här ute så vi tog en liten fika när hon ändå vart här ute:) bestämde att vi skulle ha en skräck-kväll imorron, myyys!

Har kollat på några avsnitt av Lost nu, massa spännande ju! Tror att jag ska ta och kolla på ett till innan det bli mat och Martina kommer hit. Blir mys hemma hos Martina med tjejerna btw:) Känns länge sedan som alla träffades samtidigt så de ska bli kul:)

Nee nu får det bli ett till avsnitt:P
Cv)

torsdag 7 maj 2009

090507

Blev inte mer sömn denna natten.. Faan vad jag hatar att vara inne i en sån period. Någon som har ett tips på vad man kan göra för att det ska bli bättre?

Iaf har vart ute och gått en massa i regnet idag, Gizmo har vart helt galen pga alla flygplan som flyger omkring hela tiden. Har också städat ur kylskåpet då jag inte hade något att göra. Sitter här nu och typ halvkollar på aladdin:P tecknat är bra skit^^

Ska ta och sova en stund tror jag..
Cv)

onsdag 6 maj 2009

21.25

Vart har denna dagen tagit vägen?

Sov riktigt dåligt i natt och trodde att jag skulle dö när klockan ringde imorses. Men de vart bara till att pallra sig upp och käka frukost och sedan ut i regnet för att vänta på bussen. Kändes lite mysko att gå till jobbet trots att jag bara vart borta i två dagar men nu ska jag inte jobba förrän den 18 igen. Men det vart ändå helt okej att jobba men ännu skönare när dagen tog slut.

Drog hem till Zarah efter jobbet och drack kaffe. Slutade med att vi hamnade halvliggandes i soffan eftersom båda två vart typ helt slut. Bestämde att vi skulle ta våran skräck-kväll någon dag också, sen planderades det in bingo och plantis också^^ Riktigt sommarnöjen.

Drog hem med mamma vid åtta då hon jobbade kvällen, käkade lite och hamnade sedan här. Är seriöst så trött att jag skulle kunna somna med en gång, så det får nog bli sängen om en stund. Hoppas verkligen att jag ska kunna sova ordentligen inatt och att jag inte har kommit in i en sådan period igen då jag har sömnproblem.. :/

Du och jag, Begetta! ;)<3
Cv)

tisdag 5 maj 2009

Imorron är det jobb igen som gäller.

God natt

Tatuering

hmm är ganska säker på att det är denna som kommer att bli nästa tatuering, fast vet inte riktigt än vart jag ska ha den. Förslag?


090505

Gud vad jag är trött. Har sovit jätte dåligt i natt och sen när jag väl somnade en stund på morronen kom Gizmo in och väckte mig ett antal gånger för att de körde med flygplan ute och sen vart de någon jävel som började klippa gräset kl nio imorses!

Vart inte direkt mycket jag kunde göra än att stiga upp, käka frukost och gå ut med Gizmo. La mig en stund i soffan men kunde inte somna då heller för att jag frös så mycket även fast jag hade täcke.. Usch, jag vill inte bli sjuk.

Är regnigt och trist ute med så man kan inte direkt sitta ute. Ska jobba imorron igen och då måste jag vara pigg och måste dessutom gå upp tidigt.

Ne nu ska jag ta mig nått att äta.
Cv)

måndag 4 maj 2009

Let me sign


Tröttnar aldrig på denna låten, typ bästa som finns! :)

090504

Usch ingen bra dag detta..
Hade en hel mysko dröm i natt vilket gjorde att jag inte sov särskilt bra och sen alla dessa jävla gräsklippare och alla som ska hålla på och greja ute. Finns fakiskt folk som vill sova. Sedan kliar min bränna som faan, vet typ inte vart jag ska ta vägen snart. Ögonen rinner så att det känns som att jag sitter och gråter hela tiden + att halsen känns svullen som faan:S like I said, not my day.

Har vart ledig idag men har inte gjort allt för mycket, mest legat i soffan och mått kasst. Ledig imorron med och hoppas då att man mår lite bättre iaf, ska kanske ta en fika med Zarah så de blir mys:) Sedan blir det jobb på onsdag iaf. Sen är jag ledig i typ en och en halv vecka, hoppas nästan att någon bli sjuk så att jag får jobba, så jävla tråkigt att vara hemma när inte någon annan är det.

Ne nu ska jag krypa ner under täcket och kolla lite på vänner och hoppas att jag mår bättre senare.

Cv)

söndag 3 maj 2009

Dags att sova

Ska alldeles strax sova hade jag tänkt, ligger redan i sängen med datorn i knät:P haha känner mig bra lat.

Känner mig inte alls bra just nu, är nog på väg att bli sjuk, buuu. Trodde ju först att det bara var pga pollen men känns som att det är en riktigt förkylning som är på väg att bryta ut:S tur att jag är ledig i några dagar iaf så att jag sparar på rösten lite, då jag brukar ha otur med att tappa den när jag blir sjuk.

Ne nu ska jag lägga ifrån mig datorn och krypa under täcket.

Du är söt:)

Cv)
Bara för att Gizmo är söt<3 em="em">

Vem faan klipper gräset nu?!

090503

Idag har det inte vart riktigt så varmt som det var igår och lite tur är väl de. Känner nu att jag brände upp mig ganska mycket på mina axlar igår så de är inte direkt skönt just nu. Men har tagit en dusch nuu iaf och ska ta och smörja in dom så kanske det känns lite bättre iaf.

Idag drog jag, mami och syster på årets första bilbingo, nu är sommaren påväg^^ kan inte hjälpa dt men tycker att det är mysigt att åka på bingo även om det är en tantgrej:P träffade på våran gamla granne där också, är inte direkt ofta man träffar henne.

Nu ska jag snart dra upp och kolla på Gossip girl, ska bara ta och torka håret. Är ledig imorron också om inte chefen ringer nu ikväll eller imorron bitti och säger att någon är sjuk, ganska skönt att vara ledig faktiskt. Synd bara att det ska bli regn imorron, men kan ju alltid hoppas på att det blir sol:)

Cv)

lördag 2 maj 2009

090502

Wiie idag känns det som sommar! har suttit ute mesta delen av dagen, så lite färg ha jag fått och njutit av värmen med en glass i handen. Har dock inte vågat sitta i bara bikini än då jag är typ halv sjuk, så har en fin kant,eller inte, men det går att fixa imorron om det håller i sig, vilket man bara kan hoppas att det gör.

Annars händer det inte så mycket, hoppas på att det bli grillning ikväll. mums!
Ska väl ta och hitta på nått nu istället för att sitta här.

Cv)

fredag 1 maj 2009

1 Maj

Sådär nu har vi äntligen fått igång det trådlösa internetet.

Vart valborg igår men vart aldrig ute och festade sen. Vart inte riktigt på humör för de och sedan hade jag nog aldrig pallat de. Vart alldeles för trött igår + att jag nog håller på att bli förkyld, eller om detta bara är pollen som ställer till de.

Fick för övrigt hem Twilight i onsdags och vart ju tvungen att kolla på den med en gång, min mamma vart med och blev helt frälst! Hon vart lätt på att se tvåan på bio, så det kommer att vara en massa ungdomar och sen min mamma där:P haha. Hon lyssnar för övrigt på Volbeat också, min mamma är cool ibland:)

Mormor skulle ha fyllt 71 år i tisdags, grattis mormor<3<3

Är riktigt trött idag, skulle egentligen ha städat men orkar inte de.. kan ta de ibörjan på nästa vecka eller nått. Jobbar bara onsdag om ingen blir sjuk. Så vart de ju denna veckan, skulle bara jobba två dagar men fick jobba hela veckan. Inte mig nått emot egentligen, hade vart ganska skönt att vara "ledig" lite men jag har de bästa arbetskamraterna så de gör inget:)

"Hej hur går det för er? själv sitter jag i solen och dricker kaffe:)"
"Jodå vi stter ute och jobbar idag, de bjöd på glass och Karl-Einar Häckner är här och underhåller. Sedan kommer Dregen och svarar kund, så vi klarar oss:)"

Hmm ingen som fattar detta men de gör inget^^
Cv)