fredag 31 juli 2009

Äntligen fredag!

Fy faan vad skönt att det är helg nu, har längtat efter de hela veckan:P haha. Vart en otroooligt seg dag på jobbet idag, efter lunch har jag typ inte haft nått att göra. De har inte ringt något typ, inget att utreda, inga lappar att ringa upp och inga kvitton att göra.. trodde att jag skulle dö av tristess!! Vet inte hur många gånger jag tittade på klockan och då hade de typ gått en minut fast det kändes som en timma... baah! Och nästa vecka har vi inte Skåne längre heller, yey och sedan jobba jag inte hela veckan utan är ledig nån dag, yey.

Fick sådan lust att dra till Skövde i helgen men Fridolf den muppen skulle ju jobba, så får ta de på tisdag istället :) Idag kommer det att bli en ganska lugn kväll, känner för att lägga mig i sängen och kolla på film och bara ha de mys:) Sedan hade jag tänkt att jag ska försöka att städa i helgen, men de är ju så trååkigt:P Sedan kanske de blir hem till Emma på lördag, får se om hon pallar efter några dagar i Tyskland^^

Mitt nya liv börjar på måndag

Cv)

onsdag 29 juli 2009

Idag har vart en pissdag och jag är irriterad! Så låt mig bara vara.

söndag 26 juli 2009

090726

Vart ju crousing igår och måste säga att det var mycket kul! Man känner sig inte direkt på topp för att festa när man har feber, men festa de skulle jag:P haha. Började med grill och massa dricka hemma hos Emma med en massa folk, sedan drog vi vidare till Zarah Robin, skulle åka med deras bil men kom typ aldrig till ströget för att det var sån jävla lång kö på bangatan, när vi väl kom till Valentino kokade bilen^^ haha lite surt men vi hade jävligt roligt ändå:P Drog omkring och träffade på en massa folk och avslutade kvällen med Happy time-pizza^^

Idag känner jag mig väldigt segt och har inte gjort allt för mycket idag, har ont i typ hela kroppen och orkar inte anstränga mig för att göra nått. Kanske får skylla mig själv om jag går ut när jag är sjuk men skit samma^^ Dags för jobb imorron igen också, uusch vad helgerna går fort eller? Hinner ju inte njuta av att vara ledig förrän det är dags att jobba igen..
Cv)

torsdag 23 juli 2009

090723

Ungefär så här känner jag mig just nu, mår inge bra alls. Började hosta som faan igår och fick feber typ bara tjoff. Inte vart de roligaste att sitta med feber och hosta på jobbet idag kan man säga, men jag har faan inte tid med att vara sjuk! Kanske har fått en släng av svininfluensan?!:O:P Pratade med Fridolf för ett tag sedan och kom på att vi inte hade gjort våran kryssning än. De får vi allt ta och göra någon dag Fridolf!:D men första stopp blir Rhodos, min bror måste bara bestämma sig någon gång^^

Usch vad trött jag är, skönt att det är fredag imorron iaf. Hmm jo kundtjänst har hand om städningen i käket denna veckan så jag och Lisa skulle rensa och städa ur kylskåpen idag (det ska göas varje vecka) asså fy faaaan vad äckligt det var! Hittade typ tre matlådor som bestod av en stor grön klump ungefär, mjukostar som gick ut 2007?! och typ hela gröna smörgåsar. Vart så jävla äckligt och dom kylskåpen kan inte ha vart rensade senaste förra veckan.. uuusch!

Ne nu ska jag hämta lite glass och kyla ner min sönderhostade hals med och sedan krypa ner i sängen och kolla film.

Cute :)

Cv)

tisdag 21 juli 2009

090721

Baah va segt det var att komma upp imorses! Men upp kom jag ialla fall och kom i tid till jobbet och allt^^ Har känt mig som en duracell kanin idag eller nått, har jobbat på som faan! Och det känns faktiskt mycket bra, har inte ringt lika mycket idag som de gjort de andra dagarna så man har hunnit att göra lite mer. Vår allas lilla hönsmamma på jobbet hade med sig nyyplockta hallon nät hon kom till jobbet idag, massa mums:) Och sedan när hon hade vart iväg på lunch kom hon tillbaka med glass till oss, hon är för söt:)

Hmm har inte gjort så mycket sen jag kom hem direkt, hade tänkt att färga håret men orkade inte så tänkte göra de på fredag istället.. Skulle vilja klippa mig men vet inte riktigt hur jag ska göra, skulle egentligen vilja klippa av mig allt men tror inte att jag vågar:P Vill ju ha kort och långt hår på samma gång^^ haha.

Ne nu ska jag kila upp och kolla om maten är klar.
Cv)

lördag 18 juli 2009

090718

Sådär nu är jag klar med att rensa mina kläder, iofs vart de en stund men iaf^^ Blev en hel del som jag ska ge bort då jag aldrig använder de, så nu ska jag bara dammsuga på mitt rum också så är de fint sen:P

Efter jobbet kom Zarah och hämtade mig så hon följde med hem, så hon, jag och Anna hade en riktig myskväll igår med pizza, film, massa skratt och sedan lite yatzy^^ Massa mys var de:) Pratade med min bror igår också som följde med mamma och pappa till Varberg, han vart ju inte direkt i sitt full bruk.
Samtal nr1
-Vi har fått böta 500:- för att vi var för många i bilen så jag och Jonas får nu gå.
-Ne ni skojar med mig? Kan jag få prata med mamma?
-Hon är ju inte här vi går ju (Jonas i bakgrunden ropar vem är de och Ola svarar att det är Caroline och Jonas bara: Rikard Bolin? vem faan är de?)
- Ring om en halvtimma igen så är vi framme.

Samtal nr2
-Hej får jag prata med mamma?
-Okej
-Ja de va mamma (med värsta basrösten)
*asgarv från alla i bakgrunden
-Jonas hälsar att ni ska ta de lugnt med spriten.

Dom kommer nog att på prima när helgen är slut:P haha eller inte. Har precis satt mig framför tvn med min Ramlösa mango, så jävla god! Hade inte tänkt att göra något mer vettig denna helgen faktiskt. Alldeles för trött för de... Min syster ska baka cupcakes nu så får något gott att fika på sen iaf^^

Cv)

torsdag 16 juli 2009

090716

Är så jävla trött så de finns inte! Funderar seriöst på att gå och lägga mig snart.. Höll typ på att missa bussen imorses eftersom jag inte orkade gå upp, baah.. Dessa två dagarna har faan vart jobbiga som helvete! Jobbet har vart helt kaos, har jobbat häcken av mig eftersom de inte verkade vara någon annan som jobbade... Men men bra är iaf att chefen då ser vem som har jobbat mest och kanske kan få en chans att få vara kvar:)

När jag kom hem idag hade pappa satt ihop min garderob:) Min papi är bäst<3>-Varför sitter vi ute och äter när det är kallt och blåser som faan?
-Det är ju sommar!
Hmm min familj är lite wierd^^

Elin och Hanna kom förbi en sväng förut på en cigg och lite prat, massa mys:)
Känns för övrigt som att det är fredag, fy faan va skönt om det hade vart de! Men det är en dag kvar att jobba och sedan helg!! Mina föräldrar åker till Varberg över helgen så jag och systeryster kommer att vara själva hemma hela helgen, mysmys. Får se vad vi kommer att hitta på:)

Nu ska jag gå och ta en cigg och sen soooooova.

;)

Cv)

tisdag 14 juli 2009

090714

Fy helvete vilken dag det har varit! För det första crashade vårt datasystem imorses så kom inte in i datorn på typ 45 min, vilket blir panik då vi är så pass beroende av datorerna. Och sedan har alla som ringt vart så jävla pissigt sura! En skällde på mig och tyckte inte att det jag sysslade med var ett jobb och slängde på luren, en skulle bara prata med chefen för hela företaget, en hade kopplat in politiker och kommunen och hela köret för att det var en spricka i rutan och för att hon tyckte att föraren klädde sig illa osv.. Fick liksom bara lust att skrika till dom "men var glada för helvete att de finns! är det så jävla dåligt så ta bussen istället då!" Men de kan man ju inte utan de vart ju bara till att le och låta förstående och humma "ahh precis, jaa jag förstår de, så får det verkligen inte vara och jag ska ta tag i detta med en gång" BAAAAAH!

De hade Michaela Jackson-maraton på radion idag btw. Jag och Lisa satt där och dansade och sjöng med:P haha. Han har faktiskt gjort ganska många låtar som är BRA.

Efter jobbet drog jag upp till Jysk, skulle köpa mig en garderob då den jag har nu är precis kass då jag inte kan hänga upp kläder. Hittade en som var fin och inte så jätte dyr heller:) Har nu plockat ur alla kläder ur min gamla garderob och tänkte fjäska med pappa att om han har tiiiid så får han jääätte gärna montera ihop den nya i veckan:P haha

Men kan inte grann-fanskapet såga klart snart eller? Så otroligt irriterande! Känner att jag klagar mycket idag men skitsamma, har vart en sådan dag bara^^ Nu ska jag kolla hur långt papi har kommit med grillningen:)

Cv)

söndag 12 juli 2009

I can´t stop thinking about it... What if?

090712

Usch vilken seg dag. Har inte gjort mycket idag kan jag säga eller har inte direkt gjort mycket i helgen överhuvudtaget. Har vart så jävla trött! La mig ganska tidigt i fredags men blev väckt av min bror, sov nästan hela dagen igår och sov läänge idag. Men när jag hade vart uppe och käkat frukost vart jag fortfarande trött så gick jag la mig och sov en stund till.. Inte bra detta alltså, ska upp och jobba imorron också så får se om jag kommer upp, börjar inte förräns vid 11 så de är gött de iaf. Hade jag börjat 8 hade de vart otroooligt segt att komma upp.

Hmm får se nu hur det kommer att gå denna veckan, vi är endast tre som jobbar, brukar i vanliga fall vara minst fem, så nu ska vi svara i telefon, utreda, svara kunderna, skicka kvitton osv i alla sju uppdrag vi har hand om + att vi ska ha skåne i tre veckor. Hoppas verkligen att vi slipper utreda där för de känns som att vi inte kommer att hinna med detta.. men men får se vad chefen har svarat när jag kommer till jobbet imorron.

Nu ska jag lägga mig och kolla på Vänner:)
Cv)

lördag 11 juli 2009

090711

hmm dagens planer kan jag väl säga är inga. Sjukt trött och seg idag och vädret är ju inte de bästa..Ligger här i sängen och gosar med Gizmo, har liksom inte ens klätt på mig än^^ haha men man får ligga i sängen hela dagen när det här sånt här väder tycker jag. Blev ingen skräckfilm igår med mamma, utan gick och la mig typ vid 11 igår för att jag var så jävla trött. Vaknade vid 2 av att telefonen ringde, vart min bror som ville att jag skulle komma ut med de grejerna som jag hade handlat åt honom igår.. Vart ju bara till att gå upp och lämna dom, sen när jag kom in igen hade jag svårt för att somna om^^^

Mamma och syster har precis åkt iväg en sväng, så är bara jag och pappa hemma men han är ute och grejar som vanligt^^ Hade tänkt att sätta på en film nu och krypa ner under täcket^^

Cv)

fredag 10 juli 2009

090710

Thank god it´s friday!
Är så sjukt trött hela tiden så jag vet inte vad. Jag skyller på vädret, man blir ju bara trött och deprimerad så fort man tittar ut.. På jobbet idag har det vart öken ungefär. När klockan var runt ett hade jag haft två samtal.. jippie, eller inte. Fick helt annan information från kundtjänsten i Skåne också, vi skulle visst utreda dessa ärenden trots att det kommer sitta en person i Helsingborg som inte ska svara i telefon utan utreda. Blir så jävla irriterad och det förstörde typ hela min dag.. buu!

Ikväll har jag bestämt mig för att inte gör nått, utan bara ta de lugnt och göra vad jag känner för då jag är sjukt seg. Jag och mami kände för att kolla på skräckfilm, men det får bli senare då pappa inte gillar de:P haha. Så vi får kolla på skräck när han sover^^

Hepp happ, ja får la gå vidare me lötterna, som Fridolf säger;P
Cv)


Skräckfilm med Mami ikväll :)

torsdag 9 juli 2009

090709

Men blir dagarna bara segare och segare eller? Denna dagen har gått så otrooligt långsamt! Tror jag kanske har haft max 10 samtal på hela dagen, har ju faan inget att göra utan sitter bara där och glor känns de som... Men fick iaf veta att vi bara behöver ta emot samtalen från Skåne och att vi slipper att utreda dom, wiho. Det vart typ de som jag var stressad över men nu känns de bra:) Har vart trött som ett as idag med.. Har typ inte sovit något i natt då jag har legat och hostat som faan. Min hals kändes helt sönderhostad när jag vaknade imorses, så höll på att somna på jobbet idag igen, dels av trötthet och dels av tristess... zzzz.

Iaf är precis hemkommen från stan nu, efter jobbet drog vi och några jobbarkompisar till Lilla Blå och tog en fika, massa mys. Fast det blev ganska kallt, satt där med min lilla filt och varm choklad^^

hmm, gårdagen vart faktiskt helt okej. Hade liiite mer att göra på jobbet så dagen gick lite fortare. Efter jobbet gick jag hem till Zarah, vi skulle dra och spela bingo^^ Kirurgtejp funkar btw till allt(Y). Dock vann vi ingenting och vart typ aldrig nära heller, så de vart en sån där tråkbingo men mysigt hade vi de ändå. Träffade ju på en massa folk, träffade Anna med sin söta mage vid kiosken:) och sedan kom det fram en tjej till mig och typ bara "känner du igen mig?" jag kände ju igen människan men kunde inte placera henne utan tänkte mer bara "vart faan har jag sett henne?" Det visade sig att hon jobbade FHB där jag hade min praktik i trean, så de vart ju roligt att hon kände igen mig och kom fram och pratade.

Nu kom min syster in för en stund sedan och sa att hon hade en present till mig, blev jätteglad och det visade sig att min film som jag hade beställt hade kommit. Trodde ju att hon hade köpt något gulligt till mig^^ haha. Iaf hade beställt The nootebook och alla som inte har sett den borde se den NU. As bra! Ne nu ska jag käka pasta och köttfärssås^^
Cv)

tisdag 7 juli 2009

MJ

Kollade på Michael Jackson´s minnesstund för en stund sedan och måste säga att jag tycker att den vart väldigt fin och mycket rörande. När hans bröder kom in där med kistan som han låg i så fick jag gåshud över hela kroppen och bara kände att tårarna var på väg. Alla artister och vänner som sjöng och höll tal, visar bara hur stor han var eller hur stor han ÄR, det är helt sjukt. Tyckte att hela minnesstunden var jätte vacker och tror inte att han kunde ha fått ett finare farväl, satt och grät mig igenom hela ungefär. Men det värsta var nog när hans dotter tog micken och skulle prata, då brast det totalt! Tårarna bara rann.

Även fast jag kanske inte är något jätte stort fan av Michael Jackson så är han ändå grym och har gjort väldigt många bra låtar. Det går inte att förneka, Michael Jackson var och är en stor stjärna. Elvis och Beatles, släng er i väggen!


The king of pop, legenden och musikikonen.

090707

Jösses vilken dag. Har vart så jävla lugnt på jobbet idag, vi hade tre ärenden att åtgärd i högen (de brukar vara en bunt som är några cm hög) och de ringde typ ingenting! Förutom att jag fick alla som inte kunde någon svenska ungefär, så fick typ gissa mig fram vad de ville när de ringde, baah! De borde vara lag på att om man bor i Sverige ska man faan lära sig de svenska språket också. Har vart så sjuk trött idag och bli ju ännu tröttare när man inte sitter och gör något. Höll på att somna flera gånger.. Så jag och mami gick och frågade chefen om vi kunde kompa lite, onördigt att sitta så många och inte göra nått. Så de vart nice att sluta lite tidigare imorron. Hoppas att de ringer på lite imorron iaf, pallar inte att sitta och titta ut eller läsa aftonbladet 172638303 gånger imorron också...

Vart en selecta-kille på jobbet idag också och skulle kolla på vår kaffemaskin på tredje våning, den har vart helt knep ett tag. Och när han öppnade upp och började plocka isär maskinen började det att lukta så in i helvete! Det luktade ungefär gammal spya, inte nice alls så vart tvungen att dra ut en sväng för att inte själv spy. När jag kom tillbaka sen fick jag reda på att det hade läckt ut gammal choklad och den maskinen har inte vart servad på minst två år. Fatta äckligt att det har legat gammal choklad där i typ två år?! Inte konstigt att det luktade faan, och de kaffet har vi druckit sen... uuuuuuusch!

Har preci tagit en dusch, tänkte att man kanske skulle bli lite piggare av de, men blev typ ännu tröttare! baah! Ska nog ta och kolla på den där Michael Jacksson grejen på tvn om en stund och sedan gå och lägga mig (kommer säkert somna framför tvn bara för de) ska iväg på bilbingo med Zarah imorron också, myys:)

Cv)

söndag 5 juli 2009

Shopping


Min nya kamera:) Dock blev bilden ganska kass..

Två nya sommarklänningar som jag hade beställt :)

En tre-kvarts tröja med urringning i ryggen.

Dagens köp blev en kjol, tre klänningar, två bhar, en bikiniöverdel och en sminkborste.

Söndag

Nu är det redan söndag igen, tyckte inte det var länge sedan som det var fredag.. Iaf gårdagen blev helt okej, mamma typ tvingade med mig och Anna på bingo för att hon inte ville åka själv. Och det vart ju rena rama självmordet med tanke på hur varmt det var! Hökk på att dö av varemslag där ett tag eller nått..^^ Iaf när vi kom hem hade pappa och min farbröder typ byggt klart altanen, det enda som fattas nu är en liten trappa och staket. Så det blev ju till att ha en liten invigning på den igår. Zarah kom ut en sväng också, mys mys:) så det blev grillning, dricka, kortspel, strög med raggarbilen och mys för hela slanten igår:)

Idag har det typ regnat hela dagen och tycker faktiskt att det har vart ganska skönt. Har vart så äckligt klibbig värme den senaste veckan så de va bara skönt med lite regn tyckte jag:) Jag, mami och Anna har iaf vart i Skövde idag och shoppat lite. Kände att jag behövde ha lite nya grejer så de vart ju perfekt att dra till Skövde idag.

Annars så är det dags för jobb imorron igen men jag ska jobba kvällen så får lite sovmorron och de är alltid nice:) Funderar på att lägga mig och kolla på en film, är så himla seg idag..

Cv)

lördag 4 juli 2009

090704

Fy faan vilket väder det har vart denna veckan! Har ju vart helt olidligt varmt och inte på något behagligt sätt. Har var klibbigt och äckligt hela veckan, man har typ smält bort. Men gött att det är helg nu iaf. Hade tänkt att jag skulle sova ut idag för att jag vart så jävla trött denna veckan, men fick jag de? Nee halv tio börjar de att dammsuga?! här hemma och sedan kom Gizmo in och ville leka. Så de vart bara till att gå upp. Hade nog blivit väckt ändå strax efter de för pappas syskon kom vid tio och skulle hjälpa till att bygga klart altanen.

Igår vart en helt otroooligt seg dag på jobbet. Tror inte att jag gjorde någontingt den första timmen, orkade liksom inte börja med nått och ringde gjorde de inte heller. När vi kom ner till frukosten så vart en kund på besök och han hade med sig tårtor och bjöd på. Muma, as goda vart dom^^ Sen har typ en massa gått på semester nu med så nu känns de jätte tomt på jobbet..

När jag kom hem igår typ däckade jag direkt för att jag vart så jävla trött^^ haha. Men fanns inte så mycket man kunde göra på kvällen sen för att det typ åskade och blixtrade till och från hela tiden. Men sen runt elva tror jag de va så blev det ett jävla oväder. Regnade, åskade och blixtrade som faan! La mig ganska tidigt igår men kunde inte sova för de, när det åskade så åskade de så mycket att det skakade i fönstren och blixten lös upp hela rummet trots att jag hade rullgardinerna nere och sen vart de ju så jääääävla varmt!

Har inte blvit mycket sömn i natt och jag är så varm att jag inte vet vart jag ska ta vägen.. funderar på att lägga mig i poolen, hmm.. aja här kan jag inte sitta iaf:P
Cv)