söndag 15 februari 2009

Söndag

Vart har helgen tagit vägen? Tycker att alla dagar går så himla fort att jag inte riktigt hänger med:P Hursomhelst, i fredags så hade vi möte efter jobbet och de vart inte slut förrän vid sju. Efter de skulle chefen bjuda oss på mat, vi drog till Nouveau och hade det mycket trevligt:) Tyvärr kunde inte chefen vara med, vilket vart synd och sen att personalen vart lite wierd.. Men förutom de vart det helt okej:) Blev en väääldigt lång dag och vart helt slut när jag kom hem. Hade tänkt att kolla på utröstningen på Let´s dance men jag somnade innan de:P haha.

Igår vart det ju Alla hjärtans dag. Tycker mest att den dagen är överskattad så det vart ingen speciell idag direkt. Hade planer på att först åka in till Therese och kolla på Melodifestivalen, men eftersom jag inte kunde fixa någon skjuts hem så blev de inte så. Vart hemma istället och kollade på de och myste tillsammans med familjen :)

Annars idag blir det att fixa mest, duscha, städa, tvätta och sånna grejer. Blir nog till att gå ut och ta en promenad sen också. Ser ut att vara så himla fint väder ute:)

Cv)

Inga kommentarer: