måndag 19 januari 2009

Jävla arbetsförmedlingen!

Fick detta mail från min handläggare på arbetsförmedlingen idag:

Hej alla UGAmedlemmar!

P.g.a av den f.n. stora arbetslösheten måste jag utnyttja alla möjligheter närdet gäller UGA och våra Kompletterande Aktörer. Detta betyder att det är stor chans att just DU blir anvisad till våraKompletterande Aktörer, i detta fallet Folkuniniversitetet, Kungsgatan 13 i Skövde.

Vi kommer att ha INFO möte Tisdag 090127 på em och sedan är det start 090202 i Skövde och denna aktivitet varar i 6 månader!! Detta innebär att du måste pendla till Skövde några gånger/ vecka .Det exaktaprogrammet är ännu ej fastställt.

Du kan få viss ekonomisk hjälp av Arbetsförmedlingen MEN det finns en egenavgift på 600:-/ månad som du måste stå för själv! Ett månadskort på Västtrafik kostar 850:- och du får stå för 600:- själv, viketinnebär att du kan få ut 250:- av oss efter månadens slut OM du sköter dinakvitton och reserekvisitioner på ett korrekt sätt!

Jag förstår OM du tackar nej till detta erbjudande OM du blir anvisad!!Det tråkiga är att OM du tackar nej till detta erbjudande så tackar dusamtidigt nej till UGA och din möjlighet att få ersättning!!!

OM du har konkreta och närliggande planer på : JOBB STUDIER ellerPRAKTIK är det oerhört viktigt att du meddelar mig detta snarast!! Jag kommer ut med en definitiv kallelse till DIG OM du blir anvisad på Onsdag 080121!!

Och detta gjorde mej så jävla förbannad! Om jag nu blir vald eller vad man ska kallade så måste jag lägga ut 600:-/månaden på ett jävla månadskort för att kunna till mej till Skövde på någonting som jag inte ens vet vad det är eller något jag vill göra! Hur faan ska folk som inte har några pengar kunna lägga ut 600:- på de i månaden och en del får t.om mindre än vad jag kommer få. Och om jag tackar nej så står jag utan pengar totalt! Baaah! blir så jävla sur på dom!!

Förhoppningsvis så får jag komma till mammas jobb på onsdag och gå på en slags anställningsintervju/utbildning. Så nu är det bara till att hålla tummarna tills dom blir blåa på att jag kommer få jobbet där, för jag vill INTE åka till Skövde på någon jävla skit! Baaaah!

Nu ska jag gå och röka och försöka att lugna ner mej..!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Kusin!
Jag har hittat hit :P
Förstår vad du menar, arbetsförmedlingen alltså, tar pengar i stället för att ge... Jag längtar också till Augusti... :)

Caroline sa...

Va treevligt hörru:P

Jaa men jag blir så jävla förbannad på de! Så ska bli riktigt skönt att bara kunna skita i de i Augusti sen:P