torsdag 8 januari 2009

Grå dag

Den här dagen har känts helt grå. Planen att börja gå upp tidigt och vända tillbaka dagen gick ju bra, not. Hade ingen som helst lust att gå upp ur sängen men när pappa kom ner och sa att de vart mat så fick ändå gå upp. Och sedan efter en promenad i det kalla vädret så kändes dagen lite mindre grå men bara ljusgrå.

Annars har jag spenderat dagen med att kika i Ellos katalogen, hittade en del söta klänningar och så som skulle vara perfekt till Rhodos och sedan ett par skit snygga gladiatorsandaler. Så de blir nog till att beställa dom när jag fått pengar^^ Sen har jag suttit här och letat efter jobb.. Faan inte det lättaste, hittar ju ingenting! Men nu har jag kollat runt en massa sidor om Norge iaf och mailat en tjej som hade vart där, så får se vad jag får för svar av henne sen. Också kollat in sidan om Australien och jag vill faan åka nu! Jag och Emma bestämde att när hon kommer hem över sportlovet ska vi kika efter visum och arbetstillstånd och sånna grejer. Det kommer att bli as kalas!

Behöver verkligen komma bort just nu känner jag. Så blir ganska nice isf att vara i Norge över sommaren och sedan dra till Australien ett år. Frågan är bara vad faan man ska göra fram till sommaren isf?

BUUUU!

2 kommentarer:

Anonym sa...

ja är lätt på norge till sommaren:) skulle vara kanon.

Caroline sa...

Greeejt:)