fredag 16 januari 2009

16 Januari

Lördag idag, ska snart iväg till Martina och kolla på Let´s Dance och dricka kaffe med porrbrudarna;P Alltid lika mysigt:) Vart även med dom igår, fast hemma hos Therese då. Vi kollade på Barnhemmet, drack kaffe och käkade bullar som Martina hade bakat. Martina är typ kung på att baka bullar:D Mumma!

Annars idag så har jag typ legat och kollat på Desperate housewives typ hela dagen:P Fick låna första säsongen av Martina igår och de går faan inte att sluta att kolla:P haha. Så den här dagen har inte vart så effektiv direkt^^ Fick också ett ganska roligt men konstigt mail av någon kille:

Yo bitch ;)

Nu är jag ungefär lika bra på Västra Götalands karta som ett mårddjur med ledgångsremautism så du kan var hjälpsam och säga exakt var Falköping ligger. För det var väl där du var ifrån? :P

Vad har du för dig annars? Lever livet eller gör finnanskrisen att du går runt med ett moln av ångest över huvdet? Ta tag i saker och skriv ett par rader om dig som kan verka roliga. Eller varför inte onödig fakta om dig?

Ciao

P.S Kommer du förbi metalldetektorn på flygplatsen med den där saken fastkedjad i underläppen? ;)

Den sista meningen typ garvade jag åt så jag höll på att ramla av stolen eller nått:P haha. Nee nu ska jag ta och fixa mej lite och sedan dra iväg till Martina:)
Köss!

1 kommentar:

Anonym sa...

HAHAHAHA!!!!!!!!!!! fan va kul xD