onsdag 30 september 2009

is it true

AHHHH GOOSEBUMPS!

Oldies;)

Haha har vart hemma hos Zarah idag och har skrattat så jag har ont i magen!:D Hittade en massa bilder på oss där vi leker fjortisar, damn!:D hahah.

Zarah, du är min drog. Utan dig inget mig<3

måndag 28 september 2009

090928

Fy faan vilken dag det har vart! För det först har jag sovit precis kasst i natt, pratade om detta på jobbet då många hade gjort detta, kan det ha vart fullmåne inatt? Och sedan har det ringt på sam faan på jobbet! Blev helt slut i hela huvudet och vid tio får jag en spark av A i Skåne att hon vart inloggad och på plats. Vi fattade inget, trodde att hon började 8 men hepp, vi skulle visst ha vart inloggade på Skåne i två timmar vilket vi helt glömde. Ick bra, kändes liiite pinsamt men shit happens..

Efter att jag kom hem har jag vart ute och gått en riktig långpromenad med Gizmo, vart massa skönt ute även fast de blåste. Gizmo ligger typ helt utslagen här nu^^ haha. Nu ska jag ta och fixa lite mat hade jag tänkt och sedan kolla på Idol:)

Cv)

fredag 25 september 2009

090925

Usch, när jag vaknade idag vart jag verkligen inte på ett bra humör! Har därför inte gjort allt för mycket idag, vart lite smått irriterad på allt och alla så har bara tagit de lugnt. Men är iaf stolt över mig själv att jag bara har rökt en, EN, cigarett idag:P Fast det har iofs blivit mer, läs mycket mer^^, snus istället:P Men det gör inget för mitt mål är ju att först och främst sluta att röka och sen till slut lägga av med snuset också.. Det går sakta men säkert framåt iaf:)

Blev en lugn hemmakväll idag och ska sedan kolla på Jag vet vad du gjorde förra sommaren med mami, ha en liten skräckiskväll:) Fredagsmyyyyyyyys

Cv)

torsdag 24 september 2009

smartes barn?

Haha verkar vara en smart kille, eller inte..
Kan ju säga att min ena chef skrattade åt detta läänge^^

090924

Men shit det är bara tre månader kvar till julafton idag:O Faan vad fort det har gått eller, vart tog sommaren vägen? Fast det är ganska mysigt ändå med hösten^^

Inatt har jag INTE sovit bra, för det första kunde jag verkligen inte somna. Sist jag kollade på klockan vart den tre och när sen väl somna har jag sovit mycket konstigt och typ ryckigt. Men tänkte att det gjorde ju inte nått eftersom jag vart ledig idag.. Men kvart över sju blir jag väckt av frågan om jag kan hoppa in och jobba idag. Vart ju bara till att tacka ja till de man får och pallra sig in i duschen och sedan i väg till jobbet. Så efter ca 4 timmars sömn inatt vart man ju lagom pigg på att jobba, eller inte.. Men det gick ganska bra ändå, förutom att jag fick en jävla kärring som verkligen inte lyssnade på mig och vart riktigt stöddig och skulle gå till alla tidningar hon visste och hänga ut mig osv. Tanten vart en riktigt surkärring på 84 år som inte hade något bättre för sig ungefär. Men förutom de gick det bra:P haha.

Sedan jag kom hem har jag inte gjort allt för mycket, är så jävla trött just nu så ska alldeles strax sova hade jag tänkt. Måste bara skryta lite också att jag bara har rökt 4 cigaretter idag... high five till mig:P haha. Men känner att man mage börjar balla ur lite av snuset men det är bara att vänja den så går de nog bra:P haha

Ska faan göra de som jag och Martina pratade om igår med, att varje gång jag köper snus ska jag lägga undan 10:- (10:- billigare än cigaretter) och sedan se hur mycket det kommer bli^^ Skulle iofs bli ännu mer om jag sket i att både röka och snusa men får ta de långsamt så kanske man kan sluta en dag:P

Nej men sängen var det. God natt:)
Cv)

onsdag 23 september 2009

Desperate Housewives

Hämtade ut mitt paket nyss, så nu har jag att göra ett tag:P haha.

tisdag 22 september 2009

090922

Seriöst nu är de höst!:O fast jag tycker ändå att det är ganska mysigt^^ Ute blåser de för tillfället storm eller nått och då känns de ganska bra att ligga inne nergosad i sängen:P hehe.

Var tillbaka på jobbet en sväng idag och det vart helt okej. Kul att träffa alla igen iaf:) Men kändes att tre ½ timma räckte, min röst mådde inte så jätte bra efter men skit samma:P Fick mitt lönebesked idag med, yey:) Efter jobbet drog jag till Emma på en liten fika, mysigt som alltid:)<3 Känns trist bara att du åker på torsdag och inte kommer hem förrän vid jul:O men då jävlar;D hahaha.

Mitt paket hade kommit idag också och gick ner till affären för att hämta hem de, men då vart de nått strul med posten så de gick inte att hämta ut paket, buuuu:/ hade ju tänkt att vara sysselsatt hela kvällen och leka tolk åt Zarah;) hahah. Får väl testa imorron om de funkar och under tiden får jag väl roa mig med att kolla gamla avsnitt på top model:P hahah.

Cv)

måndag 21 september 2009

Måndagsmys

Så nu har tjejerna åkt hem. Blev en massa skratt, prat och mys som vanligt<3 Kändes att detta var behövligt efter en veckas sängliggande ungefär. Blir lite kaffe imorron igen efter jobbet hemma hos Emma, måste ju passa på att träffa henne så mycket som möjligt nu innan hon åker!

Jag och Zarah funderar på att sluta röka och snusa istället, så sitter här nu och testar om detta är något för mig:P haha. Känner mig lite som en bonde på något vis med en prilla under läppen:P haha. Men det är inte så farligt så kanske vore något^^ haha. Nu känner jag mig som en fjortis bara för de också.. hahaha.

Är en aning trött men vet inte om jag ska sova eller vad jag ska göra. Kanske ska ta och kolla på en film och somna till den?:P

Cv)

090921

Måndag och ny vecka. Känns lite mysko att inte jobba faktiskt fast ändå lite skönt att vara ledig. Somnade vääldigt sent igår och trodde att jag skulle bli väckt jätte tidigt av Gizmo men fick faktiskt sova ända till tolv:O Började då morronen med en promenad, sedan blev det en liten frukost och sen dusch. Känns bra att man börjar bli frisk nu, liksom att det iaf är på väg åt rätt håll. Sedan ringde chefen och undrade hur de var osv och om jag kunde hoppa in och jobba några timmar i morron. Nemas problemas! Så börjar kvart över ett och jobbar till kvart i fem, känns ganska lagom sådär:P haha, en liten mjukstart tills nästa vecka^^

Nu har jag precis kletat i färg i min systers hår och snart blir det mat. Sedan kommer förhoppningsvis alla tjejerna hit på en liten fika, eller Emma kommer iaf:P Hon åker ju på torsdag:O så vi får passa på nu dessa dagarna...

Cv)

Beställt^^




söndag 20 september 2009

?

I don´t get it..

lördag 19 september 2009

Shopping


Överkast till min säng


Schampoo,balsam,hårspray,tops,toffsar osv.
Lite flyttahemifrångrejer. Köper på mig lite grejer då och då så blir de inte så mycket sen:P


Två jätte mysiga höst-tröjor, en halsduk och en mössa
Sedan blev de en del underkläder också och lite grejer till familjen. Hmm nu blev jag typ helt slut av att plocka upp grejerna, dumma feber, så ska gå och lägga mig nu hade jag tänkte. Ohh jippie vilken kul lördag detta har vart, eller inte..
Cv)

090919

Usch jag är fortfarande sjuk och jag håller på att få damp på mig själv för att jag aldrig kan bli frisk. Nu är det typ en vecka sedan jag blev sjuk och det enda som har blivit bra är typ min host, det är iofs skönt men inte lika kul när man istället har fått ont i halsen... BUUUUUUU!

Idag har jag inte gjort något, kollat på två avsnitt av vänner och sedan har jag sovit resten av dagen. Känns ju jätte kul att jag har vart vaken högst två timmar denna dagen.. eller inte. Imorron är det fiske på Hökensås med släkten men kommer antagligen inte kunna vara med på de heller. Seriöst kan inte någon göra mig frisk nu?! Om jag inte mår de minsta bättre på måndag så ska jag ringa våc och så får de faan ge mig nått så att jag blir frisk. Orkar inte gå så här längre... Hur kul är de att vakna, gå upp och ta en massa hostmedicin, nässpray och alvedon och hela köret för att sedan gå och lägga sig igen för att man inte orkar göra nått? Jävla förkyldning!!

Cv)

090918

Idag har inte min hals eller röst mått särskilt bra.. Vart ju i Ullared igår med Emma, Fridolf och Zarah, massa mys:) Alla vart ganska sjuka utom Fridolf så vi typ satt och hostade/snorade i kapp kändes de som och ingen hade direkt sovit något den natten så fattar egentligen inte varför vi ändrade dag:P hahaha. Men roligt hade vi iaf och hittade en del saker, kan visa senare. Men känner att jag pratade alldeles för mycket igår och det är nog därför som min hals mår som den mår. Pratade även med min chef igår och fick lite mer tider som jag skulle jobba(Y) Får även hälsningar hem varje dag att de saknar mig på jobbet och det känns ju alltid nice att höra:)

Idag har jag väl inte gjort allt för mycket, sovit mest och hoppas på att jag ska bli frisk snart. Suger faan getpung att vara sjuk. Skulle egentligen ha gått på hejdå-fest för Emma ikväll men kände att jag aldrig skulle palla de så de vart bara till att krypa ner i sängen igen ungefär, vart synd för de hade vart kul att vara med på.

I´m all confused.
Vet liksom inte vad jag ska tro eller vad jag ska göra längre..

Cv)

onsdag 16 september 2009

090916

En ny dag. Jag har faktiskt sovit heeeeela natten, vilket känns mycket skönt. Hostar inte lika mycket längre utan nu är det bara snuva och feber. Eller bara och bara men det är inte lika jobbigt längre iaf^^ Hoppas bara att min feber kan försvinna tills imorron också då vi ska dra till Ullared!:P Eller skiter faktiskt i om jag har feber eller inte, ska åka med ändå:P haha. Men ikväll blir det iaf till att stanna hemma, känns inte som en bra ide att sitta i en kall bil i kväll, så jag och min syster ska ha lite myskväll istället. Kolla på idol och sedan på Män som hatar kvinnor. Jag har inte sett den än så jag känner mig lite efter:P.

Ne nu ska jag snart äta lite och sedan ställa mig i en dusch. Jävla synd att man inte har badkar alltså, har vart nice och lägga sig i ett varmt bad nu^^

Cv)

tisdag 15 september 2009

18.26

Jahapp de vart denna tisdagen ungefär och vad har jag gjort? Inte ett jävla skit! Vänner och sömn har avlöst varandra, knappt de faktiskt. Så fort jag satt på ett avsnitt har jag somnat så de har mest vart sömn.. Fy faan vad tråkigt! Tvingade ner min syster till affären förut för att köpa halstabletter och glass, de halstabletterna jag ville ha vart slut så hon köpte ett par extra starka istället. Och fy fuck vad starka de va! Kände mig typ helt hög efter de halstabletterna + några sprut nässpray.. ^^ Min mamma kom hem från jobbet för en stund sedan också, hon hade fixat ibumetin då våra vart slut hemma och det känns faktiskt lite bättre nu efter att ha tagit de. Hostan har blivit liiiite bättre tror jag fast nu har de satt sig på stämbanden också, buu jag vill inte låta som en 14-årig kille när jag pratar..

Jaja kan ju trösta mig med lite glass och Idol ikväll iaf.

Cv)

090915

Men helvete också! Hatar verkligen att vara sjuk, näsan rinner som niagarafallen, hostar sönder mina lungor och det känns som att huvudet väger 40 kg.. Usch inte bra + att det är min enda dag idag som jag skulle ha fått jobbat. Känns ju jätte kul att ringa och sjukanmäla sig då.. eller inte.. Min chef, som är lite nojjig med svininfluensan, blev typ helt hysterisk med en gång eftersom det inte var så länge sedan som jag var sjuk, fast då hade jag bara feber nu har jag liksom hela cirkusen Faan jag hatar att vara sjuk. Har iaf sovit några timmar nu fast det känns fortfarande som att jag har varit vaken hela natten. Kan ju inte ligga ner för länge heller för då får jag typ ingen luft när hostattackerna kommer.. Kan inte någon bara göra mig frisk nu på en gång?

Nu ska jag krypa ner i sängen igen och tycka synd om mig själv..

Cv)

måndag 14 september 2009

'New Moon' Trailer 3 Premiere (HD)


oooh, jag vill ha november nu! ;D

söndag 13 september 2009

090913

Uusch, seriöst min hals + lungor mår inte bra. Hostar så mycket så att det gör ont, inte skönt någonstans!:S vette faan vad jag har gjort heller, vart ju helt frisk i fredags och sedan bara boom värsta hostan.. Känns iaf lite skönt att jag ska vara ledig imorron, kan ju bara hoppas att det har gått över tills dess. Hatar och vara sjuk och denna hostan alltså, faan på den!

sov typ bort hela dagen igår, vet inte vad det var med mig. Och man tycker ju att då borde jag ha blvit llite bättre men nej har blivit sämre nästan..:S Idag har de inte hänt allt för mycket heller, legat i sängen och glott på tv ungefär. Sedan ringde Emma och hon kom ut och kollade på Twilight, ohh love it! Kan aldrig se den filmen för många gånger:P haha.

Ne nu ska jag snart ta och krypa ner i sängen hade jag tänkt och hoppas på att hostan är bättre imorron, ska ju till frisören och allt, då vill man ju inte sitta där och hosta sönder sin lungor.. hmm jo lycka till imorron Emma! :)

Cv)

lördag 12 september 2009

090912

Jag hade ju tänkt att jag skulle vara nykter en helg nu då det har vart alldeles för mycket fest det senaste. Men så fyllde min kusin år igår och hon skulle ha fest så tänkte att man kan ju gå dit fast inte dricka sig skitfull. Det funkade ganska bra faktiskt tills Jessica tog fram shots:P haha. Sen vart de kört ungefär och efter mycket drickande och nötterkastande:P Drog vi vidare till pubben, mycket skoj måste jag säga:) Jessica tyckte att jag skulle följa med henne till Alabama och hälsa på Emma.. hmm vi får väl se hur de blir med de;P men skoj vore de allt.

Idag ligger man ju inte på topp direkt, har typ sovit hela dagen och tror att jag har blivit förkyld igen. Hostar sönder mina lungor när som helst ungefär.. inte kul alls, men skönt att man har hela dagen på sig imorron också att bara göra ingenting om man vill de.. Nu ska jag ta och kila ner til affären och köpa nått gott.
Cv)

Blev dock bara några kort från pubben

tisdag 8 september 2009

Jon Sindenius - Egen låt Idol 2009 Audition Sverige Stockholm


Sjukt bra!! :)

090908

Usch vilken seg dag det har vart. Har inte alls kännt för att jobba idag och kan väl inte påstå att jag har gjort så överdrivit mycket heller, typ bara svarat i telefonen när det ha ringt:P haha. Chefen kom i morses med en glassbytta med björnbär, mums^^ Och sedan efter lunch kom hon in och bjöd på tårta för att hon fyllde år, min chef är ganska snäll:)

Har för övrigt bokat en klipptid idag, ska vara där på måndag. Fast vet dock inte hur jag ska klippa mig men de märker jag väl på måndag:P Har vart ute och gått en riktig långpromenad med Gizmo också, han vart helt slut när vi kom hem, gick och la sig med en gång:P haha. Lilla skiten:) Nu ska jag snart ta och kolla på Idol hade jag tänkt, nästan ett måste ju;P haha. Det bästa är ju nu när alla ska visa att de kan sjunga fast de egentligen är tondöva.

På tal om ingenting, blir de ullared nästa torsdag flickor eller?:) Massa sugen på att åka ju:P

Cv)

söndag 6 september 2009

Amandavardet.blogg.se - Stan + Paris Hilton (Parodi)

Hahaha hittade denna på Calle Schulmans blogg, för jävla rolig:D

090906

Söndag idag och känner mig fortfarande seg sen i fredags:P haha. Började fredagen med att jobba och det kändes helt okej, skönt ändå att komma tillbaka till det normala efter att bara har legat och sovit i två dagar. Hade fredagsfika med riktiga amerikanska muffins, blev ju dundermätt på dem. Sedan fick vi oss dagens skratt när städerskan slänge Gunnels skor så hon fick cykla upp till stan i tofflor:P Men Gunnel fixade de hela så städerskan kom tillbaka och fick rota igenom conteinern efter skorna:P haha

Drog till Zarah direkt efter jobbet, fick en massa god kycklingsallad:P mums. Sedan blev det fix osv, Emma och Frida kom och joinade oss och efter ett tag kom även Emma nr2. Hade massa skoj och det vart en helt perfekt kväll:) Drog vidare till puben men vart ganska dött med folk där så jag och Zarah traskade vidare. När vi sedan kom hem för att skulle sova var hunden som Zarah vaktade helt galen:P Kan säga att det inte blev många timmars sömn den natten:P haha.

Dagen igår spenderas typ i sängen hela dagen. Vart så jävla bakis! Brukar typ aldrig bli bakis utan bara mer trött och seg, men igår vart helt otroligt! Det kändes som att mitt huvud väge 1000 kg och att jag hade supit bort alla mina hjärnceller ungefär.

Idag har iofs inte hänt så mycket heller, men det är ju söndag och då brukar de inte hända så mycket. Vart ute och gått i de sköna vädret iaf och sen käkat en massa vindruvor:P Vindruvor is the shit!;P Har även pratat med min chef, jobbar hela nästa vecka också och så gör jag kvällen imorron vilket innebär att det blir lite sovmorron:)

Cv)

torsdag 3 september 2009

Svininfluensan

Fick ett samtal för ett tag sedan, gällde en orolig chef. Då en av våra IT-tekniker hade fått åka in till sjukan för att han antagligen hade svininfluensan vart min chef jätte otrolig över mig, då han vart uppe hos oss för ett tag sedan, och undrade hur jag mådde och allt. Då jag är helt feberfri och ska jobba imorron så blev chefen väldigt glad över att jag skulle komma imorron och vart mycket lättnad över att jag mådde bättre. Så du behöver inte oroa dig Ullis, jag mår prima!:)

Ne nu ska jag ta och gå upp och sätta på kaffe innan Zarah kommer, blir nog en massa kaffe, cigg och prat på balkongen ikväll. Perfekt:) Är dessutom sjukt laddad inför imorron! yey!:D

Cv)

090203

Seriöst jag får snart damp! Pallar inte vara hemma mer, så därför är det skönt att min feber är borta. Vilket innebär att jag kan gå till jobbet imorron, yey. Hatar att vara sjuk, finns det något tråkigare än att bara vara hemma och inte göra nått? hmm nej!

Hade tänkt att jag skulle gå en långpromenad med Gizmo men självklart började det att regna och det känns inte så smart att vara ute och gå i regnet när man precis har vart sjuk.. hmm.. Ska nog ta och ta en dusch istället och sedan spela tv-spel:P haha. Blev värsta sugen på de nu^^ sedan ikväll kommer Zarah hit en sväng, myys<3>
Cv)


<3

onsdag 2 september 2009

090902

Buu, hade fortfarande feber imorses så vart till att stanna hemma idag med. Känner mig dock lite bättre nu men ska vara hemma imorron också för säkerhets skull. Men på fredag då ska jag gå och jobba, de bara är så:P haha. Måste ju kunna vara med på kvällens planer senare;) Få övrigt snart damp på mig själv, har vart så jävla uttråkad idag så de finns inte. Eller har iofs sovit hela dagen så det är mest nu på kvällen som jag har fått damp. Vart så sjukt uttråkad så de finns inte, fast ändå orkar man ju inte direkt göra nått heller då man har feber och * svara inte heller så buu på de! Seriöst vad jag hatar att vara sjuk!

Någon gör mig frisk nu!

tisdag 1 september 2009

090901

Ny månad och jag börjar med att vara sjuk.. buu! Blev hemskickad från jobbet för en stund sedan och ska snart lägga mig och sova. Men en sak är säker, på fredag SKA jag vara frisk:P haha

God natt;)
Cv)