tisdag 31 mars 2009

090331

Imorron är det april och vårmånad, hoppas verkligen att våren kan komma nu. Är trött på snö, regn, blåst och all sån skit.

Helgen iaf vart jätte mysig. Drog ner till Ullared direkt efter jobbet, checkade in i stugorna som vart jätte mysiga, käkade god mat och drack god dricka och bara umgicks. Men eftersom alla vart ganska trötta och skulle upp tidigt dagen efter blev det en ganska tidig sänggång, vilket vart lite synd men vi har redan planerat för en till tripp fast då med lite mer tid att umgås:) Sedan blev det shopping för hela slanten! Kändes som att jag köpte massor fast ändå blev det inte så dyrt, fick med mej tre väskor hem (?!), kunde inte bara motstå, de liksom ropade på mej(A):P

Idags så fyllde Therese år, Grattis! :D<3, så vart inne hos henne en sväng och käkade lite tårta och sånt mys. Men vart skapligt trött den dagen så blev inte så mycket mer gjort..

Vaknade natten mellan söndag och måndag av att jag hostade sönder mina lungor ungefär. Vart bara till att ringa till jobbet och sjukänmala sig och sedan lägga sig och sova igen. Kan säga att jag sov ungefär hela måndagen, kanske vart uppe 6 timmar allt som allt.. Är hemma idag med, febern vill liksom inte försvinna, har legat och kollat på film/sovit hela dagen. Har inte ork till att göra nått annat. Ska stanna hemma imorron med då min feber fortfarande är kvar, baaaah! Känner mig så jävla förbannad eller nått att jag skulle bli sjuk just denna veckan då jag behöver vara på jobbet då en är ledig denna veckan + att det nya avtalet börjar imorron. Baaaah! Finns det något tråkigare än att vara sjuk?

Ska snart hoppa in i duschen och iaf känna mig lite fräschare och sedan lägga mig i soffan och kolla på Rosing:P

Cv)

torsdag 26 mars 2009

090326

Jobba,äta,sova,jobba,äta,sova,jobba,äta,sova.
Det känns som att det är de enda jag göra nu för tiden.. Men måste säga att det är väldigt skönt att jobba också, trivs skit bra där! Och hoppas verkligen att jag kommer att få vara kvar efter sommaren också.

Men blev utskälld av två stycken idag, mindre kul, men det är liksom bara till att skaka av sig typ^^ Är sjukt trött just nu och ska snart sova, kommer bli en lång dag imorron. Ska åka till Ullared direkt efter jobbet så de kommer nog att bli skitkul! Maria från skol kom inspringandes till oss idag förut och sa att EMD skulle vara där så vi måste gå in på Ullared så fort vi kommit ner imorron och hoppas på att vi får se dom:P

Nee nu lockar sängen väldigt mycket.
Cv)

lördag 21 mars 2009

Vååår

Idag är det verkligen vår ute. Har precis vart ute och gått med Fridolf och det var hur härligt som helst!:) Massa skönt i solen!

Igår hände inte allt för mycket, mest jobb. Men jag fick mitt nya skrivbord igår så nu sitter jag lite skönare när jag jobbar^^ Och jag fick dessutom mitt lönebesked igår, yey:D Trots att jag inte jobbade hela februari och sen att jag vart sjuk i några dagar så vart jag riktigt nöjd! Kan ju säga att jag kommer bli ännu nöjdare när jag får min lön för mars:P haha.

Ikväll blir det fest i Kleva:P Min kusin fyller år och min faster+pojkvän ska utflyttningsfest, kan ju bara tillägga att baren är välfylld:P haha. Men det kommer nog bli roligt:) Har dock inte riktigt betsämt mig än om jag ska bada tunna, vill inte bli sjuk igen, men får se de när jag kommer dit. Kan ju iaf ta med mig bikinin.

Imorron blir det en sväng till Cicci också och träffa brudarna:) myyys<3

Nu ska jag käka, duscha och sen vila lite^^
Cv)

torsdag 19 mars 2009

Then I know

Tack..

090319

Vad skönt att det är fredag imorron! Är helt slut just nu! Men har vart en väldigt bra vecka ändå, har vart ganska lugnt så man har hunnit med att göra en massa saker. Fick mitt nya skrivbord idag också + att jag har fått mina egna inlogg på nästan allt:P Det är bara två system som fattas nu. Känns bra att man har sitt eget nu för då är det liksom mer "på riktigt". Ullis kom och pratade med mig om sommaren också. Jag och Lisa skulle få sitta själva i tre veckor och under de veckorna jobba två kvällar, och när vi jobbade kväll så skulle hon skjuta lite på passet så att vi skulle kunna njuta av solen:P Hon måste vara den snällaste chefen som finns! Hon tänkte också att vi skulle åka ner till Helsingbor en vecka för att lära oss Skåne och de kan ju bli lite kul=) Inte nått bestämt än dock, men detta känns riktigt bra med allt. Skulle lätt kunna jobba där jämt=)

Drog och handlade efter jobbet, käkat och har precis tagit mig en dusch nu. Så nu kommer det att bli lugna gatan för mej.

Cv)

onsdag 18 mars 2009


Saknar!<3

Tingeling goes Russia


Jaa, jag har blvit helt galen i Tingeling! :D

tisdag 17 mars 2009

090317

Tisdag idag och det har vart en väldigt lugn dag. Har vart väldigt lugnt på jobbet idag så att det nästan blev långtråkigt för att de inte ringde, men också väldigt skönt, vart samma sak igår så de är bara till att hoppas att det håller i sig i resten av veckan=) Fick sluta tidigare idag för att jag skulle till tandläkaren, varför tror alltid alla tandläkare att de är mycket bättre än en själv? Hade en tjej idag som knappt kunde var amer än 20 och bara för att jag hade lite tandsten, som jag visste om, så typ snäste hon åt mej "du måste använda tandtråd för du har en massa tandsten" ehm joo säg nått jag inte redan visste. Sedan vart jag på väg att få tandköttsinflamtion, eller va de heter, så ska gå till en tandhygienist eller nått sånt. Hmm, måste jag säga att jag inte tycker om tandläkaren?

Efter de åkte jag ner till stan för att vänta på att mamma skulle sluta så jag kunde åka med henne hem. Så gick in på Bokia och köpte Så länge vi båda andas, som äntligen har kommit ut! Så efter Rosing i kväll får de allt bli nått kapitel:P Tycker för övrigt att Rosing är jävligt underhållande, skratta så jag nästan dog förra veckan när en av killarna jämnförde henne med en bit bröd!:D hahahahaha.

Saknar mina kaffetanter<3

Cv)

söndag 15 mars 2009

090315

Jaha då vart de söndag igen. Har precis städat klart och ska snart äta och sedan gå och duscha hade jag tänkt. Är helt okej väder ute idag också så de blir nog en promenad sen också:)

Kollade på melodifestivalen igår och jag undrar hur hon kunde vinna? Den låten är inte direkt bra, jag har lyssnat på den nu på radion och tycker att operan förstör hela låten, om det inte hade vart opera på refrängen så hade den kanske vart bra. Tycker nästan att det hade vart bättre att skicka Caroline Af Ugglas till Moskva än denna låten.. hmm får väl se hur de går.

Hade för övrigt en väldigt.. jobbig kanske man kan kalla de, dröm inatt. Blir bara alldeles tårögd bara jag tänker på de och blir helt nedstämd så nu ska jag glömma den och inte tänka mer på de. Bort bort bort!

Nu blir det mat.
Cv)

lördag 14 mars 2009

American History X

Satt just och kollade ifall de skulle vara nått bra på tvn ikväll och då såg jag att American History X går!! De är typ den bästa filmen som finns. Vet inte hur många gånger jag har kollat på den men det är en sådan film som man kan se om och om och om igen. Så klockan 00,20 ikväll får ni sätta på fyran och kolla på denna. Kan lova att jag ska göra de, älskar denna filmen. Jag och Zarah skrev t.om om denna filmen i ett arbete inom psykologin^^ Åhh kan inte klockan bli 00,20 nu:P

American History X - En av de absolut bästa filmerna som finns.

090314

Lördag idag och det kändes väldigt skönt. Har inte något direkt planerat idag utan de får bli som de blir. Sov lääänge idag och det vart riktigt skönt! Blev dock väckt i natt av att telefonen ringde men vem som ringde har jag ingen aning om, hatar när folk ringer från dolt nummer.

Har precis kollat på Pirates of caribbean som gick på tvn och dom filmerna är faktiskt ganska bra och Johnny Depp är för jävla snygg i dom!;P

Har fortfarande as ont i mina ben och jag har inte en jävla aning om vad jag har gjort. Kan liksom inte gå ordentligt eller något och trapporna ska vi inte ens nämna. Gaaah! Kan någon bota mina ben?

Cv)

fredag 13 mars 2009

Helg!

Äntligen är det helg! Dagen idag har vart som den vart ungefär. Dagens första samtal vart riktigt obehaglig då den som ringde vart lite läskig och liksom försökte trycka ner en psykiskt. Nästan bättre när de skriker och är as förbannad. Så alla blev liksom helt borta eller vad man ska säga efter de samtalet så de liksom förstörde dagen lite... Sedan hade vi lunchmöte ang de nya avtalet med Västtrafik. Fattade typ hälften men de går nog bättre sen när man väl har kommit in i de. Fick också vet helt säkert nu att jag kommer jobba med Lisa i sommar:) Blir skoj, har inte träffat henne sen studenten ju! Sedan pratade jag lite med Ullis om hur mycket jag ska jobba och hon sa att vi bara skulle köra på nu, så vad jag fattar de som så ska jag jobba nu enda fram till augusti/september. Så jag håller tummarna!

Blev bjudna på tårta idag med, de vart en på fasta resor som hade gift sig för ett tag sedan och hade bakat en tårta och bjöd på. Och de vart typ den godaste tårtan jag käkat, mumma! Och det samtalsämnet som går runt mest just nu på jobbet är att det ska öppna strippklubb lite utanför Falköping. Vi gissade på att de är typ i Floby och Marika och A-S såg de som en bra chans till ett extra jobb men också ett sommarjobb för ungdomar:D hahaha.

För övrigt har jag en jäävla träningsvärk i mina lår, men jag har ingen aning om vad jag har gjort.. hmm? Känner mig som en pensionär som inte kan gå ordentligt. Och de gör ju inte saken bättre att vi jobbar på tredje våning och måste gå i as jobbiga trappor varje dag^^

Nee gud vad jag är trött, ska nog ta och lägga mej i soffan en stund(A)
Cv)

torsdag 12 mars 2009

Tingeling


Seriöst jag får inte ut den ur skallen! :D

090312

Guuud vad skönt att det är fredag imorron, behöver verkligen helg nu känner jag. Dagen idag har vart helt okej faktiskt, förutom eftermiddagen då en viss person inte kan sluta att prata och även fast hon är jätte snäll så blir det för mycket ibland. Så när man kommer hem är man helt slut i huvudet av allt tjat. Som tur var fick vi inte liten paus från de då det vart kundtjänsts vecka att städa i köket så jag och mamma gick ner och städade en halv timma. Pratade med min favvis tant idag igen, hon är typ den sötaste som finns!:P Har också gått och sjungt på Tingeling, den låten Henrik Dorsin sjöng i pausen på Melodifestivalen, hela dagen då A-S när hon kom imorses dansade och sjöng till den låten:P

Har nu vart ute en sväng med Gizmo i snön, tagit en låååång och varm dusch. Så nu tänkte jag gå och lägga mej och kolla på Desperate housewives och käka Ben & Jerry´s. Mumma!

Cv)

tisdag 10 mars 2009

Ta dej samman

Men skärp dej för helvete!!

090310

Idag när jag kom till jobbet hade jag fått min egan telefon^^ Fast har alldeles för lite skrivbord än så länge så hoppas verkligen att de nya kommer typ denna veckan, ganska trångt:P Men iaf, så idag har jag ringt upp alla de kunder som har talat in på våran telefonsvarare och på så vis tränat på att svara och allt de där. Pratade med världens sötaste tant! Hon gjorde verkligen hela min dag:) Hon vart väldigt pratglad och pratade på om livet, hon tyckte att jag lät väldigt ung så när jag sa att jag vart 20 blev hon alldeles nostalgisk och utbrast "Åhh 20 år vilken underbar tid de var och du måste verkligen ta vara på livet" och lala. Sen började vi iaf att prata om att hon gifte sig när hon vart 20 och frågade om jag hade en liten vän och när jag inte sa de så började hon fråga en massa om mina intressen och allt de där för att hon skulle kunna komma på någon som passade mej;P haha. Så himla söt vart hon:)

Blev också bjuden på fest idag, Samres firare årsgrej den 16 maj så hade de hyrt bowlinghallen, så vi ska dit och bowla, käka, dricka och underhållas. Kan bli skoj:) Annars gör jag inte allt för mycket, sitter och lyssnar på melodifestival låtarna:P Måste säga att EMD´s låt är riktigt bra!:) Ska kolla på den Rätte för Rosing sen hade jag tänkt:P Kan liksom inte låta bli att kolla på de när jag väl har börjat:P Sedan blir det nog till att sova, är mycket trööööt.

Cv)

måndag 9 mars 2009

090309

Jag är hemma tidigt idag, fick sluta lite tidigare så att jag skulle hinna ner till arbetsförmedlingen innan dom stängde och få mina papper påskrivna. Och det vart riktigt skönt att komma hem i tid idag, dagen kändes inte riktigt lika lång som den brukar. Idag har jag suttit och svarat heeela dagen, känner mej riktigt stolt som klarade av de^^ Fast jag satt inte ensam utan A-S satt med och lyssnade så jag vart inte helt lämnad^^ Men hon tyckte att det gick jätte bra så kommer förmodlingen att sitta och svara ensam i mitten av veckan, måste bara fixa en telefon till mitt skrivbord:P Idag är det också exakt en månad sedan jag började på Samres, vart tar alla dagar vägen? Jag hinner liksom inte med!

Min nacke känns mycket bättre idag, känner dock av de ibland men nu kan jag iaf röra på mej utan att se ut som en stel pinne:P Fast nu har mitt ögonlock ballat ur, får sånna där ryckningar emellanåt. Finns det något mer störande?:P

Sitter och väntar på att Fridolf ska ringa så vi kan åka iväg och simma. Ska bli riktigt skönt! Vi tappade bort de där med simningen lite när jag började jobba men nu jävla kör vi igen! :)

Cv)

lördag 7 mars 2009

Inte som jag planerat

Nee denna dagen blev inte som jag hade tänkt mig. Skulle ju ut till Terrassen ikväll men imorses när jag vaknade hostade jag så jag trodde att mina lungor skulle gå sönder och min röst försvinner emellanåt. Buuuuuu! Och nu har jag fått världens nackspärr så kan inte röra på huvudet överhuvudtaget, känns ungefär som att jag är stelopererad i nacken. Va faan säger jag bara! Så det blir till att ligga hemma ikväll och hoppas på att bli frisk så att jag kan jobba på måndag. Inte direkt så jag hade planerat denna kvällen.

dleidgfdfargsrhbszrgadiye!!!!
Ungefär. Så nu ska jag gå ner till affären och köpa godis att trösta mig med.

Cv)

fredag 6 mars 2009

Heelg!

Gud vad skönt att det är helg! Den här veckan har verkligen vart jobbig, har vart massa konstiga och jobbiga grejer så det är dunderskönt att det är helg och ledighet som gäller nu. Dock vart det väldigt lugn nu på eftermiddagen, hade typ inte nått att göra den sista timmen för att de inte ringde eller nått. Pratade med chefen innan jag gick hem också och de blev jobb nästa vecka också:) yey!

Ska åka in till Therese ikväll och ha tjejkväll, blir mys:) Känns som att jag aldrig hinner eller orka träffa folk längre ju :/ Så de blir roligt att träffas igen:) Och imorron blir det antagligen Terrassen för hela slanten också, har inte riktigt bestämt mej än men det lutar åt de iaf:P

Min syster har köpt ett nintendo 8-bitars så tänkte går ner och spela lite på de tills maten är klar:P Och sedan bär det av till staden.

Cv)

onsdag 4 mars 2009

090304

Onsdag idag, vilket innebär att det snaaaart är helg! Idag är jag sjukt trött, har vart så himla mycket på jobbet idag att jag har blivit helt slut i hela huvudet. Den sista timmen visste jag knappt vad jag hette^^ Den inringaren som jag ska hoppa in istället för och även jobba med i sommar är för tillfället nere och hjälper till för att det är så himla mycket att göra. Och även fast jag inte känner människan eller knappt har pratat med henne så tål jag henne inte! Har bara haft en känsla av att jag inte gillar henne och efter att ha jobbat med henne i två dagar gör jag de inte heller. Hon tror att hon kan precis allt och att hon har mycket mer betydelse än alla andra och de stör mej som faan!! Visst kanske ändrar mej efter att ha jobbat ensam med henne några gånger i sommar men just nu så tål jag henne inte.. uusch^^

Igår efter jobbet så kom Emma och hämtade mej och vi drog och fikade på Lilla Blå, mysmys:) Får ju passa på och träffas nu när hon är hemma^^ Vi pratade lite skit och Australien, vart inne och kollade lite sidor ang visum och den summan pengar man måste ha för att komma in i landet osv. Kollade även vad en flygbiljett skulle kosta också och det vart faktiskt inte så himla dyrt och sedan skulle vi få mellanlanda i Peking vilket jag tyckte vart lite coolt:P haha. Men det tog jäääävligt lång tid att flyga med alla mellanlandningar och de, 27 timmar ungefär:O Men det är de faan värt:P haha.

Sitter här just nu med färg i håret som jag ska gå och skölja ur snart, hade alldeles för tydlig utväxt så de vart dags att färga om:P Har också skickat iväg ett mail till min handläggare på ams om hur mycket jag jobbar osv och sedan måste jag fylla i mina närvarolappar och allt sånt..

Nee nu måste jag gå och skölja ur färgen:P
Cv)

måndag 2 mars 2009

090302

Men shit nu är det redan mars, vart tog februari vägen?!:O
Måndag och ännu en dag på jobbet, kändes skönt att komma tillbaka efter vart sjuk och ännu trevligare när de andra hade saknat en:) Och om en vecka har jag redan vart där en hel månad, det är ju helt sjukt vad fort allt går!

Efter jobbet idag iaf så åkte jag och klippte mej, vilket vart behövligt kan jag säga. Men klippte inte så mycket på längden, då jag vill spara mitt långa hår, men klippte bort det slitna iaf och sedan klippte jag upp det väldigt mycket så nu känns det lite mer som en frisyr och att man faktiskt kan göra något med de:P

Har bestämt nu med att träffa Emma imorron och ta en fika och prata om Australien, blir mys:) Måste ju träffa henne innan hon åker upp till Kiruna igen^^

Fick också hem en gratistidning idag som jag hade tänkt att läsa och mumsa på lite Ben & Jerry´s;)
Cv)

söndag 1 mars 2009

Söndag

Har vart hemma hela helgen nu och känner verkligen hur uttråkad jag är. Men nu är jag iaf frisk och fit for fight igen;P Pratade precis med min chef och jag får jobba hela nästa vecka också, yey!:) Förhoppningsvis kommer jag att få jobba hela mars och det gör mej ingenting:P haha. Ska klippa mej imorron efter jobbet också, hmm får se hur de blir, har inte riktigt bestämt mej än hur jag ska klippa mej men de blir säkert bra:P

Köpte iaf min byrå igår, så nu är den monterad och klar. Blev mycket bättre i mitt rum, nu ligger det inte en massa skit på golvet och samlar en massa damm^^

Pratade med Emma för några dagar sen också, hon har sportlov och är hemma från Kiruna så får passa på och träffa henne i veckan också:) Vi måste ju prata om Australien!:D

Nu är det snart Gossip Girl, om en timme iofs:P Så ska kila.
Cv)