fredag 30 januari 2009

Fredag

Uusch, det vart ju inte så här jag hade tänkt mej.. Sitter här hemma just nu och väntar på att Lets Dance ska börja. Skulle egentligen vart hemma hos Therese idag i hennes nya lägenhet och fixa och myst och så:) Men nu så är jag sjuk :/ Har feber, ont i magen och mår illa och allt de där. Hoppas inte att jag har åkt på influensan bara, hatar att spy det är det värsta jag vet. Har typ kräkfobi.. Men sitter hemma idag iaf och hoppas att jag är bättre imorron då vi ska ut och fira Sara:) Buu vill inte vara sjuk, har ju sett fram emot den här kvällen as länge ju! Men som sagt hoppas att jag mår bättre imorron så att jag kan följa med ut.

Annars har dagen vart ganska händelselös. Har legat i soffan typ hela dagen, orkar typ inget annat. Har nästan bara väntat på att influensan ska bryta ut, ni vet när man känner att något är på väg upp men de kommer liksom inget.. Hmm okej, kanske inte så mysigt samtalsämne^^

Joo, måste ju säga grattis till Emma som fick sitt körkort häromdagen! :D
GRATTIS!:D

Nee ska lägga mej i soffan och invänta Lets Dance.. Buu på denna fredagen!

Cv)

torsdag 29 januari 2009

...

Make my demons go away

onsdag 28 januari 2009

Gaah!

Jag blir så irriterad! Varför kan inte folk använda sina egna saker för?! Måste dom ta mina saker hela tiden? De frågar inte om lov utan de tar. Då jag ska använda min saker är de någon helt annanstans förutom där jag har lagt dom. Lånar mina skor, jag menar vad faan ska jag ha på fötterna då? Min plattång är inte längre min, spelar ingen roll hur många gånger jag bär ner den så ligger den ändå uppe dagen efter och min kläder, som jag aldrig hittar när jag ska ha dom, ligger sedan i min hylla sönder. Ha sönder dina egna jävla kläder!

- Har du inte dammsugit? Har du inte gjort de och de?
- Nee jag har inte vart hemma
- Nehe.. inte vart hemma (irriterat)

Sånt här stör mej så jävla mycket! Det är för faan mina saker som jag har köpt själv för egna pengar. Vill du ha samma får man väl ta och köpa de ist för att använda alla andras utan och fråga och sedan lämnar tillbaka dom förstörda! Och bara för att jag går hemma ska jag göra allt hela tiden? Visst att det inte behöver se ut som faan när alla andra kommer hem men då behöver de inte heller skita ner som faan så fort de kommer hem?


BAAAAAH!
Seriöst jag vill inte bo hemma längre..
Uusch, just nu känner jag mej verkligen inte på humör. Humöret har vart toppen hela förmiddagen med födelsedagsfirande hemms hos Sara med som bästa<3 Och sedan en tur på stan med Martina och Therese. Men sen så fort man kommer hem så bara blaaaaaaa! Orkar inte prata mer med folk idag och känner också att jag är på väg att bli sjuk så nu ska jag gå ner och lägga mej och kolla på Vänner hela kvällen.

Hejdå

måndag 26 januari 2009

21.27

Buu vad jag är trött, känns som att jag är på väg att bli sjuk igen.. Har vart trött typ hela dagen och sovit bort den med för den delen. Först fryser jag och sedan svettas jag som en gris ungefär. Kylde ner mej med lite Ben & Jerrys förut men det gav visst lite för bra effekt, nu fryser som jag faan igen^^

Annars vart en sväng borta på Aktis med Fridolf förut och för ovanlighetens skull vart det typ massa folk, baah!^^ Kollade också på bonde-bröllopet, känner att jag börjar bli lite blödig då jag nästan började att lipa störtfloder...^^ haha.

Sitter just nu och pratar med Emma på msn:) Den lyckosten har tillgång till alla böckerna i Twilight-serien, buuu:P Planerar också att den borde komma ut på dvd snart så att vi kan ha våran Twilight-kväll när Emma kommer hem:) Och sedan blir det kanske också en roadtrip till Kiruna i sommar om jag bara kan få in en massa pengar nu innan dess. Lite småskoj att åka dit upp och kolla hur de ser ut där:P

Även fast jag typ har sovit hela dagen så är jag helt slut, så ska nog kila ner och lägga mej och kolla på Vänner:)

Cv)

26 Januari

Uusch, vad jag är trött idag. Blev ganska sent igår då jag låg och läste När jag hör din röst. Kunde verkligen inte att sluta och läsa den så nu har jag läst klart den med^^ Längtar verkligen tills de gör en film av den, för den vart skiiit bra! :P Måste ta och köpa Ljudet av ditt hjärta också:P Den sista boken sen får jag vänta med då den inte finns översatt än.. buu!^^

Annars idag så vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Är så trött så de känns som att jag inte kommer att orka göra nått. Ska kanske iväg och simma med Fridolf sen om hon har tid. Vart ute och gick med Gizmo förut och shit vad dimmigt det är ute, nästan lite läskigt^^ Nee nu ska jag nog ta och lägga mej i soffan och kolla på vänner:)

Cv)

söndag 25 januari 2009

Söndag


+

=

Bra kombination ;)

lördag 24 januari 2009

Mitt och Zarah´s ordspråk

Ett gott skratt och en dans förlänger livet!

Let me sign

Ooh
Standing by a broken tree
Her hands are all twisted,
She's pointing at me,
I was damned by the light comin'
Over all as she
Spoke with a voice that,
disrupted the sky.
She said,
"Walk on over,
yeah to this bit of shade,
I will wrap you in my arms"
And she said,
"Let me sign,
let me sign."

Jönköping

Idag har jag vart i Jönköping typ hela dagen, kom hem för en liten stund sedan. Är ganska trött just nu så funderar på att gå och sova en liten stund. Fy fuck vad segt de va att komma upp i morses, tror mamma väckte mej tre gånger innan jag orkade palla mej upp^^ Iaf så gick vi en stund inne på Ikea, köpte typ bara nödvändiga grejer som lampor och kuddar och så. Men hittade en byrå som jag ville ha men den får jag ta och köpa sen när pengarna rullar in:P Blev också en sväng inne på A6 och jag vart bara tvungen att gå in på Bokia och kolla efter När jag hör din röst och eftersom jag blev helt kär i den första boken vart jag tvungen att köpa denna(A) Så nu vet jag ju vad jag har att göra ett tag;P haha.

Vart hemmes hos Cicci igår också:) Hon och Robin höll på att baka kärleksmums när vi kom så efter Let´s Dance fick de bli en kopp kaffe och nybakade kärleksmums:) Men vart ooootroligt trött igår så de fick bli en tidig hemgång, kunde knappt hålla mej vaken där i Ciccis soffa.

Har inte direkt så mycket planer för idag, ska ner och inviga mina nya kuddar tror jag:P haha. Och kanske läsa i boken... :) hmm.
Köss!

torsdag 22 januari 2009

YEES! :D

Jag har fått jobb! :D

Vart ju som sagt med på mammas jobb idag dels för att ha anställningsintervju med hennes chef och sedan för att sitta med och lyssna på samtal. Men hennes chef vart typ massa sen, hennes hund vart sjuk^^ Så har suttit med en tjej och lyssnat på samtal hela dagen och försökt att hänga med i dom programmen som dom använder, inte det lättaste när man inte fattar ett skit av hur de fungerar:P Men det vart ganska underhållande och lyssna på en del samtal^^ Iaf så innan vi skulle gå hem så gick jag in till chef och vi bestämde en dag för utbildning. Så den 9/2 och två veckor framåt kommer jag att gå utbildning och sedan är det typ bara till att tuta och köra:) Först och främst står jag ju på inringning men sen den första april kommer min "tjänst" troligtvis utökas till en deltidstjänst och sedan har jag en fast tjänst under hela sommaren. Känns så jävla skönt!:)

Fick också den där jävla kallelsen från arbetsförmedlingen men den kan dom typ ta och köra upp i röven! Men ska ändå ta och ringa till den där snubben imorron, måste ju ändå få betalt för denna månaden som har gått och sedan kolla om jag fortfarande kan vara med i UGA och skit i att åka till Skövde men ändå få pengar för de dagar jag inte jobbar på Samres. Hmm, får la se hur de går men pengar för denna månaden ska jag faan ha!

Är för övrigt sjukt trött idag. Dels för att jag inte är van av att gå upp så här tidigt och sedan för att jag bara har suttit med och lyssnat, det är mer tröttsamt än vad man tror^^ Så i kväll kommer det att bli en tidig sänggång, kan man säga så?:P

Imorron ska jag leka med Zarah:) Känns länge sedan så de ska bli mys:) Nee nu däckar jag snart här i stolen så blir att slökolla lite på tvn.
Köss!

tisdag 20 januari 2009

Gunther-ding ding dong


Hahaha Anna sitter just nu bredvid mej och lyssnar på Günther på högsta volym! :D

Wiiie

Känner mej helt plötsligt på väldigt bra humör:) Har fått veta lite mer ang jobbet och enligt mamma och alla andra som jobbade där så kommer jag typ få jobbet, för annars skulle hon chefen för den avdelning inte ens velat träffa mej:P Så det känns mycket bra, ska bara se till och försöka göra ett bra intryck också kanske är bra^^ Och troligtvis kommer den tjänsten att vara en deltidstjänst till att börja med och sedan heltid under sommaren. Skulle verkligen sitta fint kan jag säga! Orkar inte gå hemma och vara pank längre!

Det enda som håller humöret uppe är Australien, som vi MÅSTE åka Emma, annars kommer jag att bli galen! :P

C v)

Tisdag

Pratade med mami förut och hon hade ordnat så att jag får komma på anställningsintervju på Torsdag på hennes jobb, yees! Ska dit klockan 8 på morronen men får förhoppningsvis vara där hela dagen och typ sitta bredvid och lyssna och så. Vore så nice om jag fick jobb där. Än så länge så verkar det som att de är klart, då alla hennes arbetskamrater undrar när jag ska börja^^ Men det är bara till att hålla tummarna! :)

Annars idag har jag inte gjort allt för mycket, pappa har fixat orbitreken nu så stod en stund på den förut, diskat och sedan vart ute och gått en sväng. Förutom de har det inte hänt allt för mycket idag, har kollat klart på Desperate Housewives också, buuuu! :P

Nee nu ska jag ta och hitta på något, blir tokig av att inte ha nått att göra.
Köss!

måndag 19 januari 2009

Jävla arbetsförmedlingen!

Fick detta mail från min handläggare på arbetsförmedlingen idag:

Hej alla UGAmedlemmar!

P.g.a av den f.n. stora arbetslösheten måste jag utnyttja alla möjligheter närdet gäller UGA och våra Kompletterande Aktörer. Detta betyder att det är stor chans att just DU blir anvisad till våraKompletterande Aktörer, i detta fallet Folkuniniversitetet, Kungsgatan 13 i Skövde.

Vi kommer att ha INFO möte Tisdag 090127 på em och sedan är det start 090202 i Skövde och denna aktivitet varar i 6 månader!! Detta innebär att du måste pendla till Skövde några gånger/ vecka .Det exaktaprogrammet är ännu ej fastställt.

Du kan få viss ekonomisk hjälp av Arbetsförmedlingen MEN det finns en egenavgift på 600:-/ månad som du måste stå för själv! Ett månadskort på Västtrafik kostar 850:- och du får stå för 600:- själv, viketinnebär att du kan få ut 250:- av oss efter månadens slut OM du sköter dinakvitton och reserekvisitioner på ett korrekt sätt!

Jag förstår OM du tackar nej till detta erbjudande OM du blir anvisad!!Det tråkiga är att OM du tackar nej till detta erbjudande så tackar dusamtidigt nej till UGA och din möjlighet att få ersättning!!!

OM du har konkreta och närliggande planer på : JOBB STUDIER ellerPRAKTIK är det oerhört viktigt att du meddelar mig detta snarast!! Jag kommer ut med en definitiv kallelse till DIG OM du blir anvisad på Onsdag 080121!!

Och detta gjorde mej så jävla förbannad! Om jag nu blir vald eller vad man ska kallade så måste jag lägga ut 600:-/månaden på ett jävla månadskort för att kunna till mej till Skövde på någonting som jag inte ens vet vad det är eller något jag vill göra! Hur faan ska folk som inte har några pengar kunna lägga ut 600:- på de i månaden och en del får t.om mindre än vad jag kommer få. Och om jag tackar nej så står jag utan pengar totalt! Baaah! blir så jävla sur på dom!!

Förhoppningsvis så får jag komma till mammas jobb på onsdag och gå på en slags anställningsintervju/utbildning. Så nu är det bara till att hålla tummarna tills dom blir blåa på att jag kommer få jobbet där, för jag vill INTE åka till Skövde på någon jävla skit! Baaaah!

Nu ska jag gå och röka och försöka att lugna ner mej..!

söndag 18 januari 2009

-

Jag känner mej verkligen inte på humör, inte någonstans. Dagen har spenderats i sängen nästan hela dagen, med undantag för att vara uppe och käka. Orkar inte vara vaken längre så ska gå och krypa ner i sängen igen..

Längtar till Augusti!

lördag 17 januari 2009

Dåligt dåligt

Uusch, den här dagen har inte vart något bra alls. Dels har jag nog sovit alldeles för lite i natt och sedan när jag vaknade så kändes det som att mitt huvud vägde ungefär 100000 kg... Inte skoj alls! Så dagen har spenderats i sängen med att kolla på Desperate Housewives och sova typ. Tyckte att jag förtjänade en stor godispåse idag så vart och köpte en riktigt mumsig en som jag tänkte börja käka på framför tvn snart. Men klockan är nu 21.37 och jag är redan skiiiit trött så det är ganska stor risk att jag kommer somna typ snart...

Buu denna dagen kunde jag hoppat över eller nått..

fredag 16 januari 2009

16 Januari

Lördag idag, ska snart iväg till Martina och kolla på Let´s Dance och dricka kaffe med porrbrudarna;P Alltid lika mysigt:) Vart även med dom igår, fast hemma hos Therese då. Vi kollade på Barnhemmet, drack kaffe och käkade bullar som Martina hade bakat. Martina är typ kung på att baka bullar:D Mumma!

Annars idag så har jag typ legat och kollat på Desperate housewives typ hela dagen:P Fick låna första säsongen av Martina igår och de går faan inte att sluta att kolla:P haha. Så den här dagen har inte vart så effektiv direkt^^ Fick också ett ganska roligt men konstigt mail av någon kille:

Yo bitch ;)

Nu är jag ungefär lika bra på Västra Götalands karta som ett mårddjur med ledgångsremautism så du kan var hjälpsam och säga exakt var Falköping ligger. För det var väl där du var ifrån? :P

Vad har du för dig annars? Lever livet eller gör finnanskrisen att du går runt med ett moln av ångest över huvdet? Ta tag i saker och skriv ett par rader om dig som kan verka roliga. Eller varför inte onödig fakta om dig?

Ciao

P.S Kommer du förbi metalldetektorn på flygplatsen med den där saken fastkedjad i underläppen? ;)

Den sista meningen typ garvade jag åt så jag höll på att ramla av stolen eller nått:P haha. Nee nu ska jag ta och fixa mej lite och sedan dra iväg till Martina:)
Köss!

onsdag 14 januari 2009

Twilight

Efter att ha läst klart Om jag kunde drömma, så har jag återigen fått Twilight-feber!^^ Efter att ha läst boken eller ha sett filmen som känns det som att man blir besatt i ett par dagar, eller det kanske bara är jag som känner så:P haha. Vill bara få mina pengar nu så att jag kan kila iväg och köpa andra boken i Twilight-serien, fast allra bäst vore ju om filmen kunde komma ut på dvd i typ morron:P

Caroline drömmer sej bort i vampyrvärlden... ;)

tisdag 13 januari 2009

Hell yeah

Joo Cam Gigandet, som spelar James i Twilight, är het!
Mumma! ;)


Om jag kunde drömma

Asså jag kan verkligen inte sluta att läsa den boken!! Den är så jävla bra och så jävla fängslande. Jag vill inte läsa mer för att jag snart läst ut den man kan faan inte sluta:P Baah! Vet ju en sak som jag kommer att köpa så fort jag får min pengar! :D

Det går bra nu:P

Yees, mamma har antagligen fixat mej ett jobb på hennes avdelning, ska isf stå som inringare=) Hennes chef tyckte att jag skulle komma in någon dag så jag fick se hur dom jobbade och allt de där. Så nästa vecka ska jag antagligen åka in dit och typ gå på någon slags intervju. Vore as gött och ifall jag inte hittar nått annat jobb så har jag hela sommaren säkrad där med isf!:D

13 Januari

Idag börjar mitt nya liv. Brukar nästan fortfarande ligga och sova vid den här tiden men inte idag och inte mer. Vart uppe vid nio idag och har fått en massa saker gjort. Vart ute och gått långpromenad med Gizmo, tränat på Orbitreken, duschat, ätit frukost som jag annars aldrig brukar göra, fixa med disken, leta efter jobb och sånt. Hann även med att läsa lite bloggar också^^ Måste säga att det känns riktigt skönt att vara uppe vid normal tid och inte sova bort halva dagen som jag annars har gjort de senaste månaderna. Men nu är det ändring på de, ska bara försöka se till att hålla detta också, det som är lite klurigt är att gå och lägga sej i tid men det kommer nog automatiskt sen att man blir trött tidigare på kvällen.

Annars idag har jag inte så mycket mer planer, har redan gjort det mesta som vart tänkt att göra idag:P Ska nog ta och fortsätta att läsa Om jag kunde drömma. Låg och läste den igår kväll och kunde faan inte sluta, är en sådan bok som det bara inte går att sluta att läsa när man väl har börjat^^ Och det är nu som dom braiga sakerna börjar hända, iaf när jag tänker på hur det vart i filmen. Fast boken är en aning annorlunda men den är jääävligt bra ändå!:D
Köss!


Åt frukost idag för första gången på flera månader, men nu kommer det bli frukost varje dag^^

måndag 12 januari 2009

Vill ha! ;P

Hittade ett par snygga skor på skopunkten också. Blev helt kär i dom så får nog ta och åka till Skövde snart igen och köpa dom! :D

Skövde

Känner mej ganska trött just nu, gick upp halv sju idag:O Faan inte dåligt gjort av mej:P Vart i Skövde vid åtta för att systeryster skulle vara på sjukhuset. Satt där och typ mest fördrev tid:P Sedan blev det en heldag med mami och syster<3 Alltid lika mysigt:) Shoppade lite bl.a en tunika, leggings, en väska och en kalender. Så det blev en tjejdag helt och hållet! Man kan verkligen behöva sådant ibland.

Har också stått på orbitreken idag, men blev tyvärr lite fusk idag när vi käkade ute. Men imorron så börjar mitt nya liv. Har t.om gjort upp en plan hur min morron ska se ut varje vardag, på helgen får man faktiskt ta sovmorron och göra lite vad man vill;P Men nu jävlar så ska jag hålla detta också! Ska faan pusha mej själv så de finns inte!

Nee usch, man blir faan trött av att gå i affärer hela dagen:P Så nu blir det nog lite läsning ur Om jag kunde drömma och sen lite Vänner och efter det soooova:P
Köss!

söndag 11 januari 2009

LA Ink

Har precis kollat på LA Ink och fy fuck vad jag är sugen på att tatuera mej igen! :D

Söndag

Hade typ lovat mej själv att jag skulle gå up tidigt idag, men tror ni att jag gjorde de? Ehm, neej. Vid halv två ungefär kom jag först upp ur sängen och då hade jag legat där ungefär en timma bara för att jag inte orkade gå upp:P haha. Nee seriöst nu så måste jag vända tillbaka på dygnet, inte bra detta någonstans. Imorron så måste jag iaf upp tidigt, ska åka till Skövde med Mami och Anna. Anna ska vara på sjukhuset klockan 8 så nu måste jag upp tidigt:P

Annars idag förutom att ha sovit på halva dagen så har jag vart och simmat en sväng med Fridolf. Alltid lika skönt tycker jag, så nu kör vi på simning en gång i veckan framöver. Och sedan har jag bestämt mej för att börja köra på orbitracken (stavning?!) här hemma igen, körde som tusan på den ett tag men sedan blev jag lat eller något:P Så ska ta och leta fram mina gympaskor sen och börja kör på den från och med imorron.

Blev grymt sugen på ostbågar alldeles nyss också efter att ha läst egoinas blogg, så jag vart liksom bara tvungen att gå till affären och köpa ostbågar:P haha.

Imorses, läs förmiddags, när jag inte orkade gå upp ur sängen så låg jag och tänkte och började tänka på Hulstfred. Vill verkligen åka tillbaka dit men då ska de vara med exakt samma folk och exakt samma stämmning också. Och det kan ju bli lite svårt de är klart;P Började också tänka på N och måste säga att de är jävligt synd att du bor så jävla långt bort;)

Nee nu ska jag kila iväg och käka och sedan öppna min ostbågspåse;) haha mumma!
Köss!

torsdag 8 januari 2009

Grå dag

Den här dagen har känts helt grå. Planen att börja gå upp tidigt och vända tillbaka dagen gick ju bra, not. Hade ingen som helst lust att gå upp ur sängen men när pappa kom ner och sa att de vart mat så fick ändå gå upp. Och sedan efter en promenad i det kalla vädret så kändes dagen lite mindre grå men bara ljusgrå.

Annars har jag spenderat dagen med att kika i Ellos katalogen, hittade en del söta klänningar och så som skulle vara perfekt till Rhodos och sedan ett par skit snygga gladiatorsandaler. Så de blir nog till att beställa dom när jag fått pengar^^ Sen har jag suttit här och letat efter jobb.. Faan inte det lättaste, hittar ju ingenting! Men nu har jag kollat runt en massa sidor om Norge iaf och mailat en tjej som hade vart där, så får se vad jag får för svar av henne sen. Också kollat in sidan om Australien och jag vill faan åka nu! Jag och Emma bestämde att när hon kommer hem över sportlovet ska vi kika efter visum och arbetstillstånd och sånna grejer. Det kommer att bli as kalas!

Behöver verkligen komma bort just nu känner jag. Så blir ganska nice isf att vara i Norge över sommaren och sedan dra till Australien ett år. Frågan är bara vad faan man ska göra fram till sommaren isf?

BUUUU!

Now I know..

saghtaoösggaaetghoaögouohogagtgatgategaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajdshdgdgdbd
DHOGFIAUGFIYgafyGLfdwrgfaagaaubhgovubauo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Så känner jag mej just nu, orkar faan inte! Så nu ska jag gå och sova en vecka.

Tur iaf att jag har dom finaste vännerna som finns! <3

onsdag 7 januari 2009

Onsdag

Idag kom jag upp ganska i tid iaf, vart upp vid halv elva:P Är iaf på väg framåt att vända tillbaka dygnet, ska bara försöka att kunna somna i tid också. Hade verkligen problem igår och när jag äntligen lyckades somna så låter telefonfan! Lyckades sova några timmar innan den började låta igen. Va faan ska folk höra av sej så tidigt för?;P

Iaf så har jag vart en stund med Elin idag, vart ett tag sedan vi träffades så de vart skoj:) Va och kikade på hennes nya lägenhet och mätte och grejer. Och vi bestämde oss ist för att dom ska hyra in städare så ska vi städa den^^ Har ändå inget att göra på dagarna och dessutom få lite pengar för de är ju alltid nice. Så imorron kör vi igång och då blir det till att gå upp i tid igen, vilket bara är bra för mej:P Både målaren och snickaren kom under tiden vart där och jag måste säga att det vart riktigt konstiga människor, speciellt målaren;P
-Den här har jag aldrig tapetserat
-Denna tapeten vart fin
-Nee de va de inte

Haha jag och Elin visste inte riktigt vart vi skulle ta vägen där ett tag för att han dels inte slutade att prata och för att att han pratade om helt andra saker:P

Kom hem för ett tag sedan då började jag med att färga håret på min syster och sedan vart de bara till att ringa till Arbetsförmedlingen och typ rapportera de jobb som jag har sökt. Hatar att ringa dit, dels för att man får vänta så jävla länge innan man blir kopplad och sedan för att de behandlar en som att man får 9 år och förståndshandikapp.. Men nu vart iaf de klart och jag har mailat till min nya handledare så från och med idag tjänar jag pengar:P wiie!

Emma hade hitta länken med Australien grejet så nu jävlar är jag på gång!!:D

Ska snart åka in till Sara och ha de mys med dom allra bästa!<3
Köss!

Drömmar

Har börjat få så jävla sjuka drömmar igen. Drömde häromdagen att jag vart gravid och sedan gömde mej på vinden för inbrottstjuvar och grejer:P Och i natt drömde jag först att jag jobbade eller vart i krig och befann mej i en skyttegrav då min bror skickar meddelande till mej och säger att han vill sälja sina fula ölglas och champangeglas med ett förslutbart lock och att jag skulle höra med de andra som vart i skyttegraven. Sedan befinner jag mej på en fest men kunde inte sätta mej någonstans eftersom Sara kastade en massa chips där jag skulle sätta mej och då blev Kalle as förbannad på henne^^ Sedan ligger jag och Robin i en säng i Martinas trädgård och ska skjuta raketer och då blir den ena raketen sne så de hamnar i mitt hår som börjar brinna. Skriker som en galning på Robin att han ska slänga sin jacka på mitt huvud och släcka elden. Mitt hår blev inte skadat eller nått bara lite stelt på sidorna men jag ville ändå ha peruk på mej. En röd med lång tjock lugg skulle jag ha som sedan blåste av mej när jag skulle gå iväg. Och hela drömmen slutar med gruppsex med en massa främmande personer?!

Liksom what?! Vad faan ska de betyda?:D hahahahhahah.

Umgicks med Fridolf idag på aktis, simmade och bastade och så typ:P Sedan drog vi hem träffade på Lotta och då drog vi iväg till Ida och André, där vi tände ljus på Leahs grav. Sedan hem igen och Martina kom förbi. Pratade en massa roliga minnen och allt konstigt som vi har gjort:P Blev många skratt:D haha. Och så klart pratade vi Rhodos:D Är så jävla sugen på att dra nu så de är inte sant!

Nee nu måste jag gå och lägga mej, ska upp imorron bitti och gå ut och gå med Fridolf!:P
Köss!

tisdag 6 januari 2009

Trött som faan

Är fortfarande hur trött som helst på dagarna, spelar ingen roll hur mycket jag sover. Gick upp kvart över ett i dag men är fortfarande hur trött som helst och skulle förmodligen kunna gå och lägga mej och sova ett par timmar nu utan problem. Nee får nog ta och kolla upp de där om de inte blir bättre.

Annars då.. Hmm umgicks med porrbrudarna igår;P Alltid lika trevligt:) Började med att gick på Sällskapsresan men de blev inte så mycket kollande så vi kollade på Beck sen ist, inte för att de blev så mycket kollande på dom heller men:P Vi har redan en massa planer inför 2009 så de kommer att bli dunderbra tror jag!:)

Sedan angående Australien så skulle Emma kolla upp de mera nu när hon har kommit upp till Kiruna igen och sedan fick jag reda på att en viss person skulle hjälpa mej med pengar om jag inte fick ihop pengar till de. Han tyckte absolut att jag skulle åka dit och att han skulle ställa upp isf:) Otrooooligt snällt isf:)

Och på tal om pengar så fick jag pappar från försäkringskassa igår och från och med imorron ska jag börja "stämpla" yey:) Ska bara ta och fylla i en massa papper och ringa lite samtal sedan så är de klart. Fy faan vad gött säger jag då!:D Äger för tillfället inte så mycket:P haha.

Nee nu ska jag snart kila iväg och simma med Fridolf och sedan ska jag ha ett Vänner-maraton och bara ligga och dega i sängen heeeeeela dagen^^
Köss!

måndag 5 januari 2009

Yey!

Wiie idag är det bara 3 månader kvar tills jag fyller 20!:D

söndag 4 januari 2009

Söndag

Sov ganska länge idag så har väl kanske inte hunnit med så jätte mycket idag. Vet inte vad det är med mej men är faan alltid trött, uusch kanske får ta och kolla upp de där.

Men iaf så har jag hunnit med att städa idag, vilket absolut behövdes. Såg ut som faan på mitt rum, men nu är det fint igenn så får väl se hur länge det kommer att hålla denna gången:P Sedan har jag vart ute och gått med Fridolf i det kalla vädret. Alltid lika trevligt fast det vart så jävla kallt, men med ett bra tempo så fick man upp värmen ganska fort^^

Nu så är ju alla julhelger och sådan över så att man går ju tillbaka till vardagen eller vad man ska säga. Inte för att det spelar så jätte stor roll för mej då jag går hemma^^ Fy faan vad less jag är på de nu! Men det är inte direkt det lättaste att få jobb i detta läget, men till sommaren blir det bättre då jag har styrt upp lite planer och kanske har ett år uppbokat iaf. Och de känns ju bra iaf:) Hoppas bara de blir som jag har tänkt, får ta och ta ett snack med Emma så kommer de nog bli bra:) Jo jusste, jag börja och "stämlpa" på onsdag också så från och med februari kommer jag iaf att få lite pengar och det är jääävligt gött. Ekar för tillfället på mitt konto:P haha.

Nee nu får det nu bli att krypa ner i sängen och läsa Om jag kunde drömma. Har inte kommit så långt i boken än men so far so good;)

Köss!

fredag 2 januari 2009

Året 2008

Nu när det är nytt år och allt så tänkte jag vara duktig och skriva ihop allt som har hänt mej under 2008:P

Januari
Kan väl säga att januari vart en ganska händelselös månad. Den bestod av ganska mycket plugg från min sida så det kanske vart därför som jag inte hade så mycket tid för annat.

Februari
Denna månaden började med ett tripp till Ullared med godingarna:) Det fortsatte sedan med festande. Träffade på en sötboll;) Vart helt kär i Penn Badgley, han som spelar Dan i Gossip Girl och jag vart helt beroende av Heroes, vilket jag fortfarande är:P haha. Jag vart också på anställningsintervju på ett call-centerföretag. Vi fick också våra studentmössor vilket bara visar hur jävla fort det sedan går innan det är studenten.

Mars
Min underbaring till kusin fyllde år så självklart skulle vi ut och fira, och de gjorde vi på den första studentfesten som hölls. Tackade nej till call-center jobbet då jag fick jobb på Frökindsgården istället. Hade UF-mässa i Skövde och vårat företag vann för bästa varan och vi vann därmed en resa till Stockholm för att tävla vidare. Det blev påsk och hade en väldigt trevlig påskmiddag med vännerna som slutade med ett misslyckat krogbesök.

April
Min kära bror fyllde år i början av månaden. Jag och Zarah hade en mysdag som började med marknaden nere på stan och slutade med mys uppe på berget och solen skinandes i ansiktet. Jag fyllde 19 år:D yey! Vi planerade en massa inför Stockholmsresan med UF företaget och käkade middag i Skövde med alla som vi skulle åka med. Alla från Ålleberg hade iaf skitkul på den middagen medans resten satt tysta och typ skrattade åt oss:P Hade skolkonstert med Christofer Hiding från Idol. Hade också årets första grillning, säger bara MUMMA! :D Satt ute nästan varje eftermiddag med Zarah och bara glassade i solen^^ Elin fyllde också år, letade efter en studentklänning, fortsatte att gå på studentfester och sedan blev det även dags för plantispremiär! :)

Maj
Vi åkte iväg till Stockholm för att tävla med UF och även fast vi inte vann så vart de ändå hur roligt som helst. Även om man vart väldigt trött efter dom dagarna och att de skulle bli skönt att komma hem så vart det verkligen värt att åka dit. Träffade på en massa trevliga människor som vi hade de hur roligt som helst med och de vart verkligen en upplevelse:) Grillkvällarna började köra igång rejält och det vart typ alltid folk hemma som kom och grillade och drack och hade de mys. Festade en del, pluggade som tusan dom sista veckorna och köpte till slut en studentklänning. Klippte av mitt långa hår, eller klippte inte av så jätte mycket men de kändes som flera meter och blev sjuk lagom till studenten ungefär, så jävla typiskt!

Juni
Umgicks mycket med klassen i början på månaden. Planerade inför studenten och sånna grejer. Vi vart på Togafesten och det vart bara så jävla roligt. Våran klass kan festa och ha roligt tillsammans bara vi vill;P haha. Hade avslutningsmiddag i skolan, uusch det vart ganska sorligt att sitta där i aulan när Mikael höll sitt tal men det vart så jävla gött när man fick sätta på sej studentmössorna:D wiiiie vilken känsla. Och sjävla studenten skulle jag nog kunna skriva en hel bok om. Den vart typ den roligaste och bästa dagen någonsin, skulle lätt kunna uppleva den dagen flera gånger om. Saknar SP3FT<3

Juli
Eftersom jag jobbade hela sommaren så hände de inte så mycket under juli. Men köpte iaf en ny säng, min cykel blev stulen på jobbet. Och sedan vart de ju Crousing i stan och då hade jag tur att jag vart ledig så då blev de fest för hela slanten:D Vart också med om dödsfall på jobbet och kom då fram till att döden är ganska vacker när man tänker på de.

Augusti
Jobbade min sista dag på jobbet och även om det skulle bli jävligt skönt att slippa jobba så skulle man ändå sakna alla goa gubbar och tanter där:) Min städmani började ta fart, blev alldeles för rastlös av att gå hemma så städade typ som en galning för att ha något att göra:P Åkte iväg till Huskvarna med Zarah och Ida för att kolla på Backyard Babies och Takida. Finns ingen känsla för att beskriva hur jävla bra Backyard Babies är live asså<3 Åkte till Rhodos med bästa Therese, det vart typ den bästa veckan någonsin:) Tacl för att du följde med<3

September
Tatuerade mej för andra gången. Denna gången blev det mitt namn på kinesiska och en orm i nacken/ryggen. Riktigt nice blev de med den kändes ganska mycket:P Festade en del även denna månaden. Min bror skaffade sej en katt som jag var med på dagarna då Ola jobbade eftersom den inte ville vara ensam:P Fridolf fick körkort:D och jag funderade på om jag skulle färga mitt hår ljusare eller lite rött^^ Skrev in mej som arbetslös på arbetsförmedlingen också och jaa som sagt jag står ju fortfarande kvar där:P haha

Oktober
Vart på marknad igen, köpte en väska som jag blev helt kär i:P Vart hundvakt på Leah under en vecka då Lotta vart i Italien. Hade en anställningsintervju på Lidl. Bodde hos i min brors lägenhet en vecka då han vart bortrest. Så tog hand både om lägenheten och katten. De vart en nice veckan kan jag säga och ville verkligen flytta hemifrån då. Festade med dom bästa<3

November
Denna månaden började med världens brakfest! Jävlar säger jag bara! Träffade då också på två nya kompisar, Bem och Robin. Trevliga pojkar de där:) Gick på bio med mina underbaringar, kollade på Twilight och det är typ den bästa filmen som finns och blev då helt kär i Robert Pattinson! Bakade även pepparkakor att ha till första advent. Martina fyllde också år och då blev de en till brakfest. Så denna månaden började med fest och slutade med fest;)

December
Umgicks en massa med sötingarna<3 Gjorde sånna grejer som man gör i december som pyntar,bakar,slår in julklappar,myser och sånna saker. Hade julmys med tjejerna<3 friade julafton x3, festade, Cicci kom hem från småland<3 och firade in det nya året på det bästa sättet man kunde göra det på:)

Tack alla som har gjort det allra bästa med mej under 2008. Men nu är det ett nytt år och nya möjligheter. Ha bestämt mej för att det här året kommer att bli det absolut bästa. Har redan styrt upp lite planer, så det är bara att dom ska göra också.

Hejdå 2008

torsdag 1 januari 2009

Nyårsdagen

Gott Nytt år allesammans! :)

Detta nyåret har faan vart de bästa på länge. Hade så jävla roligt hela kvällen, så tack alla som ville fira in de nya året med mej<3

Började dagen med att gå bort till Martina och fixa iordning oss innan vi drog vidare till Cicci. Där började vi med att laga maten. Tre rättersmiddag med toast och kycklingröra till förrätt, fläskfilé med klyftpotatis och sallad till varmrätt och sedan glass med varma hallon till efterrätt. Kan ju säga att all mat vart skiiit god utom förrätten, den smakade typ skog:P

Efter maten vart de singstar, drinkblandning och jag har aldrig som gällde. Kan ju säga att Martina vart bartender nummer 1 den kvällen :) Sedan drog det in en massa folk under kvällen och hade hur kul som helst!:D Jag och Daniela hade de ganska skoj i soffan med hennes mobil;P haha. Sedan vart de dags att skåla in de nya året och kika lite på raketerna och sedan blev det dans för hela slanten. Kvällen avslutades hemma hos Martina för lite efterfest, men blev en ganska tidig hemgång därifrån för mitt huvud typ exploderade vilken sekund som helst.

Idag så har man vart otroooooligt seg. Spenderade hela förmiddagen i sängen/soffan. Hoppade sedan in i duschen för att dra till Cicci och ha bakisdag/kväll där. Vi köpte hem pizza och satt och flötade framför tvn.

Kika in på bilddagboken för bilder vettja:)
Köss!