måndag 30 november 2009

Flugfan

Borde inte flugorna vara döda nu eller gått i ide eller nått sånt?

091130

Sista november, känns helt sjukt att det redan är december imorron. Men det kanske beror på att det för tillfället spöregnar ute och inte alls känns som att det är jul om lite mindre än en månad. Men nu har man iaf fått upp adventsljusstakarna så de är ganska mysigt ändå:) Åt även året första lussebulle idag dom Gunnel på jobbet hade köpt åt oss, mumma:)

Vart som sagt och jobbade idag, vart två stycken som vart sjukskrivna idag så kände att jag kunde jobba då jag inte har någon feber längre. Men fy fuck vad min hals inte mår bra just nu, min röst låter lite som den gör, känns som att jag kommit in i målbrottet eller nått och hostar snart sönder mina lugnor tror jag. Kanske inte världens bästa drag av mig att jobba idag men pallar seriöst inte att vara hemma mer och varför ska man göra de egentligen när man inte har feber? hmm okej, kanske för att behålla sin röst och lungor.. men iaf.. Dock så ska jag vara hemma imorron och vila min röst, pratade precis med min chef och hon vart ganska orolig och ville inte att jag skulle ta ut mig osv. Men ska jobba kväll på onsdag så då kommer jag endast vara inloggad på telefonen i tre timmar så de kommer jag nog att klara och sen hoppas jag att jag kommer att kunna jobba torsdag och fredag. Skulle iofs funka om jag är urloggad ur telefonen och bara utreder. Nee men de kommer nog att bra detta, vill ju jobba:) Förhoppningsvis kommer jag att må bättre i slutet av veckan och kanske kan jobba mer nästa vecka.

Just nu gör jag inte så mycket, sitter mest och försöker andas normalt utan att få en massa hostattacker imellan... Funderar seriöst på att krypa ner i sängen om en stund.

Cv)

torsdag 26 november 2009

Att vara sjuk suger getballe!

Seriöst, finns det något mer värdelöst än att vara sjuk? Har faan bott i min säng sedan i onsdags eftermiddag känns det som och det är inte roligt någonstans. Idag har jag dock kollat på heroes ungefär hela dagen och hade tänkt att jag skulle försöka vara vaken hela dagen så jag kunde jobba imorron. Hur tror ni de gick? och min feber är borta? Jag känner mig som en människa igen? Kan säga att allt sket sig.. Så inget frukostmys på jobbet imorron, inget jobb imorron och ingen julfest imorron. Baah!

Kan inte någon göra mig frisk nu? För det suger getballe att vara sjuk!

Heroes

Sitter här och kollar igenom en massa heroes avsnitt som jag hade på datorn. Guuud vad bra de är! Min dag är räddad:)

onsdag 25 november 2009

Nässpray

Min pappa är snäll som åker och fixar nässpray åt mig (Y)

091125

Inte okej detta alltså, jag har blivit sjuk.. :/ buu. Kände igår eftermiddag att jag hade massa ont i halsen, kändes som att det satt en tennisboll där varje gång som jag svalde. Sen på kvällen fick jag huvudvärk, ännu mer ont i halsen och frossa, så gick och la mig kvart över åtta igår för att jag inte orkade hålla mig vaken. Vaknar idag av att det känns som att huvudet ska sprängas vilken sekund som helst, tennisbollen är fortfarande kvar, feber, frossa och täppt i näsan. Det är väl ändå ganska "tur" att jag inte har fått någon hosta, om man ska se nått positivt i de hela menar jag. Va faan jag har inte tid med detta ju!

Hade inte fått så jätte många dagar att jobba denna månaden men fick nu jobba hela denna veckan förutom idag. Även fått nya uppgifter på jobbet, vi har skickat ut en massa enkäter till kunderna så har fått till uppgift att sammanställa dessa så min chef sa igår att jag får jobba hur mycket jag vill framöver och detta skulle vi gå igenom imorron. Plus att vi har frukosten på fredag och då är det även julfest.. Varför var jag tvungen att bli sjuk nu för?! Gick hemma en och en halv vecka förut, kunde väl ha blivit sjuk då istället..

Nu ska jag lägga mig och sova en stund till..

Cv)

måndag 23 november 2009

..

Asså seriöst.. jag finner liksom inte ens ord.

Lägg ner för faan.

söndag 22 november 2009

091122

Känns helt sjukt att det redan är den 22 november, snart första advent ju.
Igår så vart vi ju på bio, kollade på New moon:) Vart skit bra! Skulle lätt kunna kolla på den en gång till:P haha och längtar som tusan tills Eclipse kommer ut:) The wolfpack i New moon, mums säger jag bara;P hehe. Alla kanske inte tycker att den är lika bra/sevärd, kanske bara jag som tycker de för att jag är en twilight-nörd men de skiter jag i :D

Idag, söndag, ska inte göra allt för mycket. Måste fylla i mina papper till A-kassan så jag kan skicka ivägen skiten.. och sedan har jag inga direkta planer, så jävla tråkigt väder ute så man blir helt nedstämd ju..

Cv)

lördag 21 november 2009

Dagens spellista

# Hide and seek - Imogen heap
# Supermassive black hole-Muse
# Decode - Paramore
# Full moon - The black ghosts
# Leave out all the rest - Linkin park
# Spotlight - Mute math
# Going all the way - Perry Farrell
# Tremble for my beloved - Collective soul
# I caught myself - Paramore
# Never think - Rob Pattinsson
# Eyes on fire - Blue foundation
# Flightless bird, american mouth - Iron & wine
# Bella´s lullaby - Carter burwell
# Let me sign - Rob Pattinson

fredag 20 november 2009

091120

Hmm sa ju att jag inte kände ett dugg efter att jag hade tagit influensasprutan i onsdags, men de började sen på torsdagen.. Vaknade av att jag hade ont i armen och lite ont i halsen men inget mer med de. Sedan efter lunch någon kände jag mig helt plötsligt jätte trött, ont i halsen, feber, huvudvärk osv.. Men hade inte många timmar kvar på jobbet så satt och pinade mig igenom kändes de som, de enda man egentligen ville vara att lägga sig i sängen och sova.

Idag har det dock kännts lite bättre, har inte lika ont i armen längre, lite huvudvärk emellanåt, lite trött och typ känner mig jätte varm vissa stunder. Men trodde verkligen att det skulle vara över tills typ nu.. Började få ont i nacken under dagen och nu har jag typ as ont i nacken och ut över axlarna och ner i ryggen, vet knappt vart man ska ta vägen för att det känns som att ryggen ska gå av eller nått vilken sekund som helst.. uuusch, men det är väl bara till att stå ut antar jag, hade kanske blivit ännu värre om man inte hade tagit sprutan och sedan blivit sjuk? Det värsta är nog att man inte kan ta någon alvedon för smärtan utan det enda som hjälper är att sova..

Cv)

Ny mobil?

Lite sugen på en ny mobil och funderar på denna.

onsdag 18 november 2009

Dagens mening

"-Men fonder kan väl sjunka?
-Släng ut en livboj till dom."

091118

Idag vart jag tillbaka på jobbet igen, kändes faktiskt skönt. Dock vart de lite svårt att komma upp imorses, har börjat att sova så där dåligt igen så det blev inte många timmar sömn inatt direkt.. men ska ju bara jobba imorron igen och sedan är jag ledig tills på fredag vad jag vet:)

Va även iväg och tog influensasprutan idag. Fy fuck vad mycket folk det var där, skulle vart för folk upp till 30, ahh eller hur typ alla var ju pensionärer. Fick vänta i ungefär en timma innan vi fick ta sprutan. Men tyckte inte att det var så farligt sen iaf, kändes ju knappt och här har jag gått och oroat mig i onödan:P haha. Mår prima nu också, känns typ ingenting i armen, får la se hur de känns imorron när jag vaknar:P haha.

Drig sedan iväg till Martina, där även Cicci var. Kul att träffa henne igen då det var ett tag sedan:) Kollade Bonde söker Fru och kom fram till att Martina ska starta ett eget program som jag och Cicci ska vara programledare för:D haha. Våran humor på hög nivå!:)

Cv)

tisdag 17 november 2009


Jag och Martina satt och pratade en massa minnen förut, fy faan va kul vi har haft! :)

måndag 16 november 2009

Baaah!!

Åhh vad irriterad jag blir. Nu ringde min handläggare på arbetsförmedlingen och sa att han hade pratat med någon annan på unionen och att det inte alls var så som den där killen på kundtjänst hade talat om för mig. Utan vart tvungen och hämta ansökan på arbetsförmedlingen och fylla i de och sedan skicka in arbetsgivarintyg. Sen vart jag tvungen att ha jobbat sex månader i sträck och gjort ett visst antal timmar innan jag kunde få stämpla genom a-kassan för de hade visst höga krav och blablabla. Seriöst jag blir galen på den här jävla skiten! Hur länge har jag inte hållt på med detta egentligen och varför kunde inte killen på kundtjänst ha talat om detta för mig från första början? Och varför kan det inte stå tydligare på deras hemsida hur man ska göra? Måste allting vara invecklat och skrivit på affärsspråk, kan det inte stå så att vanliga bönder förstår?

Nej jag är inte glad på unionen just nu.

Buuu!!

söndag 15 november 2009

Dagens mening

"Hallå där, kött och blåbär"

091115

Söndag idag och en otroligt seg sådan! Jag vaknade ett idag (!!) av att det var så himla varmt så jag visste typ inte vart jag skulle ta vägen, hade de inte vart så varmt hade jag nog antagligen kunnat sova några timmar till. Inte gjort allt för mycket idag, känner mig så trött hela tiden och kroppen känns typ febrig och mitt ena öga bara rinner hela tiden... uusch jag vill inte bli sjuk nu, hatar att vara sjuk fast de gör väl iofs alla men..

Helgen iaf har vart massa mys. I fredag drog jag och Fridolf till Zarah och glodde idol och drack lite vin. Massa mys<3 Men buu att Eddie åkte ut, he is sweet as candy;P haha. Snöade som faan gjorde de också men allt vart ju borta dagen efter, så himla typiskt. Sedan igår kom Zarah ut hit och vi skulle kolla på Twilight eftersom Fridolf inte hade sett den och vi ska kolla på New moon nästa helg och det kan vara ganska bra att kolla på ettan först:P haha. Är seriöst hela kär i twilight-serien:P haha.

Hmm händer i veckan då? Jobbar två dagar denna veckan iaf så de känns skönt, pallar inte att vara hemma mera. Blir så jävla rastlös! Men får se vad jag ska hitta på de andra dagarna. Nu ska jag iaf krypa ner och kolla film.

Cv)

lördag 14 november 2009

091114

Joo men idag är jag glad, eller inte alls. Vaknar av att kompressorn går igång kvart över nio och att det är dags att byta däck. Vem i helvete byter däck kvart över nio en lördagmorron?! Det är just sånna här saker som gör mig jävligt irriterad och att jag vaknar på dåligt humör. Det är just sånna här grejer som gör att man helst vill flytta hemifrån nu på en gång!

Joo men jag kommer att få en bra dag, i helvete heller.

Faan.

onsdag 11 november 2009

tisdag 10 november 2009

...

Seriöst, pallar inte mer.
Ska begrava mig under täcket nu.

Baah

Allt detta jälva ringande! Försöker få så att jag kan ansöka om a-kassa men faan va svårt de ska vara. Fattade ingenting på deras hemsida, ringde min handläggare på arbetsförmedlingen som dessutom nästan är omöjlig att få tag på, nej det var ingenting de kunde göra utan vart tvungen att ansöka om de själv. Ringer till a-kassa, sitter i telefonkö i 3 dagar och nej det är ingenting som vi kan göra utan de på arbetsförmedlingen måste skicka en signal till oss att du är inskriven där innan vi kan skicka hem en massa information och grejer. Baaaah!

Så nu har jag skickat ett mail till min handläggare och förhoppningsvis kanske detta går att ordna innan jag går i pension.

Cv)

091110

Idag är det en seg dag. Vaknade av att pappa höll på och grejade, som vanligt, i garaget så det vart bara till att gå upp. Vet dock inte vad jag ska göra idag, jo måste ringa till A-kassan så att de kan hjälpa mig. Har ingen aning om hur den där skiten fungerar, står precis kasst på deras hemsida. Sedan ska jag försöka att få influensasprutan idag också, får se hur detta går..

Igår vart jag och Zarah i Göteborg, massa mys:) Vart en gubbe på tåget som sov hela vägen till Göteborg och han verkade vara lite smått alkis men Zarah bestämde sig för att väcka honom iaf när vi vart framme och han utbrister "Åhh du är en underbar kvinna, jag älskar dig" haha de tyckte jag vart lite skoj. Sen sprang vi i alla affärer som fanns kändes de som, Zarah shoppade på som faan^^ Jag hittade dock bara en tröja, en myskofta och en julklapp till Fridolf:) Som vi letade efter denna affären där Fridolfs julklapp fanns, haha vart de tvugna att flytta den affären? Men vi hittade till slut iaf:P sen när jag kom hem hade mitt paket kommit som jag hade beställt, de vart en jacka som är jätte fin men kan inte bestämma mig om jag vill ha den eller inte. Ville egentligen ha haft den i svart men den vart slut när jag skulle beställa så tog en grå istället, men tycker att den känns så ljus.. baaah beslutsångest. Men har ca en vecka på mig att bestämma mig iaf innan jag iosf måste skicka tillbaka den, hmm svårt svårt.

Cv)

måndag 9 november 2009

Dagens mening

"Åhh du är en underbar kvinna, jag älskar dig"

söndag 8 november 2009

Dagens mening

"Vill prinsessan Sofia komma ut och leka?"

Mattiaz - Skandalen "OH OH" - Censurerad


Seriöst jag får inte bort denna låten ur skallen^^

lördag 7 november 2009

091107

Idag mår jag inte bra.

Jag orkar ingenting, är trött hela tiden, svettas och fryser om vartannat osv.. Inte roligt någonstans. Jag har sovit hela dagen, inte många timmar jag vart vaken idag kan jag lova, men är ändå trött nu. Är så trött just nu att det känns som att ögonen ska ramla ihop vilken sekund som helt, så nu ska jag lägga mig och sova igen och hoppas på att man mår bättre imorron.

Cv)

torsdag 5 november 2009

091105

Fy faan vilken dag. Har vart så sjukt trött hela dagen, ingenting har gått som jag har velat, frysit som jag vet inte vad, nyst ca femtielva gånger + att det har vart skitväder ute.. buuuuu! Därför är det väldigt skönt att jag är ledig imorron, ska åka in till staden då med Fridolf och fixa med lite grejer men får iaf sovmorron^^

Men nu har jag iaf fixat biljetterna till New moon, yey!:) Tack vare Karro, haha;P Men tror ni att mitt kort funkade då eller? hmm Nej! SF borde verkligen se om sitt system tycker jag, för de suger!;) Men fick låna mammas kort så nu är det fixat och klart:)

Har även bestämt att dra till Göteborg med Zarah på måndag, mysmys:) Vi har konstaterat att det var sjukt länge sedan som vi var där så de är dags nu kände vi:P haha. Zarah skrämde btw nästan skiten ur mig när hon ringde:P haha. När jag svarade ska hon med en låg tillgjord röst "rasta muttan" hahah. Hörde inte först vad hon sa eller att det var hon, lätt först som en handikappad person som inte kunde prata ordentligt..

Cv)

onsdag 4 november 2009

Dagens mening

"Jag är en apelsin"
:D

Shopping :)

Fast lila :)

Nya kuddar till min säng

Laptopstöd

Smyckesträd och nej man fick inte smyckena på köpet;P

091104

Usch vilken dag det har varit.. Är sjukt trött just och typ bra längtar att klockan kan bli tillräckligt mycket så att jag kan gå och lägga mig:P haha. Vart jobb idag igen för min del, ganska segt att komma upp imorses men det gick iaf. Vart dock ganska lugnt så blev typ bara ännu tröttare och vädret idag har vart piss! Snö och en massa blåst = onöjd Caroline, snön behöver inte förrän om en månad minst!

När jag kom hem gick och hämtade ut en paket med en del klänningar, happy:) sedan skulle ju biljtterna till New Moon släppas idag och även om de skulle ha Twilight + New moon kväll i Skövde. Vilket de inte hade så klart, men de skulle visa New Moon 23.59 i skövde så då blev jag happy igen. Men när jag sedan skulle reservera gick inte de utan kunde endast köpa, så får väl göra de då tänkte jag men då kunde man endas betala med kort och vart tvungen att lämna ut sin kontonr och de vart jag inte så glad i. Så tänkte att jag skulle ringa och skälla på kundtjänst men då hade de stängt, baah! Så nu får jag ta allt detta imorron.. buu. Hade ju sett fram emot detta och ja jag är en twilight-nörd!

Vart ju i Jönköping igår med Fridolf, massa mys:) Hittade lite grejer iaf men fatta besvikna vi blev när vi upptäckte att det inte fanns något Gina på A6:O hahaha. På hemresan pumpade Fridolf basshunter på högsta volym;) haha. Ne men de vart massa mys iaf och tror nog att jag nästan skulle kunna gå en hel dag på Ikea och köpa upp allt som finns där:P haha.

Nu har jag stått och svettats på orbitrecken ett tag, yees dags att köra i gång med den och sedna tagit en dusch så nu väntar jag som sagt mest på att klockan ska gå så att man kan lägga sig:P hahah.

Cv)

måndag 2 november 2009

22.53

Seriöst jag fattar ingenting av den här A-kassa skiten. De är inte bra på att förklara på fackets hemsidan kan jag säga. Får kolla upp detta på onsdag men vår ombudsman eller vad de heter, hon får faan hjälpa mig:P haha.

Blir Jönköping imorron med Fridolf, yey:) Känner mig jätte shoppingsugen nu:P haha. Får nog ta med mig den stooora plånboken;P haha. Ne men blir en trevlig liten tripp:)

Hmm... ;)

Cv)

Dagens mening

Bara döda fiskar simmar med strömmen

091102

November, bara en månad kvar till första advent. Det är helt sjukt. Är ledig idag och har vart ute och gått i regnet, riktigt höstväder är de ute. Har även försökt att få tag på Roland, han är inte den lättaste att få tag på kan jag tala om men jag lyckades till slut^^ Visade sig att vi inte behövde ha nått möte, vilket jag tyckte va skönt. Ska barra fylla i en massa grejer och ansöka om att få ersättning från A-kassan. Hmm okej, det är väl inga problem tänkte jag men nu när jag är inne på fackets hemsida och ska hitta allt som ska fyllas i och skickas och ha sig så fattar jag ingenting! Hur många intyg behövs egentligen? 464549404 st? Och vad och vart ska man fylla i allt så de blir rätt? Hmm får nog vänta tills någon kommer hem så de kan hjälpa mig:P hahah.

Cv)

söndag 1 november 2009