tisdag 26 oktober 2010

Dagens playlist - Von Benzo

- Bad father, Bad son
- I´m on my way
- Die beautiful
- And the dead said no
- Let myself go
- MTV killed rock n roll
- Poison
- Sad dead me
- Ain´t it december
- I don´t give a good god damn
- Black eyes on a saturday night
- Medicine
- Move to Detroit
- Jona song
- Demolition man

101026

Frisk ännu? ehm nej! Blir galen på detta! Men åkte ialla fall iväg till vårdcentralen igår och hade ingen lunginflammation som tur var, men det vart visst tjockt eller nått i lufftvägarna men enligt läkaren så lät de som att hostan vart på väg att släppa. Skööönt! Fick utskrivet mer hostmedicin och sedan inget mer med de.

Zarah vart här en sväng igår på kaffe och tjöta lite och sedan på kvällen kom Frida över också, härligt med lite sällskap efter att ha vart typ isolerad ett par dagar:P haha. Ska inte jobba imorron heller.. Vill inte gå till jobbet för tidigt och sedan bli sjuk i 7345 veckor till men gud vad drygt det är att bara gå omkring här hemma! så typiskt att bli sjuk när man ska få jobba så mycket som man vill typ, men enligt chef så kommer det bli en del framöver ändå så de känns bra:) Så på torsdag blir det jobb och även kalas för systeryster som fyller år:) Sedan på fredag drar vi till Linköping!:D yey! Blir en grym helg känner jag;D

Just nu sitter jag ialla fall och tröstar mig med massa bra musik, Von Benzo, finns det något bättre? Nej, skulle inte tro de;)

Cv)

söndag 24 oktober 2010

Mamma är för söt:)

Mamma och syster åkte iväg till staden förut för att handla lite och när de kom tillbaka hade hon köpte en massa sjukling-grejer till mig:) Glass, chokladsås, halstabletter, massa olika c-vitaminer med olika smaker, skvallertidning (den kanske vart till henne men jag snor den sen;) haha) smooties, osv.

Hon är för söt min mamma<3

101024

Idag är det bara två månader kvar till julafton:) För en gångs skull så längtar jag som tusan till jul. Längtar att få köpa alla julklappar, julpynta, sätta upp adventsljusstakar, baka pepparkakor och julgodis, pynta julgranen och allt de där som hör till. Massa mys ju:)

Annars då, joo jag ligger fortfarande hemma och är mega förkyld. Den jävla förkylningen vill inte ge med sig! Nu har jag typ gått så här i en vecka och det blir inte bättre någonstans så imorron ska jag ringa till vårdcentralen och hoppas på att de kan ge mig nått så att jag blir av med den här skiten! Så imorron blir det inget jobb för mig iaf.. Så typiskt att man blir sjuk nu när man väl får jobba, blir galen på de! Börjar bli ganska galen på att bara vara här hemma med, men orkar ju liksom inte göra någonting heller.. baaah! Gör mig frisk någon!!

På fredag SKA jag vara frisk iaf har jag bestämt, måste ju kunna åka till Linköping:) ne nu ska jag ta och vänta på att Gossip girl börjar (är iofs 1 timma kvar men man måste ju ha något att se fram emot när man är sjuk:P haha)

Cv)

fredag 22 oktober 2010

101022

Okej, idag är jag sämre än igår.. Va faan, kan man aldrig bli frisk?! Nu är det liksom inte bara hosta och halsont längre utan lägg till feber, huvudvärk och en ordentlig snuva också. Helvete liksom, finns det något tråkigare än att ligga sjuk? hmm nej.. Får trösta mig med att lyssna på Jay senare under kvällen iaf;P

Annars då, fick höra att chefen hade dåligt samvete för att jag hoppade in och jobbade i onsdag. Vilket hon absolut INTE behöver ha, det vart ju jag själv som sa att jag kunde jobba:) För övrigt så fick jag jobba hur mycket jag ville nästa vecka, yey:) Hoppas bara att jag kan bli en aning frisk iaf så att jag kan jobba när jag väl får liksom^^ Och fredag är det Linköping som gäller för hela slanten!:D Längtar ju sönder mig eller nått till fredag!:D

Cv)

torsdag 21 oktober 2010

101021

Usch idag är ingen bra dag. Mår sämre än vad jag gjorde igår + att det snöar som faan.
Buuu på de!

onsdag 20 oktober 2010

101020

Åhh varför är det alltid så typiskt att när man väl får jobba blir man sjuk?! Så jävla irriterande! Sitter här och typ hostar sönder allt som går att hosta sönder känns de som... Skulle ju ha jobbat kväll för min mamma idag som också är sjuk, men kände att jag inte kommer att orka att sitta och jobba från 11.15 till 20.00 så ringde och pratade med min chef om det vart okej att jag kom senare så att jag iaf tog kvällen (någon måste ju ta den och känns taskigt att låta de andra som redan jobbat hela dagen jobba över till 20.00) Vilket vart okej för chefen så länge jag inte hade feber, så ska dra till jobbet vid 16.00 och jobba till 20.00 istället. Det tror jag allt att jag ska klara, får ta i mig ett par klunkar cocillana så ska de nog gå bra..

Pratade med söt-Emma igå också, den 29:e drar vi till Linköping, wiho!:D Vart alldeles för länge sedan som vi vart där så de är faan dags nu! Vi konstaterad att det nog är halloween den helgen också så då vart vi ännu mer taggade;P haha. Kommer bli en massa skoj<3

Nej, nu ska jag ta och lägga mig och vila lite så att jag kommer orka med mitt långa arbetspass i eftermiddag.

Cv)

tisdag 19 oktober 2010

21.04

Jag.mår.inte.bra.
Klockan är nu fem över nio och jag ger upp för idag. God natt!

Shopping!

Träningsbyxor (eller vad man nu ska kalla dem) Sport-Bh och en vattenflaska. Måste ju vara redo för gymmet;P

En söt t-shirt, Laila Bagges parfym (som luktar massa gott) och ett par nya skor. Skorna är snyggare än vad de ser ut att vara på bilden;P Köpte även ett par skor till syster som vart i STORT behov av ett par nya^^


101019

Nu är man återställd efter helgens bravader:P Men vart hur som helt sjukt kul i lördag och vart riktigt kul att så många kom och verkligen hade lagt ner tanke på sina kläder liksom:) Bilder kommer att komma upp någon dag när jag orkar:P

Idag iaf, jag och Fridolf drog upp till aktis imorses vid 9 och tränade i 1 ½ timma!:O tro de eller ej;) haha. Nej men det vart riktigt skönt faktiskt att komma upp på morronen och svettas lite så de kommer vi att göra flera gånger:) Sedan drog vi iväg till Skövde på lite shoppning, massa mys dag:) Blev en hel del shoppat iaf och de är alltid kul att komma hem med nya saker. Just nu är jag iofs ganska trött och hostar sönder min hals eller något, inte roligt någonstans. Men det är bara till att försöka att kurera sig för imorron blir det jobb igen, men jobbar kvällen så kommer inte behöva anstränga rösten allt för mycket imorron och de känns bra iaf.

Cv)

onsdag 13 oktober 2010

101012

Klockan är nu 00.17 och jag är inte ett dugg trött, borde egentligen sova så att jag inte sover bort hela dagen imorron och klarar att komma upp till jobbet på torsdag. Men vem behöver sömn?:P haha.

Idag har jag iaf hållt på med min dräkt till maskeraden. Håller på och kämpar med den jävla symaskinen men den vill inte göra som jag vill! Blir galen på den så jag la ner de arbetet för idag, får hoppas att den gillar mig lite mer imorron:P Motionerat på cykeln också, börjar få in detta som rutin nu, bra skit:P Snackat en massa skit med Fridolf har jag gjort idag också. Den lilla sötbollen är så nervös inför sitt nattfrämmande som ska komma på torsdag;) Kommer att gå fiiin fint Fridolf, de känner jag på mig!:D

Hepp happ, om man skulle ta och gå vidare med lotterna;) Ska försöka sysselsätta mig med något så att jag kanske blir trött och har en möjlighet till att somna^^

Cv)

söndag 10 oktober 2010

101010

Söndag idag och denna söndagen har jag typ inte gjort ett skit. Har iofs inte gjort så mycket denna helgen överhuvudtaget och det har vart skit skönt!

Fredags vart de jobb sedan drog jag hem och satt på motionscykeln i 40 minuter. Ola och Therese kom hit på fredagsmys, som bestod av mat och Idol. Mysmys:) Sedan igår låg jag och kollade på tvn hela dagen kändes de som:P Idag har jag inte riktigt kännt mig så bra så har sovit/kollat film hela dagen. Känner mig konstig i hela kroppen men kan liksom inte säga vad det är som är "fel". Så tänkte att jag ska kila ner till affären sedan och köpa glass, av glass blir man alltid frisk av;) Säsongspremiär av Gossip Girl idag med, yey:D

Är skit sugen på att tatuera mig igen men vet inte riktigt vad jag skulle tatuera eller vart heller för den delen.. hmm, får ta och fundera på detta. Sedan längtar jag som faan till jul också. Har inte längtat/haft julkänsla på flera år så förhoppningsvis kommer detta kännas som en bra jul:)

Cv)

onsdag 6 oktober 2010

101006

Onsdag idag då och vad står på schemat? Joo idag ska de shoppas inför festen:P Hoppas bara att det finns de som vi är ute efter också, men de ska nog inte bli så svårt hoppas jag:P Än så länge så har jag hunnit med kaffe med mamma innan hon åkte till jobbet, promenad med vovven, 20 minuter på motionscykeln och duscha. Inte dåligt att hinna med detta innan 12, för att vara mig iaf:P Joo jag har ringt och ändrat min tid hos tandläkaren också:P Har de senaste fått sådan himla tandläkarskräck att jag ändrade tiden för att jag inte vågade gå dit^^ Så nu har jag en tid i november istället och har ett tag på mig att förbereda mig mentalt;) Jaa jag vet att jag är knäpp men vart liksom bara tvungen:P haha.

För övrigt lyssnar jag sönder Everlast - Black Jesus och alla låtar med Von Benzo, sjuuuukt bra:) Ne nu ska jag ta och fixa mig och sedan ta bussen in till staden och träffa Zarah:)

Cv)

tisdag 5 oktober 2010

101005

Usch, det är först nu som jag har återhämtat mig efter helgen känns de som:P haha. Vart inflyttningsfest hos Ola och Therese, och fest blev det verkligen;P Började kvällen hemma hos dem i lägenheten, blev mat, maaaaassa dricka, tjöt cigg och skratt. Sedan drog vi vidare till Dagny´s på vägen blev det lite mer dricka, sen blev det dans, Hoffmaestro och lite mer dricka. På vingliga ben gick hem till Ola och Therese igen då mami skulle hämta mig och Persson där, Therese tyckte då att hon lät som en brunstig barbie (?!) haha, hon är för söt den där:) När man vaknade dagen efter mådde man ju som man förtjänade men det vart så jäkla kul så det var de lätt värt!:D Tack alla som gjorde lördagen var den var, helt jävla bäst!:)

Jag och Zarah skulle ju ha fixat med maskeradkläderna igår men blev ändrade planer så får ordna med de imorron stället. Nu är det inte långt kvar, kommer bli skitkul tror jag:) Vad har jag hittat på idag då? Hmm, vart ute med vovven, vart nere i affären, tvättat, fixat med disken och tränat på motionscykeln i 30 min. En ganska bra dag ändå tycker jag:P

Imorron så ska jag iaf träffa Zarah och då går ju dagen lite fortare när man inte är ensam, sen blir det jobb på torsdag och fredag och sen är det helg igen:P haha.

Cv)

fredag 1 oktober 2010

Heeeelt kär!:D





101001

När blev det oktobe liksom? Tycker inte att det vart länge sedan det var juni..

Nu vart dena arbetsveckan slut iaf (eller vecka och vecka vet jag inte om man kan kalla de men, bara jobbat två dagar:P) Men har jobbat på som tusan dessa två dagar iaf, känns dock inte som om pappershögen blir något mindre. Spelar liksom ingen roll hur många ärenden man avslutar så känns de liksom inte som att det händer nått i högen, sjukt frustrerande! Fick jobba två dagar till nästa vecka, fick själv välja vilka dagar som jag ville jobba:P Har jag världens bästa chef eller vad:)

Antar att alla har hört talas om mordet på Elin Krantz. Så sjukt jävla hemskt så de finns liksom inte ord för de. Men alla mina tankar går till familjen Krantz. Även om jag inte känd personen i fråga så blir man liksom ändå berörd över hela saken. Familjen kommer från vår lilla stad Falköping där alla vet vilka alla är, hennes syster jobbar på mitt jobb och hela Falköping är som ett stort sorgmoln känns de som. Har vart lite nedstämd stämning på jobbet och det är helt förståligt! Men kan ändå inte riktigt smälta in de hela, detta är liksom ingenting som man tror händer i Sverige och absolut inte någon som ändå är så pass nära. Ne, usch det har varit en hemsk vecka och tror nog inte riktigt att man kan sätta ord på detta...

Hursomhelst så rullar vardagen på för de.. Imorron så är det inflyttningsfest hos bror och Therese och helgens överraskning: Emma är hemma!!!:D Emma, du räddade min helg;) Så imorron blir det paaarty för hela slanten, är på som faan just nu:P hahah.

Cv)