måndag 31 augusti 2009

Feest?

Seriöst jag är as partysugen! Zarah, jag och Fridolf kom på vad du sa i lördags;P Och vi tycker att det låter som skit bra ide!:D haha


Evacuate the dancefloor,
I´m infected by the sound.
Stop, this beat is killing me.

Cascada - Evacuate the dancefloor


Ohh I like it! (Y)

onsdag 26 augusti 2009

090826

Usch vilken dag, bröjade precis kass redan imorses när jag kom till jobbet och det har inte blivit bättre under dagen kan jag säga. Det första mailet jag öppnar handlar om en kund som gått till tidning och som det fanns en artikel om idag, yey eller inte.. Sedan har de ringt på som faan, dessa ettriga skåningar. Jag skyllar allt på Skåne^^

Mitt öga har vart helt cp idag också, ni vet sånadär nervryckningar som man kan gå ibland? har haft sånna i ögat hela dagen så nu gör de faan ont och det ser ut som att jag går och blinkar åt alla också:P hahah.

Nee nu ska jag kila upp och sätta på kaffe för nu blir de snart bingo:p Ska vinna storkovan på
34 000:- hade jag tänkt:P

Wish me good luck!
Cv)

tisdag 25 augusti 2009

090825

Idag har jag vart sjukt jävla trött! Så ska alldeles strax ta och sova hade jag tänkt, blir ju till att gå upp imorron och jobba igen. Dagen på jobbet idag har vart hmm massa av allt ungefär, typ 3000 mail, massa kunder som ringt och vart hur sura som helst idag och sedan en massa lappar så de vart skönt när klockan äntligen vart kvart i fem och man fick gå hem. Men fick lön idag iaf så det är ju en positiv sak:P haha.

Har suttit en sväng på balkongen nu och druckit kaffe och tjötat skit när man pappa kläcker dagens kommentar:P haha. Min bil ska besiktigas(stavning?) imorron,, yey, så han har hållt på och grejat med den och så sa han att när han öppnade motorhuven förut flög nått stort ut därifrån. Vi konstaterade att det vart nog en fladdermus men pappa kläcker ur sig att det nog var en fjäril, hahahah. Hur jävla stora fjärilar brukar han se? hahah. Kanske inte vart så kul egentligen nu när jag tänker efter men jag är otroligt trött så skrattar åt minsta lilla ungefär^^

Ne nu ska jag ta och sova. Ska åka bussen imorron och nu ska ju alla åka till skolan så kommer ha huvudvärk när jag kommer till jobbet... nice eller inte.

Cv)

söndag 23 augusti 2009

Buu

Jag är sjukt sugen på popcorn, men har vi några hemma? Neej. Och affären har stängt för länge sedan, buuu.

Dagens i-landsproblem

090823

Vart ju på bröllop igår då Nicklas och Ulrika gifte sig. De vart jätte fina båda två och det vart fint i kyrkan trots att det inte tog så lång tid där, vilket jag är tacksam för då jag och kyrkor inte riktigt går ihop^^ Iaf efteråt bar de av till Tolsjö bygdegård där den sedan blev en riktig brakfest! Trodde faktiskt inte att det skulle bli så mycket som de blev, men skit kul var de iaf. Fick en jätte bra bordplacering med helsköna människor, blev mycket skålar och en massa lekar då vi tävlade bord mot bord. Vårat borde hette Halmstad och vi skrek halmstad heeela kvällen så min röst är helt fuckad idag. Linnea som vart lekledare vid vårat bord hade till uppdrag att se till att alla hade att dricka hela kvällen och jag tror aldrig att mitt glas, eller någon annans vid vårt bord heller för den delen, vart tomt någon gång. Vi drack säkert 3 flaskor vin var eller nått:P haha. Man fick en lott vid sin plats när man kom som det sedan var dragning på och jag vann en champangeflaska:P Hela kvällen vart så jävla kul och lyckad och jag orkar inte skriva om allting för då skulle de bli en hel bok typ men de som var toastmaster och toastmadame hade verkligen lyckats skit bra med allt.

Dock känner jag mig otroligt segt idag, har skit ont i ena armen så den kan jag knappt lyfta upp ordentligt + att jag brände mig på en cigg igår så mitt pekfinger gör ont som faan! buu på de. Men nu är jag så trött så att jag ska nog ta och sova en stund till, palla att jag ska jobba imorron också, känner inte för de just nu kan jag säga..

Cv)

tisdag 18 augusti 2009

090818

Tisdag idag då och jag är ledig, nice nice. Jag typ suttit i telefon hela förmiddagen, har ringt runt till unionen och fick veta att i slutet av oktober får jag börja att stämpla genom A-kassan, yey. Så sen vart jag tvungen att ringa till arbetsförmedlingen så jag kunde fixa med mina papper men blev typ bara vidarekopplad hela tiden, fick till slut numret till min typ handledare där men han svarar ju aldrig i sin telefon! hmm får testa imorron igen då de är stängt nu.

Sitter här i köket med datorn och leker dj medan min syster håller på och bakar^^ Blir cupcakes och chokladkakor med noblesse, mums!:P ne nu ska jag fortsätta att leta reda på bra låtar här:P

Cv)

måndag 17 augusti 2009

I killed Barbie and fucked Ken

Driver dom med mig?

Håller på och kollar runt lite inför min intensivkurs, kollar för tillfället på boenden och då hade de tipsat om en sida som vart billig, bra och när till trafikskolan, hmm okej låter ju bra. Ringer upp och vandrarhemfolket får veta att det kostar 340:-/natt att bo där och om, OM det finns en annan tjej som går kursen kan vi bo ihop och då betala 160:-/natt. Driver dom med mig eller? 340:- gånger 8 nätter är liksom nästan 3000:- In my ass att jag tänker betala de, då "hyr" jag hellre in min bror som skjutar mig och betala honom. Baah vad irriterad jag blev på detta nu...

090817

Idag vart de jobb igen och de kände faktiskt helt okej, dock vart jag hur trött som helst när klockan ringde imorses. Men de gick:P haha. Skulle egentligen bara ha jobbat idag denna veckan men ska jobba torsdag och fredag också, sen fick jag jobba hela nästa vecka också så det är ju bara till att tacka och ta emot:P Dock har vi Skåne nästa vecka och de känns ju piss:S:P

Sitter här och försöker ordna upp lite grejer med facket och min intensivkurs men alla kundtjänster har sådana jävla konstiga öppettider! Facket hade bara öppet 9-12 och sen 13-15 men jobbar då så kan inte ringa då, kommer inte ut på deras nummer från våran växel heller, vandrarhemmet hade inte ens en telefon att ringa och intensivkursen har bara telefontid mellan 9-12, va faan är de för öppettider eller? Ne nu blev jag irriterad på dom! Baah.

Är ju iofs ledig imorron så kan ju ringa då, men hur kul är det att sitta i telefon hela dagen när man är ledig, inte så jätte kul..

Cv)

söndag 16 augusti 2009

23.15

Buu jag kan inte sova, fast jag känner att jag skulle behöva sova typ nu om jag ska orka att jobba imorron men det går bara inte. Är trött fast ändå inte, men när jag försöker att sova så går de bara inte, baah!

Hmm man kanske skulle? Nej, jo, nej, jo buu jag kan inte bestämma mig:S Ähh vad spelar de för roll egentligen? Gör de bara!

Cv)

090816

Fy faan vad jag är seg idag! Blev lite fest igår, Zarah hörde av sig och ville supa vart inte sen på att säga nej:P haha. Vi började hemma hos Zarah, vart dock bara vi två för ett Emma dissade oss;P Vi kan också pussas;P haha. Men vi hade jävligt roligt ändå. Sedan drog vi vidare till Persson där det vart lite folk, men v inte så social där känner jag^^ Träffade även Emma påvägen dit, mysmys. Jag och Zarah bestämde oss för att dra en sväng till Plantis och säga hej medans de andra gick till puben. Vi låtasades (okej vi kanske inte behövde låtasas) att vi var 15 år igen och jätte fulla på en cider:P haha. Det var ganska roligt att bete sig som fjortis igen:P haha.

Men sedan ledsnade vi på de så vi drog till puben istället, påvägen dit vart vi inte riktigt normala:P haha. Me som sagt vi hade roligt, vem behöver en massa folk liksom? Jag och Zarah kan roa oss själva jätte bra:P haha. Satt på puben ett tag, sedan kom Emma, Staffan och Rebecca och joinade oss. Vi pratade en massa hultanminnen och hur jävla sjuka vi egentligen var då:P haha. Jag och Zarah avslutade kvällen med en kebabtallrik, mums^^

Idag är man ju inte direkt på topp kan man säga, otroligt trött fast jag redan har sovit hur mycket som helst och massa halsont och hosta. Hmm de kan nog bero på att man gick ute i regnet i bara klänning och då får man nog skylla sig lite själv.. Men iaf idag händer de inte mycket, är typ storm ute så ska snart krypa ner i sängen igen och kolla lite film, Upp och jobba imorron också, känner jag för de nu? hmm nej.

Tror att jag gjorde bort mig en aning igår också, hmm men de märker vi:P haha

Cv)

<3

fredag 14 augusti 2009

Fredag

Blev att jag drog till Skövde med Fridolf och Anna idag, mysmys. Blev inte så jätte mycket schoppat men lite iaf, köpte vänner-boxen (typ den bästa serien som finns tror jag), en tröja, en stor ring som jag har letat efter och en mascara. Köpte den där nya mascaran som går som reklam på tvn nu, steletto eller nått heter den. Iaf modellen i reklamen får typ 40 meter långa ögonfransar utav denna mascaran, vet att det är tillgjort/lösögonfransar men tänkte iaf testa bara för att:P haha. Vart väldigt nära att köpa en kobratelefon också men gjorde aldrig de och nu ångrar jag mig nästa lite, de är så jävla balla och lätt att jag ska ha en sådan när jag flyttar hemifrån.

Vart så sugen på att dra till Ullared förut också och på vägen till Skövde kläcker Fridolf de med:P haha. Så de kanske blir en tripp dit när vi har fått lön^^

Kvällen kom iaf att bli väldigt lugn, har ingen lust/ork eller att göra nått speciellt. Har en huvudvärk som bara ligger och väntar på att få bryta ut, har dock haft de i ett par dagar nu så hoppas att de går över snart, är väldigt irriterande. Så därför hade jag tänkt att bara ligga i sängen och mysa framför tvn, fast hade jag fått välja hade jag ju velat vara med dreamy ;)

Nu när jag skrev rubriken fick jag den där jävla låten på hjärnan, Fredagsmyyyyyyys.
Finns det någon mer irriternade låt?

Cv)

090814

Hmm fredag idag, har inte gjort allt för mycket an så länge. Vaknade för typ en timma sen:P Ska gå och göra lite mat nu hade jag tänkt, min syster tjatar att hon är hungrig:P 

Har inga direkta planer till helgen så får se vad som händer:)

Hade för övrigt en mycket mysig dröm inatt;)

Cv)

torsdag 13 augusti 2009

Gladiator

Åhh jag älskar denna filmen!

090813

Idag har jag gjort en massa husliga grejer bara känns de som:P Har tvättat, skalat potatis (fast jag inte ens äter potatis^^), vart ute och gått lång promenad med hunden, ringt till facket och sedan fick jag värsta rycket att storstäda mitt rum:P Så nu är det skinande rent med en nybäddad säng:) Vart precis klar med allt och skulle bara dammsuga och tro faan att det börjar åska då, så de vart ju bara till att vänta tills de åskat och blixtrar klart vilket de gjorde för en liten stund sedan så nu kan jag bara njuta och göra vad jag vill resten av kvällen. Skulle även ha gått till banken och fixat lite grejer men tiden bara sa poff och så vart den över sex och banken var stängd, så får ta de en annan dag helt enkelt^^

hmm funderar på om jag ska lägga mig och kolla på en film kanske.. jaja får se vad jag tar mig till^^

Cv)

onsdag 12 augusti 2009

Mjölk

Varje gång som jag säger att jag är riktigt törstig tar jag inte ett glas vatten, juice, cola elle nått annat. Nej jag tar ett stort glas med mjölk:P Ibland kan jag bli så jävla sugen på mjölk att det bara vattnas i munnen på mig:P haha. Min syster säger alltid att jag är knäpp som dricker så mycket mjölk, men finns det nått godare än ett stort glas iskall mjölk? hmm nae, skulle nog kunna leva på mjölk tror jag:P

Alkotest/Fyllo

Haha min pappa hittade en kul grej:P

tisdag 11 augusti 2009

Finns det någon snyggare? Hmm nej:D

090811

Då vart de jobb idag igen, kände att jag vart ganska trött när klockan ringde imorses och det var rätt segt att gå upp, men de gick:P haha. Va roligt att se de flesta som har kommit tillbaka efter semestern igen ju:) Pratade även med min chef idag eftersom jag endast jobbar två dagar till nästa vecka och då vet jag ju inte hur de blir. Så gick in och kollade med henne hur de skulle bli till höst och ifall jag inte fick vara kvar om jag kunde lämna hennes som referens. Hon visste inte riktigt nu hur de skulle bli men att hon var jätte nöjd med mig och absolut ville ha kvar mig. Så för tillfället fick jag timanställning till 2010! :D fast vi skulle kolla i December hur vi ligger till och så och förhoppningsvis kan jag få ett vikariat då! Yey, massa glad är jag nu bara för de:P Om och jag säger om de inte blir så att jag blir kvar så har jag redan ett annat jobb på gång kanske, så nu känns det mycket bra:)

Är ledig nu tills på måndag så frågan är vad man ska hitta på då? Visst skönt att vara ledig lite när man har jobbat hela sommaren men ganska gött att jobba med så man fortsätter att vara i sina rutiner^^ Imorron ska jag och Zarah åka och spela bingo iaf, jackpoten är uppe i 30 000:- och de hade vi tänkt att vinna:P haha. Annars funderar jag på att kolla på en film nu, min bror har tagit tillbaka sin vänner-box så kan ju inte kolla på de längre:P buu, haha. Ska faan ta och köpa mig en egen, vänner är bra skit!:D

Cv)

söndag 9 augusti 2009

090809

Usch vilken seg dag, känns verkligen som en typisk söndag. Har sovit ganska dåligt inatt, vet inte om jag bara har legat konstigt eller vad jag har gjort men jag har iaf skit ont i min arm. Kan inte ligga på höger sida eller lyfta armen för högt för då gör de skit ont. Hoppas att jag bara har legat konstigt eller nått så att det inte är en infektion eller nått annat.

Iaf daig är det inte riktigt lika fint väder som de var igår, eller fint är de ju men det ä inte lika varmt så det känns inte riktigt som sola och bada väder. Gick därför och la mig i sängen igen när jag hade käkat frukost imorses, läs grillrester från igår, så här ligger jag fortfarande och har inte orkat klä på mig eller nått^^ Ikväll med blir de bio med Fridolf, vi ska se Sommaren med Göran de blir nog skoj:) Men ska ju som sagt inte åka förrän ikväll så jag kan ligga och lata mig här ett tag till;P

Cv)

090808

Idag har det verligen vart sommar! Har legat ute och solat och badat typ hela dagen, är även fått sommarens första myggbett. På ryggen, typiskt att det sitter på ett ställe som man inte kan klia på:P Har vart ganska trött idag, vaknade nämligen tio i sju imorses av att tvn stod på, alla lampor var tända och att jag fortfarande låg med kläderna på och sminket helt utsmetat i ansiktet typ. Haha somnade visst ifrån allting igår:P

Frida har vart är och stekt och badat hela dagen^^ Sedan kom lite folk hit på kvällen och vi grillade och drack och hade de massa mys:) Mamma och pappa skulle typ ta vara på sista semesterdagen, vilket innebar att supa till de^^ haha. Min släkt kan ju bli lite som de blir när de dricker, haha men roligt hade vi iaf och det kommer nog att bli minst lika kul den 29:e när det blir kräftskiva:P

Nu har jag iaf tvättat av mig sminket, vilket jag kom ihåg/hann göra innan jag gick jag la mig:P Så nu ska jag krypa ner i sängen och kolla lite på tvn. Imorron blir det sol och bad för hela slanten igen(Y)

Cv)

torsdag 6 augusti 2009

090806

Shit vad de är varmt idag! skulle ju egentligen ha vart ledig idag men fick jobba då Lisa är sjuk och det är ju typiskt att det skulle vara så fint väder då.. Men jag fick slutat tidigare av Annelie då jag inte hade nått att göra + att de inte ringde nått, så gick hem vid kvart över tre:) Jobb imorron igen och nu ska jag förbereda mig ifall det bli tråkigt imorron igen, ska faan ta med mig nått att göra:P Nästa vecka jobbar jag bara en dag så det känns skönt att få lite ledigt nu:)

Har egentligen inget speciellt att skriva men kände bara att jag vill skriva ner några rader^^ Joo jag ska antagligen till Falks grav nästa lördag:O hmm får se om jag vågar;P haha.

Ne nu blir det grillat kött med potatissallad, mums!
Cv)

tisdag 4 augusti 2009

090804

Usch vad jag är trött hela tiden! Hostar och är helt dövarm hela tiden också för den delen, hoppas inte att jag är påväg att bli sjuk igen, de har jag inte tid med. Är ledig idag så det är massa skönt. Ska dra iväg till Skövde sen när Fridolf har slutat, behöver shoppa lite känner jag så får se vad jag hittar^^

Min syster spelar för övrigt Marilyn Manson så högt att jag blir döv, är ju ett under att hon inte redan har blivit de^^

Hmm nu ska jag ta och göra mig iordning
Cv)