onsdag 8 april 2009

090408

Idag har jag fått veta att jag lever kan jag säga. Blev utskälld totalt imorses av en tant, hon skulle gå till tidningarna och hela grejen. Slutade med att hon började svära och ha sig och vägrade lyssna på mig så la på luren. Sedan vart det en som blev sur för att hon ville åka hem tidigare från sin resa och ville att jag skulle boka en ny resa åt henne, förklarade att vi inte bokar nägra resor på kundtjänst och då blev hon sur för det. De skulle liksom vara samma sak som att ringa till en IT-kundtjänst och bli sur för att de inte ger dig en ny dator ungefär. Blir ganska irriterad på sånna människor.

Annars så har dagen vart bra:) Jag och Marika har suttit och snackat/dreglat Dregen;P (Har hittat någon som har samma smak som jag iaf^^) Hon hade sett på grillad i fredags och så hade han vart med där och så hade hon fått värsta spelet sa hon för att hon inte hade mitt nummer så hon kunde ringa och berätta detta;P haha.

Skönt att det är torsdag imorron, bara en dga att jobba till sen är det heeeelg!:) Åkte bussen hem idag och då funkade inte kort-maskin-grejen som den skulle så jag fick åka gratis hem, yey^^ Har lekat med Zarah en stund också, varför ska vi alltid komma på en massa sjuka grejer? Vi kom på en ny dans som vi ska kalla Stampa med Zarah, de kommer bli vårt nya dansmovies som vi kör premiär på på lördag:P haha.

Jesus i mig - Det är så det ska vara^^

Cv)

2 kommentarer:

tess sa...

åhåå, då får vi se dem på lördag då :D

Caroline sa...

ooja!:D