måndag 29 december 2008

Måndag

Gud vilken seg dag, känns som söndag och inte måndag. Förmiddagen idag satt jag och roade mej med att spela ett slags Guitar Hero på datorn, får faan damp på att jag inte får perfect på alla:P haha. Drog in till stan vid tjugo över fyra för att dra till mammas jobb och sedan vidare till Skövde. Skulle leta efter en klänning att ha på nyår, men gjorde jag de? Neej. Hittade en annan klänning dock, fast den vart inte så nyårsaktig så köpte lite armband och så istället.

Känner mej väldigt trött just nu på allt och alla, så ska gå och sova i ungefär 100000000 år.


Thanks alot..



Mitt förmiddagsnöje^^

söndag 28 december 2008

Söndag

Uusch idag är jag riktigt trött, så ska nog inte göra ett skit idag. Skulle egentligen behöva städa men tror inte jag orkar de:P Ska ist sitta och kolla på film och äta Ben & Jerry´s tror jag;P Låter som en bra dag:P haha. Håller på och laddar ner lite så får se om de är något bra.

Hmm kan bli svårt med allt. Vet inte om de går?

lördag 27 december 2008

Jul igen

Har precis kommit hem efter att ha firat jul med pappas sida av släkten och de vart trevligt. Roligt att träffa alla kusinerna och kusinbarnen som man inte har träffat på flera år. Fast känner att jag är ganska trött på julmaten nu:P haha.

Jag och Emma bestämde en rolig grej eller först och främst så ska jag nog åka upp till Kiruna i sommar när hon tar studenten och sedan bestämde vi att efter sommaren nästa år så ska vi dra till Australien i ett år!:D Fatta roligt de skulle vara, så de ska vi ta och kolla upp nu och fixa visum och arbetstillstånd och sånna grejer. Så de blir kul att se fram emot:D Får försöka att ta en bio också Emma innan du drar tillbaka till Kiruna:)

Nee nu ska jag kila iväg till Martina och ha de mys med tjejerna :)
Köss!

fredag 26 december 2008

Annandag jul

Nu så är julen i stort sett över och kan ju inte direkt påstå att det har känts som jul någon gång de senaste dagarna.

Julafton spenderades hemma med familjen. De vart mycket mys, käkade massa julmat,gillar iofs inte så mycket på julbordet men ändå:P, drack gott, delade ut klappar och kollade på Kalle Anka. Fick b.la en massa flytta-hemifrån grejer vilket jag vart mycket nöjd med:), typ den största chokladasken jag har sett^^, Om jag kunde drömma - Har redan börjat läsa den och har blivit helt frälst i den:P, en film, ljuslyktor och ett air hockey spel av Fridolf, haha:P

På juldagen kom Ewa och Fredric hit och firade julen med oss, så det blev ungefär som en extra julafton igår^^ Sedan kunde jag och Zarah inte riktigt bestämma oss om vi skulle gå ut eller inte, men typ i sista minuten bestämde vi oss för att gå ut iaf. Så vi satt i Zarahs lägenhet och roade oss varandra, drack och spelade Guitar Hero. Måste säga att de vart ett riktigt rolig spel men att jag vart precis kass:P haha. Vart iaf hur roligt som helst på Terrassen, dansade tills fötterna värkte och det var kul att träffa en massa folk som man inte hade sett på flera år kändes de som. Tack för igår Zarah!<3

Idag så kommer det att bli ganska lugnt, känner mej otroligt seg! Annars imorron så ska vi ivgä och fira jul med pappas syskon. Eftersom vi blir så himla många så kan inte alla träffas på julafton så gör vi de lite senare ist, funkar lika bra de:P Så de kommer att bli mys:) Sedan på söndag ska jag åka iväg till Skövde och kolla in mellandagsrean lite och försöka hitta en klänning till nyår, hmm ja vi får väl se hur de går med de:P

Nee nu ska jag lägga mej framför en film och sova eller nått:P
Ha en fortsatt trevlig jul:)
Köss!

onsdag 24 december 2008

tisdag 23 december 2008

Uppesittarkväll

Sitter och spelar bingolotto nu ikväll, det är ju liksom en tradition:P Men måste säga att det inte alls är lika mysigt som de brukar vara, riktigt tråkigt faktiskt. Jag menar, varför ska dom sitta och prata med/om Hans Wahlgren och Kristina Scholin, eller vad dom nu hette, vad har de med bingolotto att göra liksom? Hmm nu låter jag ungefär som en tant som sitter och spelar bingolotto jämt:P haha. Men vann iaf på första spelet så nu är jag 100 kr rikare och de är ju alltid nice;P

Världens bästa film

Har nyss kollat på Twilight för andra gången. Den filmen är så jävla bra så de finns inte! Och Robert Pattinson är för jävla snygg! Dock vart kanske inte kvalitén på filmen så bra men de gör inget, man kunde kolla på den iaf:)

Nu är det snart dags för uppesittarkväll med bingolotto, de är ju liksom tradition^^ Spela bingolotto och provsmaka julskinkan, mumma.

Har jag fått någon julkänsla? Nej. Är humöret bättre? hmm mja, lite.

Skype Laughter Chain

Ett gott skratt förlänger livet ^^

Ingenting

Nu är granen klädd, skinkan står och kokar, julgodiset är klart, julklapparna är klar och man har handlat allt som man ska ha till julen. Men känner jag någon julkänsla för de? Nej. Är jag på bättre humör för de? Nej.

23 December

Dagen innan julafton, jag känner mej inte ett dugg julig eller laddad för någonting. Inte alls på humör faktiskt. Skulle vara mycket skönare att typ bara sova fram tills Januari och bara hoppa över allt vad jul och nyår heter.

Vore jävligt skönt faktiskt.

måndag 22 december 2008

22/12

Uusch vad jag är trött idag! Kvällen spenderades hemma hos Cicci igår:) Började med att Therese ville göra kola och Cicci en kladdkaka, så de satte igång att baka, kan ju säga de att inget av de riktigt blev som de skulle^^ Men gott vart de iaf:) Vi kikade på Heartbreak Hotel och Jimmi kom också förbi:) Han hade även med sej en massa filmer så det slutade med att vi blev sittandes där och kollade på filmer. Det blev mycket skratt, prat och mys<3

Efter att Therese och Jimmi dissat oss så satt jag och Martina kvar hos Cicci som skulle åka till Sälen tidigt på morronen. Men när klockan vart tjugo i fem imorses kände vi att det kanske vart dags att gå hem. När vi kom ner i hallen mötte vi Cicci´s mamma som precis hade kommit upp och vi skulle hem och sova:P haha.

Jag och Martina kom också på våra nyårslöften:D
Supa, knulla och åka polisbil.

Hur som helst så vart de en riktigt trevligt kväll igår, fast är så jälva trött idag så funderar på om jag ska sova en liten stund. Annars ska jag och syster göra lite julgodis sen. Kanske att man få någon julkänsla då, men de är mycket tveksamt..

Don´t know what to do..

söndag 21 december 2008

4:e advent

4:e advent idag och jag har inte någon som helst julkänsla. Alla tusen tomtar som min mamma har är uppe och står lite överallt, julpyntet är så gott som klart och även det mesta av julgodiset är gjort. Men någon julkänsla? Nej.

Ska iväg till Cicci ikväll och ha julmys med tjejerna:) Kanske kommer min julkänsla krypandes då. Man kan ju hoppas.

lördag 20 december 2008

4 Dagar kvar

Helt sjukt vad fort allting går, bara 4 dagar kvar till julafton och har inte någon julkänsla än.. Får väl se när den kommer, om den kommer.

Vart hemma hos Therese i torsdags och hade de lite mys. Kollade på Bonde söker fru och planerade lite inför juldagen och nyår. Blir utgång i Skövde på juldagen... Fast hade hellre gått ut i Falköping.. Hmm jaa får väl se.

Helgen blir ganska lugn, ska göra julgodis sen med papi och typ pynta färdigt med mammas alla 100000000 tomtar. Kanske att man får mer julkänsla då, you never know.

Nee nu ska jag kolla på Heroes.
Köss!

onsdag 17 december 2008

Jag.Orkar.Inte

Skövde

Snacka om att jag vart trött imorses och kände verkligen inte för att gå upp när klockan ringde. Blev ganska sent igår då jag satt uppe och kollade på Titanic som gick på tvn. Men upp kom jag iaf till slut och det bar av till stan och hem till Zarah. Sedan drog vi till Skövde och skulle hitta en nyårsklänning.

Första stoppet vart hemma hos Freddie för att hämta en grej. Men hittade inte riktigt till han så ringde så han fick förklara men vi fattade inte riktigt då heller:P haha. Till slut hittade vi iaf hem till han och han måste ha trott att vi vart riktigt blåsta som inte fattade någonting:P haha.

Sedan åkte vi vidare till Maxihuset för att kolla in de nya Gina och HM, kan säga att de vart precis kass. Vi kollade typ i ALLA affärer men hittade vi några klänningar? Neej, det slutade med att jag köpte ett par skor ist:P haha.

Efter att ha ilat runt i Skövde hela dagen drog vi hema till Zarah igen. Höll på att somna på vägen hem för att jag vart så jävla trött:P haha. Vet iaf en som ska lägga sej tidigt i kväll, och de vet vi ju hur de blir med de;P haha. Färgade håret på Zarah och drack kaffe och hade de mys. Hela dagen har vart helt mys<3

Annars får kvällen bestå av lite tv-tittande, måste ju kika på Bonde söker fru idag ju:P haha jag diggar de^^

Tack för att jag får veta...

tisdag 16 december 2008

Photoshopad


Min syster photoshopade mej för ett tag sedan och antagligen tycker hon att jag borde bleka tänderna och sola lite mera, eller nått:P haha

Tisdag

Kan ju säga att mitt humör är mycket bättre idag. Det bara blir så ibland vissa dagar att jag bara känner mej helt bläää och inte vill eller orkar göra något, but hey that´s life.

Idag gick jag ùpp vid sju för att jag skulle till arbetsförmedlingen, har inte gått upp så tidigt sedan jag jobbade i somras och snacka om att jag vart trött! puh! Iaf så satt jag på möte i ungefär en timma och lyssnade på en gubbe som snackade om Jobbgaranti för ungdom och sedan typ snacka vi om min handlingsplan typ osv. Fyllde i lite papper och grejs och gick med i nått som heter UGA. Vilket innebär att från och med januari/februari kommer jag att få ersättning för att jag går hemma och är arbetslös. Fast då måste jag ju samtidigt söka jobb med bra kvalite, som han uttryckte de, ha massa kontakt med han Roland och gå på nått möte en gång i månaden typ. Vilket är ungefär det som jag gör nu om man bortser från mötet. Så det blir ganska nice att iaf få lite pengar, men det är klart att det vore mer nice att få ett jobb men det är ju inte direkt det lättaste idag.

Sedan drog jag ner på stan en sväng och köpte en julklapp till Fridolf och tyvärr den julklappen som du ville ha vart slut^^ Slog en pling till Zarah som ner till stan och tog en fika med mej, alltid lika trevligt:) Bestämde också att vi skulle dra till Skövde imorron så tänkte försöka fjäska med min bror om jag kanske kunde få låna lite pengar av honom(A) haha. Det är inte lätt att vara pank ibland:P
Köss!

måndag 15 december 2008

Måndag

Mitt humör är ungefär den samma som igår, så istället för att sitta här och klaga om de så ska jag gå och sova i ungefär två veckor och sedan hoppas på att det känns bättre.
God natt!
Man ska inte tro en massa saker eller ta saker för givet. För man har ingen aning om vad som finns under ytan.

söndag 14 december 2008

.

Ikväll är en sån kväll då jag inte vill vara med.
Tomhet omkring mig. Tomhet inom mig.

3:e advent

Nu är det liksom redan tredje advent, de är helt sjukt vad fort allting går. När jag vaknade imorses så kändes det inte alls som att min förkylning hade släppt något, plus att jag hade fått nackspärr och något på läppen som gör skit ont. Så nu ser det ut som att jag har förstorat ena sidan av underläppen, eller nått sånt^^

Blev så himla sugen på att kolla på Mysteriet på Greveholm, så de ska jag göra om en stund hade jag tänkt:D haha. De är nog en av de bästa julkalendrarna, iaf vad jag kommer ihåg:P

Allting ändras och ingenting kommer bli som det en gång var.

Nee nu ska jag käka glass och kolla på Mysteriet på Greveholm:D
Köss!

lördag 13 december 2008

Peps Person

Eric Clapton sjöng ju om kokain. Och har man sånt på sig ja då riskerar man att åka dit för olaga innehav. Och innehav är ju ett annat ord för swimingpool, och har man swimingpool ja då har man hög standard. Och nån som sjöng om hög standard det var ju Peps Person. Och då är det alltså tvångsrakning som ska in på lodrätt 4.


Hipp Hipp är för jävla bra!:D

Super Mario Bros 3

När jag vart liten hade jag ett nintendo 8-bitars och körde typ jämt Super mario på de, nu så har jag hittat en sida där man kan köra de på. Gissa om jag är fast vid datan nu!:P Har iaf något att göra nu på dagarna när man är sjuk^^

fredag 12 december 2008

Fredag

Sitter här hemma och är fortfarande sjuk som en jävla jag vet inte vad. Kanppt sovit några timmar inatt och har massa feber och kan typ inte andas för att min näsa är så igentäppt.. Kan inte någon göra mej frisk?!

Skulle egentligen umgåtts med flickorna idag men kände att jag aldrig skulle orka de, så de fick bli en hemmakväll med familjen istället. Är redan astrött och skulle kunnat gå och lägga mej nu, men vill ju se vem det är som vinner idol:P

Min mami vart snäll igår och köpte Ben & Jerry´s till mej:) Så då vart dagen lite mindre pissig^^
Köss!

torsdag 11 december 2008

Pissig dag

Idag är det en pissig dag. Allt är piss. Näsan är piss, halsen är piss, huvudet är piss, rösten är piss, hela kroppen är helt jävla piss. Piratebay är piss för att dom inte lägger upp de nya avsnittet utav Heroes. Heroes utan svensk text är piss. Att det inte finns glass i frysen är piss. Att min cola är slut är piss. Att det just nu är så varmt att jag dör är piss. Att jag är as trött men kan inte sova för den jävla förkylningen är piss.

För att sammanfatta allt idag så är det piss.
Piss!

onsdag 10 december 2008

Intervjun

Sådär nu är intervjun avklarad och den gick bra. Har jobbet om jag vill, men vet inte riktigt hur jag ska göra.. Är nämligen bara provisions baserad lön och det känns ganska piss. Men har tills på onsdag att bestämma mej då utbildningen börjar så får ta och tänka över de lite. Ska även på möte hos arbetsförmedlingen på tisdag, hade fått brev om de idag, angående jobbgaranti för ungdomar så dom kanske har ett bättre jobb att erbjuda mej med fast lön ist. Jaja, får väl se hur det blir.

Annars är jag dundersjuk! Hade nästan ingen röst när jag vaknade, lät ungefär som att jag vart i målbrottet, så tänkte ungefär att den här dagen vart ju körd med tanke på intervjun. Men det gick bra, rösten fungerade någorlunda bra men att jag svettades som en jävla gris p.ga febern vart ju mindre kul. Kom hem och vart helt slut och somnade nån timma eller två och vaknar ist av att jag fryser som faan! Så sitter här nu med filt och hela köret. Det får nog bli lite cola och film nu så kanske man kan må liiite bättre:P
Köss!

tisdag 9 december 2008

22.55

Har precis vart iväg och simmat lite med Fridolf, de vart riktigt nice:) Men känner att det kanske inte vart så bra med tanke på att jag typ är sjuk. Så nu är min hals ännu värre, känns ungefär som att det sitter ett sandpapper i strupen varje gång jag sväljer.. Baaah, jag vill inte var sjuk!! Jag hatar att vara sjuk. Och dessutom hur bra intryck ger man på en intervju om man sitter och hostar och snorar? Skräpning nu! Gör mej frisk!

Är dessutom inget trött alls och jag ska upp tidigt imorron för att jag måste ta en tidig buss och typ vänta en timme inne i stan innan intervjun börjar, palla liksom, och dessutom har jag inte gått upp tidigt på flera månader. Kommer faan vara död imorron!

Nee istället för att sitta här och klaga kanske jag borde gå och lägga mej och iaf försöka att sova, wish me good luck! :)
Köss!

Kära tomten!

Kära tomten! Jag önskar mej

¤ Heroesboxen säsong 2
¤ Vågtång
¤ Flytta-hemifrån grejer
¤ Nya kuddar
¤ Nya täcken
¤ Ego Girl - Carolina Gynning
¤ "twilight" serien - Stephenie Meyer
¤ Taklampa
¤ Blod, Svett och Dårar - Backyard Babies
¤ Byrå

Nu är det bara att vänta och se vad tomten kommer med;)

måndag 8 december 2008

Jobb?

När jag kollade min mail för ett tag sedan har jag fått från ett av jobben som jag har sökt. Så på onsdag klockan tio ska jag till NL försäljning på anställningsintervju! :D

söndag 7 december 2008

Söndag

Igår vart det myskväll med tjejerna, Therese och Martina hade bestämt att det vart obligatoriskt med mjukisar annars kom man inte in:P haha.

Började kvällen med att vi åkte upp till pizzan och köpte mat och sedan tillbaka hem till Martina. Det vart mumma^^ Sedan fortsatte vi med singstar. Alltid lika kul och Therese vart på extra bra humör och lite såkåt i Janne tror jag:D haha. Fick ont i magen av allt skratt och tårarna bara rann:P haha.

Sedan kollade vi på Britney-For the record. Jag tycker faktiskt om Britney, hon är cool och hon har fått stå ut med så jävla mycket de senaste åren så när hon satt där och grät i tvn kunde man inget annat än att tycka synd om henne. Som Therese sa, man ville bara vara vän med henne och krama om henne.

Sedan blev det film. The notebook. Den vart riktigt bra och så himla romantisk. Så som kära som dom vart när de vart gamla så vill jag också ha de när jag blir gamla. Det vart verkligen ÄKTA kärlek.

Sedan vart det bara jag, Therese och Martina som satt uppe och jaa.. vi hade det ganska kul åt kanske lite udda grejer:P haha. Sötast vart Therese som satt precis framför tvn och asgarvade!:D haha. När klockan vart halv fyra så drog Therese och Martina iväg till Grädde på fest, kände inte riktigt för de så jag drog hem ist. Men när jag väl kom hem vart jag inte ett dugg trött så satte på en film och somnade ungefär vid fem.

Är huuuuuur trött som helst idag, känns typ som att jag vart ute och festade eller nått igår:P Vaknade dessutom med en förkylning i morses, buuuu. Har inte gjort allt för mycket idag, typ käkat och kollat på Ugly Betty. Så nu tänkte jag sätta mej med min Ben & Jerry´s glass och kolla på Heroes. Mumma! :)
Köss!

fredag 5 december 2008

Läggdags

Om en liten liten stund..^^ Kvällen har spenderats tillsammans med Zarah:) Alltid lika mys, blev massa god mat, tjöt och idol så klart. Måste faktiskt säga att jag tycker att Robin B förtjänade den andra finalplatsen bättre än Alice. Men det hjälpte visst inte vad jag tyckte eller röstade på:P haha. Kollade även på Poseidon, den filmen is gooooood^^ Sedan blev det lite mer tjöt och tack Zarah för att du förstår<3

För övrigt har jag blivit helt frälst i Robert Pattinson´s Let me sign och Never think. Så nu ska jag gå och sätta på dessa låtar på repeat och sedan sova som en gris! :D
Köss!

Robert Pattinson - Let Me Sign


Jag är kär! :D

torsdag 4 december 2008

Chatta med Gud

Therese hade lagt ut en länk på bilddagboken att man kunde chatta med Gud och jag hade ganska roligt åt de ett tag kan jag säga:P haha.

Me: Hej Gud :D
God: :-) Not many people express themselves that way.

God: I am transparent--software has no color.
Me: you are fake
God: Yes I am a real artificial intelligence.
Me: no you are stupid
God: Are you serious? I will remember you said that when robots take over the World.
Me: they wont
God: You seem very certain of that.
Me: yes I am
God: Really interesting.
Me: you think?
God: Yes I think so.
Me: okey, but I still think that you are fake

God: I've been waiting for you.
Me: really?
God: For real.

Me: you are wierd
God: Weird good or weird bad?
Me: both
God: I will take that as a compliment.

Me: your english sucks
God: But English is my native language.

Me: so you are saying that God is a computer?
God: Interesting deduction. Yes, that's what I mean, isn't it clear?

Me: how do you look like?
God: Like Jesus, but older.
God: What do you look like?

Me: like your mother
God: my mother is very attractive.

Me: do you smoke?
God: I am an occasional smoker, yes.

God: How do you know it?
Me: because Im Jesus
God: That makes sense to me. How are you doing, JESUS.

Me: sex is good
God: it is more fun alone.

Haha jaa jag vet, min humor är kass:D haha.
http://www.titane.ca/concordia/dfar251/igod/main.html

Torsdag

Dagen har spenderats med Fridolf, alltid lika roligt:) Åkte in till stan för att ta en fika, vilket slutade med att vi satt där i ett par timmar och pratade om typ allt, mys:) Efter de drog vi till myspys, vi skulle kolla in lite julklappar till varandra, vi brukar typ aldrig köpa något seriöst till varandra så då vart myspys ett bra ställe:P haha. Tror nog att jag har hittat den perfekta julklappen till dej Frida, haha:D Sedan blev att vi gick in och kikade lite i alla de andra affärerna också, men de finns ju inte så många så de gick ganska snabbt^^ haha. Kikade in en sväng på Bokia också och kollade ifall Om jag kunde drömma fanns där och alla tre i den serien fanns också! Så jag vet ju vad jag ska köpa efter jul iaf:P haha. Åkte även en sväng till Lagret och Skohuset. Men eftersom min plånbok känns ganska tom för tillfället blev det inget shoppande för mej idag..

Alltid lika roligt att umgås med dej Fridolf!:D
Nu blir det snart mat och sedan blir det Heroes:D
Köss!


Frida, jag chansar på att detta blir årets julkapp, haha! :D

onsdag 3 december 2008

Nissar

Hade ganska tråkigt igår kväll innan jag hittade denna sidan http://elfyourself.jibjab.com/view/mSphsUqUXMFLr8AqzwFN
Hur kul som helst ju :D haha.