måndag 27 april 2009

!!

Men lägg av för helvete! Väx upp någon gång, vill bara banka dej gul och blå så att du fattar någon gång! Bortskämd är vad du är, jävligt bortskämd!

VÄX UPP!

090427

Då vart de måndag igen och en ny vecka. Skulle egentligen bara ha jobbat två dagar denna veckan men det blir en full vecka ändå för att folk vabbar osv. Inte mig något emot men de hade vart ganska skönt att vara lite ledig, fast är iofs långledig sen^^

I fredags hade jag och Anna en myskväll hemma med tacos och film, massa mys. Sen i lördags vart jag i skövde på dagen och shoppade lite och sen blev det Terrassen. Massa skoj! Tack alla för en asbra kväll! Söndag blev det faan inte mycket gjort, tror jag låg i soffan hela dagen^^ Skyller på Gustav att jag mådde som jag gjorde:P haha.

Vart nere i affären förut och hämtade ut ett paket(A) Väntar nu bara på att mitt trådlösa internet kommer så att jag kan sitta på min egna dator och slippa den stationära^^

Ne nu ska jag lägga in bilder så Martina blir glad:P
Cv)

onsdag 22 april 2009

Beställt!





Jag kunde inte låta bli;P

tisdag 21 april 2009

090421

Wiie idag är jag glad och supertrött men mest glad:) Fick mitt lönebesked så kan liksom inte vara annat än glad:P haha.

Har suttit en stund här nu och kollat runt på nätet och hittat en massa grejer som jag vill ha. Men ska som sagt till Skövde på lördag och köpa present till mig själv och de hade visst någon readag eller nått på Elins Esplanad så tänkte kolla där först innan jag beställer en massa:P

Men är som sagt ganska trött också så ska gå och vila en stund^^
Cv)

måndag 20 april 2009

090420

Idag har vart en otroligt seg dag. Sov inte så bra i natt så är super trött för tillfället och har seriösa planer på att gå och lägga mig om en stund.

Dagen började inte så bra heller, förutom att ha sovit kasst, så det första samtalet jag fick vart en riktig surkärring som klagade på precis allt och hon skulle gå till pressen och hela köret. Aldrig kul att börja måndagsmorronen med en utskällning och en hotning om att hamna i pressen. Annars har det vart full rulle på jobbet men ändå har dagen gått ganska fort. Drog ner till banken efter jobbet och fixade med lite grejer.

skulle egentligen ha gått till Martina idag på sminkparty men hade verkligen inte tiden till de.. =/ Och nu har jag hunnit göra allt som jag ska, har deklarerat nu med så slipper tänka på de också.

På lördag ska jag iväg till Skövde och köpa en försenad födelsedagspresent till mig själv hade jag tänkt och sedan ska jag även skicka efter lite grejer som jag har hitta:)

Men nu blir det nog seriöst sängen.
Cv)

söndag 19 april 2009

Dregenfeber

Är det bara jag är eller är Dregen överallt för tillfället? Iofs inte mig nått emot!:D

lördag 18 april 2009

Tatuering?

Nu har jag hittat lite olika tatueringar som jag kan tänka mig att tatuera men vet inte riktigt vilken jag ska ha, har svårt att bestämma mig:P


Funderar på denna någonstans vid axeln kanske


Denna på vaden, fast inte riktigt så långt ner på foten utan lite längre upp isf.



Eller dessa, fast vet dock inte vart jag skulle sätta dom någonstan isf^^

Som sagt har lite svårt att bestämma mig för vilken jag ska göra:P

onsdag 15 april 2009

Drömvardagsrum?

Kollade på Roomservice för ett tag sedan och Dregen vart med där och gjorde om ett vardagsrum. Fy helvete vad snyggt de blev! Lätt att jag skulle kunna ha de så i mitt vardagsrum. Kolla bara hur jävla snyggt det är, fucking love it!

Seriöst kan inte någon göra en sånhär hylla till mej? As ball ju!!

Bilder från Kanal5

Är jag nog jävla bank? Nej
Är jag någon jävla hemhjälp? Nej

Lägg av och sluta ta allt för givet hela jävla tiden!

tisdag 14 april 2009

090414

Vart lite segt att gå upp imorses efter att ha vart ledig i så många dagar men det gick! Kanske berodde på att jag fick lite sovmorron då jag skulle till tandläkaren^^ Gick ganska bra där, skulle ta bort lite tandsten och jag hatar när de håller på och grejer med den där kroken i käften och det är ju typ den som de skrapar bort tandsten med. Sa detta till henne och då typ slipade hon bort de och vart väldigt försiktig med kroken när den behövdes. Mycket bättre metod kan jag säga. Blev ju då en liten kortdag på jobbet och den bara drog förbi! Helt plötsligt vart klockan halv fyra liksom.

Har för övrigt gått runt idag också och sagt "för helvete Lars-Olof" haha kan verkligen inte sluta:P

Wiie idag är det nya avsnitt av Ugly Betty också:) Någon som kommer ihåg hur det slutade sist? För övrigt får ingen missa Roomservice imorron, Dregen ska ju vara med:D

Nu blir det mat.
Cv)

måndag 13 april 2009

Ooh ge mej! :)

090413

Idag är en sån dag då jag nog skulle kunna ligga i sängen hela dagen. Har inte ens vart vaken en timme men ändå är jag sjukt trött och vill bara gå och sova igen. Känns som att jag håller på och bli sjuk igen eller om det har med pollen att göra.. Halsen är irriterad, ögonen och näsa rinner, buuu! Har dessutom ont i tandköttet, min visdomstand håller på och har sig där så de gör ju svinont! Tur är att jag ska till tandläkaren imorron så kan de ta sig en liten titt på de där.

Ne men seriöst jag somnar snart här. Så nu ska jag ta en dusch och sedan lägga mig i sängen igen och glo på film eller nått.

Cv)

söndag 12 april 2009

Söndag

Men seriöst har det funnits någon segare söndag än denna? Tror aldrig att jag har vart så seg i mitt liv som jag har vart idag.

Kvällen igår vart iaf hur trevlig som helst!:D Den kvällen kunde jag ha upplevt om och om igen tror jag. Tack alla som kom och tack för de fina presenterna<3

Idag har det ju inte hänt allt för mycket kan jag säga. Mycket tur att man är ledig imorron också, hade nog inte pallat att jobba imorron annars^^ Vart lite folk här på eftermiddagen och bakisfikade och sedan satt jag och Fridolf och kollade på kryssningar. Blir förhoppningsvis en i september med party 24/7:D yey!

Nu har det blivit lite grillad mat i magen och en bakiskaka som min syster kallade de, men är huuuur trött som helst så ska nog ta och gå och sova nu.

God natt
Cv)

Bara för att jag vart snygg i min gröna tingeling-tiara som jag vart tvungen att ha på mig under kvällen och jaa jag är nykter, syns inte de?;D

fredag 10 april 2009

:D

HAHAHAHA! :D

Dagens köp

Lite av de iaf:)

Tittade på dessa skor för jätte länge sedan så vart bara tvungen att köpa dom^^
Mina efterlängtade gladiatorsandaler!:D
Bara för att dom var jävligt snygga!

Långfredag

Blev en tripp till Skövde med Fridolf imorses:) Vart ju på jakt efter en ny klänning men kom hem med allt förutom de ungefär:P Blev två par skor, leggings, ringar, födelsedagspresent till mamma och ett par nya solglasögon. Så de vart en trevlig tripp:) Fick reda på min födelsedagspresent från Fridolf i bilen på vägen dit också, kommer antagligen bli en kryssning, tack så mycket!:)<3 Diggade för övrigt Fridolfs pappas stil imorses, långkalsonger och rosa foppatoffler;P haha.

Har precis haft främmat av min farbror och hans fru, de kunde inte komma imorron så tog det idag sitället. Mycket trevligt:) Fick en jätte fin duk av dom=)

Vart inne och glodde runt på Backyard Babies hemsida igår och såg att de hade gjort converseskor med deras logga på:O Så jag skulle få ett par sånna av mami(A):) Min mami är bäst<3 men när jag skulle beställa de igår så vart min storlek slut, buuu! Men så fort de kommer in ska jag beställa dom!:)

Nee nu ska jag lägga mig framför tvn en stund och sedan lägga mej i tid faktiskt, måste ju vara redigt laddad för imorron:P haha. Då jävlar!:D

Cv)

torsdag 9 april 2009

I love this man

Jag vart bara tvungen;)

MUMS! <3

Nu blev jag jävligt sugen på att gå på spelning, faan också!

Lång ledig:)

Gud vad skönt, nu ska jag inte jobba förrän på tisdag! Det känns riktigt skönt måste jag säga då jag har vart hur trött som helst idag. Höll på att somna på min stol så blev utkörd för att gå några varv runt huset^^ Men har ändå vart en ganska mysdag på jobbet. Vi hade påskfika med chefen som bjöd på tårta och sedan hade cheferna vart och handlat inför påskhelgen och ställt upp en stooor skål med godis på tredje våning, kan säga att den tog slut ganska fort:P haha. Alla gick dit ungefär var femte minut:P

Vart på systemet idag också för första gången:P Känns dock inte så speciellt sen ändå och jag höll nästan inte på att få visa leg. Då hade jag nästan blivit sur på riktigt^^

Har precis kollat på grillad där Dregen var med, vart ju tvungen efter hur mycket Marika har tjatat om de, och kan man annat än att älska den mannen?! Jag menar liksom mums! Lätt att jag ska gifta mig med honom!:D:D

Som sagt är ganska trött idag så ska snart gå och lägga mej fram tvn och glo film. Ska dra till Skövde en sväng med Fridolf:) Är på jakt efter nått nytt till på lördag och sen är jag sugen på skor:) Så får se vad jag kommer hem med imorron:)

Cv)

onsdag 8 april 2009

090408

Idag har jag fått veta att jag lever kan jag säga. Blev utskälld totalt imorses av en tant, hon skulle gå till tidningarna och hela grejen. Slutade med att hon började svära och ha sig och vägrade lyssna på mig så la på luren. Sedan vart det en som blev sur för att hon ville åka hem tidigare från sin resa och ville att jag skulle boka en ny resa åt henne, förklarade att vi inte bokar nägra resor på kundtjänst och då blev hon sur för det. De skulle liksom vara samma sak som att ringa till en IT-kundtjänst och bli sur för att de inte ger dig en ny dator ungefär. Blir ganska irriterad på sånna människor.

Annars så har dagen vart bra:) Jag och Marika har suttit och snackat/dreglat Dregen;P (Har hittat någon som har samma smak som jag iaf^^) Hon hade sett på grillad i fredags och så hade han vart med där och så hade hon fått värsta spelet sa hon för att hon inte hade mitt nummer så hon kunde ringa och berätta detta;P haha.

Skönt att det är torsdag imorron, bara en dga att jobba till sen är det heeeelg!:) Åkte bussen hem idag och då funkade inte kort-maskin-grejen som den skulle så jag fick åka gratis hem, yey^^ Har lekat med Zarah en stund också, varför ska vi alltid komma på en massa sjuka grejer? Vi kom på en ny dans som vi ska kalla Stampa med Zarah, de kommer bli vårt nya dansmovies som vi kör premiär på på lördag:P haha.

Jesus i mig - Det är så det ska vara^^

Cv)

tisdag 7 april 2009

090407

Måste säga att jag trivs så jävla bra på mitt jobb! Hoppas verkligen att jag får fortsätta där även efter sommaren. Alla är så himla trevliga och vi har verkligen kul på jobbet! Fick prata med en av mina favoriter idag också=) Hon är så jävla go, men man får räkna med att samtalet tar minst 20 minuter men det är det lätt värt. Hon ska alltid skoja och berätta en massa historier som gör att man till slut sitter och asgarvar med henne i telefonen, sånna tanter gillar jag:)

Annars förutom jobbet idag har jag vart ute och gått en sväng med mami i det sköna vädret:) Vart också och hämtade ut min jacka som jag hade beställt men den vart lite kort i ärmarna, såg ut som en t-shirt ungefär (okej kanske inte riktigt så kort men ändå^^) så jag ska skicka tillbaka den imorron.

Nee nu ska jag gå och torka mitt hår och sedan lägga mig och kolla på vänner. Sen blir det sängen för min del. God natt!
Cv)

måndag 6 april 2009

090406

Wiie grattis till mej själv i efterskott;P Känns dock inget speciellt men de gör väl det mer sen när man har vart på systemet:P Just nu längtar jag bara till lördag!:D

Idag iaf vart sommaren tillbaka kändes det som, enda nackdelen med sommaren är alla dessa jävla flugor! Blir så irriterad på dom när de sätter sig mitt på dataskärmen och ska para sig, spelar liksom ingen roll hur många gånger man slår bort dom, de är ändå tillbaka efter 2 sekunder.

Har jobbar kväll idag, så började inte förrän 11,15 och de va gött med lite sovmorron och sen vart de väldigt skönt att sitta själv från fem till åtta. Man fick ganska mycket gjort då inte telefonen ringer så mycket. Men trodde att jag skulle få en hjärtattack när telefonen ringde och det hade vart helt tyst på den i ungefär en timme. Shit att jag inte dog^^

Fick sms förut också att min jacka från Ellos hade kommit, så den får jag hämta ut i morron efter jobbet:) Blir nog Skövde på fredag med Fridolf med, ska försöka hitta en klänning tills på lördag tänkte jag och kanske några skor:P

Nee nu blir det sängen, god natt:)
Cv)

lördag 4 april 2009

Äntligen!

Känns ungefär som sommar ute ju! As skönt väder. Satt ute förut och drack kaffe i solen och har precis vart ute och gått en långpromenad med Gizmo. Helt underbart! Men Gizmo blev visst ehlt slut, han har redan däckat i sängen:P haha. Håller på och tvättar mina sängkläder också så tänkte hänga dom ute sen, finns det någon skönare än att lägga sig i en nybäddad säng när de har hängt ute?

Skulle ju ha käkat på mingus i kväll med tjejerna men vet ej om det blir något då Therese är sjuk. Hoppas du mår bättre snart<3 Annars så får det bli årets första grillning och en kväll framför Robinson.

Nee nu ska jag kila ut i solen igen:)
Cv)

fredag 3 april 2009

090403

Ohh shit vad trött jag är! Vart otroligt segt de senaste två timmarna på jobbet, ringde ungefär ett samtal tror jag. Jätte kul, eller inte. Pratade iaf med chefen och ska jobba nästa vecka också och på måndag ska jag jobba kväll så då blir det sovmorgon:)

Nu är det bara två dagar kvar tills jag fyller år, yey!:) Vet dock inte om det känns så speciellt, kanske gör det när man går på systemet första gången^^ Ska börja deklarera nu också, så vuxenpoängen stiger:P Fick hem papper idag från skatteverket för det jag hade skattat när jag jobbade i sommar och jag hade skattat för mycket så kommer få tillbaka ca 5700 och de känns riktigt gött:D Pengar som man inte visste man hade typ.

Annars i helgen då, ska till Mingus imorron och fira Therese mysmys:) Och sedan på söndag fyller jag år så den dagen kommer väl bestå av en massa fika och paket typ:P haha. Nu är det inte långt kvar till påskafton heller:D

Nee nu ska jag vila lite^^
Cv)