tisdag 27 december 2011

Looove

Fyra månader med älsklingen idag<3 span="span">

tisdag 13 december 2011

111213

Åhh idag är en bra dag!:) Pratade med min handläggare på arbetsförmedlingen idag och det vart inga problem alls att avbryta praktiken innan, så idag gjorde jag min sista dag där, yey;) så otroligt skönt att slippa att gå dit. Fick världens sötaste mms av älsklingen också som gjorde hela min dag<3

Nu ska jag och syster ha lite myspys inne i stan och käka lite gottigt och kika på Twilight:) mys!

Cv)

måndag 12 december 2011

111212

Då vart det måndag igen.. Praktiken suger verkligen och har ingen som helst motivation till att gå dit så idag har jag försökt att nå min handläggare hela dagen men de är faan inte det lättaste! Så nu har jag skickat iväg ett mail till henne och förhoppningsvis ringer hon mig imorron och förhoppningsvis går det att göra nått åt detta. Finns det något värre än att gå till ett jobb/praktik som man inte trivs på? Bajs på de!!

Har iaf haft en helt supermysig helg och ville inte att den skulle ta slut<3

Är sjukt trött och funderar på att gå och lägga mig typ nu.

Cv)

fredag 9 december 2011

Lilla plutten



Vissa dagar är mer jobbigare än andra..

tisdag 6 december 2011

111206

Åhh äntligen är det snö ute!:D Happyface;) Dock är det jävligt halt också, höll på att ramla flera gånger påväg hem från jobbet.. På tal om jobbet, det är så jävla tråkigt så att jag får krupp! Försöker verkligen att stå ut men så svårt när man känner varje dag att man verkligen inte gå dit och sedan när man är där längtar man bara efter att klockan ska bli fyra.. Usch, gillart inte! Nu är de iofs redan onsdag imorron men det är ändå tre hela dagar kvar till helg..

Helgen spenderades i Skövde och hjälpa älsklingen att flytta:) Finfint blev de, dock vart de ganska tröttsamt så så mycket sömn vart de inte;P Bakade pepparkakor med Anna också, luktade massa juligt i hela huset!:) Och helgen som kommer blir de nog att dra till Ullared om inte snön bestämmer sig för att storma vill säga;P Så blir ingen sovmorron på lördag heller, när ska man hinna sova liksom?;)

Cv)

måndag 28 november 2011

111128

Usch vad tråkigt allting känns just nu.. Är mörkt när man går till jobbet och mörkt när man går hem från jobbet. Är så jävla uttåkad på jobbet och sedan kommer man hem till en tom lägenheten och blir ännu mer uttråkad. Kan det bli tråkigare?

Enda positiva är att jag fick sällskap av Zarah efter jobbet idag, myspys:) Nu sitter man här med sällskap av två gulliga bögar på tvn och en söt pojkvän på telefon men lik förbannat en tom och tråkig lägenhet.. Baaaaah!

/UTTRÅKAD? svar JA!

torsdag 24 november 2011

111124

Åhh idag är det en månad kvar till julafton!:D Som jag har längtat;) Dock känns det inte så juligt att det regnar ute och ingen snö alls.. Får hoppas på att den kommer snart iaf:) Idag har jag satt upp elljusstakarna i Ewas fönster så de känns lite mer juligt iaf;) Massa mys blev det i hela lägenheten, tänk vad lite annorlunda ljus kan göra;P

Guuud vad skönt att det är fredag imorron med, äntligen helg! Praktiken är så jävla tråkig så de finns inte.. Sitter mest hela dagarna och räknar ner tills jag får gå hem, inget roligt alls. Men det är väl bara till att härda ut de två månaderna och hoppas att det blir bättre eller att jag får ett jobb. De enda jag gör är att kolla över en massa ritningar och kolla över olika vikter på cylindrar, wiihoo jättekul.. eller inte! Men som sagt skönt att det är fredag imorron, "bara" åtta timmar att härda ut och sen får jag vara ledig i två dagar:)

Cv)

måndag 21 november 2011

Jättekul att grannen har på högsta volym på tvn och kollar krigsfilm så de låter som att de bombar mitt sovrum! Tog ungefär 20 minuter innan han hörde att de knackade på dörren också. Hört talas om hänsyn?!

111121

Helgen fick en bra början och ett bra avslut:) Idag vart de Ikea för hela slanten med sötingen, vart massa mys:) Dock blir det alltid lika tomt när han åker..

Imorron så börjar jag min praktik på Parker, de ska bli väldigt skönt att ha nått att göra på dagarna dock känner jag mig inte supertaggad på att gå dit just nu.. Kan bero på att jag måste gå upp tidigt igen:P haha. Har precis fixat iordning matlåda tills imorron och nu sitter jag här och är hur uttråkad som helst! Är iofs ganska trött men vill inte gå och lägga mig än;P what to do?!

Cv)

lördag 19 november 2011

Breaking dawn: Så jävla bra!! Kan lätt se den igen på en gång;)

Humör: Irriterad

Plats: Sängen

Nu: Sova

fredag 18 november 2011

Breaking dawn



Ikväll blir det bio, äntligen att man ska få se denna filmen;)

torsdag 17 november 2011

111117

Idag har inte vart någon bra dag alls.. Varit yr hela dagen och mått illa, så dagen har spenderats i soffan under en filt. Nu känns de dock lite bättre men yrsel vill inte ge med sig riktigt.

De ringde iaf från Parker idag så på tisdag ska jag dit och så blir de två månaders praktik där framöver. Skönt att ha nått att göra på dagarna, synd bara att man inte får någon riktig lön utan endast mina stämplingspengar.. men det är ju alltid nått iaf:) Så de blir till att flytta in till stan igen tills kära moster kommer hem iaf.

Såg idag att en av mina favoritfilmer går på nian idag:O Handen som gungar vaggan; vet inte hur länge jag har först att få tag på den här jävla filmen men den finns inte någonstans, de är ju synd att man inte har en inspelningsbar dvd vid sånna här tillfällen^^ Så nu råder jag alla till att titta på den filmen, skiiitbra!:)

Cv)

onsdag 16 november 2011

111116

Idag har jag vart på Parker på en liten intervju. De ringde mig igår och meddelade att det fanns chans till att få praktik där. Blev en aning förvånad då min handläggare hade sagt till mig att det inte fanns några praktikplatser för tillfället men de vart väl bara till att tacka och ta emot:) Är dock inte säkert än att det är jag som kommer få platsen men i sådana fall blir det till att sitta på kontoret och syssla med en massa pappersarbete och skulle de gå bra under praktiken så kan det finnas möjlighet till jobb när det skulle behövas där. Så det är ju bara till att hålla tummarna:) Sedan ska det även ringas till en person angående ett annat jobb imorron så bara till att hålla tummarna där också:) Sen vet man ju inte vad som händer i framtiden eller vart man hamnar liksom;) Time will tell;)

Annars då? Känner mig väldigt positiv idag och det är en braaaa känsla:) Ska på bio på fredag också:D Dags för den första delen i den sista Twilight-filmen, som jag har lääääängtat!:D hahah. Tror att den kommer att vara grym;) Sedan blir det till att dra till Ikea på måndag med sötingen också:) Så livet leker:)

Cv)

lördag 5 november 2011

onsdag 2 november 2011

111102

Nu är det redan november, vilket innebär att det snart är jul, yey!:) Nästan så att man måste börja och köpa julklappar ju, har iofs redan köpt en;P haha. Annars då? Hm jobbfronten går väl inget vidare direkt, finns ju inte så mycket jobb att söka men söker iaf de jobben som finns och så är de bara till att hålla tummarna. Idag har det inte hänt allt för mycket än, blivit en powerwalk, dusch och lunch:P Så får se vad resten av dagen har att bjuda på.

Imorron bär det av till Skövde iaf för att träffa Zarah:) Mysmys! Får ju ta och passa på nu när hon är ledig och allt;)

Idag är det redan en vecka sedan vi gjorde oss av med Gizmo.. Väntar fortfarande på att höra tassar mot golvet när han kommer gåendes. Saknar dig plutten!<3

Cv)

lördag 29 oktober 2011

onsdag 26 oktober 2011



Sov så gott lilla plutten

onsdag 19 oktober 2011

111019

Helvete vad de ska regna idag då, har vaknat flera gånger av att det har låtit som någon kastar sten mot fönstret. Jättekul att dra upp till stan i detta väder, hmm.. Idag blir det att åka till arbetsförmedlingen och träffa handläggaren, får se om hon har nått vettigt att säga, är dock tveksam:P haha.

Händer idag då? som sagt arbetsförmedligen först och sedan blir det att dra hem och packa och städa och ha mig. Fick beskedet idag och det vart inte positivt:( så idag blir det till att åka hem och gosa med plutten allt vad jag kan<3

Cv)

måndag 17 oktober 2011

Hoppas


Bara till att hoppas på positiva besked imorron...

!!!


Men hur jävla mycket kan man hålla på och borra egentligen?!

onsdag 12 oktober 2011

111012

Nu har jag nästan blivit helt frisk, äntligen! Faan vad de är tråkigt att vara sjuk, man orkar ju ingenting. Idag så har jag vart ensam hemma ungefär hela dagen och ska vara det till lite efter 8 ikväll och har redan vart sjukt uttråkad i ca 1 timma:P Vad ska man hitta på liksom? hmm, måste verkligen hitta mig ett jobb;P

Gizmo min lilla goding är sjuk:( Han är fortfarande dålig i magen och han bara sover och sover.. Igår åt han lite iaf och vi trodde då att han kanske vart på bättringsvägen men idag vart de samma sak igen.. Pappa har googlat lite på de, tacka vet jag google, och det är väldigt vanligt hos hundar och att de enda man kan göra ungefär är att ge dem honungsvatten att dricka, ska väl mjuka pp magen eller nått sånt. Så de är de som vi kör på och bara hoppas på att han blir bättre snart min lilla plutt...

Annars så längtar jag nått så sjukt mycket till jul. Vet inte när jag gjorde det sist men längtar efter att få sätta upp adventsljusstakar, julpynta, köpa julkappar, pynta granen, baka och allt de där som hör till. Jag längtar t.om efter kyla och snö:O , då är de faan illa eftersom jag hatar de i vanliga fall;P

Ne nu ska jag gå ut med min plutt och sedan blir de kaffe:)

Cv)

lördag 8 oktober 2011

fredag 7 oktober 2011

111007

Oktobermånad börjar med en dunderförkylning.. Inte de roligaste direkt. Har legat helt utslagen i flera dagar känns de som men nu är den nog på övergång om man bortser från den irriterande hostan som har kommit. Blev ju inte allt för myckett sömn inatt, vaknade 3 av att det kändes som att jag skulle hosta sönder allt som att gick att hosta sönder och sedan gick de liksom inte att somna om. Slutade med att jag fick sitta upp och försöka att sova, inte de skönaste men vad gör man när man är sjukt trött och inte kan lägga sig ner.. baaaaah!

Idag fyller iaf min kusin 20 år så ett stort grattis till honom!:D Ikväll så blir det, om jag orkar vill säga, att bege sig till stan för lite kalas:) Och sedan har A-S bebis ÄNTLIGEN bestämt sig för att ploppa ut;D Så ett jättestort grattis till de också!:)

Har inte så mycket mer att säga så ska försöka att få lite sömn istället.

Cv)

söndag 2 oktober 2011

111002

Då vart de redan oktober..

Ifredags gjorde jag min sista dag på Samres. Kan säga att det vart ganska blandade känslor när man gick hem därifrån, ångrar inget utav de överhuvudtaget men vart väldigt trist att säga hejdå till alla och veta att man inte kommer träffa dem varje dag längre.. Väldigt mysko känsla att städa skrivbordet också att gå därifrån med ett helt rent och tomt skrivbord framför sig och sedan lämna in "pluppen" till dörren. Men nu är det nya möjligheter som gäller:)

Lördagen spenderades med inflyttningsfest hemma hos Zarah och Rickard:) Massa skoj vart de, så tack till alla som vart med och gjorde kvällen till vad den blev, de tycker jag allt att vi får ta och göra om!:)

Söndagen har spenderats med Jocke<3 och 2-års kalas för hans brorson, så kan ju inget annat säga än att det har varit en kalasbra helg på alla sätt och vis:) Dock känner jag mig en aning seg just nu så blir nog sängen om en stund och sedan dags för en ny vecka med ingenting alls ungefär;) hahah gillart;)

Cv)

måndag 26 september 2011

Whats your number?


Jag vill gå på bio!;)

tisdag 20 september 2011

110920

Då vart de tisdag. Idag är det verkligen en riktigt höstdag, det bara regnar och blåser.. Inget skoj alls. Vart inte de roligaste att cykla hem i uppförsbacke, motvind och regn ska jag tala om för er:P Men vart ganska gött att då komma hem och lägga sig i ett varmt bad;)

Dagen idag har iaf vart helt okej ändå, men är helt sjukt trött så ska försöka att lägga mig i tid idag:P haha Lycka till liksom;) Pratade med en helskön tant på jobbet, hon sa att jag var kunglig bara för att det fanns en kunglighet som hette Caroline och hon avslutade ungefär varje mening med lilla gumman:P Jättesöt vart hon!^^ Efter jobbet drog jag till Ola och Therese på en kopp kaffe:) Fick då veta av Therese att en av hennes kompisar och hennes pojkvän skulle testa att flytta ihop så han skulle hyra ut sin lägenhet i andra hand och jag har då första tjing på den;) Så de blir till att fundera på de och kika lite på min ekonomi då jag bara jobbar nästa vecka också:)

Nu har Ola lurat mig att spela wordfeud med honom också så nu känns det som att jag kommer bli helt fast i de spelet:P haha. Faan också;)

Cv)

måndag 19 september 2011

110919

Jahapp då vart de måndag igen och dags att börja jobba igen. Kunde inte ha vart mer otaggad till att jobba men nu är de "bara" 9 dagar kvar:P haha. Räknar ner tills de är slut, som sagt så sjukt otaggad på att gå dit så de finns inte! Massa tråkigt att A-S inte är där längre också, dock kom hon upp en sväng idag så fick träffa henne innan bebisen ploppar ut iaf;) Och denna veckan är Anna i Falköping också så denna veckan kan funka;) hehe.

Helgen vart iaf massa mys<3 dock tog den slut alldeles för snabbt.. Man borde införa att helgen består av 4 dagar eller nått;)

Idag har jag jobbat kväll och börjar åtta imorron så borde kanske gå och lägga mig snart men är inte speciellt trött.. Hatar att jobba till åtta då de tar så lång tid innan man kan varva ner och bli trött. Får väl se om de finns nått att glo på på tvn så man kan bli lite trött iaf eller så kanske regnet utanför söva en lite^^

Cv)

torsdag 15 september 2011

110915

Sådär nu vart jag stadsbo igen:P Vette faan vad mina grannar har hållt på med egentligen, först är det någon som har en arabfest och spelar väldigt hög musik och sedan är det någon som bygger om.. hmm någon som vet vad hänsyn är? Men nu verkar det som att de har slutat iaf så får väl se hur länge de håller i sig^^ Idag har jag verkligen inte gjort ett skit, typ bara varit;)

Har förresten googlat mitt hakproblem och det är ju skönt att veta att man inte är ensam om detta iaf:P Men fanns tydligen inte så mycket att göra åt saken, typ bara låta det vara och hålla på att återfukta det och så skulle de tydligen försvinna av sig självt. Hoppas att det gör de snart iaf, vill inte se helt misshandlad ut i ansiktet:P ska åka och handla snart så då blir det att sätta ett plåster på hakan så jag kan visa mig bland folk:P hahah. Sminka över de är inget bra då det inte får vara ifred så får köra med plåster istället, om det inte gått över tills måndag så får de bli plåster på jobbet också^^ Men de svider och kliar så in i helvete så hoppas att det försvunnit tills imorron eller nått.. I wish.

Cv)

Gillart!!


Åhh vad jag längtar till November nu!;) haha.

Kreta!:)