söndag 26 september 2010

100926

Då vart de söndag igen. Spelar egentligen ingen roll vad det är för dag när man går hemma, ska inte jobba förrän på torsdag så får se vad som händer i veckan.

Helgen har iaf vart mys. Jag och syster hade filmkväll här hemma igår:P Vi hyrde tre filmer på väg hem ifrån bingon igår, som jag förresten vann på:P. Blev Mördande legender (som jag har letat efter denna film, men finns liksom inte någonstans men igår hittade jag den på All-video dock på vhs:P hahaha) cube 2 och mindhunters. Så vart en hel filmkväll och så tippade vi morötter och gurka, massa mums:)

Idag vet jag inte riktigt vad jag som händer. De andra är Skövde och shoppar lite men hade ingen ork att följa med. Funderar på att kila ut på en långpromenad med vovven, innan regnet kommer, har de väl börjat regna så kommer de säkert inte att sluta.

Cv)

onsdag 22 september 2010

100922

Yees nu har det blivit två arbetsdagar denna veckan iaf, alltid nått:P Nu vet jag inte mer dock men de är ju bara till att hoppas att det blir mer:) Skrev förresten på ett nytt anställningsavtal igår och har fått förlängt i ett år nu, yey:D Chefen talade också om att hon såg mig som en fastanställd och att det kanske kommer bli lite ändringar framöver så bara till att hoppas:D

Igår efter jobbet drog jag iväg till Martina. Drack kaffe och tjöta en massa skit, mysmys<3 Idag kan jag ju inte påstå att jag har gjort allt för mycket, förutom att jobba och vara ute på en liten promenad. Fast det är iofs alltid nått:P Kollade på Välkommen åter för ett tag sedan förresten, hahaha säger jag bara, min typ av humor:D

Tror nog att jag är på väg att bli sjuk, gillar inte någonstans.. Har typ inte sovit alls inatt för att jag hade sådan huvudvärk heeeela natten, kändes liksom hur det bara dunkade och det kändes som att huvudet skulle explodera vilken sekund som helst men de vart ju bara till att ta en tablett och ge sig iväg till jobbet. Som tur var släppte den men då fick en helvetes jävla magont i stället men efter ett antal döda-mig-nu-tankar försvann de med. Men nu under eftermiddagen har jag ont i halsen och fryser som bara faan istället. Kul att man känner sig så frisk i kroppen för tillfället(Y) Får la käka en massa c-vitamin eller nått och hoppas på att bacillerna håller sig borta.

Cv)

tisdag 21 september 2010

Everlast - Black Jesus


Ohh favoritlåten just nu!:)

måndag 20 september 2010

Orphan - Trailer HD


Kollade på film ihelgen och denna vart faktiskt ganska bra^^

100920

Igår så vart jag i väg och röstade för första gången, vart ju lite sådär kul ändå att veta att ens röst äntligen räknas liksom. Satt och kollade på valvakan igår och jag vet liksom inte ens vad jag ska säga. Detta valet handlade inte om vilka som skulle styra Sverige i 4 år till utan allt handlade ju bara om att SD skulle komma in i riksdagen. Kan bara säga att jag tycker att det är helt otroligt att så många i vårt land har röstat på SD och att man får hoppas att man håller sig frisk de närmaste 4 åren.

Nog om politik:P Måndag idag och inget jobb idag heller. Har endast jobbat en dag denna månaden och ska iofs jobba i morron också, men iaf, är inte så mycket om man jämnför med hur mycket jag brukar jobba^^ Dock har de både vart skönt och långtråkigt att gå hemma, men de är bara till att försöka fantasin flöda så man inte börjar klättra på väggarna:P

Så vad händer idag då? sitter här och vet att jag egentligen har en del att göra. Men har liksom ingen energi till att ta tag i de.. Får försöka att samla lite energi och ta tag i de saker som behöver göras.

Cv)

torsdag 16 september 2010

100916

Började dagen med att traska upp till skohuset och letade efter ett par gympaskor, man måste ju ha ordentliga skor när man tränar, joggar och är ute och går osv. Så det vart dagens jakt, hittade ett par som dessutom vart på rean så betalade bara halva priset, inte illa de:P Sedan drig vi vidare till banken och växlade in lite pengar och sedan traskade vi hem igen^^

Sedan bjöd snälla moster på kaffe och morotskaka så det blev en liten tripp in till staden:) Massa mys vart de. Torsdagskvällen har väl inte vart allt för händelserik, kollade på idol och blev helt kär i Jay Smith´s röst, hallelujah-moment liksom! Sedan fastnade jag och mami lite framför valdebatterna på ettan och fyran. Blev ett jäkla liv här hemma kan jag säga, hahah. Jag och mamma satt i var sitt hön arn av soffan och gapade åt tv:n när någon utav politikerna sa något korkat eller bara försöker slingra sig hur frågorna utan att ge något direkt svar. Inte visste jag att jag kunde vara så intresserad av politik?:P hahah. Nej, men tycker ändå att det var en aning intressant och man tycker att vissa argument från en del parti är huuur bra som helst medans med de andra man kan undra lite hur de tänkte. De bästa vore ju om de kunde ta alla bra argument och bilda ett helt eget parti. Fast det skulle iofs bara bestå av de argumenten som jag tyckte var bra och då skulle de nog inte få så många röster, så de kanske inte var en så bra ide ändå:P haha. En fråga som jag nästan blev förbannad på var när sjukförsäkringen drogs upp och man kunde liksom inte få ett ordentligt svar varför en person som är döende i cancer måste ge sig ut i arbetslivet och söka och leva på socialbidrag under sin sista tid. Vad är de med de liksom? Vart mest en massa blablabla på svar till den frågar jag.

Hmm jaa nog om de, endast mina åsikter ju:) Btw imorron är de fredag och då blir de fest, yey:D

Cv)

onsdag 15 september 2010

18.06

Sådär nu har jag och Fridolf vart på möte hos Form, eller ja egentligen Extravaganza. Och det gick bra måste jag säga. Vi kommer att köra igång om en vecka och då jävlar!:D dock kommer det svida rejält i plånboken men det är det värt om de kommer att funka kan jag säga..

100915

Usch vad jag är seg idag, hade lätt kunnat stanna i sängen hela dagen tror jag:P haha. Men så lat får man ju inte vara;P Har inte hunnit med allt för mycket idag än, druckit kaffe med mamma, ringt till chefen och ringt till form. Men dagen har ju bara börjat:)

Igår så vart jag i väg till Göteborg med Zarah och Fridolf:) massa mys<3 Dock hittade vi inte så jätte mycket men de vart mys ändå:) Jag och Zarah har också ändrat oss angående vad vi ska vara på festen, de vi hade tänkt först skulle bli lite svårt med kläderna kom vi på sen så nu har vi kommit på en annan rolig grej;P

Blir så sjukt irriterad på a-kassan, fick hem papper från dem igen att de vill ha nått intyg som saknas. Förstår inte riktigt vad de håller på med där borta, jag ha liksom skickat alla papper och intyg som jag har och lite till och ändå så behöver de ha mer, baaah! Men pratat med chefen iaf som skulle fixa intyget så jag kan skicka iväg de till dem. Vill ju inte stå utan pengar rätt som de är..

Annars idag så ska jag iväg på ett på Form i eftermiddag, kila ut på en promenad, tvätta och sedan är jag lite slut på ideér.. Alla jobbar ju under dagarna så finns inte så mycket som man kan hitta på känns de som.

Cv)

tisdag 7 september 2010

100907

Började dagen med att traska bort till Olas lägenhet och hjälpte honom att fixa lite där. Sedan vart de bara hem och duscha och sedan kom Elin och vi tog en tripp till Jönköping:) Blev en kik inne på Ikea och lite shopping inne på A6 och lunch, massa mys:) Fick med mig två klänningar och en koftliknandegrej hem.

Sedan drog vi till Gudhem och gick hälsoslingan på 5 km, massa duktig känner jag mig:D Okej, nu kanske ni inte tycker att 5 km är så mycket men för mig är det de!:P Efter de bar de hem till Elin för matlagning och Idol-tittande. Vart en väldigt mysig dag måste jag säga<3

Nu ligger jag här i sängen och är sjukt trött så de blir till att sova för min del.

Cv)

måndag 6 september 2010

100905

Man kan ju undra vad jag gör uppe vid denna tiden när jag är ledig? hmm joo har typ inte sovit någonting i natt. Ni vet när man är skit trött men de går liksom inte att sova, man bara ligger och vänder och vrider på sig och när man väl lyckas somna en liten stund så är man änåd vaken på samma gång. Okej, detta lät inte logiskt någonstans men skit samma. När jag då har lyckats "somna" blir jag väckt och vart tvungen att kila ut med hunden och man blir ju inte direkt tröttare av en promenad på morgonen. Så nu sitter jag här och är både pigg och trött på samma gång och ätit frukost har jag redan gjort med. Funderar på om jag ska slänga på en film, man brukar ju oftast bli tröttare då och förhoppningsvis kan jag få sova!

Cv)

söndag 5 september 2010

Renato Casaro















Jag köpte förresten världens snyggaste tavla i Jönköping:D

100905

Redan september, vart tar alla dagar vägen egentligen?

Nu har jag vart ledig i en hela vecka och måste säga att det har vart riktigt skönt. Drog iväg en sväng till Ikea och A6, har tvättat,diskat och lagat mat men annars har jag inte gjort all för mycket och de har vart hur skönt som helst:) Nu vet jag i alla fall att jag ska jobba på fredag men det är ju en heeel vecka dit så;P

Jag och Fridolf har btw kollat på lite resor nu och de blir nog att vi drar iväg i slutet av denna månaden. Vet dock inte riktigt vart än, vi kollat fortfarande efter någon som verkar bra^^

Igår så hade vi lite myskväll här hemma och vi kollade på Salt och jag måste säga att den faktiskt vart riktigt bra. Brukar inte gilla filmer med en massa skjut-grejer och dödande men som sagt denna gick bra:) Idag kommer det inte hända allt för mycket heller, blir nog att ligga i soffan och glo film. Perfekt söndag liksom:) Men först får det bli en promenad med vovven:)

Cv)

Salt - Official Movie Trailer [High Quality] - HD


Denna filmen vart faktiskt riktigt bra, tycker jag ni borde se:)