onsdag 30 juni 2010

So long suckers

Nu drar jag till Rhodos!! :D

tisdag 29 juni 2010

100629

Wiie imorron åker vi!:D kan knappt beskriva hur skönt de kommer att bli så ligger mest bara här och drömmer mig bort^^

Vad har hänt idag då? Har typ smält bort för att det vart så varmt, ingen behaglig värme alls utan såndär klibbig och äcklig. Vart iväg och vaxade benen så man slipper tänka på sånt på semestern;P sedan inhandlades det lite bra att ha saker att ha med på resan. Lite sådär i sista minuten^^ Hittade btw en klänning som är så jävla skön/snygg, har den redan i svart så passade på att köpa den i aprikos med;P Sedan har jag mest hängt med Fridolf och Zarah:) Vi har grillat, käkat jordgubbar med kladdkaka och druckit en massa kaffe samtidigt som vi längtat bort till Rhodos och letat fram en massa bra låtar som vi måste ha med:)

Nu har jag också packat ner allt, eller ja är ju tandborsten och sådant kvar som inte går att packa ner förrän imorron:P Så nu känns det bra, måste bara väga väskan också så att det inte väger för mycket^^

Cv)

lördag 26 juni 2010

19.42

Åhh idag har det verkligen vart sommar!:D Har legat ute på altanen och solat och käkat jordgubbar:) Måste ju passa på och grunda nu innan Rhodos, vilket är om 4 dagar, yey:D Och måste säga att jag allt har fått lite mer färg:)

Har även blekt mina armhår, jaa jag vet att det låter helmysko men tack vare min lilla pappa har jag en massa svarta armhår som syns en massa och har länge gått och stört mig på dessa så när jag vart iväg och vaxade benen sist tipsade hon om detta medel och testade de nu för en liten stund sedan. Måste säga att jag blev väldigt nöjd:) Behöver inte se ut som en apa på armarna längre och de kommer ju blekas ännu mer nu i solen, brabra:)

Cv)

100626

Glad midsommar alla:)

Gårdagen spenderades först på Tångavallen där det är det traditionella midsommarfirandet. Dock är det inte lika kul där längre, mycket roligare när man var mindre men det är ändå tradition att gå dit:P Sedan bara det hem för lite käk och sedan drog vi ut till min farbror där det också är traditionellt midsommarfirande. Hade en liten antydan till migrän när jag åkte dit men efter ett glas vin + några groggar vart de som bortblåst:P haha. Blev mycket skratt, lekar, dansande kring midsommarstången, dricka, cigg och mat. Precis så som en midsommar ska vara:)

Om 4 dagar drar jag till Rhodos så tänkte lägga mig ute i solen nu och bättra på brännan lite grann;)

Cv)

torsdag 24 juni 2010

Äntligen

Yees, nu har jag två veckors semester varav en ska spenderas på underbara Rhodos. Hääärligt! :D

onsdag 23 juni 2010

En vecka

Vid den här tiden om en vecka sitter vi på planet på väg till Rhodos, Looovley:D

tisdag 22 juni 2010

100622

Två dagar kvar att jobba sen har jag semester:) Känns helt sjukt på något vis att vara ledig under sommaren. Då man är timanställd får man ju alltid jobba alla dagar då de andra ska vara lediga så känns skönt att vara ledig på sommaren, även om det bara är två veckor, för första gången sedan jag slutade nian:P

Jobbat idag iaf, jobbade kvällen så de har vart en ganska lugn dag. Händer ju inte allt för mycket nu under sommaren de tre timmarna man sitter själv. Ringer liksom ingenting och vi ligger så bra till med allt pappersarbete så kan bli en aning långtråkigt.

Ungefär en vecka kvar tills Rhodos med, yey!:D Ska bli otroligt skönt och längtar efter att få komma bort! Har dock inte skrivit någon packningslista eller handlat in de som fattas men pass och pengar har jag iaf:P ska dock bara växla in tiill euro så är de redo sen:P haha.

Känner att jag egentligen borde gå och sova då det är jobb imorron igen men har fått tillbaka sömnproblemen igen (baaaah!) så känns liksom ingen ide att gå och lägga sig i tid för jag är ändå inte utvilad när klockan ringer. Då kanske jag har sovit max fyra timmar, känns ganska värt.. Faan vad jag hatar detta! Sömn är typ heligt ju, måste ha sömn! Men nej de vill inte John Blund att jag ska få så är väl bara till att le och se glad ut eller nått..

På tal om ingenting, min a-kassa funkar ÄNTLIGEN! Nästa ett halleluja-moment över detta:P haha.

Cv)

söndag 20 juni 2010

fredag 18 juni 2010

100618

Ooh idag känner jag mig som en hemmafru igen:P Har tvättat och har hängt ut de på tork, startat en maskin med disk, vart ute med långpromenad med vovven, betalat räkningar, hämtat posten, dammsugit (okej, lillasyster gjorde de mesta men iaf^^) och städat huset. Och klockan är inte ens ett:P Känner mig mycket effektiv idag och skönt att man gör nått på dagen när man är ledig iaf. Nu håller syster på och bakar så tänkte göra henne lite sällskap;P

Cv)

Aventura - Obsesion


Älskar denna låten:)

onsdag 16 juni 2010

Okej, mitt öga gör nu skitont så nu går jag och lägger mig.

Over and out.

100616

Yey, idag är de soligt ute:D sitter här nu och väntar på att Zarah ska komma så vi kan glassa lite i solen:) Förhoppningsvis har hon med sig taxfreekatalogen också:P Har för övrigt väldigt ont i mitt ena öga.. Inte skönt någonstans ska jag tala om.

Två veckor kvar:)

Cv)

måndag 14 juni 2010

Gizmo(L)

Uusch, nu är vovven hos veterinären.. :S

söndag 13 juni 2010

Paranormal Entity Trailer


Jag och Anna kollade på film förut, läskig! :O
Vart faan är John Blund?

100612

Åhh börjar bli så trött på att vara sjuk! Men som tur är så börjar jag att bli frisk så det är skönt iaf. Tjejerna ville att jag skulle följa med ut men kände att det var bäst att stanna hemma så att jag inte åker på skiten igen, börjar bli sjukt trött på att gå hemma. Jag liksom längtar nästan som jag vet inte vad till måndag så jag kan gå till jobbet och har nått att göra liksom:P Iaf, Ola och Therese kom hit med smörgåstårta, kladdkaka med jordgubbar och vin, mumma!:D Dock vet jag inte hur smörgåstårtan smakade eftersom jag är allergisk på skaldjur men det andra vart gott:P haha.

Nu är det mindra än 3 veckor tills vi åker till Rhodos!:D och kan jag längta mer? hmm nej tror inte de:P Ska bli så jävla skönt att komma bort och få lite sol och värme. Åker ju såklart med de bästa av de bästa<3 Nästan så att man måste börja att skriva packningslista eller vad säger du Fridolf?;) haha. Jag och Therese pratade om att dra ihop ett gäng och dra till Peace and love nästa år, har ju velat åka dit nu ett par gånger och nu hittat någon som vill följa med;P Om de är någon som vill så är de bara till att hacka på;)

Söndag imorron igen, vart faan tar alla veckor vägen?:O Imorron har vi bestämt lite filmmys:) (trots att jag knappt gjort nått annat denna veckan^^) Vi ska kolla The notebook, finns det någon finare film än den eller? Skulle inte tro de:) Klockan är nu snart två och jag är inte ett dugg trött, vilket kommer leda till att jag sover bort halva dagen imorron och inte kommer kunna lägga mig i tid och därför vara sjukt trött på måndag när jag ska upp och jobba.. Baaah!

Ska nog försöka få John Blund att hälsa på mig lite;)

Cv)

fredag 11 juni 2010

Fruktkaka

Fick ett recept på fruktkaka utav Zarah häromdagen, så varsågoda:)

Lätt Fruktkaka

1 dl socker
4 ägg
2 dl torkad frukt
1 tsk salt
1 dl farinsocker
4 msk citronsaft
2 l cognac

Ta fram en mellanstor skål. Kolla cognacen genom att smaka. Häll den i 1dl-mått och smaka. Upprepa.

Sätt på elvispen. Smaka åter på cognacen, om den fortfarande håller kvalitén.

Blanda 1 dl smör i en står skål, lägg till 1 msk socker och vispa igen. Kolla om cognacen fortfarande är god, drick ännu en kopp. Schtäng av elvischpebb. Knäck 2 hönor och schläng i schkålen, me all tohkad fjukt. Om den fjuktade tojken faschtnar i schkålen, vjid loss den me en muvschkjejsel.

Schmaka sen om konjaken fojtfajande e god. Schen schka du schila 2 dl schalt, el nåt schånt. De e int schå noga. Kolla konjaken! Schila citjonschaften, lägg till en matsched. O schå schocker, el nåt, va fan.

Schhmöj ugnen. Vrid kakfojmen på 220C, glöm int att schtänga av elvischpen. Schläng ut schkålen i fönschtjet, o kolla konjaken. Gå och lägg dej. Vem fan vill ha fjuktkaka..

:)

torsdag 10 juni 2010

100610

Först vill jag säga grattis till bästaste Fridolf på födelsedagen! <3

Annars händer inte allt för mycket, ligger fortfarande hemma och är sjuk. Igår låg jag typ helt utslagen i soffan hela dagen och orkade verkligen inte göra nått. Vart liksom en helt projekt att bara gå ut med hunden runt kvarteret.. buuuu! Vill ju vara frisk tills imorron så jag kan gå och jobba, får väl se senare ikväll hur jag mår. Nu ligger jag iaf nerbäddad i sängen igen, vart upp i ca 20 minuter sen orkade jag inte mer så la mig igen. Hur kul är detta på en skala liksom? Dötrist skulle jag vilja säga. Jag som hade tänkt att baka en tårta till Fridolf:P Hmm, kanske har tur att min syster är snäll idag och vill göra den åt mig(A) haha. Jag har ett paket att hämta ut med lite kläder som jag beställt så nått positivt idag iaf och att jag får äta mycket glass eftersom det är febernedsättande,P mohaha.

Nej, nu orkar jag inte vara vaken längre..

Cv)

tisdag 8 juni 2010

Nomy - Cocaine


Jag gillart!

100608

Usch, vad jag inte gillar att vara sjuk.. buu! Näsan bara snorar för fullt, hostar sönder typ allt som finns, svettas som att det 976873730 grader här och känns som att jag har sandpapper i hela halsen. Så jävla typiskt att man ska bli sjuk när man väl får jobba liksom. Men gick till jobbet iaf, den stålkvinnan som jag är eller inte:P Vid två pallade jag inte mer och drog hem till Zarah och slöade lite, som btw hade fått biljetterna!:D yey, imorron är de tre veckor kvar till vi åker, massa kul!:D

Nu sitter jag här och typ pinar igenom varje andetag som jag tar då det känns som ett helt jävla projekt, inte roligt alls att vara förkyld! :/ Utanför smattrar regnet mot fönstret och måste säga att jag tycker att det är ganska mysigt. Brukar somna så skönt utav de, får vä se om de kommer bli någon sömn överhuvudtaget i natt. Den som lever den får se.
Fick hem en massa nya filmer idag plus att nya VR dapp ner i brevlådan idag, så nått har jag att göra imorron iaf^^

Cv)

fredag 4 juni 2010

100604

Idag har vvi vart inne i staden och kollat på studenterna. Grattis Louice och Fredric! :D känns helt sjukt att det redan är två år sedan man själv tog stundent och man längtade tillbaka som faan när man stod där och kollade på alla andra:P Vart helt kanonväder idag också, äntligen sommar! Dock har jag redan lyckats bränna upp mig och ser ut som en kräfta ungefär:P Varför kunde man inte ha fått bra pigment eller vad de nu ska vara så att man kunde bli kanonbrun med en gång i stället?;P Jaja, de går ju över och får missbruka solkräm i fortsättningen. Dock har jag en aning ont på mina axlar eftersom bh-banden har legat och skavt mot de brända så de är inte så jätte skönt just nu:S^^ Men de går väl också över:P haha.

Lite skönt att endast ha jobbat en dag denna veckan och ska inte jobba förrän fredag igen så de är lite nice med lite mini sommarov innan jobbsommaren börjar:)

Efter student drog vi ute till Håkantorp och firade kusinerna lite smått:) sedan drog vi in till stan och hämtade upp Rickard och satte oss ute på altanen ett tag. Dock blev det lite småkyligt och fullt med myggbett på kroppen så vi kände att det var dags att tänka på refrängen så att säga:P

Nu står jag här med insmorda (?) kräftröda axlar med bh-bandskav och tänkte slänga på lite vänner på tvn, alltid trevligt^^

Cv)