tisdag 29 december 2009

091229

Då vart denna arbetsvecka snart gjord också, bara en dag kvar sen är det lite ledigt igen:) Känns mycket bra då jag är så trött hela tiden eftersom jag inte sover ordentligt.. Shame on me!

Idag ialla fall, ringde till A-kassan, IGEN ungefär 69393536 gången jag ringde dit, men hade fått hem papper på de papper och intyg och skit som jag hade skickat in att det fattades något som jag inte förstod vad så vart bara att ringa till dem igen. Och denna gången fick jag för en gångs skull prata med en vettig person och egentligen vart de inte jag som hade skickat in fel papper utan att arbetsförmedlingen inte hade skickat till dem/fått fel information osv. Så blir till att skicka iväg ett mail till handläggaren imorron och förhoppningsvis få detta fixat innan jag blir galen på skiten! Annars har det varit väldigt lugnt på jobbet. Vi har jobbat undan en massa idag så finns typ ett ärende att göra imorron^^ känns väldigt bra så att en massa gammalt inte ligger, dock känns det som att de kommer att bli en ganska seg dag då det har varit mycket lugnt på telefonerna och nu finns det inget papperarbete att göra heller... hmm, jaja den arbetsdagen ska väl ta slut den också antar jag:P haha.

Nyår på torsdag då. Har inte bestämt mig än vad jag ska göra, kommer väl bli bestämt samma dag känns det som:P haha. Men det vore kul om du kom ut till oss Emma fast vet ju redan att du har beslutsångest:P hahah.

Cv)

söndag 27 december 2009

091227

Usch vad jag är trött idag! Kan iofs bero på att jag vart upp till kvart över tre i natt:P haha så får nog allt ta och skylla mig själv. Igår så vart vi ialla fall i Skövde och fick efter ca 837942 affärer och timmar äntligen tag på min sony ericsson aino:D yey, haha. Så håller för tillfället på att lära mig hur de fungerar så alla som ringer eller skicka sms och det dröjer sju dagar innan jag svarar så är det för att jag inte riktigt vet hur den fungerar:P Köpte även säsong 3 utav Heroes, så nu har jag att göra ett tag:P haha. Det vart mina egan julklappar till mig själv^^

Nu ska jag snart åka iväg till Skövde med Emma och gå på bio och käka lite mat, blir massa mys:)

Cv)

fredag 25 december 2009

091225

Juldagen. Tycker knappt att det har känts att det har varit julafton. Men ialla fall igår så började vi dagen men att äta gröt runt nio på morronen, snacka om att jag var nådigt trött då! Sedan vart de bara till at göra sig iordning och dra iväg till stan och hem till faster och hennes familj när inte riktigt alla men nästan pappas släktingar var. Kul att träffa Emma igen ju!:) Blev en massa mat, skratt, prat och julklappsutdelning. Efter ett antal timmar åkte vi hem och hade lite julmys och mer utklappsutdelning. Fick bl.a en massa flytta-hemifrån-grejer, pengar, presentkort, lotter som jag inte vann ett skit på m.m. Framåt kvällen blev det lite mer mat, godis och dricka och allt. Känns nästan som att de enda man gör på julen är att äta?:P Sedan hamnade vi framför tvn och myste lite så har vart en ganska lugn och skönt jul ialla fall:)

Idag drog vi in till min moster på lite julfika, alltid mysigt:) Men vart inte kul väder någonstans kan jag säga! Blåser som faan ute så att hela stora vägen är snötäckt och det är blåst upp kullar med is på vägen så de guppar så in i helvete! När vi åkte hem tog det ca en halv timma innan vi var hemma som annars brukar ta 10 minuter att köra. Så inte roligt någonstans. Känner mig inte direkt på något festhumör idag heller så har bestämt att jag ska stanna hemma och bara mysa framför en film men lite tända ljus och massa gott:)


God jul alla! :)


onsdag 23 december 2009

Dagens mening

"ahh jusste de"

Julklappsutbyte med Fridolf :)



Haha Fridolf vet allt vad man önskar sig! :D hahah <3

måndag 21 december 2009

Bilder från kameran^^

Vi är snygga när vi klär granen^^

Vi äger på att klä granen^^

<3

<3

Anna är snygg när hon ska klä granen:D
<3

Hej vinter
Julgodis^^

Ja de syns ju vem som har hållt i kameran^^

Dags att pynta granen

Vårat otroooligt misslyckade pepparkakshus:D

Pepparkaksland:P

<3


091221

Nu är det tre dagar kvar till julafton, känns inte ett skit kan jag säga. Har int någon julkänsla överhuvudtaget.. Trots att man gjort allt julgodis, köpt alla julklappar, klätt granen och att det är en massa snö ute, känns inte ett dugg iaf. Hmm kanske kommer.

Idag då, är sjukt kallt ute! Vart -20 när jag gick upp imorses och då är det inte så lockande att sätta sig i en kall bil och åka till jobbet, helst skulle man ju vilja krypa ner i sängen och sova. Men vart bara till att pallra på sig så mycket kläder som man kunde och dra till jobbet. Men vi har haft lite julmys idag med hemmagjort bröd, godis, pepparkakor, julmust, julmusik och julklappar så det har vart en helt okej dag ändå:) Känns dock lite surt att jobba i två dagar till då nästan alla andra är lediga men är väl bara till att bita ihop antar jag..

I helgen så bakade vi som sagt en massa julgodis, pepparkakor och gjorde pepparkakshus. Pepparkakshuset blev nog så misslyckat som de kan bli:P hahaha. Aldrig att det ska bli bra men ändå envisas jag med att göra de varje år:P haha. Sedan klädde vi också granen, dock väldigt tidigt i år, brukar inte göra det förrän dagen innan annars men det är mysigt iaf:)

Nu ska jag kila upp till mamma och ha lite mys då vi är själva hemma ikväll:) Har ju sovmorron imorron som tur är:P

Cv)

söndag 13 december 2009

091213

Redan tredje advent, helt sjukt!
Nu har jag så gott som blivit helt frisk, dock fortfarande lite snuvig, när ska detta släppa liksom? Iaf har jobbat hela veckan och får nu jobba hur mycket jag vill i december vilket kommer innebära att jag jobba hela månaden, yey!

Idag har hemmanfrun Caroline vart i farten:P Började med att baka lussekatter imorses, blev jätte fina och jätte goda:) Sedan storstädade jag mitt rum och då menar jag verkligen storstädade. Dammade av över allt och torkade med rengöringsmedel och skit så det doftade massa gott, tvättade av min spegel så man nu kan se sig själv ordentligt^^, bäddade rent i sängen och dammsög. Sedan slog jag in alla julkappar så det är nästan klart nu, har bara en kvar men vet inte riktigt vad jag ska köpa. Och nu har jag tagit en välbehövlig dusch och sitter nu här och varvar ner lite innan Gossip girl börjar, okej är lite mer än en timme dit men ändå^^

Vart förresten och köpte mig ett par skor i fredags, var ganska behövligt då de jag hade nu knappt gick att använda då sulan var sönder och man blir pissblöt så fort det var blöt ute:P Men nu har jag ett par nya hela och fina skor. Tittade dock inte på prislappen när jag såg dom så fick punga ut med 500 när jag stod vid kassan, men de vart de värt:P

I veckan händer nog inte allt för mycket, ska som sagt jobba hela veckan och sen ska försöka att träffa Martina så att hon kan få sin present. Är dock ett tag sedan hon fyllde år men bättre sent än aldrig^^ hehe.

Cv)

söndag 6 december 2009

Hugh Jackman


Hur snygg är inte denna mannen på en skala? Mums! ;)

091206

Andra advent idag redan, helt sjukt vad fort det går! Är det bara jag som känner att man inte riktigt hänger med? Börjar äntligen att bli frisk nu! yey. Har typ vart sjuk nu i två veckor och det suger getballe. Vart så gott som frisk förra helgen men då började jag att hosta en massa som satt i sig i ungefär en vecka och vägrade att försvinna. Åkte visst på en riktig influensa där och vart tvungen att ta det massa lugnt så att jag inte skulle hosta till mig en lunginflammtion. Men nu hostar jag inte alls lika mycket längre, endast om jag anstränger mig för mycket typ och näsan börjar att bli snuvfri eller vad man ska kalla de:P haha. Så imorron ska jag jobba igen och det känns bra, höll på att bli galen av att gå hemma ju. Chefen har också sagt att jag kommer att få jobba så mycket som jag vill och det känns också bra, skönt att veta att man kommer att få pengar liksom. Dock är jag redan klar med mina julkappar, alla utom en:P Ja, jag vet lite knäpp när det gäller sånt, har nog fått det efter min farmor hon vart likadan:P

Annars idag har jag inte gjort allt för mycket, mest degat framför tvn och sen har jag och systeryster bakat pepparkakor. Varför vart de mycket roligare när man var liten?:P hmm, skit samma mys vart de iaf:) Händer under veckan då? hmm ska som sagt jobba och sedan ska jag fixa födelsedagspresent till Martina:) Dock lite sen sådan men eftersom jag legat hemma i 100 år känns de som så har jag inte haft möjlighet till att fixa detta men de ska jag göra under vecka så det är bara till att hålla ut Martina;P Ska även försöka fixa lite fler flyttlådor, känns som att mina flytta-hemifrån-grejer lite överallt^^

Cv)

tisdag 1 december 2009

091201

Usch vilken dag. Blev väckt kvart över sju imorses av att hunden ville gå ut, vart bara till att pallra sig upp efter ca 3 timmars sömn och bege sig ut i kylan. När vi kom in igen hade jag tänkt att jag skulle lägga mig och försöka sova igen vilket vart omöjligt då jag hostade tills jag inte fick luft varje gång som jag la mig ner, så fick sitta upp och försöka sova.. Efter nån timma utan sömn gav jag upp och visste seriöst inte vad jag skulle ta vägen för att jag var så himla trött. Mamma tvingade i mig ännu mer hostmedicin och bullrade upp med 50 kuddar i soffan och bäddade ner mig där. Lyckades nog sova 1-2 timmar. Ungefär så här har de hållt på hela dagen och jag är så trött så jag vet inte vad. Imorses trodde jag att jag skulle dö elle något för att jag var så trött men kunde liksom inte ligga ner... baaaah!

Jag och mamma gick ner till affären på förmiddagen och det måste ha varit en rolig syn för alla som såg. Jag går och hostar tills jag inte får någon luft ungefär och mamma ser ut som en pensionär som har förstoppning eller nått när hon går för att hon fått sådana rygproblem.. Inte lätt att heta Andersson alla gånger.. Känner mig dock lite piggare nu efter att ha fått sova ett par timmar iaf, men undviker fortfarande att prata för mycket.. Ska jobba imorron iaf, men börjar inte förrän 11.15 och är som sagt telefonfri fram till halv fem och sen brukar det inte ringa så mycket på kvällarna så det ska nog gå bra om jag bara kan få lite sömn i natt...

Cv)