tisdag 26 april 2011

De är ju faan inte mänskligt att gå upp så här tidigt! Men nu drar jag och Fridolf till Magaluf iallafall:D so long suckers!;)

söndag 24 april 2011

Knäckebröd med skinka..

..Är sjukt underskattat^^

Fuck it.

lördag 23 april 2011

110423

Idag är det 3 dagar kvar tills jag och Fridolf åker till Magaluf, kommer bli såååå skönt!:D

Igår så vart vi på Hökensås och fiskade hela dagen. Vart massa mys! Så härligt och bara sitta där i skogen och fiska lite, njuta av solen, umgås med härliga människor och ta de lugnt:) Dock vart de ju inte så långt i början, vi vart bredvid ett par ryssar som spelade hög musik och skrek och höll på. Så vi typ satt och snackade en massa skit om dom och hoppades att de skulle dra snart så vi kunde ta deras plats^^ Sedan när de skulle dra kom de över till oss och frågade om vi ville ha deras mat som de hade grillat för att de blev så mycket över och de visade sig att de pratade svenska!:P haha, dessutom vart de sjukt trevliga, så de vart lite kulskoj sådär;P haha. Men efter att ha suttit och metat i flera timmar utan att få någon fisk, bara blivit bestulen på powerbait så byte jag till att bara kasta lite och tro faan att man får napp med en gång då;P haha så typiskt. Men som sagt vart en massa mysig dag och de tycker jag att vi får ta och göra om snart.

Vart hur trött som helst sen när jag kom hem och hade hoppats på en skön sovmorron idag men inte då. Klockan åtta började de hålla på här ute och grejja så de vart bara till att gå upp. Så idag har jag börjat packa lite eller packa och packa, har typ bara slängt i de grejer och kläder som jag vet att jag ska ha med mig i resväskan, haha. Finns det något tråkigare än att packa? Är dessutom ganska trött just nu så funderar på om jag ska ta och lägga mig på altanen i solen en liten stund och vila:)

Glad Påsk på er!:)

Cv)

torsdag 14 april 2011

110414

Yey, idag är det 12 dagar kvar tills vi åker!:D kommer bli massa skönt, längtar så jag vet inte vad. Komma bort och få lite sol och värme, nicenice:) Idag har jag iaf jobbat, ganska skönt att ha något vettigt att göra om dagarna. Har dock suttit själv med Skåne hela dagen men de har gått bra:) Fick massa beröm av chefen och skånetjejerna också så de är ju bara till att suga åt sig;) haha. Blir även till att jobba imorron och på måndag, men då ska jag endast sitta med all pappersarbete som ligger och de är ju ganska nice at slippa ta telefonen emellenåt. Fick även mitt sommarschema och som de ser ut nu så blir det ganska soft. Inte lika mycket tid som de har vart de tidigare sommarna då jag har jobbat heeeela sommaren plus lite till. Så de blir skönt med lite extra ledighet, men sen kan de ju också tillkomma några dagar:)

Annars då? Är irriterad på hotmail förtillfället då de har spärrat mitt konto och kan inte komma åt min mail eller msn. Håller på och återställer mitt lösenord men de verkar ju inte vara de lättaste i världen direkt. Vet inte hur länge jag höll på med de igår och ordnade de till slut genom att svara på en massa frågor som skulle identifiera mig som ägare till konto och där blev jag godkänd och de skulle skicka en länk för att de skulle funka. Men har de skickat länken? nej! Blir knäpp på dem! Förhoppningsvis kanske den kan funka senare ikväll eller imorron.

Nu hade jag tänkt att ha lite torsdagsmys med mami, syster och Fridolf:)

Cv)

söndag 10 april 2011

Irriterad?


Svar ja!

110410

Vilken kväll de vart igår!:) Allt vart bara grymt hela kvällen rakt igenom. Grym förfest, grym fylla, grym Jay, grymma människor och bara jätte grymt;P haha. Alltså de är faan kom-till-mamma-varning på den mannen;) Like a prayer vart ju lätt bäst, men alla låtar vart lika bra:) Efteråt gick jag, Zarah och Fridolf för att söka upp Esrael så vi kunde träffa Jay och ta kort;) haha. Jag vet att jag låter som värsta fjortisten nu but i don´t care!:D

Dagen idag har dock inte vart lika kul, är sjukt bakis och har sjukt ont i magen. Ingen bra kombination alls..Har legat och kollat på King Kong nu och det måste ju vara den sötaste och sorgligaste filmen som finns! Gillart! Som tur är så är jag ledig imorron också, ska endast jobba tisdag och torsdag denna veckan vad jag vet så har morrondagen på mig att vila upp mig också, vilket kan behövas haha.

Tack alla som gjorde kvällen så grym, ni är bäst!<3 Lätt att vi får ta en repris på denna kvällen;)













Cv)

fredag 8 april 2011

110408

Usch, de är faan storm ute idag! Precis vart ute på en promenad och de vart nästa att man blåste bort ju. Inte okej alls. Iaf, när jag vaknade idag så kände jag mig inte alls bra. Liksom ont i kroppen och överallt typ, men efter att ha legat i soffan typ hela förmiddagen så känns de bättre nu iaf och de är ju bra:) Igår så vart jag i Skövde typ hela dagen och shoppade med Fridolf och Anna, mysmys:) shoppade gjorde jag också, usch vågar inte ens räkna på hur mycket pengar jag slösade:P haha. Får väl säga som mamma säger "passa på medan du har pengar;)" haha ja de är ju en fördel om man ska shoppa:P Men det blev en ny telefon iaf, HTC desire Z, killen i affären försökte pracka på en massa skit, men det slutade med att han blev ganska ägd istället;) haha. Ibland är det bra att ha med sig en syster som kan en massa tekniska saker^^



En kavajliknande grej^^


Två t-shirtar, två linnen och en typ myskofta i en härlig färg:)


Ett par väldigt snygga sandaler som jag har kollat på ett tag, nu kunde jag inte låta bli längre;) Och ett par converse.


Telefon, parfym, solglasögon, läppstift (tantvarning? kanske men jag vart bara tvungen^^) och ett par fjäderörhängen. Har letat länge efter sådana så hittade jag dessa vill egentligen ha lite längre och lite mer fjädriga eller vad man ska säga, men dessa får duga:)

Som sagt så blev de lite shopping, är iofs alltid trevligt:) Fick papper från skatteverket idag också, jättekul att jag måste lägga typ 2100:- NOT;) Men det är ju bara till att pröjsa, inget mer med de liksom;P Imorron blir de party också på Dagnys, Jay kommer ju dit så självklart kommer jag att gå dit;) haha. Nej men de kommer bli skoj:)

Cv)

onsdag 6 april 2011

110406

Då vart man ett år äldre nu och ett år närmare pensionen;) haha. Nej men dagen igår vart väldigt lagom, moster och Fridolf kom förbi på en liten fika eftersom alla andra vart här redan i lördags och firade, så de vart mys:) Idag så har jag inte gjort allt för mycket kan jag inte påstå, vart borta hos Martina en sväng och drack en tunna med kaffe;) alltid lika trevligt:)

Imorron hade jag och Fridolf tänkt att dra till Skövde och shoppa lite så de kan bli nice:) Funderar på att köpa mig en ny telefon då min verkar ge upp hoppet snart, faan segare än segast.. Är ju inte så jätte bra på vad de är man ska kolla eller vad man ska säga, kan kanske inte bara köpa en mobil för att den är fin, den måste ju vara bra också;P Så får kolla om min syster kan följa med som kan de där sakerna:P haha.

Jag och Fridolf ger alltid varann så seriöst presenter^^ Men hon tyckte att detta kunde komma till pass när vi drar till Magaluf;) haha. Batman-plåster, Bamse schampoo och balsam, fake pengar och kreditkort, kamera och lite hudlotion. Hur kunde du veta att jag önskade mig PRECIS detta?;)


Blev även lite lotter, presentkort och ett spel som man bli väldigt intressant att spela;) Fick även lite pengar av mami och papi som skulle gå till Magalufresan, fick välja euro eller handla från taxfreekatalogen;) hmm haha.


Alkohol är alltid bra;) Fick dock lite mer men de är redan uppdrucket (A) haha.


Fick även ett behövligt smyckesställ till men som ni ser blev de överfullt snabbt så skulle nog behöva ett till;) haha,



Min fina och goda cheesecake som jag bakade;)



Som sagt det vart en ganska lagom födelsedag och nu är det ett helt år till nästa, vilket iofs inte gör mig så mycket^^. 16.45, vad faan ska man hitta på under resten av dagen då? Detta är nackdelen med att vara ledig när alla andra jobbar, blir så jävla rastlös! Fridolf, kan du inte sluta jobba nu istället för 22.00;P


Cv)

tisdag 5 april 2011

110405

Yey idag är de min dag:) Dock tycker jag inte att det är så speciellt att fylla år längre så idag har jag vart tråkig och bara gjort en massa tråkiga grejer som tvättat, diskat och allt de där^^ Har även hunnit med två promenader med hunden och även bakat en cheesecake till i eftermiddag då alla kommer hem osv:P Har aldrig gjort de tidigare och har heller inte smakat på den så vi får väl se om den är god.

Söta Anna från Skåne ringde förut btw för att gratulera mig och tjöta ikapp lite de som vi har missat sedan vi träffades sist^^ Mina arbetskamrater är ju de bästa:)

Just nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma hem snart. Han ska bjuda mig på middag idag så de blir mys:)

Cv)

söndag 3 april 2011


Just like everyone else.

Älskar väskor!:)


Tyckte jag vart värd en ny väska så beställde denna nyss från Chicy:)

110403

Fy faan vilken seg dag. Igår vart en otroligt trevlig kväll, dock inte lika roligt idag men det var det lätt vart:) Och tack alla för presenterna:) Det blev mycket skratt, dricka, cigg, musik. Mycket av allt helt enkelt och Therese fortsätter att leka matchmaker som vanligt;) haha. Som sagt så vart det iaf sjukt skoj igår men idag så har jag inte gjort allt för mycket. Mest legat i sängen och kollat på film.

Känns väldigt skönt måste jag säga att vara ledig imorron också:P Usch, skulle nog kunna ta och sova ett tag till;P haha.

Cv)

lördag 2 april 2011