fredag 11 februari 2011

110211

ÄNTLIGEN är det fredag! Som jag har längtat, ända sedan i måndags;P haha. Har varit så sjukt trött denna veckan så de finns inte så nu är jag välförtjänt en helg!:) Blir dock bara så jävla irriterad på detta väder. Ännu mer snö?!:O är det någon som driver med mig eller, blir ju deprimerad av detta väder!

Vad händer annars då? Hm jo jag jobbar, jobbar, jobbar och jobbar lite till. Idag har jag gjort tre personers arbeten, känn på den ni!;P Dock är jag helt slut nu så de kommer att bli en lugn fredagskväll med Fridolf. När hon nu tänker komma, hon är nog den segaste människan som finns;) haha. Vi hade tänkt ha lite fredagsmys och glo igenom Rhodos bilder och drömma oss bort till värmen:D På tal om Fridolf så har hon fått för sig att jag ska skriva en bok till henne, hahaha, de kan ju liksom sluta hur som helst;)

Sitter för övrigt och funderar på om jag ska kolla med Gurka eller Victor om de kan ha en tatueringstid ledig till mig inom en snar framtid. Har dock inte riktigt bestämt mig vad eller vart jag vill göra än men är ju alltid bra att vara ute i god tid så att säga^^

Sådär är du nöjd nu Fridolf min lilla sockerpulla?;) Pallra dig hit nu istället!:D

Cv)

2 kommentarer:

Robin sa...

Titta! Du kan ju skriva i bloggen! =)

Caroline sa...

Jag kan bara jag vill;)