tisdag 4 maj 2010

100504

Usch vad jag är trött idag! Blev väckt vid tio imorses av att sotaren ville bli insläppt i pannrummet, så vart liksom lika bra att gå upp.

Hur som helst, ifredag så åkte jag och Fridolf upp till Linköping och vi hade massa skoj!:) Känns nästan som att de enda som man har gjort denna helgen är att skratta^^ Vart ju meningen att vi skulle ha gått ut ifredags men vi kom igång ganska sent och försökte då dricka i kapp vilket slutade med kanonfylla och att vi aldrig kom iväg:P hahah. Men vi hade skoj ändå:) Vart även meningen att vi skulle ha gått ut på lördagen men då vart ju typ allt stängt för ett det egentligen vart söndag, ganska surt. Men det stoppades oss inte från att supa:P haha. Fridolf vart lugnt värst den kvällen kan jag säga, haha. Tror aldrig att jag har sett henne så full eller inte heller skrattat så mycket:P Jaa de vart verkligen en kväll som man inte glömmer i första taget;P haha.
Isöndags blev det lite chill med glass på Ben and Jerrys, mums;), sedan shoppade vi lite inne i staden och kollade på gamla Linköping. Blev även en liten tripp till Ikea. På kvällen blev det kort och spådomar, haha det vart ganska kul måsta jag säga^^ Igår vart jag och Fridolf ensamma större delen av dagen då de andra jobbade/hade skola. Men drog till Emmas jobb så vi kunde luncha ihop iaf:) sedan vart det mycket lugnt resten av dagen, vi drog hem sen på kvällen och kom hem sent igår. Haha joo jag kom på en till sak, vi fick ju en p-bot i fredags som vi vart jätte irriterade över:P hahah. Inte lätt att komm till "storstan" varje gång.

Iaf nu är jag hemma och har packat upp väskan och hålla just nu på och tvättar. Men det känns massa tomt nu ju! Är hemma helt själv i ett hus och inte omgiven av minst 2 personer till i en lägenhet ju. Känns jätte tomt! Kändes tomt att sova ensam i natt, kändes tomt att inte vakna av att Fridolf ligger och knör bredvid mig, kändes tomt att inte vakna av grannes alla ljud som de ha för sig, kändes tomt att äta frukost själv. Känns jävligt tomt helt enkelt! Men vi har bestämt att det inte frr dröja så länge till innan vi ses igen:)

Nu ska jag ta och kila ute med vovven en liten sväng, så bilder kommer upp lite senare. Videoklippen fick jag inte lägga upp för Fridolf;) haha.

- Men hur kan de regna nu? Det är ju svart ute!
- Harlek och kät
- Muu (säger Emma när hon rapar)
- Han hade kanske en general i byxan

Cv)

1 kommentar:

Muuuumuuu sa...

HAHAHAHAHAHAHAHA!!!
så otroligt roligt, nej ni behöver verkligen inte vänta så länge till nästa gång, jag går här och väntar :P