söndag 16 maj 2010

100516

Söndag igen då, vad ska hittas på idag? absolut ingenting:P är ganska seg efter igår så kommer nog att göra minsta möjliga idag^^

Igår iaf så drog vi iväg först på bilbingo^^ Vi hade massa skoj i vår bil:D haha. Dock vann jag ingenting, men som sagt vi hade kul iaf:) sedan vart de bara till att dra hem och fixa sig lite och sen kom de en massa folk och vi grillade och drack och hade de mys:) Sedan spelade vi med andra ord typ hela kvällen och de är nog de roligaste spelet som finns när man har druckit lite^^ Kan bli så himla fel så att de nästan känns rätt:D haha.

Emma sov över här och hon drog hem för ett tag sedan så jag hamnade här, funderar på att kolla film då vädret inte är de bästa idag. Vi planerade också att åka upp till Linköping snart igen innan allas sommarscheman drar igång, blir lite krångligt att försöka att hinnas ses då. Så får passa på nu innan:)

Ledig imorron, vad ska hittas på då? Joo vi ska betala in resan!:D yey! Längtar som faan tills vi ska åka ju:) Kom på nu att jag även måste åka till Skövde någon dag och hitta någon mer bikini.. hmm får nog ta och göras snart. Annars jobbar jag bara tisdag,onsdag och fredag denna veckan och de känns lite halvsoft så där:)

Cv)

Inga kommentarer: