torsdag 29 april 2010


Jag hade tråkigt igår och då åkte skissblocket fram^^

100429

Idag har jag vart "ledig" igen och jag har hunnit med en massa, kände att jag hade en massa energi. Började morronen men en riktigt lång frukost, jag som knappt brukar käka de annars^^ Och sedan vart jag igång;P Började med ordna med disken och plocka iordning upp, ut med soporna, hänga upp ordgrejerna eller vad man ska kalla de som jag köpte till vår hall, vart ute och gått en timma med Fridolf, hunnit med en liten fika med Zarah:), färgat håret, packar ner flyttgrejer som jag fick när jag fyllde år i kartonger, tvättar och typ lite ompysslning av mig själv som ögonbrynsplockning, manikyr och raka benen osv:P har även kollat upp en vägbeskrivning på hur vi ska köra till Linköping imorron, vill ju inte direkt köra vilse:P Är iofs typ motorväg hela vägen men man vet aldrig med oss:P haha. Så idag känner jag att jag iaf har gjort något med denna dagen och inte bara gått runt och slappat:P

Imorron så bär det iaf av till Linköping och det känns mycket bra:) Ska bli kul att träffa Emma och Rebecca igen och även ut och festa i Linköping, mycket bättre än i Falköping kan jag lova:P Imorron är det också bara två månader kvar tills vi åker till Rhodos:D yey!:D

Nee nu ska jag snart ta och kolla på Criminal minds, mycket bra program som jag rekommenderar;) Vill också bara påpeka att jag har fått in en fluga på mitt rum som är mycket irriterande!:P

Cv)

måndag 26 april 2010

100426

Ännu en dag på jobbet, vart en sjukt jobbig dag måste jag säga. Ringde på en del och fick bara en massa konstiga akuta grejer som måste typ lösas på en gång. Så det vart kanske inte så konstigt att jag gick hem med huvudvärk. Men efter att ha vart ute och gått en timma med Fridolf kändes det mycket bättre:) Massa mys och min och Fridolfs nya vardagssyssla:)

Har även precis pratat med söt-Emma och vi ska förhoppningsvis åka upp till Linköping i helgen, yey:) Massa skoj ska de bli, måste bara ta och kolla upp tåg annars får de nog bli lilla pärlan om Fridolf orkar köra hela vägen;P Saknar Linköping och SAKNAR EMMA! Så det känns som att de kommer bli en toppenhelg, trots att det bara är måndag, höhö^^

Måste även säga grattis till Elin som fyller år idag:)<3

Usch nu blev jag helt plötsligt massa trött. Vaknade typ upp i natt av att jag var jättepigg och kunde verkligen inte somna om trots att jag var tvungen för att orka upp till jobbet. Så jag har höllt på att somna flera gånger idag^^ Nicht gut, så de får bli sängen tidigt idag så jag kommer att orka upp till jobbet imorron igen. Sedan kommer jag antagligen att vara ledig resten av veckan så jag hoppas på fint väder då!

Cv)

söndag 25 april 2010

Open your eyes

Hide your face forever
dream and search forever

Have you ever been for sale ?
when your isms get smart
oh so selfish and mindless
with that comment in your eye

Do you think that you are hard ?
really harder than the other
man you're acting cold
if you are not in charge

Don't split your mentality
without thinking twice
your voice has got no reason
now is the time to face your lies

Open your eyes, open your mind
proud like a god don't pretend to be blind
trapped in yourself, break out instead
beat the machine that works in your head

Will you offer me some tricks
if I ever need them
would you go into that room
if I call 'em

Do you think that you are better
really better than the rest
realize there's a problem
I know that you can give your best

Have you ever had a dream?
or is life just a trip?
a trip without chances
a chance to grow up quick

Hide your face forever
dream and search forever
night and night you feel nothing
there's no way outside of my land

lördag 17 april 2010

Catch


Plötsligt blev jag vääldigt sugen på snus.. ^^


100417

Skönt att det är lördag idag, har vart en ganska fullproppad vecka kan man säga. Så skönt att man är ledig och kan koppla av lite.

Måndag - Jobbade hela dagen, ute på långpromenad med Gizmo och sedan blev det grillning på kvällen så vart en riktigt mysmåndag:)

Tisdag - Började dagen med jobb och skulle sedan på eftermiddagen skulle jag till arbetsförmedlingen och träffa en ny handläggare. Så efter lunchen vart de vara till att traska dit upp och sedan sitta på ett ganska ovärt "möte". Handläggaren visst nog inte riktigt vad han skulle säga eller göra med min situation. Vi skulle skriva en ny handlingsplan men fanns egentligen inte så mycket att skriva då jag typ jobbar hela tiden^^ Sedan traska tillbaka till jobbet och jobba lite till. Efter jobb blev de långpromenad med Gizmo och sedan tidig sänggång.

Onsdag - Drog iväg till Ullared med tjejerna, vart massa mys och blev allt en del shoppat:) Orkar inte rabbla upp allt men kan säga att jag blev jätte nöjd över att par prydnadskuddar med siluetter James Dean och Marilyn Monroe på, massa fina:) Men då man vart borta hela dagen och flänge runt vart man ganska trött när man kom hem, så alla kassar blev stående i mitt rum^^ Men trevligt hade vi i alla fall:)

Torsdag - Jobba hela dagen och sedan hem och försöka att packa upp lite grejer och fixa också. Men måste även packa väska för morgondagen. Rummet ser ut som en soptipp heller nått med alla kassar och kläder slänga på golvet.

Fredag - Jobba. Ola ringer till jobbet och säga att han och pappa är på akuten. Pappa har klämt sitt finger i vedklyven (igen!) och tappade där med fokus på jobbet. Som tur var gick det ganska bra ändå, han fick "bara" amputera toppen på lillfingret. Men som sagt det kunde ha gått mycket värre och han kunde ha fått amputerat hela handen. Efter jobb, vart de bara till att fixa sig för att sedan åka vidare till Skara och hämta upp chefen och sedan åka till resturangen Enjoy. Vi skulle ha en liten lugn/mysig/middagsmöhippa för chefen. Det vart massa god mat och dryck och helt enkelt en jätte trevlig kväll:) Vart dock hela slut när man kom hem^^

Lördag - Har nu packat upp alla inköpta saker och storstädat på mitt rum som verkligen behövdes och även kikat runt lite på nätet. Så nu blev jag sådär jätte trött igen och funderar på att vila lite. Ikväll ska jag över till Fridolf och vara smakråd åt henne då hon ska på dejt imorron;)

Som sagt, tack gode gud att det är helg!

Cv)

måndag 12 april 2010

100412

Yey underbart väder idag! :D Kändes dock lite surt att sitta inne och jobba till kvart i fem.. man ville liksom inte gå in när man vart ute på sin rast i de fina vädret. Men när man kom hem blev det en snabb kaffe och sedan ut i de fina vädret på en långpromenad med Gizmo:) Stackarn vart hels slut när vi kom hem^^ Sedan kom Ola, Therese och Frida över och det blev grillat, mums:) Så nu känns det verkligen som vår/sommar :) Jag gillart!

Imorron är det dags för jobb igen och sedan blir det även en tripp till arbetsförmedlingen, får hoppas på fint väder då jag får gå dit upp så att man kan njuta lite mitt på dagen ialla fall:) Sen på onsdag bär det av till Ullared med tjejerna, skojskoj:)

Cv)

söndag 11 april 2010

100411

Söndag, denna otroligt seg dag! Har ju inte hänt allt för mycket idag direkt:P Är värsta fina vädret ute idag men har jag vart ute för de? Nej, det är vid sånna här tillfällen som man skäms för att man sitter inne^^ Istället har jag legat in och halvt sovit halvt kollat på Rederiet:D haha jag vet, först Tre kronor och nu Rederiet men kan inte hjälpa de:P Så fort man kollat ett avsnitt är man fast. Vart nostalgi-trippen:P

Vad har man gjort ihelgen då.. I fredags vart jag iaf och jobbade, vart ganska segt faktiskt då det inte ringde på så mycket som vi trodde att de skulle göra då vi hade Skåne, så de vart helt okej. Sedan åkte jag och mamma iväg och köpte present till henne. Hon fick hitta nån fin tunika och köpa och så betalade jag^^ bra presenthandel tycker jag:P

Igår så firade vi mami lite som fyllde år och sedan kom Zarah hit på kvällen och vi hade massa mys<3 lagade mat och kollade lite filmer och så. Kollade värsta störda filmen som inte hade någon handling överhuvudtaget och vart ungefär 1000 gånger värre än alla american pie filmerna tillsammans, inte bra alls med andra ord.

Idag har jag som sagt inte gjort allt för mycket. Har precis tagit en dusch och ska snart ta och kolla på Gossip girl^^ Imorron är de dags för jobb igen.

Cv)

tisdag 6 april 2010

100406

Faan vad jag hatar att vara sjuk! Ligger här hemma nu sjuk i feber och känner att jag även börjar får ganska ont i halsen och näsan rinner, yey eller inte.. Att vara sjuk är de värsta jag vet! Jag blir så jävla rastlös hela tiden men jag orkar inte göra nått pga den dumma febern. Så fort man gör nått blir man ju helt slut. Vart ute och gick med Gizmo förut idag och trodde faan att jag skulle dö när jag kom hem, fick ändå bara runt kvarteret som tar typ 10 minuter att gå runt, men fy fuck vad trött jag var. Hatar att vara sjuk! Hatar att ha feber! Hatar att vara rastlös men inte orkar göra nått! Hatar att man sover bort hela dagen! hmm..

Har som sagt inte gjort allt för mycket idag, hoppas iaf att jag kanske ska kunna jobba på torsdag annars lär jag ju blir galen här hemma. Iaf pratade med Emma alldeles nyss och jag vill åka till Linköping!! Såg i min kalender nyss att är ganska uppbokad två-tre helger framöver..:S men ska faan åka dit i slutet av april iaf och stanna lääänge:P haha.

Nee nu är jag jätte trött trots att jag sov i 8474464849 timmar för bara några timmar sen men sånt roligt liv har man när man har feber.. De enda positiva var att man fick tillbaka några tusen på skatten iaf. Yey.

Cv)

måndag 5 april 2010

100405

Det finns ju roligare saker att fira sin fördelsedag med än med feber..

Grattis på mig i allafall;D

lördag 3 april 2010

100403

Nu vart de påsk och nu är man ledig tills på tisdag, gött!:P I torsdags efter jobbet så kilade jag och Fridolf iväg till Emma och påskade för henne, förvånad blev hon allt:P haha. Sedan spenaderad kvällen på hennes altan med vin, prat och en massa skratt. Massa mys vart de<3

Igår fyllde min bror år så grattis till honom:) Hade kalas med massa folk och de vart mys:) Fridolf stannade kvar länge och vi glodde på 2012, måste säga att den faktiskt vart ganska bra:)

Idag är de dags för fest!:) Är dock en aning sjuk med lite feber, halsont och snuvig men de stoppar mig inte från att festa ikväll, får ligga helt utslagen imorron i sådana fall:P Men först så kommer Emma hit om en liten stund och vi ska dricka lite kaffe och tjöta innan hon åker tillbaka till Linköping. Massa synd att hon inte kunde följa med ikväll ju.. Men vi har bestämt nu att vi MÅSTE komma upp snarast:P haha. Kom på mig själv nu med att skriva massa väldigt mycket i detta inlägget. Nee nu ska jag starta kaffebryggare innan Emma kommer;P

Cv)