måndag 29 juni 2009

090629

Måndag och tillbaka på jobbet. Kände igår att jag verkligen inte ville jobba nu när det är så fint väder, vem vill sitta inne hela dagarna liksom? Men det gick faktiskt helt okej, fast man drog liksom ut på rasterna så mycket man kunde för att kunna vara ute i solen:P haha. Dock känns det lite tomt när några har semester och att man inte kommer att få träffa dom på flera veckor..

Efter jobbet drog vi ner på stan och jag köpte mig en ny kamera, då min andra vart precis kass. Den gjorde lite som de ville ungefär och zoomen hade slutat att fungera:P Men nu har jag en ny och fin kamera som funkar perfekt:) Och sedan när jag kom hem hade jag fått ett paket på posten men lite klänningar:) Den ena av dom blev jag verkligen helt kär i med en gång, en riktig sommarklänning som jag nog får ta och inviga imorron^^ Ska för övrigt jobba kvällen imorron så börjar inte förräns vid 11.15 så kanske hinner ut och njuta lite av solen innan jag ska iväg och jobba.

Är för övrigt i stort behov av en ny garderob, den jag har nu är precis kass, liten och ingen kläd-hängningsgrej. Men har hittat en på Ikea som jag vill ha och den vart inte direkt dyr heller, så någon som är på att dra till Ikea så säg till:P

Nee nu ska jag nog ta mig en glass och glo lite på tv innan det blir sängen:)
Cv)

onsdag 24 juni 2009

090624

Fy faan vilket härligt väder de har varit idag! :D
Har legat i solen och badat i poolen heeela dagen, har vart as nice. Höll för övrigt på att skriva poolen med ett o, vilket hade blivit liiite fel:P haha. Frida kom över också, vi låg i poolen och drömde oss på bort till Rhodos. Vill faan åka nu! Satt häromdagen och kollade på lite resor och Emma de vore as kul om du följde med!:D

Sedan drog jag, mami, Anna, Frida, Jessica och Emma till Floby och spelade bingo. Jag vann 3400:- yey jag vart as glad:) har suttit på balkongen en stund med mamma och pratat om allt och inget, massa mys.

Ska snart ta och sova hade jag tänkt, känner att jag är mycket tött men måste bara ta och vädra lite till här i mitt rum då de är as varmt inne och bli jobbigt att sova då. Imorron blir det mer sol och bad, Emma skulle titta förbi en sväng på förmiddagen också, mys:)

Ne nu ska jag stänga ner datorn och försöka att sova iaf^^
Cv)

söndag 21 juni 2009

Tummen upp

Mobilbilder

Falkenberg
Lilla pärlan^^
Rensade bland mina skor^^
Fridolfs födelsedagspresent^^
Ullareds shoppning^^
Anna fixar mitt hår:P

onsdag 17 juni 2009

!!

dhoegfofviagfiafhig

Kan inte någon bara ta mig härifrån?

söndag 14 juni 2009

Söndag

Vart tog solen vägen? Vart ju så himla varmt för ett tag sedan och nu bara de öser ner, buuu!

Har iaf gjort klart Fridolfs present nu:P mohaha. Så blir till att kila över till henne sen när hon kommer hem. Är astrött idag och skulle nog kunna gå och lägga mig nu men får skylla mig själv när jag är uppe halva natten^^ Men ska upp tidigt imorron också då det bär av till Ullared:) Och sen resten av veckan består av jobb,jobb,jobb och min kusins student. Hon tog egentligen studenten i fredags men eftersom de var i Kiruna så ska vi fira de på onsdag då hon har kommit hem och allt:) Skulle egentligen inte ha jobbat nu på tre veckor men har vart så mycket att göra så jag har fått hoppa in och de gör inte mej nått, blir ju pengar liksom:P Men nästa vecka så ska jag iaf vara ledig så hoppas på massa sol då!:P

Ne nu ska jag kolla på film tror jag, perfekt väder för de ju.
Cv)

onsdag 10 juni 2009

090610

Först måste jag säga Grattis till Fridolf!!! :D<3

Dagen idag har vart helt okej, förutom det otroligt tråkiga vädret! Jobbade idag igen, skulle egentligen vara ledig i tre veckor men chefen ringde i måndags och ville att jag skulle jobba ons-fre då det är ganska mycket att göra och de säger man inte direkt nej till. Gött med extra pengar:) Och sedan vart de ju kul att jobba när man känner att man är uppskattad och saknade på jobbet:) A-S sa så fort jag kom imorses "Åhh va roligt att du ska jobba idag:) och va roligt att se dig igen:)" Och då känns det genast mycket lättare att jobba.

Annars har jag inte gjort allt för mycket, vart ute och gått i regnet och sedan legat och kollat på vänner. Ska alldeles strax sova hade jag tänkt, sjuuukt trött^^ Har för övrigt köpt en bil!:D:P Eller jag har köpt den men är inte jag som kommer att använda den, inte än iaf, men den kommer antagligen att bli min sen^^ En röd liten pärla, höhö^^

Nej nu blir det sängen.
Cv)

tisdag 9 juni 2009

:)

Yey, pratade med min fadder Pelle förut och han ville gärna måla en tatuering till mig:) Sa att han inte behövde ha bråttom men han skulle nog fixa de så att den var klar innan sommaren:) måste bara försöka att få en tid hos Gurka också vilket inte är det lättaste:P Men brukar ha ganska tur när jag ringer till honom^^

Nee nu får de snart bli sängen, upp och jobba imorron igen.
Min pappa är bäst!<3

söndag 7 juni 2009

Blir så trött...

Ska lägga mig och sova i några veckor, god natt!

lördag 6 juni 2009

onsdag 3 juni 2009

Jag.orkar.inte

tisdag 2 juni 2009

Tack och god natt..

måndag 1 juni 2009

Fy fuck!

När jag hade duschat förut tog min syster på kylbalsam på min rygg så att det skulle lindra lite och typ "läka" fortare. Men fick typ en allergisk reaktion på de så de började att klia och svida som faan, de kliade så mycket att det gjorde ont och skakade som ett jävla asplöv. Visste liksom inte vart jag skulle ta vägen. Vart bara till att ställa sig i duschen igen och spruta massa kallt vatten på och sedan smörja in ryggen som faan med lotion. Satte mig med en kall handduk över ryggen och nu äntligen har klådan försvunnet.

Aldrig mer kylbalsam säger jag bara..

090601

Shit det är redan juni nu:O

Nu är jag iaf hemma igen från Falkenberg, eller kom ju hem igår iofs:P Men har vart en as bra helg! Blivit sol, bad och en massa skratt. Kände att jag behövde komma bort från vardagen ett tag så det vart perfekt att åka ner till Falkenberg över helgen. Så tack Frida, Linda och Cissi för en kanonhelg!:)

Fast har bränt mig en del :/ Min rygg är inte att leka med kan jag säga, stramar så in i helvete idag och kan inte ens ha på mig en vanlig bh för att de skaver som faaan då.. att jag inte tänker ibland liksom, vem faan smörjar inte in sig med solskydd när man ligger och steker?^^ Jag är lite dum ibland(A)

Idag är det också hur fint väder som helst. Fast jag få hålla mig i skuggan då jag inte ska sola på ett tag^^ Så just nu sitter jag på balkongen och käkar glass, massa mys:) Skönt att man inte behövde jobba idag, men imorron och på onsdag blir det jobba så då kan de gärna regna:P haha. Skulle egentligen ha åkt in till stan idag och köpte lite studentgrejer men jag pallade inte göra de så får ta de på torsdag ist då jag är ledig. Helt sjukt egentligen att det redan har gått ett år sedan jag tog studenten..

Ne nu ska jag ta och sitta och läsa min tidning jag köpte¨¨
Räva baby! :D

New Moon Trailer Official (MTV Movie Awards 2009)


Åhh jag vill ha november nu!:P haha