fredag 14 december 2012

121214

Idag är väl inte världens bästa dag direkt.. vart påväg ut genom dörren för att dra till jobbet när jag fick springa in på toan och där kom magsjukan.. :/ jag som hatar att spy också, det är verkligen det värsta jag vet. Så vart bara att ringa till jobbet och sjukanmäla sig, så nu ligger jag här i soffan och tycker synd om mig själv typ och bara hoppas på att det inte blir något mer av den här skiten! Har iaf lyckats gå ner till affären för att köpa lite cola så alltid nått iaf.

Vart ju ett tag sedan jag uppdaterad här så kan ju nu meddela att jag har fått mitt körkort!:D ÄNTLIGEN liksom;) så det är jävligt skönt:) 

Jobbet då? Har vart där i typ en månad nu och kan säga att det inte riktigt var som jag hade förväntat mig eller fått uppfattningen om... Den senaste veckan har vart helvetiskt typ och vet allvarligt talat inte om jag kommer att palla de.. Alla är sura, finns inga bilar till de resor som kommer, blir sura igen för att de blir vite osv. Så har haft en väldans beslutsångest ett tag på hur jag ska göra, söker ju alla jobba jag kan hitta under tiden men är inget kul att gå till ett jobb man inte trivs på heller ska jag tala om. Å andra sidan måste jag ju ha ett jobb och de känns dumt att "tacka nej" till en fast tjänst å andra sidan mår jag oftast piss när jag är där så frågan är ju vad man ska göra? baaaah!

Sitter här och dricker min avslagna cola och känner att jag börjar bli lite hungrig men vet inte riktigt om jag vågar käka nått än, vill ju inte att de ska komma upp lika fort igen.. dessutom är näsan helt igentäppt och just nu känns de som att jag har feber också.. som sagt ingen bra dag idag alls:/

Cv)

lördag 24 november 2012

fredag 23 november 2012

121123

Igår vart det en helvetes dag ungefär... Dagen började dock bra, allt flöt på bra på jobbet och humöret vart på topp. Drog iväg till trafikverket efter jobbet för att vänta på min uppkörning (igen). Satte mig ibilen och körde iväg och de vart väl efter de som allt gick åt helvete ungefär. Vart väldigt ovant att köra den bilen (volvo v50) då jag är van vid en mindre bil så därför vart min körning hackig och hade problem vid backning och parkering pga av ovanan med bilen och därför underkände hon mig..

Vart så sjukt ledsen över detta att det inte gick att sluta gråta, vet inte varför egentligen men vart väl antagligen för att jag vart så besviken på mig själv att jag aldrig kan klara de. Dessutom vart tidigaste tiden för omprov den 11/1 vilket är en evighet till dess. Plus att det känns som en press att jag måste ha körkortet för att komma till jobbet och kunna jobba både morron och kväll, nu blir det liksom bara att jag får ta kvällarna och pallar faan inte göra de hur länge som helst då de är stressiga och jobbiga. Därför kände jag att jag inte orkade jobba idag så har vart hemma idag men efter pratat med Karro igår så skulle vi försöka lösa på nått sätt så att jag ändå kan jobba morron någon dag i veckan, men de känns ändå som att jag liksom "sviker" de på jobbet på nått sätt när jag aldrig kan klara mitt körkort..

Idag har dagen ist spenderats med moster genom att gå och kika i butiker inne på Elins esplanad och avslutades med lunch på Alpina:) Har dessutom kollat efter andra tider för uppkörning och har hittat tidigare i Ulricehamn och pratat ett antal gånger med mamma sedan igår så nu känns de lite bättre iaf:)

Har dessutom försökt att få tag på min körskolelärare för att prata med honom och boka in nån mer kärlektion så jag håller uppe min körning men får inget svar av honom så nu blir det till att ta helg och försöka att njuta av ledigheten och inte tänka på helvetesdagen som vart igår.

Cv)

fredag 9 november 2012

121109

Åhh vad jag blir irriterad på mig själv!!

Idag hade jag uppkörning och vart skitnervös men hade en väldigt trevlig lärare och det släppte under tiden. Allting gick skit bra förutom en helvetes jävla vänstersväng! Hade jag inte missat där hade jag klarat de... Han sa att allt vart perfekt, backning runt hörn, parkering, hastigheten osv men så vart de fel vid den där jävla svängen! ÅÅÅÅHHHHH!!! Blir så sjukt irriterad! Först missa skrivningen med 3 poäng och nu de här... Känns så jävla misslyckande så de finns inte...:( 

Börjar ju jobba på måndag också så skulle verkligen ha behövt mitt körkort nu. Men det skulle lösa sig på nått sätt sa de, ändring i schemat och på nått sätt ordna så jag kommer dit osv. Men det är nog de som gör att de känns så jävla piss. Vart liksom så stor press på något vis att klara det bara för att kunna ta mig till jobbet på måndag och så kuggar jag på båda så känns de som att de liksom blir irriterad på mig eller nått för att jag inte klarade de och de måste ändra en massa grejer och skit..

Känns inte alls bra detta.. Har redan fått nya tider för skrivning och körning men då är jag istället nervös för att jag inte ska klara det heller och att de då kommer kännas ännu mer irriterande eftersom det inte bara är jag som drabbas utav de utan även de på jobbet:/

Buhu!:(

Cv)

onsdag 7 november 2012

121107

Helvete också! Hade uppskrivning idag till körkortet men vart underkänd.. :/ Dock fattades det bara tre poäng och nu i efterhand vet jag typ vilka de vart och kunde dom egentligen ju..baah! aja, bara till att ladda om till uppkörningen ist och hoppas att den går bättre:) Vart ju dock skrivningen som jag kände mig säker på.. hmm.

Imorron så har jag bestämt mig för att vara helt ledig, inget plugg, inget tänk på körkortet eller nått, bara vara liksom:) Nu blir det till att käka med älsklingen:)

Cv)

tisdag 30 oktober 2012

121030

Nu vart snart denna månaden slut med.. Helvete vad fort allt ska gå!

I helgen så vart de Ullared för hela slanten, köpte mesta dels julgrejer till lägenheten så nu vill man ju helst sätta upp julgardinerna och plocka fram tomtarna men känns liiiiite tidigt för de;P haha. Sedan vart det en massa övningskörning med pappa, går bra måste jag säga och det är inte alls långt kvar nu:O Systeryster fyllde 20 i söndags så vart lite kalas för henne:) Treeevligt!

Igår så drog jag hem till Slutarp en sväng igen, käkade frukost med mamma och moster på Tant Brun, mysigt mysigt. Sedan drog vi hem och hade lite twilight-maraton:P Efter de körde jag hela vägen hem så fick bli lite mer övningskörning:P

Just nu är det väldigt mycket som ska hinnas med de närmsta veckorna känns de som. Massa övningskörning, utbildning på Billinge Taxi, plugga teori och samtidigt kunna leva typ:P Förhoppningsvis börjar jag ju jobba om ca 2 veckor och då ska jag verkligen vara klar med ALLT!  Då ska körkortet vara klart, bilen hämtad och kunna tillräckligt mycket på Billinge taxi för att kunna sköta jobbet bra... baaaaaaah! Blir mycket de kommande dagarna men det är de ju värt:) Dock är jag så trött just nu att jag skulle kunna gå och lägga mig^^

Cv)

onsdag 24 oktober 2012

121024

Idag är det två månader kvar till julafton! Yey:)

Idag så har jag vart iväg på halkkörning i Jönköping och det gick bra:) Vi satt ensamma i bilarna när vi körde så kändes lite mysko att inte ha någon bredvid sig:P Men förstår inte varför alla tycker att det är såååååå himla kul, så roligt tyckte jag inte att de vart utan kändes mer bara som ett moment som vart ett måste^^

Imorron så blir det att dra hem en sväng:) Ska iväg till Ullared på fredag och sedan fira Anna på lördagen som fyller år på söndag och dessutom passa på att övningsköra så mycket som möjligt med pappa. Ska t-om åka hem en sväng på måndag igen och umgås lite med mamma och köra med pappa, nu är det inte alls långt kvar innan det är dags att köra upp ju:O Känns väldigt nervöst men hoppas att jag klarar de, vore sååå skönt med ett körkort just nu:)

Vart ju även på bio i fredags med Anna, myspys:) Vi kikade på Paranormal activity 4 och den vart faktiskt riktigt bra!;) För att vara en 4 så hade man ju inte så höga förväntningar men den vart läskig;)

Nu blir det att köpa käk med älsklingen:)

Cv)

måndag 15 oktober 2012

101015

Då vart det måndag igen, känns inte som att det är annat än fredag och måndag typ.. Helgen spenderades i Linköping hos bästaste Emma!:) Det vart massa trevligt och förmodligen vart de ju sista gången man vart där eftersom hon drar till Bolivia snart.. :/

Idag så har det övningskört och då vart det större rondeller som stod på schemat. Min körlärare vart imponerad av min förmåga att anpassa fart och placering i rondellen:) Så nu känns körkortet lite närmare än sist jag skrev om de:P haha. Dessutom är halkkörningen bokad också:O Alla säger att den är så himla skoj och blabla och det är det säkert men är skiiiit nervös inför den:P haha. Är väl bara till att hålla tummarna på att det går bra;)

Har bakat lite här hemma, dock blev den lite misslyckad:P Gjorde kärleksmums men glasyren blev inte alls som jag ville ha den så får väl se hur den smakar;P Ska iväg och kika på en bil senare idag också:O En volvo 440 så kanske blir med bil senare idag också;) hihi. Två dagar i sträck nu är det plugg och utbildning på Billinge Taxi som gäller, sedan är det körlektion igen och sedan är det helt plötsligt fredag.

Nu blir de kaffe!:)

Cv)

P-party!