måndag 15 oktober 2012

101015

Då vart det måndag igen, känns inte som att det är annat än fredag och måndag typ.. Helgen spenderades i Linköping hos bästaste Emma!:) Det vart massa trevligt och förmodligen vart de ju sista gången man vart där eftersom hon drar till Bolivia snart.. :/

Idag så har det övningskört och då vart det större rondeller som stod på schemat. Min körlärare vart imponerad av min förmåga att anpassa fart och placering i rondellen:) Så nu känns körkortet lite närmare än sist jag skrev om de:P haha. Dessutom är halkkörningen bokad också:O Alla säger att den är så himla skoj och blabla och det är det säkert men är skiiiit nervös inför den:P haha. Är väl bara till att hålla tummarna på att det går bra;)

Har bakat lite här hemma, dock blev den lite misslyckad:P Gjorde kärleksmums men glasyren blev inte alls som jag ville ha den så får väl se hur den smakar;P Ska iväg och kika på en bil senare idag också:O En volvo 440 så kanske blir med bil senare idag också;) hihi. Två dagar i sträck nu är det plugg och utbildning på Billinge Taxi som gäller, sedan är det körlektion igen och sedan är det helt plötsligt fredag.

Nu blir de kaffe!:)

Cv)

Inga kommentarer: