söndag 24 juli 2011

110724

Ville bara upplysa er om att idag är det bara fem månader kvar till jul!:) Tror nog att det bara är jag och Therese som längtar dit:P haha. Men de är ju åkt till Rhodos de mupparna så kan ju inte sitta och längta dit med henne^^

Nu så är jag Falköpingsbo för tillfället iaf så sitter här i lägenheten och har de massa nice:) Lär ju bli en ganska chill kväll då jag ska jobba imorron igen:/ Hej ångest! Hade gärna haft semester i två veckor till. Men igår så bokade vi iaf en resa till KRETA!:D Vi drar i september så har nått att se fram emot iaf:) Kommer bli såååååååååååå härligt! Dock känner jag att jag måste köpa lite nya sommarkläder/bikini som jag typ gör jämt när jag ska åka utomlands, haha.

Hade ju tänkt att jag skulle ge mig ut på en promenad nu men regnet bara öser ner ute ju så de får bli att nät-shoppa lite kanske(A);)

Cv)

lördag 23 juli 2011

tisdag 19 juli 2011

110719

Idag är de tisdag och snart är min semester slut:/ bläää på de och typ inte en enda solig dag har jag fått heller utan bara regn, regn, regn. Så de resterande dagarna hoppas jag kommer bli väääldigt soliga så man kan få någon färg och slippa se ut som ett spöke^^

Idag så drog vi till Ulricehamn och spelade minigolf:) Vart sugen på de skiitlänge nu så de vart mys:) Kom tvåa så blev inte sist iaf och tvåa är ju den placeringen man ska sträva efter eller vad säger du Emma?;) haha.

F.rom söndag så kommer jag nog att bli Falköpingsbo i två veckor:P Min moster jobbar i Norge två veckor och är hemma två veckor så under de veckorna hon inte är hemma kommer jag få bo i hennes lägenheten. De enda jag behöver betala är den mat jag ska äta och de är ju alltid nice att komma lite hemifrån och ha sitt "egna". Så de kommer jag nog köra på så alla får komma till mig och dricka kaffe;) haha.

De två senaste nätterna har jag haft två så verklighetstrogna drömmar så de är helt sjukt. Den första handlade om att han släktning dog, kommer inte ihåg vem det var, bara att ingen vart lessen över de ungefär utan att alla mer vart glada över de? Hur stört låter inte de? Och i natt drömde jag att jag födde barn och de vart så verkligt att jag nästan vart tvungen att se efter så att jag inte hade en unge i närheten^^ Men kunde liksom verkligen känna hur jag tryckte ut ungen och hur jävla ont jag hade efteråt och hur jag låg där i sjuksängen och allt de där:P Hmm drömmar kan verkligen vara mysko eller så kanske de ska visa något?

Har precis grillat här med familjen nu och Therese ville att jag skulle följa med till puben på fredag och bara för de blev jag grymt festsugen nu!;) Någon mer som är på eller?:)

Cv)

torsdag 14 juli 2011

What are words


What are words
If you really don't mean them
When you say them

Zachary Quinto





Mums!;)

Bebismys och shopping:)


Idag har jag vart i Skövde hela dagen ungefär med mamma och syster, mysmys:) Började med att dra till Karro och Stefan på kaffe för att hälsa på lilla Meya och gud vad söt hon var:) Hade kunna sitta med henne i famnen hur länge som helst ju;) Efter de drog vi vidare till Elins för lite shoppning och shopping blev de:P Vill inte ens se på mitt konto hur mycket jag handlat för så jag låter bli^^ haha. Men hittade iaf lite allt möjligt och har nu införskaffat mig en extern hårddisk så jag ska föra över lite grejjer på ifall datorn skulle få för sig att inte vara med längre.
Efter all shopping drog vi hem och Ola och Therese kom förbi på mat och kaffe:) Så hela dagen har varit sådär myspys:) Gillart! Nu så typ öser regnet ner och jag hade tänkt att jag ska ordna med lite tekniska grejer, ni får skratta;) haha. Sedan blir de nog till att kika lite Heroes;) Går ju faan inte sluta när man väl börjat kolla!;P
Imorron är jag och syster själva hemma så vi hade tänkt att passa på och ha lite systermys sådär:) Annars får man se vad resten av helgen har att bjuda på:)
Cv)

Två koftot, en t-shirt, myströja och två färgglada saker^^

Köpte tre par nya skor och tror att jag behöver införskaffa mig en ny skohylla eller sluta köpa skor.. neej får bli att köpa en till hylla;)

Värmeskyddande spray, två ringar och en extern hårddisk.

Liseberg x2:)





































Nu hamnade bilderna i lite konstig ordning, men orkar inte ändra de så de får ni leva med;)

fredag 8 juli 2011

110708

NU HAR JAG SEMESTER!:D

Faan va nice, ledig i två hela veckor utan att behöva tänka på jobb:) Gött! Kvällen har bestått av lite grillat och sedan har jag och syster kikat på scream 4. Trodde faktiskt att den skulle vara mycket bättre än var den var, kändes mer som en komedi än en skräck så inga pluspoäng här inte.

Imorron så ska la familia+lite mer folk dra till Liseberg:) Kommer bli myspys!:) Länge sedan man var där nu så får se om man fortfarande vågar åka allt eller om man har blivit mesig av sig^^ Hur som helst är det ju alltid trevligt att komma iväg på en liten utflykt sådär;)

Nu blir de lite balkonghäng.

Cv)

söndag 3 juli 2011

110703

Då vart de redan söndag igen och dags att jobba imorron.. Men jobbar bara denna veckan och sedan har jag semester i två veckor!:D yey! Då blir de lite Liseberg, Kolmården, Ikea, shopping och sen en massa latdagar;) haha.

Denna helgen har gått väldigt fort tycker jag men de känns ändå inte som att jag har gjort något vettigt överhuvudtaget. Men man får ha sådana helger ibland:) Skulle egentligen ha behövt åka till skohuset idag då jag upptäckte i fredags att det är ett hål i mina favoritskor så de kändes som att det är dags att köpa nya nu;) Men vet inte riktigt om de har öppet idag så får nog ta och kolla upp de:P

Är för övrigt grymt sugen på att tatuera mig igen. Har ju en som jag vill göra typ på nyckelbenet och sedan en på armen, men sen så pratade jag och syster att göra en likadan tatuering men kan faan aldrig komma på vad vi ska göra:P Så funderar på att ringa Gurka och boka tid för den på nyckelbenet iaf så att jag får någon gjord av de som jag vill ha;)

Nu blir det tacopaj och sedan Heroes:)

Cv)