söndag 26 juni 2011

Sötbollen!



<3

110626

Söndag. Har jag söndagsångest? Svar ja. Känner inte alls för att gå och jobba imorron, tycker att denna ledigheten gick alldeles för fort. Dessutom fick jag veta att vi helt hokuspokus har bytt chef.. Ännu mer förändringar så imorron så måste jag gå och prata med honom angående de som jag har redan hade pratat med min tidigare chef om, gaah! Men förhoppningsvis kanske de kan bli till något positivt för min del att de kommer in en ny person på avdelningen som ska bestämma, time will tell:) Hur som helst så har jag iaf ingen lust att jobba imorron utan skulle gärna kunnat vart ledig ett par dagar till;)

I fredags vart de ju midsommar och tro de eller ej så regnade de typ bara pyttelite på hela dagen:O Vart en väldigt skoj midsommar om man bortser från vissa detaljer som inte behöver nämnas här. Men kom ockå underfund med att min släkt inte riktigt är som den ska (okej, de visste jag innan men blev me uppenbart nu liksom^^) Men huvudsaken är att vi hade skoj iaf!:D

På tal om ingenting så vart mitt hotmailkonto spärrat, igen! Va faan har folk inget bättre för sig än att hålla på och spärra mitt konto?! men som tur är fick jag tillbaka de mycket lättare denna gången:) Installerade nya explorer förut också så nu verkar de som att jag inte kan publicera mina inlägg hä längre.. Tur att man kan göra de på mobilen iaf;)

Cv)

torsdag 23 juni 2011

tisdag 21 juni 2011

110621

Idag vart de jobb igen, dock vart de helt okej för att de vart ganska lugnt. Vilket iofs inte var så konstigt eftersom folk hade problem att komma fram, men de upptäckte inte vi förrän på eftermiddagen;) haha. Blir till att jobba imorron med och sen kanske man är ledig tills på måndag, vore ganska nice:)

Annars då? Har nu blivit medlem på varenda jobbsajt jag kan hitta och skrivit i en massa cvn, personliga brev och jobberfarenheter osv. Så förhoppningsvis kanske man kan hitta ett jobba som man skulle kunna trivas med:) Ska iofs ta och ringa runt till en massa folk också men eftersom jag har jobb hela sommaren och att de flesta företag har tillsatt under denna tiden så är de ingenting som jag måste göra precis nu^^ Har även kommit på att jag ska ta tag i mitt körkort också, inte en dag för tidigt jag vet:D Eftersom jag jobbar de tre första veckorna i augusto och de två sista i september så tänkte jag att de vart ett ypperligt tillfälle att plugga körkort där emellan. Så ska ta och beställa nytt körkortstillstånd, kolla synen och även beställa en sån där skiva med teorifrågor så kan jag sitta hemma och plugga till de i lugn och ro och slippa dra till körskolan:) Nån som vet btw om kökortet måste gå genom körskola? Eller kan plugga teori och köra själv och endast ta enstaka lektioner och även köra halkan? Måste väl gå tycker man^^

Midsommar på fredag också, redan liksom? Jag hänger inte meeed!

Cv)

måndag 20 juni 2011

:(


Livet blir inte alltid som man hade tänkt sig..

Black


Färgade håret idag:)

fredag 17 juni 2011

110617

Åhh äntligen fredag, som jag har längtat!:)
Dagen har faktiskt varit helt okej, tog ett snack med min chef idag och meddelade att jag kommer att jobba de dagar som jag redan har tackat ja till dvs till slutet av september men att jag sedan kommer söka mig till nått annat. Måste säga att de ändå känns ganska bra nu. Klart att jag blev besviken och hade gärna varit kvar men alltså de funkar inte i längden att gå som timanställd och ställa upp gång på gång på gång på gång på gång och sedan inte få någonting tillbaka. Men nu är de som de är och de är inte så mycket som jag kan göra åt saken. Men som tur är har jag världens bästa arbetskamrater iaf!:) De är ju guldvärda, fick ett sött och stöttande sms ifrån Anna i Skåneland:)

Kom hem för ett litet tag sedan och tro de eller ej man har vart och kollat på fotboll:O jag vet, jag måste vara sjuk eller nått. Man vart ganska mys att sitta där i solen på bänken med trevligt folk och kika lite på matchen. Dock vart de en ganska ointressant match (de kunde väl ha blivit massa mål hela tiden eller nått slagsmål eller nått;)) haha. Men inte illa för att vara mig att åka dit och kolla på den iaf^^ I helgen har jag tänkt att göra absolut ingenting:) bara vara och göra precis vad jag känner för:) Om jag liksom vill gå i pyjamsbyxor hela dagen, eller dricka cola till frukost eller bara ligga i sängen hela dagen så kommer jag göra de:) guuuuuud va nice;)

Cv)

torsdag 16 juni 2011

110616

Idag är de ingen bra dag alls.. Så sjukt besviken! Man går omkring och sliter och ställer upp heeeela tiden och tror att man kommer att få igen de. Men får man de? Nej. Varför ska man då anstränga sig och göra bra ifrån sig och ställa upp när ingen annan gör de för om man ändå inte får någonting tillbaka? Blir så trött på de så lika bra att säga hejdå.

Om det finns någon vänlig själ där ute med ett ledigt jobb, ring mig för i helvete!!

tisdag 14 juni 2011

110614

Jaha då har snart halva denna månaden gått också, vart faan tar alla dagar vägen?!
I fredags så vart de en massa studentfirande för syster och Oscar. Då det blev inomhus så fick man ju endast två biljetter så jag och mami gick och kikade på de i Odenhallen:) Och åhhh vad jag längtade tillbaka! Fick typ gåshud hela tiden, vid mösspåtagningen, studentsången, nationalsången, den blomstertid nu kommer och när alla fick stipendium, ja som sagt heeela tiden:P haha. Synd bara att de regna HELA dagen.. men tror nog att de flesta vart glada ändå:) Efter odenhallen blev de att titta på kortegen och den vart väldigt kort och tystlåten tycker jag^^ Sedan drog vi ner till torget och där vart de ju typ omöjligt att komma fram bland allt folk och paraplyer. Sedan blev de att kika lite när de åkte på flaket men man vart ganska frusen så de blev inte lång stund. Så jag och Fridolf drog hem för att hämta trorra kläder åt Anna och sedan bar de av till byggdegården där kvällen avslutades:)

Lördags vart de lite kubb/vin/nostalgikväll hemma hos Martina!:) Vart massa mys!<3

Söndags vart de ju balen men orkade faktiskt inte åka och kolla på den så hade de chill hemma istället;P Sedan vart de dags för en jobbvecka.. Skulle egentligen bara jobbat tor-fre men nu blev de tis-fre istället. Klart att de är skönt med pengar och ha nått att göra på dagarna men skulle vara skönt att få vara liiite ledig någon gång.

Just nu känns de som att jag är inne i ett sånt där tråkmoln eller vad man ska kalla de. Tycker att ingenting är kul och alla är tråkiga och allt är tråkigt. Känns som att jag börjar bli sjuk också.. yey på de, eller inte. Får hoppas att de bara är nått som "blåser" bort:) Bara för de så är jag lite ego och slänger in en bild på mig själv^^

^

Cv)

måndag 6 juni 2011

söndag 5 juni 2011

Dagens mening

-Att plugga till körkortet är som att plugga till ett prov med kristendomen,
man kan lite men inte allt.