lördag 26 februari 2011

Hans Af Klas - Hasse På Resturang Med Gun



Haha skönaste kllippet som finns!:D

tisdag 22 februari 2011

110222

Idag har vart en otroligt lugn dag på jobbet om man bortser från händelsen i morses men de hela slutade ju bra, så de vart ju bra:) Slutade därför 15.00 idag och drog till Skövde med Fridolf för en liten shoppingrunda. Och shopping blev det;P haha. Men det vart behövligt så de gjorde inget, eller jo plånboken fick ju lida^^ Så nu har jag kikat på halv åtta hos mig, finns det något mysigare program?!:) Och sedan tagit en lååång dusch och packat upp alla mina kassar;P

Känner att jag skulle kunna gå och lägga mig nu men jag vill inte/orkar inte eller nått sånt. Känner mig så trött på allt omkring mig så vill liksom bara komma bort ett tag. Bara kunna åka iväg någonstans och bara vara och slippa tänka på allt här hemma. Jobb, en massa papper och skit som ska skickas in, räkningar och en massa måsten. Hur skönt vore de inte att bara dra iväg och slippa de och sedan komma hem och känna att man faktiskt har längtat hem?

Cv)

måndag 21 februari 2011

110221

Idag har inte vart någon bra dag, vilket kanske inte är så konstigt med tanke på att den börjades med ett besök hos tandläkaren!:O Skulle ju ta bort tandsten idag och fy fuck vad jag hatar de. När de håller på och slipar bort eller vad de nu gör låter de ju som att de slipar bort halva hjärnan. Så efter att ha fått en trevlig huvudvärk så där på morronen ville de ha 440:- för skiten också men bra som jag är hade jag någon rabatt (vart kom den ifrån liksom?) och fick de typ 300:- billigare, vilket vart bra:) Sen vart jag duktig och skaffade sånt där friskvårdsgrej också^^

Traskade tillbaka till jobbet och hade ingen lust alls att jobba och huvudet tjöt som en jävla jag vet inte vad. Men det är ju tur att man har bra arbetskamrater som kan liva upp en så klarade av dagen ändå:) Men otroligt skönt att denna dagen är över snart, kanske kan få sova ordentligt i natt också eftersom jag inte behöver oroa mig över att gå till tandläkaren igen på ett år:P

Nu har huvudvärken släppt också vilket är skönt så man kan njuta av lite Von Benzo;)

Cv)

söndag 20 februari 2011

Men fuck! :/

110220

Jahapp då vart de redan söndag igen, har grym söndagsångest idag.. Usch, känner inte alls för att gå och jobba imorron, men det är ju bara till att göra de.

Dagen idag har bestått av söndagsmiddag med familjen, lite tvätt, buzz-spelande och lite lost-kollande. Är inne på sista säsongen nu och vill inte att de ska ta slut ju:P haha. Sitter just nu och lyssnar på Jay Smith/Von Benzo, asså rösten på denna mannen! Mumma! Skulle typ kunna gifta mig med den snubben bara för rösten;) haha.

Imorron ska jag till tandläkaren igen, uuuusch! Men har iaf inte ringt och ändrat tiden en enda gång:O Mycket bra av mig måste jag säga^^

Cv)

lördag 19 februari 2011

Ouidquid latine dictum sit, altum viditur

fredag 18 februari 2011

110218

Yees, ÄNTLIGEN helg! Som jag har längtat! Skönt att kunna njuta av två lediga dagar och kunna få sova ut. Måste faan lära mig att lägga mig i tid på veckorna^^

Dagen idag har iofs vart ganska lugn, har bara suttit med en massa pappersarbete men har vart så sjukt trött så de finns inte! Fick en present av Gunnel också:P haha. Hon hittade typ ett hundhår på min tröja och tyckte då att jag skulle ha en sådan där klädroller och åkte och köpte en på lunchen;P haha. Hon är ju för söt, nu är min extramamma tillbaka efter sin sjukskrivning^^ Efter jobbet idag drog mami och jag och handlade lite, passa då på att köpa lite lyxglass (läs Ben & Jerry´s) som jag tyckte att jag förtjänade efter en veckas hårt arbete!;) haha.
Kvällen kommer inte bjuda på allt för mycket, är som sagt sjukt trött så kommer väl somna innan nio eller nått^^ Men under helgen ska jag försöka få med mig Fridolf till Skövde, behöver shoppa känner jag;)

Jo, semesterperioderna ska lämnas in nästa vecka också vilket innebär att de behöver kollas utlandsresa snarast! Yey!:) Längtar till sol och värmen så de finns knappt ord för de^^ haha.

Just nu: Pitbull feat T-pain - Hey baby (drop it to the floor) Gillas massor!:D

Cv)

tisdag 15 februari 2011

måndag 14 februari 2011

110214

Måndag idag igen, vart så jävla trött idag så de finns inte! Typ inte sovit nått i natt så kan ju inte direkt påstå att jag är särskilt pigg just nu, så de blir nog till att lägga sig tidigt.

Annars då? hmm, jobbat, jobbat och sedan jobbat lite till. Tränat har jag också gjort och tagit en lång välförtjänt dusch, gillas! Nu är Fridolf här och vi tänkte ha lite alla hjärtansdag-fika;) Tyvärr blir de ingen bok till dig, får ta de till du fyller år istället så har jag lite mer tid på mig;D hahah.

Nu ska får de bli lite måndagsmys framför tvn med mamma, syster och Fridolf.

Cv)

söndag 13 februari 2011

110213

Söndag och klockan är 14.55 och jag har inte ens klivit upp ur sängen än eller jo bara för att käka frukost och ta en cigg med Elin innan hon åkte hem. Känns som att de inte kommer hända så mycket här idag ändå, vaknade upp av att jag inte alls kände mig helt hundra och nej jag är inte bakis^^ sjukt trött fortfarande, ont i halsen och täppt i näsan, ingen bra kombination alls. Har inte tid med att vara sjuk så hoppas att de är borta tills imorron.

Igår iaf så hade vi kortkväll och jag gick inte back en massa pengar iaf så de är huvudsaken;) Vart massa mys med trevligt folk, god mat, god dricka och en trevlig stämning:) De får allt tas och göras om tycker jag:)

Som sagt idag kommer inte hända mycket så ska krypa ner i sängen igen och kolla på ett eller två avsnitt av Lost;)

Cv)

lördag 12 februari 2011

fredag 11 februari 2011

Dagens mening

RÄVA BABY!

110211

ÄNTLIGEN är det fredag! Som jag har längtat, ända sedan i måndags;P haha. Har varit så sjukt trött denna veckan så de finns inte så nu är jag välförtjänt en helg!:) Blir dock bara så jävla irriterad på detta väder. Ännu mer snö?!:O är det någon som driver med mig eller, blir ju deprimerad av detta väder!

Vad händer annars då? Hm jo jag jobbar, jobbar, jobbar och jobbar lite till. Idag har jag gjort tre personers arbeten, känn på den ni!;P Dock är jag helt slut nu så de kommer att bli en lugn fredagskväll med Fridolf. När hon nu tänker komma, hon är nog den segaste människan som finns;) haha. Vi hade tänkt ha lite fredagsmys och glo igenom Rhodos bilder och drömma oss bort till värmen:D På tal om Fridolf så har hon fått för sig att jag ska skriva en bok till henne, hahaha, de kan ju liksom sluta hur som helst;)

Sitter för övrigt och funderar på om jag ska kolla med Gurka eller Victor om de kan ha en tatueringstid ledig till mig inom en snar framtid. Har dock inte riktigt bestämt mig vad eller vart jag vill göra än men är ju alltid bra att vara ute i god tid så att säga^^

Sådär är du nöjd nu Fridolf min lilla sockerpulla?;) Pallra dig hit nu istället!:D

Cv)