måndag 31 januari 2011

Hotel Ibis



Haha bara jag som tycker att denna reklamen är töntigt-rolig?:D

lördag 22 januari 2011

fredag 21 januari 2011

110121

Åhh idag är det fredag!:D Som ni märker så överlevde jag tandläkaren i tisdags med och jag hade inga hål. Dock har jag tandsten, (vilket jag redan visste) som jag ska tillbaka och ta bort om typ en månad, men skulle ha samma tjej som jag hade nu och hon vart jätte bra och försiktig så kanske vågar mig på att gå dit igen och inte ändra tiden 4 gånger(A).

Annars så rullar livet på. Har bara haft sådan beslutsångest idag men nu har jag iaf bestämt mig så de känns bra:) Längtar som faan nu till våren! Att slippa ta på sig 6252 lager med kläder för att inte frysa ihjäl och kunna sätta sig på en uteserving och sitta där i flera timma med en kaffekopp och tjöta en massa skit. Mys på HÖG nivå!:) Längtar som tusan till Rhodos också. Drömde t.om om Rhodos härom natten, finns ju liksom inget bättre!;) Så i sommar ses vi igen:D

Nu sitter jag och lyssnar på en massa bra musik och njuter av att det är helg:) Funderar dock på om jag kanske ska åka in och jobba en sväng imorron men vet inte riktigt än. Faan att jag ska ha så svårt att bestämma mig hela tiden då! Btw är Emma hemma över helgen så blir till att träffa henne en stund sedan också:)

Cv)

måndag 17 januari 2011

110117

Har faktiskt vart en helt okej dag på jobbet för att vara en måndag:) sköööönt. Sedan efter jobbet drog vi iväg till Ola och Therese eftersom Therese fyller år idag, Grattis!:) Blev lite så där soft med tårta och kaffe, mysmys:)

Är dock ganska trött nu så de blir alldeles strax sängen för min del, dock känns det som att jag kommer att ha svårt att sova då jag ska till TANDLÄKAREN imorron!!!:O Har redan ringt och ändrat tiden fyra gånger så känner att det är dags att gå dit nu, fuck också! Har sådan tandläkarskräck så de finns inte.. Är rädd för att jag kommer ha ett hål och har aldrig haft de förut så kommer ju typ dö eller något om jag måste komma tillbaka och laga detta:S Buuuu! Får se om jag överlever de eller inte, fortsättning följer..

Cv)

söndag 16 januari 2011

110116

Denna helgen så har jag och syster vart ensamma hemma. Har vart riktigt skönt! Vi har liksom haft en sådan helg där vi bara har gjort vad vi har kännt för och kollat på så många Lost-avsnitt som vi har kunnat;) haha. När man väl har börjat går det faan inte att sluta ju! Vi har redan kollat klart på säsong två (har bara två avsnitt kvar) haha;) Men men, kändes att det var en sådan helg som behövdes för att kunna varva ner ordentligt och vara någorlunda utvilad inför en ny arbetsvecka. Så imorron är det jobb igen och jag känner inte alls för de.. Hej söndagsångest. Men det brukar ju gå bra bara man kommer upp ur sängen^^ Faan vad jag hatar att gå upp på morronen!

Ne nu ska jag lägga mig och sova då jag är mega trött eftersom vovven har väckte oss vid 5 på morronen två dagar i sträck när han försöker hoppa upp i sängen^^

Cv)

söndag 2 januari 2011

2011

Nu vart det helt plötsligt ett nytt år. Vart tog 2010 vägen liksom?

Hursomhelst, julen vart väldigt mysig trots en dunderförkylning. Vart god mat och dryck, trevligt folk och en massa bra julklappar:) Den vart dundermysig helt enkelt<3 Sedan har det vart nyår också, blev en ganska lugn sådan för min del. Firade in det nya året tillsammans med familjen, Zarah och Frida:) Kvällen bestod av god mat och dryck, en massa skratt, spel och nyårsraketer och det passade mig alldeles utmärkt:) Vet inte om jag kanske börjar bli "gammal" men känns liksom inte som någon speciell grej med nyår längre. Behöver liksom inte ut och festa med 73554 folk som man knappt känner utan det räcker gott och väl att fira med lite trevligt folk som står mig nära istället:) Ja jag vet, låter som värsta tanten nu men då får jag vara de;)

Idag så har dagen spenderat i Skövde och även Skara. Blev lite shopping, eller ja lite blev de ju men det blev dyrt i stället;P haha. Köpte bl.a Lost-boxen (yey:D), lite kläder och sedan även ett löpband så när jävlar ska det tränas;) Har redan provkört det och måste säga att jag gjorde en väldigt bra investering;)

Nu blir det snart fajitas och sedan nästan dags för sängen då det är jobb imorron igen som gäller.

Cv)