tisdag 30 november 2010

Dagens mening

- Om du skickar får du spö!
- De vill jag ha:D

måndag 29 november 2010

101129

Då vart de måndag igen och en heeeel vecka kvar tills de är helg och man får vara ledig igen, hmm bara till att gilla läget antar jag. Vädret har ju inte heller blivit bättre, faan vad jag hatar detta väder. Flera tusen minusgrader, snö, halka och en massa blåst=Oglad Caroline. Ska ju till Linköping på fredag och idag sa dom att tågen vart inställda, kan iofs ändras tills på fredag (vilket jag hoppas!!) men då är ju frågan om jag kommer att komma hem på söndag;P haha. Helvetes väder säger jag bara!

Helgen då? Hmm hade adventsstök när vi kom hem ifredags. Städade, satte upp alla advensljusstakar, lagade mat och sedan hade idolmys:) Sedan sov jag nog mest bort hela lördagen^^ Finns iofs inte så mycket annat att göra när man knappt kommer ut:P Sedan igår kom Fridolf över och vi bakade pepparkakor:D Luktade massa gott i hela huset och vi satt och sjung med i jullåtarna som vi spelade för att få lite mer feeling;) haha. Allvarligt talat vad jag längtar till jul! Önskar nästa att det vore jul imorron, eller nej för jag har inte köpt klart alla julklappar:P haha. Men nu har jag bara två kvar typ så de känns bra:)

Cv)

torsdag 25 november 2010

101125

Fy faan vad skönt att det är fredag imorron! Denna veckan har varit väldigt jobbig så det är skönt att den är slut snart och att man kan njuta av lite ledighet:) Vädret har ju inte gjort det hela bättre heller, fy faan vad jag hatar snöstorm!

Helt sjukt att det bara var en månad kvar till jul igår också. Vart har alla dagar tagit vägen? Har endast hunnit köpa en julklapp och känner mig lite smått stressad över detta då jag brukar vara ute i ganska god tid:P Men ska försöka hinna att fixa några i helgen tänkte jag:) Idag har vi även gjort lite julmys inne på vårt rum på jobbet^^ Vi tyckte att vår lilla avdelning också behövde ha de;) Så idag har vi bytt gardiner, satt in adventsljusstake i fönstret och hängt upp apelsiner med nejlikor (tror det heter så va?;P) i så det doftar jul!:) Sedan tog vi en liten julfika bestående av lussebulle och varm choklad, mumma:)

Nu har jag precis tagit en lååååååång och varm dusch. Det var välbehövligt kan jag säga, har kännt mig som en isbit hela dagen så till slut duschade jag så varmt att det nästab gjorde ont;P haha. Ikväll händer inte allt för mycket. Är sjukt trött, höll på att somna på bussen hem så har tänkt att lägga mig tidigt ikväll för en gång skull. Blir till att kolla Criminal minds och sedan sova:)

Cv)

fredag 19 november 2010

torsdag 18 november 2010

tisdag 16 november 2010

måndag 15 november 2010

101115

Åhh pissväder det är ute! Skulle typ göra vad som helst för att få åka utomlands just nu. Kan iofs göra de men ha faan ingen att åka med:P Blir ju inte nått avundsjuk när man såg Kerstin idag som kom tillbaka efter en vecka i Tunisien och vart skitbrun och man blir ju inte nått avundsjuk när Ola och Therese pratar om att dra till Thailand i 3 veckor!! Nej jag är inte alls avundsjuk (A)

Nu säger Fridolf att hon ska åka till Emma på torsdag med.. jag vill också!! Emma, hade jag bara kunnat hade jag kommit på studs;) Men den 3:e då kommer jag iaf, vare sig du vill eller inte;) haha.

har hänt idag annars då? hmm, jobb, jobb, jobb, jobb och lite mer jobb:P De är iofs bra att jag får jobba mycket men det känns liksom aldrig som att högarna blir nått mindre. Spelar liksom inte hur många papper man tar så känns de som att den växer istället för att bli mindre:P

Nu sitter jag iaf och väntar på att Fridolf ska komma så ska vi dricka lite traditionellt måndagskaffe och tjöta lite skit:) Alltid mysigt sådär en måndagskväll<3

Cv)

fredag 12 november 2010

101112

Idag är ingen bra dag alls. Allt känns bara skit. Kan liksom inte riktigt sätta ord på vad det är jag känner eller vad som gör att det inte är någon bra dag men jag känner mig liksom tom och förvirrad på något vis. Allt bara känns meningslöst och vill bara lägga mig ner och gråta. Detta är en sådan dag som man helst av allt skulle vilja hoppa över, inte ha vakna upp till överhuvudtaget.

Ska nu lägga mig under täcket och hoppas på att vakna upp till en bättre dag där allt känns mera hoppfullt.

Cv)

lördag 6 november 2010

Jag vill!

Just nu är jag jääävligt sugen på att åka utomlands men vet ingen som vill/kan följa med mig.. och dessutom är jag jääävligt sugen på att tatuera mig igen. De går ju iofs att ordna:P måste bara komma på vad jag ska tatuera och vart liksom;P haha

tisdag 2 november 2010

101102

Har precis kommit hem efter ett träningspass med Fridolf, känns grymt skönt men är också grymt trött just nu:P Men duktiga vart vi iaf:)

Kom hem från Linköping igår också.. lika skoj som alltid<3 Dock längtar jag redan tillbaka, mycket tråkigare här hemma ju..:/ Här man ingen Emma, här har man ingen Frida sovandes bredvid sig, här har man ingen Whiskey (nu syftar jag på katten och inte på drycken:P) massa fattas här ju!:O Men är bestämt att vi drar snart igen och då SKA Zarah med också:D Vad gjorde vi då? hmm kollade massa skräckfilmer, drack kaffe, kilade ner till stan och besökte Guns hobbybod:P, såg Robin från idol 2009, vart på studentfest och hade de allmänt skoj!<3

Idag har jag vart en massa snäll syster också;P Lyssnade på Mix megapol på jobbet och då pratade dom om de där grabbplanet som Adam Alsing anordnar och detta år gick de till Toronto för hockeymatch och då passade jag på att skicka in min bror till detta. Skrev värsta bra nomineringen så hoppas nu att han vinner:D

Nu är jag så trött så de får nog bli sängen för min del:P Bjuder på lite bilder från helgen;)

Cv)