måndag 31 maj 2010

'The Human Centipede' Trailer HD


Jag och Anna kollade på denna igår och jag kan inte direkt rekommendera den. Den vart äcklig fast inte äcklig,äcklig utan mer äcklig så att man mår illa... uusch!

söndag 30 maj 2010

:D

Yey, om en månad åker vi :D

lördag 29 maj 2010

100529

Fy faan vilken jobbig/hemska vecka detta har varit! Tack gode gud att de är lördag säger jag bara.

Veckan började med att E fick en hjärnblödning, helt jävla sjukt!! gick omkring och vart oroloig i flera dagar hur de skulle gå. Dagen som man får veta att E´s operation gått bra och även gått bra efteråt så går J bort... Vart väldigt mycket oro och undrar under veckan, lite sömn och en jävla massa jobb. Har faan jobbat arslet av mig på jobbet känns de som. Är bara glad att denna veckan snart är över, faan vart de jobbigaste jag vart med om tror jag.

Hade ialla fall lite fredagsmys här hemma igår. Zarah, Ola och Therese kom förbi och vi grillade, drack vin, spelade spel och skrattade en massa! Vart ganska behövligt kan jag säga<3 Så de vart myspys:) Idag är jag och syster ensamma ikväll, så Zarah kommer ut hit och vi ska kolla film och käka tacos, blir lite myshelg så där och de gillar vi! <3 Jag har lite extra helg också eftersom jag inte jobbar förrän på tisdag:) Känns skönt och ganska behövligt.

Känns som att jag är på väg att bli sjuk också, ont i halsen, ont i huvudet, snorar, hostar och nyser.. Nee uusch, detta har jag inte tid med. Ska lägga mig och vila en stund nu innan Zarah kommer:)

Cv)

söndag 16 maj 2010

Veckans mening

- Ska vi byta tutt?

100516

Söndag igen då, vad ska hittas på idag? absolut ingenting:P är ganska seg efter igår så kommer nog att göra minsta möjliga idag^^

Igår iaf så drog vi iväg först på bilbingo^^ Vi hade massa skoj i vår bil:D haha. Dock vann jag ingenting, men som sagt vi hade kul iaf:) sedan vart de bara till att dra hem och fixa sig lite och sen kom de en massa folk och vi grillade och drack och hade de mys:) Sedan spelade vi med andra ord typ hela kvällen och de är nog de roligaste spelet som finns när man har druckit lite^^ Kan bli så himla fel så att de nästan känns rätt:D haha.

Emma sov över här och hon drog hem för ett tag sedan så jag hamnade här, funderar på att kolla film då vädret inte är de bästa idag. Vi planerade också att åka upp till Linköping snart igen innan allas sommarscheman drar igång, blir lite krångligt att försöka att hinnas ses då. Så får passa på nu innan:)

Ledig imorron, vad ska hittas på då? Joo vi ska betala in resan!:D yey! Längtar som faan tills vi ska åka ju:) Kom på nu att jag även måste åka till Skövde någon dag och hitta någon mer bikini.. hmm får nog ta och göras snart. Annars jobbar jag bara tisdag,onsdag och fredag denna veckan och de känns lite halvsoft så där:)

Cv)

måndag 10 maj 2010

Jag gillart :P

100510

Jahapp då vart de måndag igen då. Känns som att det bara är måndagar och fredagar ju.

Hmm helgen då, jobbade i fredags och sedan hade vi fredagsmys hemma med film och pizza:) Härligt med sånna dagar ibland. Sedan på lördagen vart de ju bröllop:) Min chef skulle gifta sig och hela vigseln var massa fin:) Efteråt vart de lite mingel och sedan middag för de som var bjudna. På vägen hem började jag känna massa konstig typ as trött, seg i hela huvudet, ont i halsen, snorig näsa och allt de där. Skulle egentligen åkt till Elin men fick hoppa de, får tas någon annan dag:) Som tur var blev det inget värre med de,trodde att jag skulle åka på värsta dunderförkyldningen men jag klarade mig:)

Igår hände ju inte allt för mycket^^ Träffade Martina och Frida en stund och de är ju allt lika kul:) Planerade lite inför helgen och så.

Idag då? Ska ta och ringa och prata med A-kassan, vet liksom inte om de har kommit igång än eller inte.. baaah! Skulle även ha ringt till comviq då deras nätverk eller vad man ska kalla de har vart helt mysko nu sen i lördags men idag verkar de som att de funkar så de hoppas jag. Har bakat en kaka som vi ska ha på torsdag när vi ska fira mig och Zarah, ja jag vet att det är 1-2 månader sen men bättre sent än aldrig ju;P Sedan ska jag ta och städa lite här hemma och gå ut en låång promenad med hunden. Vem skulle inte vilja ha en rastlös mig hemma hos sig liksom:P hahah. Men innan jag kör i gång så ska jag kolla på gårdagens avsnitt av Gossip girl:P

Cv)

torsdag 6 maj 2010

onsdag 5 maj 2010

100505

Idag hade jag tänkt att jag skulle ta mig en riktigt lååång sovmorron, men fick jag de? Nej. Kvart över sju imorses ringer grannens barn på dörren och frågar om vi vill kolla på hans fiskespö. Öhm nej, skulle inte tro de. Vaa faan, kan inte folk hålla reda på sina ungar eller? Och dessutom stod pappan ute och bara ahh men gulli gull. Man ringer inte på hos folk kvart över sju på morronen!!! Jävla jag vet inte vad. De kan ju glömma att jag tänker ta någon hänsyn till dem någon mer gång. Lyckades somna om men sen ringer de på dörrfaan igen, men orkade inte kliva upp ur sängen så vet inte vem de vart men lyckades inte somna om så vart ju bara till att gå upp.

Käkade lite frukost, läs kaffe och cigg, men mamma innan hon drog till jobbet. Sedan tog jag en lång promenad men Gizmo och startade en tvätt när jag kom hem. Och nu sitter jag här och är dundertrött och vet inte vad jag ska göra. hmm denna dagen kunde ju ha börjat bättre om man säger så.

Cv)

tisdag 4 maj 2010

100504

Usch vad jag är trött idag! Blev väckt vid tio imorses av att sotaren ville bli insläppt i pannrummet, så vart liksom lika bra att gå upp.

Hur som helst, ifredag så åkte jag och Fridolf upp till Linköping och vi hade massa skoj!:) Känns nästan som att de enda som man har gjort denna helgen är att skratta^^ Vart ju meningen att vi skulle ha gått ut ifredags men vi kom igång ganska sent och försökte då dricka i kapp vilket slutade med kanonfylla och att vi aldrig kom iväg:P hahah. Men vi hade skoj ändå:) Vart även meningen att vi skulle ha gått ut på lördagen men då vart ju typ allt stängt för ett det egentligen vart söndag, ganska surt. Men det stoppades oss inte från att supa:P haha. Fridolf vart lugnt värst den kvällen kan jag säga, haha. Tror aldrig att jag har sett henne så full eller inte heller skrattat så mycket:P Jaa de vart verkligen en kväll som man inte glömmer i första taget;P haha.
Isöndags blev det lite chill med glass på Ben and Jerrys, mums;), sedan shoppade vi lite inne i staden och kollade på gamla Linköping. Blev även en liten tripp till Ikea. På kvällen blev det kort och spådomar, haha det vart ganska kul måsta jag säga^^ Igår vart jag och Fridolf ensamma större delen av dagen då de andra jobbade/hade skola. Men drog till Emmas jobb så vi kunde luncha ihop iaf:) sedan vart det mycket lugnt resten av dagen, vi drog hem sen på kvällen och kom hem sent igår. Haha joo jag kom på en till sak, vi fick ju en p-bot i fredags som vi vart jätte irriterade över:P hahah. Inte lätt att komm till "storstan" varje gång.

Iaf nu är jag hemma och har packat upp väskan och hålla just nu på och tvättar. Men det känns massa tomt nu ju! Är hemma helt själv i ett hus och inte omgiven av minst 2 personer till i en lägenhet ju. Känns jätte tomt! Kändes tomt att sova ensam i natt, kändes tomt att inte vakna av att Fridolf ligger och knör bredvid mig, kändes tomt att inte vakna av grannes alla ljud som de ha för sig, kändes tomt att äta frukost själv. Känns jävligt tomt helt enkelt! Men vi har bestämt att det inte frr dröja så länge till innan vi ses igen:)

Nu ska jag ta och kila ute med vovven en liten sväng, så bilder kommer upp lite senare. Videoklippen fick jag inte lägga upp för Fridolf;) haha.

- Men hur kan de regna nu? Det är ju svart ute!
- Harlek och kät
- Muu (säger Emma när hon rapar)
- Han hade kanske en general i byxan

Cv)