lördag 31 oktober 2009

Haha så jävla kul!:D



Dagens mening

Darling,Paivimätta fruttialainen
:D

091031

Sista oktober idag och halloween, har inte tänkt att göra nått speciellt idag.. Jag och Anna ska ha myskväll och kolla film osv:) Har inte mått lite halv kasst de senaste, min mage håller på och ballar ut totalt vet inte vad som är problemet men det känns ungefär som att det är någon som riktigt hugger i magen, inte skönt alls.. Och nu har jag blivit värsta paranoid över att jag har ont i benet också^^ Fick kramp i benet härom natten och det har inte vart nått mer med de, men i går så fick jag ont i samma ben igen och har de fortfarande.. Typ samma sak hände med en tjej på jobbet och då visade de sig att hon hade fått en blodpropp i benet, så nu har jag fått för mig att jag också har fått de:P haha. Fast det kanske gör skit ont när man har de? Jag har ingen aning, förutom att det gör ont i mitt ben. Det känns ungefär som att man har "spring" i benet fast att det gör ont.. hmm det går bra för mig känner jag..eller inte.

Cv)

onsdag 28 oktober 2009

Dagens mening

Rasta muttan zimmerlainen
:D

söndag 25 oktober 2009

22.45

Söndag, imorron är det en ny vecka och dags för jobb igen. Känner jag för att jobba imorron? hmm nej, hade hellre haft helg en vecka till^^ Har för övrigt kollar klart på desperate housewives nu med, dags att köpa nästa säsong:P hehe.

Nej, det kanske är dags att sova om man ska jobba imorron?

Cv)

lördag 24 oktober 2009

Dagens I-landsproblem?

Ikväll hade jag tänkt att jag skulle kolla på film och ha lite lördagsmys. Men när det kom till att välja film fanns det ingen som jag ville se överhuvudtaget. Antingen hade jag redan sett den fyrtioelva gånger och kunde den utantill eller så vart den precis kass. Så nu har jag beställt en massa nya filmer:P haha.

Cv)

Twilight+New moon

Ohh om detta kommer att visas i Skövde vill jag lätt gå på de!
Jaa, jag är en twilightnörd:D

'Paranormal Activity' Trailer HD


Seriöst, den här filmen verkar ju skit läskig:O fast jag vill ändå se den^^ haha

tisdag 20 oktober 2009

091020

Jahapp då vart de redan onsdag imorron igen, vart tar alla dagar vägen liksom? Idag har det iaf vart en otroooligt seg dag på jobbet, har vart hur lugnt som helst. Dessutom har jag vart sjukt trött, tror nog att alla har vart de idag för vi har nog skrattat åt minsta lilla. A-S har suttit och citerat Svenska Hollywood Fruar, hahaha. "Oh my gosh" "Åhh har du med dig ostkrokar?" haha så det har ju inte vart tråkigt på jobbet direkt:P Även pratat med två av våra stammisar idag. Den en är så jävla rolig och så fort man har pratat med henne är dagen gjord ungefär:) haha en av mina favoriter. Sedan är det en som ringer ungefär varje dag men inte har nått vettigt att säga, men jag fick faktiskt beröm av honom idag:) En av hans favoriter på kundtjänst... hihi

Nu sitter jag här och har precis tagit en dusch, hade tänkt att jag skulle bli lite piggare men de hjälpte ju inte ett skit! Så de blir nog att sova tidigt ikväll för min del, skönt att jag är ledig torsdag och fredag med:)

Cv)

söndag 18 oktober 2009

Säsonsstart

Yey, nu börjar snart Gossip girl! :)
Söndagskvällen är räddad^^

lördag 17 oktober 2009

!

Vad faan tänker man med när man börjar borra och ha sig klockan 8 en lördags morron (!!!), vägg i vägg där någon ligger i sover?!

Det är just sånt här som gör att man vaknar upp på dåligt humör, tack så mycket

eddie razaz - they don't care about us (swedish idol)


Seriöst, tyckte att detta vart skit bra och är typ helt kär i Eddie nu:D haha

fredag 16 oktober 2009

091016

Redan fredag idag, tyckte inte att det var länge sedan som det var måndag ju. Idag är det riktigt höstväder ute. Det regnar och blåser och löven bara yr omkring. Det är sån här dagar som man ska spendera framför tvn med en filt och en bra film:) Det är nog så som jag kommer att spendera denna dag ialla fall, förutom en liten promenad ute i regnet också^^

Nej, nu står Gizmo och gnällar på mig och vill gå ut:P

Cv)

torsdag 15 oktober 2009

Idag är jag inte på humör, så låt mig bara vara.

onsdag 14 oktober 2009

Efterlyst

Jag och mamma satt just och kollade på efterlyst och när de visade de där klippet om mannen som inte visste vem han var eller vart han kom ifrån så började jag nästan att gråta.. haha:P Kunde inte hjälpa de, tyckte så synd om han och när han sedan kollade in i kameran med sina ledsna ögon och bara "snälla hjälp mig, vem är jag?" störtflod ungefär. Hahah uusch jag har blivit så himla blödig, lipar för minsta lilla känns de som. Räcker liksom att man kollar på extreme homemakeover, hahahahahah. Ja, jag vet I´m a geek:D haha.

Nej nu blir det sängen
Cv)

091014

Idag vart de jobb igen och det vart helt okej. Tycker faktiskt att det är skönt att gå till jobbet, då känner man att man gör nått bra liksom istället för att bara vara hemma och ha dötråkigt. Sen så spelar stor roll in så klart att jag har så sköna arbetskompisar:) Finns alltid nått att skratta åt:P haha. Idag vart de prat om att vi skulle ordna frukost den 30 oktober och då blev mamma och A helt lyriska då de vart dagen innan Halloween så de tänkte spöka ut köket osv. Men sedan kommer chefen på att vi inte ska ha de förrän i slutet av november:P haha.

Blev värsta glad när jag åkte buss hem förut, jag fick åka på ungdom hem!:P De hade visst höjt den åldern så nu betalar jag 19:- istället för 38:- de är naaajs!:P Förutom jobbet har jag vart ute och gått, även fast de är kallt så är det otroligt skönt ute. Hmm sen har jag mest suttit här:P Försöker tänka ut något bra här, Frida hjälp mig:P, men det går inte så bra:P haha.

Nee usch vad kallt det är här nu, mina fingrar går snart av utav kyla. Dags att gå tror jag^^

Cv)

tisdag 13 oktober 2009

DH

Åhh jag är helt fast:P haha

måndag 12 oktober 2009

..

Idag är en sån där dag som man egentligen hade kunnat hoppa över, en sådan dag då man lika gärna kunde ha stannat i sängen hela dagen. Det är en sån här dag då man känner en massa saker fast man vet inte vilken känsla det är, det är en sån här dag då man har en massa funderingar men man kan inte komma fram till något vettigt överhuvudtaget. Det är är en sån här dag då man vill ha ut en massa känslor och tankar på en och samma gång men man finner liksom inte ordet för de, man vet inte hur man ska få fram de man vill för att man egentligen inte vet de själv. Allt känns liksom mest som en dimma och snart vet man inte vart man ska ta vägen p.ga allt de här. Ord,tankar, känslor vill komma ut men man kan inte få de att komma ut som man vill, låter mest som en massa skit som ingen annan förstår.

Det är sådana här dagar man vill hoppa över..

091012

Åhh vad jag bara älskar att bli väckt av att telefonen ringer tidigt på morronen, eller inte. Kvart i tio ringde min handläggare på arbetsförmedlingen och väckte mig, uusch. Så de vart ju bara till att gå upp efter att man hade pratat med honom. Då är frågan vad man ska göra idag? Är ju inte de bästa vädret ute men de regnar ju iaf inte så man kan nog gå ut och gå, men vad ska man göra sen då liksom? Hatar att gå hemma så här, finns ju aldrig nått att göra:S

Nu ska jag gå och ta en lång dusch, så fördriver jag tiden lite iaf..

Cv)

fredag 9 oktober 2009

091009

Fredag idag och det känns sjuk skönt! Hade lite nya arbetsuppgifter på jobbet idag, istället för att sitta och svara i telefonen har jag ringt upp en massa kunder och meddelat svaren på deras ärenden. Vart helt okej, inte vart lika stressigt som att svara i telefonen hela tiden utan man kan ta de i den takten som man själv känner. Började även blöda näsblod idag:O har typ inte gjort de på flera år, sa typ poff och sen rann de som ett vattenfall. Trodde typ aldrig de skulle sluta blöda, men de gjorde de iaf^^ Min mamma försökte lura i mig att jag hade brist på något, potatis, hahah typ allt för att få mig att äta potatis:P

Efter jobbet drog jag till Zarah, som låg och sov den latmasken;) Tjöta lite, drog till pizzan och sedan gick vi på bio:) Såg på The proposal och den vart faktiskt helt okej:) Vi trodde först att vi skulle bli helt själva:P haha men efter typ 5 minuter kom det tre personer till, men det känns ju ganska orka att vi var fem personer där:P Går bra för Falköpings bio har jag hört:P hahaha.

Är sjukt trött just nu och funderar seriöst på att sova snart och Telia är för övrigt bajs just nu.

Cv)

torsdag 8 oktober 2009

091008

Fy faan vad trött jag har varit idag, blev inte så många timmars sömn inatt direkt.. Förutom att jag är sjukt trött känner jag mig helt mysko idag. Kroppen typ värken och känns wierd.. ingen bra känsla alls. Så ska ta och krypa ner under täcket nu hade jag tänkt.

Cv)

onsdag 7 oktober 2009

091007

Först säger jag grattis till min kusin som fyller år:) Helt sjukt att han fyller 18 men:P

Dagen idag har vart otroligt seg. Har vart så himla trött att jag har vart på väg att somna flera gånger. Har varit ganska lugnt på telefonerna idag men har inte haft lusten att göra nått annat:P så har mest suttit och glott känns de som. Kanske iofs inte är så konstigt att man är trött då:P haha. Nu har jag precis käkat pasta med köttfärssås och de bli man ju dömätt av! baaah! Hade inte tänkt att göra allt fö mycket ikväll, funderar på att vila ögonen lite som pappa alltid säger:P haha.

Imorron så är jag ledig och det är iaf skönt:) hade tänkt att jag ska ringa till körskolan så jag kan ta tag i mitt jävla körkort någon gång;P

Det är för övrigt storm ute:O

Cv)

måndag 5 oktober 2009

Emmas 20-års fest


Shopping


Partyklänning

Kuvertväska med nitar

ring

Oversize kofta

söndag 4 oktober 2009

Bad day

Idag har inte vart någon bra dag, vet inte vad de beror på men
har legat i sängen hela dagen och tänker fortsätta med de..