onsdag 26 september 2012

120926

Nu är man Skövdebo och sambo med världens finaste!♥ Vart flyttning i lördags så höll på hela dagen och ordnade så vi kunde ta det någorlunda lugnt på söndagen så hela helgen sa bara svisch ungefär!;P I måndags började jag lite smått på utbildningen på nya jobbet och har suttit med där nu i tre dagar. Idag har jag typ suttit själv och lagt ut resor och svarat i telefonen så känner att jag kan det ganska bra redan;P Så nu är det bara att man ska vara där tidigt på morronen och sent på kvällen/natten så man kan dom rutinerna med, men nu har jag lite långhelg iaf:) Sedan på måndag börjar jag ju på intensivkursen för körkortet så får ta de någon/några dagar när jag inte har några körningar uppbokade;)

Så de kommande dagarna blir det plugg för fulla muggar och sedan leka en sväng med kusin vitamin:) Känns som evigheter sedan vi sågs så det är faan dags nu!;) Då älsklingen är borta i helgen så blir det att åka "hem" till Slutarp och umgås med dem ist och hämta min post^^

Just nu sitter jag med datorn i knät och kikar halvt på Bonde söker fru medans älsklingen sitter och spelar och gapar åt datorn (och kanske Elof med^^) ;) Hur mysig är inte Bonde-Bengt? Han är ju en riktig mysfarbror! Han skulle man ha som jultomte;) haha.

Nöjd nu älsklingen?;)

Cv)

tisdag 25 september 2012

Gangnam style!



Åhh får inte ur den här jävla låten ur hjärnan!;)

tisdag 18 september 2012

120918

Idag är det riktigt höstväder ute, regnar och blåser om vartannat ungefär. Gör iofs inte mig något då jag har en massa inomhusgrejer att göra:P

Sitter här och pluggar teori för fullt, med lite pauser emellanåt för att allt ska fastna ordentligt^^ Vart ju tvungen att hoppa på en intensivkurs för ett jobb jag blivit erbjuden. Så har satt ett datum i slutet av oktober då jag förhoppningsvis ska ha mitt körkort!:) Så det är bara till att plugga en massa denna veckan och köra så mycket jag kan med pappa och sedan den 1 oktober och framåt har jag bokat  upp 20 lektioner;) 

Så nu händer det mycket grejer, nytt jobb på gång, körkortet ska bli taget och flytt till Skövde och bli sambo med världens finaste älskling!♥ Kan ju inte bli bättre:) 

Så som sagt blir mycket körkortsgrejer i veckan och ska även hinna med att påbörja packa lite grejer som jag inte behöver just nu så det kan tas med till Skövde:) Ska även klämma in en lunch med Elin någon dag:)

Fullt upp i veckan med andra ord men det gör ingenting, allt är för en massa bra saker så kan bara genomföra allt med ett leende på läpparna:)

Cv)

söndag 16 september 2012

:)



Lycklig!

onsdag 12 september 2012

120912

Det har varit en händelserik veckan redan trots att det bara är onsdag. Veckan började med att älsklingen vart med om en olycka på jobbet:( som tur är gick de bra iaf! Och idag i "skolan" fick jag ett sms ifrån en fd kollega som numera jobbar på ett annat företag och skrev att jag skulle ringa henne när jag hade tid då hon hade ett jobb som skulle kunna intressera mig:) Sagt och gjort ringde jag henne och blev typ "erbjuden" ett soft jobb med bra lön dock lite obekväma arbetstider och då det ligger utanför Skövde med lite få bussar blir det ju lite problematiskt. Så skulle tänka på de lite och även kolla med mina lärare om jag kunde gå ifrån för intervju. Vilket inte vart några problem så ska dit på fredag och kolla läget typ och efter att ha pratat med Metso igen så hade hon pratade med chefen som jättegärna ville ha mig och så hade de även kollat bussar, närtrafik osv så att jag skulle kunna ta mig dit ut:)

Så vad som händer på fredag får vi se och skulle de vara så att man får jobbet så får man väl gå in på en bra körskola och säga att jag vill ha körkort inom 2 veckor och det ska kosta max si och så och så får de hjälpa mig:P

Sitter här nu med datorn i knät och en söt-Doris bredvid mig som "slår" tassen på mig hela tiden och vill bli klappad:P Nu blir det nog lite glass på de tror jag;)

Cv)