måndag 28 november 2011

111128

Usch vad tråkigt allting känns just nu.. Är mörkt när man går till jobbet och mörkt när man går hem från jobbet. Är så jävla uttåkad på jobbet och sedan kommer man hem till en tom lägenheten och blir ännu mer uttråkad. Kan det bli tråkigare?

Enda positiva är att jag fick sällskap av Zarah efter jobbet idag, myspys:) Nu sitter man här med sällskap av två gulliga bögar på tvn och en söt pojkvän på telefon men lik förbannat en tom och tråkig lägenhet.. Baaaaah!

/UTTRÅKAD? svar JA!

torsdag 24 november 2011

111124

Åhh idag är det en månad kvar till julafton!:D Som jag har längtat;) Dock känns det inte så juligt att det regnar ute och ingen snö alls.. Får hoppas på att den kommer snart iaf:) Idag har jag satt upp elljusstakarna i Ewas fönster så de känns lite mer juligt iaf;) Massa mys blev det i hela lägenheten, tänk vad lite annorlunda ljus kan göra;P

Guuud vad skönt att det är fredag imorron med, äntligen helg! Praktiken är så jävla tråkig så de finns inte.. Sitter mest hela dagarna och räknar ner tills jag får gå hem, inget roligt alls. Men det är väl bara till att härda ut de två månaderna och hoppas att det blir bättre eller att jag får ett jobb. De enda jag gör är att kolla över en massa ritningar och kolla över olika vikter på cylindrar, wiihoo jättekul.. eller inte! Men som sagt skönt att det är fredag imorron, "bara" åtta timmar att härda ut och sen får jag vara ledig i två dagar:)

Cv)

måndag 21 november 2011

Jättekul att grannen har på högsta volym på tvn och kollar krigsfilm så de låter som att de bombar mitt sovrum! Tog ungefär 20 minuter innan han hörde att de knackade på dörren också. Hört talas om hänsyn?!

111121

Helgen fick en bra början och ett bra avslut:) Idag vart de Ikea för hela slanten med sötingen, vart massa mys:) Dock blir det alltid lika tomt när han åker..

Imorron så börjar jag min praktik på Parker, de ska bli väldigt skönt att ha nått att göra på dagarna dock känner jag mig inte supertaggad på att gå dit just nu.. Kan bero på att jag måste gå upp tidigt igen:P haha. Har precis fixat iordning matlåda tills imorron och nu sitter jag här och är hur uttråkad som helst! Är iofs ganska trött men vill inte gå och lägga mig än;P what to do?!

Cv)

lördag 19 november 2011

Breaking dawn: Så jävla bra!! Kan lätt se den igen på en gång;)

Humör: Irriterad

Plats: Sängen

Nu: Sova

fredag 18 november 2011

Breaking dawn



Ikväll blir det bio, äntligen att man ska få se denna filmen;)

torsdag 17 november 2011

111117

Idag har inte vart någon bra dag alls.. Varit yr hela dagen och mått illa, så dagen har spenderats i soffan under en filt. Nu känns de dock lite bättre men yrsel vill inte ge med sig riktigt.

De ringde iaf från Parker idag så på tisdag ska jag dit och så blir de två månaders praktik där framöver. Skönt att ha nått att göra på dagarna, synd bara att man inte får någon riktig lön utan endast mina stämplingspengar.. men det är ju alltid nått iaf:) Så de blir till att flytta in till stan igen tills kära moster kommer hem iaf.

Såg idag att en av mina favoritfilmer går på nian idag:O Handen som gungar vaggan; vet inte hur länge jag har först att få tag på den här jävla filmen men den finns inte någonstans, de är ju synd att man inte har en inspelningsbar dvd vid sånna här tillfällen^^ Så nu råder jag alla till att titta på den filmen, skiiitbra!:)

Cv)

onsdag 16 november 2011

111116

Idag har jag vart på Parker på en liten intervju. De ringde mig igår och meddelade att det fanns chans till att få praktik där. Blev en aning förvånad då min handläggare hade sagt till mig att det inte fanns några praktikplatser för tillfället men de vart väl bara till att tacka och ta emot:) Är dock inte säkert än att det är jag som kommer få platsen men i sådana fall blir det till att sitta på kontoret och syssla med en massa pappersarbete och skulle de gå bra under praktiken så kan det finnas möjlighet till jobb när det skulle behövas där. Så det är ju bara till att hålla tummarna:) Sedan ska det även ringas till en person angående ett annat jobb imorron så bara till att hålla tummarna där också:) Sen vet man ju inte vad som händer i framtiden eller vart man hamnar liksom;) Time will tell;)

Annars då? Känner mig väldigt positiv idag och det är en braaaa känsla:) Ska på bio på fredag också:D Dags för den första delen i den sista Twilight-filmen, som jag har lääääängtat!:D hahah. Tror att den kommer att vara grym;) Sedan blir det till att dra till Ikea på måndag med sötingen också:) Så livet leker:)

Cv)

lördag 5 november 2011

onsdag 2 november 2011

111102

Nu är det redan november, vilket innebär att det snart är jul, yey!:) Nästan så att man måste börja och köpa julklappar ju, har iofs redan köpt en;P haha. Annars då? Hm jobbfronten går väl inget vidare direkt, finns ju inte så mycket jobb att söka men söker iaf de jobben som finns och så är de bara till att hålla tummarna. Idag har det inte hänt allt för mycket än, blivit en powerwalk, dusch och lunch:P Så får se vad resten av dagen har att bjuda på.

Imorron bär det av till Skövde iaf för att träffa Zarah:) Mysmys! Får ju ta och passa på nu när hon är ledig och allt;)

Idag är det redan en vecka sedan vi gjorde oss av med Gizmo.. Väntar fortfarande på att höra tassar mot golvet när han kommer gåendes. Saknar dig plutten!<3

Cv)