tisdag 31 maj 2011


Jag blir så irriterad på de här!!! Kan inte nån jävel bara ge mig ett jobb?!

måndag 30 maj 2011

110530

Idag har jag verkligen fått mycket gjort och de känns bra:) Vart på UM, polisen, banken, apoteket, tog en promenad, shoppad lite(A), vart ute med vovven och startat en maskin tvätt och allt detta gjorde jag innan klockan 12 idag:O Jag vet de låter helt olikt mig en dag då man är ledig men det känns ändå skönt att få allt gjort + att man inte sov bort hela dagen:) Iofs har jag väl inte gjort nått vettigt i eftermiddag men:P haha. Typ kollat på Heroes och duschat, jo förresten har hängt tvätt och startat en andra maskin så nån nytta iaf;) haha.

Imorron är det dags för jobb igen, men är endast en dag denna veckan så de tror jag nog att jag ska klara;) Illa vore ju annat^^ Förhoppningsvis tilldelas tjänsten som jag har sökt nästa vecka eller nått också, håller tummarna! Fatta skönt det vore med ett vikariat liksom och VETA hur mycket man kommer att jobba, niiiiice!

HAPPY!:)

Cv)

söndag 29 maj 2011


Idag är jag glad! :D

Faan vad jag vill åka på festival!



Hultsfred 2006

110529

Först får jag säga grattis till lilla mamma på mors dag<3

Så med de sagt så är det söndag idag, vilket känns otroligt segt på något sätt. Känns som en sådan där dag då man bara vill ligga i sängen och kolla på film ungefär;P De blåser som faan ute också, mig gör det faktiskt ingenting om det börjar att regna heller för då behöver jag inte ha dåligt samvete för att jag fortfarande sitter med pyjamasbyxorna på mig;) haha. Igår iaf så drog jag och Elin på bio:) Vi kollade på baksmällan 2, om den vart rolig? Klart att den var men de hade verkligen tagit i allt i denna filmen och om de skulle göra en 3:a så skulle den vara kass känns de som. Men om man gillade ettan så är de klart att man ska se denna också:) Efter bion drog vi till Minugs och käkade lite mat och tjöta lite skit. Massa mys med andra ord:)<3

Veckan som kommer nu så ska jag endast jobba tisdag vad jag vet, vilket innebär SOVMORRON nästan hela veckan!:D hahah yey:P Fast imorron måste jag med upp i tid eftersom jag har en massa saker att fixa, igen^^ Att alla dessa måsten aldrig kan ta slut. På tal om jobb så fick jag redan på en sak som gjorde mig så irriterad så jag hoppas verkligen inte att de kommer bli så man får väl se om ett litet tag..

Jo juste, klippte ju av allt mitt hår i torsdags också!:O Tyckte att det blev lite kortare än vad jag hade tänkt mig men de växer ju ut. Dock har jag inte vant mig alls än och att tvätta håret vart ju en upplevelse i sig:P hahah. Men tror ändå att jag trivs bäst i längre hår men de kunde jag ju inte veta förrän jag testat med kort:) Men iaf så saknar jag de faktiskt lite men de har väl växt ut snart igen^^

Cv)

fredag 27 maj 2011

torsdag 26 maj 2011

tisdag 24 maj 2011

Egoooo^^


Slänger upp en egobild så här på tisdagskvällen och nej jag är inte naken;P

måndag 23 maj 2011

Mr Saxobeat

Illusioner

Kan du leva upp till dina illusioner eller är dom bara bubblor som du försöker nå och när du kommer för nära spricker dom i en kaskad av tårar.


Klarar du att alltid vara ärlig eller är din ärlighet bara självbedrägeri.


Klarar du att gå rak och hel genom den hårda betongen där inga vilda blommor kan växa.

söndag 22 maj 2011

110522

Jahapp då vart de söndag igen.. Jorden gick ju aldrig under igår och de vart väl skönt;P haha. Stackars lilla gubbe idag säger jag bara, undra vad han kommer använda för ursäkt denna gången? För jag menar om han har räknat fel igen borde han kanske ta hjälp av en matematiker eller nått så att det blir rätt liksom;P Igår så hade vi lite mys här hemma, blev lite grillat och sedan kladdkaka med jordgubbar och lite buzz-spelande på de. Massa mys vart de:)

Vad har hänt annars då? Hmm har vart iväg i Ullared och shoppat lite och sedan vart vi iväg på en tripp till Linköping ett par dagar, massa skoj!:D Tycker verkligen om Linköping, det är en så mysig stad och att Emma finns där såklart:D De är nog en sådan stad som jag skulle kunna bo i:) Vi vart med Emma på labbet och lärde oss om olika celltyper och mossor så nu är vi värsta biologerna och kan allt:D haha. Sedan vart de ju SOF den helgen så de vart vi ju tvugna att gå på:) Och vad är Linköping utan en tripp till Ikea;P haha. Sedan har det ju även blivit lite mer jobb också, har nu även sökt till mamma-vikariatet och jag hoppas VERKLIGEN att jag får de, vore så jävla gött så de finns inte!

Färgade även håret igår så nu är de lite mörkbrunt med röda skiftningar, massa nice faktiskt och än så länge så trivs jag i de:) Imorron så är jag ledig så tänkte dra till stan och fixa lite grejer som att gå till banken, polisen, tre guld eller va de nu hette och sedan måste jag till en leksaksaffär också och fixa studentgrejer;) mohaha. Blir nog till att träffa Zarah också om hon har tid och lust att leka lite med mig:)

Idag har jag typ inte gjort ett skit, går fortfarande omkring i pyjamasbyxor:D haha. Så har mest kollat på big brother och suttit på balkongen och haft de chill. Med andra ord en nice söndag:)

Cv)

Magaluf 2011