tisdag 31 juli 2012

120731

Idag är det redan den sista juli, helt sjukt vad tiden går fort! Och någon sommar har man ju inte haft heller för den delen.. Men jag och älsklingen vart ju iväg till Bulgarien och kom hem i lördags så ska väl egentligen inte klaga;) haha. Men man vill ju gärna ha lite sol så att man kan försöka att behålla sin solbränna (som för övrigt hälften av försvann på planet hem känns de som) Iaf så vart de helt perfekt vecka i Bulgarien, sol, bad och värme hela veckan tillsammans med älsklingen, det kan ju ite bli bättre<3 Efter hemkomsten vart de bara till att fräscha till sig lite och sedan göra sig iordning för att dra in till stan för fest och cruising dags. Vart ju en aningens seg men drickat gick ner ändå och man blev full och glad:P haha.

De senaste dagarna kan jag väl inte påstå att jag har gjort allt för mycket. Tvättade en massa i söndags och såg efter älsklingen lite som hade blivit sjuk efter resan men annars inget vettigt alls, hade ju hoppas på fint väder men de kommer väl att vara lika med noll ungefär. 

Regnet hänger i luften så blir att mata igenom ett par avsnitt av förhäxad (fastade framför de igen när de gick på tv så vart tvungen att ladda ner de då de slutade att visa de^^) i sängen tror jag;)


Cv)

Inga kommentarer: