lördag 29 oktober 2011

Ikväll blir de bio:)

onsdag 26 oktober 2011



Sov så gott lilla plutten

onsdag 19 oktober 2011

111019

Helvete vad de ska regna idag då, har vaknat flera gånger av att det har låtit som någon kastar sten mot fönstret. Jättekul att dra upp till stan i detta väder, hmm.. Idag blir det att åka till arbetsförmedlingen och träffa handläggaren, får se om hon har nått vettigt att säga, är dock tveksam:P haha.

Händer idag då? som sagt arbetsförmedligen först och sedan blir det att dra hem och packa och städa och ha mig. Fick beskedet idag och det vart inte positivt:( så idag blir det till att åka hem och gosa med plutten allt vad jag kan<3

Cv)

måndag 17 oktober 2011

Hoppas


Bara till att hoppas på positiva besked imorron...

!!!


Men hur jävla mycket kan man hålla på och borra egentligen?!

onsdag 12 oktober 2011

111012

Nu har jag nästan blivit helt frisk, äntligen! Faan vad de är tråkigt att vara sjuk, man orkar ju ingenting. Idag så har jag vart ensam hemma ungefär hela dagen och ska vara det till lite efter 8 ikväll och har redan vart sjukt uttråkad i ca 1 timma:P Vad ska man hitta på liksom? hmm, måste verkligen hitta mig ett jobb;P

Gizmo min lilla goding är sjuk:( Han är fortfarande dålig i magen och han bara sover och sover.. Igår åt han lite iaf och vi trodde då att han kanske vart på bättringsvägen men idag vart de samma sak igen.. Pappa har googlat lite på de, tacka vet jag google, och det är väldigt vanligt hos hundar och att de enda man kan göra ungefär är att ge dem honungsvatten att dricka, ska väl mjuka pp magen eller nått sånt. Så de är de som vi kör på och bara hoppas på att han blir bättre snart min lilla plutt...

Annars så längtar jag nått så sjukt mycket till jul. Vet inte när jag gjorde det sist men längtar efter att få sätta upp adventsljusstakar, julpynta, köpa julkappar, pynta granen, baka och allt de där som hör till. Jag längtar t.om efter kyla och snö:O , då är de faan illa eftersom jag hatar de i vanliga fall;P

Ne nu ska jag gå ut med min plutt och sedan blir de kaffe:)

Cv)

lördag 8 oktober 2011

fredag 7 oktober 2011

111007

Oktobermånad börjar med en dunderförkylning.. Inte de roligaste direkt. Har legat helt utslagen i flera dagar känns de som men nu är den nog på övergång om man bortser från den irriterande hostan som har kommit. Blev ju inte allt för myckett sömn inatt, vaknade 3 av att det kändes som att jag skulle hosta sönder allt som att gick att hosta sönder och sedan gick de liksom inte att somna om. Slutade med att jag fick sitta upp och försöka att sova, inte de skönaste men vad gör man när man är sjukt trött och inte kan lägga sig ner.. baaaaah!

Idag fyller iaf min kusin 20 år så ett stort grattis till honom!:D Ikväll så blir det, om jag orkar vill säga, att bege sig till stan för lite kalas:) Och sedan har A-S bebis ÄNTLIGEN bestämt sig för att ploppa ut;D Så ett jättestort grattis till de också!:)

Har inte så mycket mer att säga så ska försöka att få lite sömn istället.

Cv)

söndag 2 oktober 2011

111002

Då vart de redan oktober..

Ifredags gjorde jag min sista dag på Samres. Kan säga att det vart ganska blandade känslor när man gick hem därifrån, ångrar inget utav de överhuvudtaget men vart väldigt trist att säga hejdå till alla och veta att man inte kommer träffa dem varje dag längre.. Väldigt mysko känsla att städa skrivbordet också att gå därifrån med ett helt rent och tomt skrivbord framför sig och sedan lämna in "pluppen" till dörren. Men nu är det nya möjligheter som gäller:)

Lördagen spenderades med inflyttningsfest hemma hos Zarah och Rickard:) Massa skoj vart de, så tack till alla som vart med och gjorde kvällen till vad den blev, de tycker jag allt att vi får ta och göra om!:)

Söndagen har spenderats med Jocke<3 och 2-års kalas för hans brorson, så kan ju inget annat säga än att det har varit en kalasbra helg på alla sätt och vis:) Dock känner jag mig en aning seg just nu så blir nog sängen om en stund och sedan dags för en ny vecka med ingenting alls ungefär;) hahah gillart;)

Cv)