onsdag 24 augusti 2011

Precis

mswjdkdf adlcgdbÄCKCÖNÖLDCLCD

Ungefär sådär känner jag mig just nu.

måndag 22 augusti 2011

110822

Guess what? Jag är leeeeedig och de i fyra veckor framöver:) Så jävla skönt! Dessutom är det inte långt kvar tills vi drar till Kreta heller, lovley!

Idag hade jag tänkt att ge mig själv en riktigt låång sovmorron, vad händer? Jo vaknar tidigt av att man hör regnet slå mot fönsterrutan. Iofs ganska mysigt och kunde somna om en stund till^^ Men när jag sedan vaknade igen kände jag mig inte alls okej, ont i halsen, frusen, trött och seg i hela kroppen.. Så typsikt om man skulle bli sjuk nu när man äntligen är ledig.

Veckan spenderas iaf i mitt andra hem i stan. Ska försöka träffa pepparkakan Zarah för en fika och en massa tjöt:) Sedan drar syskonen Andersson till Ullareda på fredag, blir mys:) Och sedan är de helg igen^^ haha.

Nej om man kanske skulle ta sig lite frukost:)

Cv)

söndag 14 augusti 2011

110814

Augusti. Nu är de redan augusti liksom, vart tar alla dagar vägen? tycker inte det var länge sedan det var 1 juli. Men å andra sidan går de ju snabbt tills vi drar till Kreta så de gör iofs ingenting;) Nu jobbar jag bara den veckan som kommer och sedan är jag ledig i FYRA veckor!:) Varav en ska spenderas på Kreta och sedan kanske de blir att ta en tripp till London och hälsa på Elin när hon har kommit till rätta och så:) Efter de är de två veckor jobb på Samres till och sedan är de finito om de inte erbjuder mig en fast tjänst vill säga^^ Annars så blir de nog att jag drar till Norge och jobbar, måste bara ta tag i och ringa alla personer som jag ska ringa:P

Igår så umgicks jag med Elin, får ju passa på innan hon åker! När jag kom höll hon på att göra hemmagjord kebabtallrik, mumma;) Sedan blev de film, En galen natt, den kan jag verkligen rekommendera, väldigt skoj;) Då Persson hade fått fram sitt gamla nintendo 8-bitars så satte (Läs låg i sängen;)) vi oss och spelade super mario hela natten^^ Det vart sjukt skoj men också väldigt frustrerande då vi fick börja om ett antal gånger:P hahah. Men kvart över fyra i morses så la vi ner skiten;P Skoj hade vi hursomhelst!:) Tack gumman för en helmys kväll<3

Idag så öser regnet ner och har ingen lust att göra nått vettigt alls! Går liksom fortfarande omkring i pyjamasbuxor^^ Eller jo de enda vettiga är att jag måste tvätta men de sköter sig ju ganska mycket av sig självt;P Fick ett sms av moster att hon har flyttat upp sitt solarie till sovrummet igen så då vet jag ju vad jag ska göra nästa gång jag bor inne i stan iaf;P Dags att bättra på brännan innan Kreta? Svar JA.

Cv)

måndag 8 augusti 2011


Vart faan har Gurka och Hi hi tatuering tagit vägen?! :O