tisdag 29 mars 2011

110329

Idag är det tisdag, finns det någon tråkigare dag egentligen? Gjort idag då? Jag har jobbat, jobbat, jobbat och sedan har jag jobbat lite till. Känns som att det är de enda jag gör nu förtiden. Men nu har jag två arbetsdagar kvar och sedan jobbar jag inte igen förrän den 14 april vad jag vet:) Ska bli riktigt skönt och bara kunna vara och göra sådana saker som man aldrig annars hinner med^^ Inte allt för långt till Magaluf heller, kommer bli sååå underbart!:)

Fridolf kommer hit om en stund och ska hjälpa henne och boka tåg till Gävle, inte lätt alla gånger när tekniken inte vill funka som de ska^^ För övrigt så vart jag hos min moster igår och skulle testa en grej som hon hade köpt, typ en "slipmaskin" som tar bort hår och förhårdnader på huden. Tänkte att jag skulle testa den på mina armar eftersom jag alltid haft komplex för dem^^ Så nu är de lena som barnrumpor och hårfria, dock sved de så in i helvete efteråt så de vet jag inte om jag kommer köra igen. Men nu har jag testat de iaf:P

Nu har jag även fixat födelsedagspresent till min kära bror och kära mor, så nu behöver jag inte tänka på de heller. Check!;) haha.

I knew it..

Cv)

fredag 25 mars 2011

23.27

Skönt att denna dagen snart är slut. Hade ett så jävla jobbigt samtal på jobbet imorses som liksom har förföljt mig hela dagen och har nog inte riktigt släppt de än. Så med andra ord har det vart en jobbig dag plus att jag är världens skoskav. It sucks!

God natt gullungar!

tisdag 22 mars 2011

måndag 21 mars 2011

hm okej?

Från aftonbladet:
- De flesta svenska partierna är överens: Får vi frågan från FN bör Sverige skicka Jas 39 Gripen till Libyen. De enda som säger ett tydligt nej är Sverigedemokraterna. "Vi vill hellre lägga resurserna på att ta hand om flyktingarna, säger partiets vice gruppledare Sven-Olof Sällström."

Haha, bara jag som tyckte att det lät lite komiskt?;)

lördag 19 mars 2011

110319

Faan va gött att det är lördag och att man är leeedig idag:) Har vart väldigt nice väder idag också. Har suttit typ hela eftermiddagen i solväggen och njutit men kaffe och cigg, yey!:D Mycket härligt måste jag säga, bara till att hoppas att all snö som kom nu kan försvinna också så att det kan bli vår någon gång!

Annars då. Hm Therese tyckte att vi skulle dricka shots, bli larviga och se dubbelt ikväll som hon så fint uttryckte det;P Men njae, är inte alls sugen på att festa idag så vi får ta de en annan gång helt enkelt:) Fridolf och syster yster har istället fått med mig på att vi ska kolla på en massa skräckfilm ikväll. Kan ju vara mys men kommer ju faan inte kunna sova i natt bara för de^^ haha.

Jag blir knäpp på mig själv! Har kikat igenom lite Big Brother avsnitt och går och sjunger toarulle hela jävla tiden! hahaha;) Faan också^^

Cv)

onsdag 16 mars 2011

110316

Idag har jag varit sjukt trött, fy fuck alltså! Men har jobbat på som faan ändå, hade 6 sidor med ärenden när jag började i morses och nu har jag jobbat ner till 3½, braaaaa gjort av mig;) haha. Dock känns det som att jag är på väg till att bli sjuk också, inte okej. Har faan inte tid med sådan skit, förhoppningsvis har det försvunnit tills imorron:) Längtar som tusan tills jag och Fridolf ska dra till Magaluf också, kommer bli riktigt nice:D

Har precis kollat en sväng på Big brother, de är faan sjukt underhållande;P haha. Simon och Hunken, mumma!, de skulle man bre på en macka;) haha. Ikväll händer väl inte allt för mycket, jag och Fridolf ska ta en kopp kaffe när hon har slutat att jobba och tjöta lite skit. Kan alltid vara trevligt sådär en onsdagskväll:) Tills dess får vi väl se vad som händer.

Cv)

tisdag 15 mars 2011

Vissa saker är det nog inte meningen att man ska förstå.

söndag 13 mars 2011

Hey, I´m looking at you..


12 mars


Sötaste Zarah!<3

Nathalie och Sara:)

Kääärlek<3

Redo för feeeest!:)

torsdag 10 mars 2011

Dagens mening

- Kanske kan hitta någon turk som hjälper mig eller vart faan ska vi?

söndag 6 mars 2011

Dagens I-landsproblem

Varför kan jag aldrig vara trött på söndagskvällarna för?!

Magaluf

Nu jävlar har jag och Fridolf kollat resor! Finns den vi kollat på kvar imorron så kör vi!:D Då blir de Magaluf i april för hela slanten! INTE DÖÖÖLIGT!:D
I don´t get it.

fredag 4 mars 2011

110304

Idag är ingen bra dag alls. Vaknade upp med världens magont och illamående, så de vart till att stanna hemma idag. Nu har jag iaf inte lika ont i magen längre men illmående är kvar och känns typ som att jag kan kräkas när som helst, inte okej! Så vad har jag gjort idag? Sovit och fördrivit tiden med en massa big brother avsnitt och fått ett oroligt samtal från jobbet där de trodde att jag hade jobbat alldeles för mycket och typ mådde dåligt p.ga det, de är ju för söta alla mina extra-mammor där:)

Idag kommer Emma hem också!:D Så sugit att man ligger hemma och är sjuk då ju. Som sagt denna dagen är precis kass!