onsdag 22 december 2010

101222

För tillfället ligger jag hemma i en dunderförkylning, faan inte det roligaste alltså..:/ Känns som att jag när som helst skulle kunna hugga av mig huvudet för att slippa den här skiten men det vore kanske inte så bra^^ höhö. Har legat däckad de senaste två dagarna ungefär och missbrukar nässpray och halstabletter. Som tur är hostar jag inte lika mycket längre men de känns som att mitt huvud väger 48455 kg, har sandpapper i hela halsen, rösten är helt fuckad och att det är två väggar i näsan som gör de omöjligt att andas genom den vilket gör att min mun känns som sahara och läpparna helt spruckna. Känns som att detta kommer att bli en dunderkul jul.. eller inte.

Igår så tänkte jag och syster vara snälla mot mamma som också är dunderförkyld men ändå envisas med att gå till jobbet, så innan hon kom hem hade vi julstädat hela huset, julpyntat och dessutom struckit alla juldukar (vuxenpoäng till oss^^) dock fick syster gör de mest ansträngade som att dammsuga och sådär, inte så kul att dammsuga när man har feber. När vi vart klara efter ett antal timmar vart jag helt slut!! Så dagen idag har jag tillbringat framför tvn och tittat på Sunes jul eller jag tittade inte ens klart för att jag somnade för andra gången idag.. Känner att jag även nu skulle kunna gå och lägga mig då jag är helt slut så de får nog ta och bli så. Som sagt, det känns som att detta kommer bli en dunderkul jul..

Cv)

måndag 20 december 2010

101220

Det är fyra dagar kvar till julafton och jag ligger hemma sjuk i förkylning. Skitkul liksom... Nej inte någonstans! Vaa faan säger jag bara, spelar egentligen ingen roll vilken annan dag på året som man är sjuk men det känns inte så jävla lattjo att hostar sönder och ha feber på julafton.. buu!! Ska kila ner till affären sen hade jag tänkt och köpa lite glass och nässpray så kanske man känner sig lite bättre. Borde egenligen städas hemma också och julpyntas (Ja, vi ligger lite efter^^) Taskigt att låta mamma göra allt ju men får väl se hur mycket som jag orkar, tvättar gör jag iaf:P haha. Är ju så väldans ansträngande.

Nej nu blir det film/sova för min del.

Cv)

söndag 12 december 2010

101212

Imorron är det redan lucia, värsta myspys:)

I helgen har jag inte gjort allt för mycket, mest tagit de lugnt vilket har varit behövligt^^ Har även gått och haft beslutsångest för hur jag ska göra. Men nu har jag bestämt mig (tror jag iaf, haha;P) och även planerat lite. Kommer allt detta gå vägen så kommer det att bli kalasbra:) Förhoppningsvis är det klart i veckan, bara till att hålla tummarna!

Idag har vart en riktigt slapparsöndag, gick upp vid typ 12.15 fast kunde lätt ha sovit i flera timmar känns de som:P Sen mest kollat på tvn och myst, men har iaf tränat i 30 minuter så lite nytta har jag gjort idag iaf:P Igår så hade jag och syster lördagsmys, vart myspys:) Imorron så är det dags för jobb igen, dock har jag sovmorron imorron så de är nice;)

Cv)

fredag 10 december 2010

101210

Äntligen är det helg! Har längtar efter helg sedan i måndags;P haha. Skönt att vara ledig i två dagar och kunna vila ut lite efter en tuff arbetsvecka.

Idag vart vi iväg på fredagmys på kurorten hela kundtjänst-avdelningen, massa skoj att Birgitta och Anna vart med också:) Började med 30 minuters vattengympa, sedan vart de bastu, bubbelpool, skinkmacka och gröt, dricka och ansiktsbehandling:) En mycket bra avslutning på denna arbetsveckan tycker jag^^ Nu är jag dock typ helt slut och skulle kunna somna vilken sekund som helst känns de som... Har dock en aning beslutsångest och vette faan hur jag ska göra!!? Får nog ta och fundera lite på detta under helgen tror jag.

Ne nu blir det nog sängen för min del, btw gött att Jay vann idol;)

Cv)