söndag 29 augusti 2010

100829

Nu är man hemma igen efter en liten minisemster ifrån Johannesvik:) Drog dit med familjen igår och hade hyrt en mysig liten stuga där, hade även bokat in oss på relaxvillan under två timmar. Massa mys! Väldigt härligt och avkopplande med massagebad, hela kroppen kändes dock som spagetti efteråt:P Sedan blev det god mat, vin och spel med familjen, mys<3 Det känns som att behöver lite sådant ibland, räcker liksom att bara vara borta en natten men så skönt att liksom bara komma iväg lite. Nu är det söndag igen men har inget jobb uppbokat vad jag vet än och det känns massa skönt faktiskt. Har blivit mycket jobb under de ca 1 ½ åren som jag har jobbat på Samres så ska bli lite nice med ledigt:) Imorron är det inplanerat en tur till Ikea med Fridolf och Zarah, får se hur mycket pengar man kommer att spendera där:P hehe.

Ne är redan massa trött så de bli nog till att kolla på en film:)

Cv)

fredag 27 augusti 2010

måndag 16 augusti 2010

Bajs!

Idag är jag så jävla trött på allt och alla så de finns inte!
Behöver jag nämna att det har vart en pissig dag?

torsdag 12 augusti 2010

100812

Fy fuck vad trött jag har varit idag! Tack gode gud att det är fredag imorron säger jag bara. Annars då så har jag jobbat på som vanligt, har dock bara en hela vecka + två strö dagar kvar att jobba (Vad jag vet iaf) Så de får nog ta och bli en tripp till Linköping om två veckor eller nått, vad säger ni tjejer?:)

Fredagen den 13:e imorron med:O Jag och mami har bestämt att vi ska kolla på skräckfilm då och ha de mys:) Blir nog lite fiske på lördag med, känns som att det var 45 år sedan jag fiskade sist så de kan bli skoj och sedan blir det vin+spel på kvällen:) massa mys!

Nu har jag precis tagit en välförtjänt dusch och tänkte ringa Fridolf och höra om det ska bli en torsdagsfika;)

Cv)

måndag 9 augusti 2010

100809

Idag vaknade vart jag på världens dåligaste humör, tack vare mina kära grannar. Inte så jättekul att vakna vid 8 av att de är ute och spikar upp en jävla massa brädor, när man dessutom har sovmorron! Detta är inte första gången som de kör igång tidigt med att hålla på med deras jävla lada eller vad de är. Så ingen mer hänsyn till er kan jag lova!

Trots dåligt humör och spöregn ute drog jag iväg till jobbet och det vart ungefär som förra veckan. Logga in och sedan sitta och vänta på att telefonen ska ringa, yey eller inte. Men det är bara till att tänka på att man tjänar pengar. Dock är det mindre kul att jobba kväll när det inte finns något att göra och när det inte ringer något. Har en kväll kvar och sedan har jag gjort mina kvällar denna veckan. Skönt.

Annars så längtar jag tillbaka till Rhodos som faan! Hade jag inte jobbat denna veckan hade jag lätt bokat en sista minuten och typ dragit imorron. Får ju nästan abstinens när man ser på Facebook vad allt folk gör där nere som fortfarande är kvar. Jag vill också! Är också sjukt sugen på att dra till Linköping och göra staden osäker;) MÅSTE gör de typ snart. Emma jag vill vara inneboende hos dig!;) Dags att planera lite olika turer känner jag:P Linköping, Ikea, Ullared och sedan någon utlandsresa de är klart;)

Cv)

söndag 8 augusti 2010

Ibland önskar jag att jag visste vad drömmar betydde eller att man visste om drömmen hade någon betydelse överhuvudtaget. Den senaste tiden har jag drömt om en viss person som jag inte trodde att jag skulle drömma om längre. Konstigt nog har jag också börjat tänka på denna personen oftare vilket gör att jag blir lite smått irriterad. Det ska alltid dyka upp små saker som påminner mig om denna personen eller som tillhör denna personen som gör att personen finns i mina tankar vare sig jag vill eller inte. Kan det vara så att vissa tankar har sin egna vilja? Eller är det min egentliga vilja som styr dem egentligen? Det jag vill är att bara glömma. Men det är väldigt svårt att glömma när det dyker upp en massa saker som gör att det är svårt att glömma. Eller när man drömmer drömmar som gör att det är svårt att glömma.

Jag.vill.bara.glömma.

100808

Söndag. Varför är alla söndagar så himla tråkiga? Kan kanske beror på att det är sista dagen som man är ledig och man vet att det är en hel vecka kvar tills man får vara ledig igen? kanske, kanske. Annars då så är de lika lugnt på jobbet fortfarande, känns mest som att man bara sitter och väntar på att tiden ska gå. Dock slutade jag tidigare i fredags eftersom det inte fanns någon anledning till att vi satt tre stycken till kvart i fem och de är ju alltid nice att sluta tidigt en fredag:)

Igår så drog vi iväg på bilbingo och jag vann 200:- yey:) dock var jag väldigt nära på att vinna 10 000:- satt med tre nummer huuur länge som helst, men hepp ingen vinst där:P På kvällen hade vi lite lördagsmys här hemma med god mat, vin, kortspel och film. Massa mys vart de<3 får vi ta och göra om fler gånger tjejer:)

Idag händer inte allt för mycket, håller på och tvättar lite och ska snart kila iväg till duschen hade jag tänkt. Sedan blir det nog till att kolla lite på film:)

Cv)

onsdag 4 augusti 2010

100804

Redan augusti, helt sjukt ju! Tyckte inte att det var länge sedan det var juni ju. Jaja, iaf. Idag har det vart ännu en dag på jobbet och har ju verkligen jobbat ihjäl mig idag, eller inte.. Vi har absolut ingenting att göra! All pappersarbete är borta och det ringer nästan ingenting, så man sitter mest av tiden och läser aftonbladet ca 4083738 gånger om dagen, mindre kul när man kan varenda artikel utantill ungefär.. Hmm. Men fick sluta tidígare idag, alltid nått iaf:) Man får ju passa på medans man kan liksom. Ska nog sluta runt lunch på fredag med om de inte får för sig att ringa som bara tusan;P Så blir ju skönt med liiite extra helg iaf:)

Är för övrigt sjukt sugen på att dra både till Ullared och till Ikea, måste planera in de nu tjejer:) Mami har också bokat en stuga på kusten i slutet av denna månaden för hela familjen så att vi ses och hittar på något allihopa under denna sommaren iaf^^ Inte alltid lätt att få till de:P

Talade jag om att jag är sjukt trött?

Cv)