måndag 27 augusti 2012

120827

Idag firar jag och älsklingen ett år tillsammans!♥ Dock är det lite trist att vi inte kunde fira detta idag då jag skulle till min utbildning men vi firade det i helgen så det räckte och blev över:P Vi spenderade hela dagen på Skövde Arena där vi hade det massa skönt nere på relaxavdelningen och badade gött i bassängen. På kvällen vart det mat på Mangos med efterrätt;) Massa gott vart de men var helt stoppmätt när man gick därifrån:P Sedan somnade vi båda två i soffan^^haha. Men mysigt hade vi det iaf;)

Idag då så skulle jag börja på min utbildning som jag ska gå på Lerina. Vi hade mest massa genomgångar och gick igenom vad det är vi ska göra i ca 17 veckor så vi slutade redan vid 11 igen så vart en liten mjukstart sådär;) Så nu blir det enskilt samtal på onsdag och sedan kör vi igång på fredag!:) Känns väldigt bra faktiskt, dels att det verkar vara en helt okej utbildning och sedan att man har nått att göra på dagarna och kommer upp i någorlunda vettiga tider. 

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på resten av dagen dock:P Har redan färgat håret på Anna och startat ett tvätt^^Väntar på att min kära kusin ska sluta för dagen iofs så att man kan slå en pling till henne;)

Cv)

Kärlek


Ett år med världens finaste idag!

onsdag 22 augusti 2012

1200822

Jaha då vart snart denna månaden slut den med, helt sjukt vad fort det går! Fast för min del gör de iofs inte så mycket då jag längtar till jul redan;P hehe.

Annars då? Har kommit igång ganska bra med körkortet, eller jag kör någorlunda mycket med pappa iaf bara pluggdelen som ska komma in på rutin också:) Ska dessutom börja på en utbildning på måndag också! Det känns ganska skönt faktiskt, dels att ha något att göra på dagarna och dessutom få lite mer meriter att lägga på cv:et så att man kan få ett jävla jobb mågon gång! Så sjuuukt trött på att gå hemma så de finns inte. Finns det ingen vänlig själv där ute som vill ge mig ett jobb?

Dagen idag har inte bestått av allt för mycket vettigheter:P Har regnat heeeela dagen så jag och Anna passade på att kika film/serier då:P Kollade på någon lite wannabe saw-film som hetter Are you scared? den vart väl lite sådär tycker jag och sedan slog vi till med lite Lost-maraton;) myspys!:)

Nej nu får det bli lite vänner så jag kan somna och sedan komma iväg till älsklingen imorron!:)

Cv)