onsdag 25 januari 2012

1.20

Faan vad jag hatar att inte kunna sova..

Vart är John Blund när man behöver honom?

måndag 23 januari 2012

110122

Eller det är väl egentligen den 23:e nu men skit samma:P

Är hemma nu efter en helt underbar vecka hos älsklingen, känns dock massa tomt att komma hem nu.. Dock vart ju resan hem inte helt bra:P hahah, känner mig så korkad!;) Kollade på den stora skylten i väntsalen vilket spår tåget skulle komma på, gick dit och kollade även på den lilla skylten där och allt stod rätt. Stod och väntade och de sa i högtalarna att mitt tåg snart skulle inkomma på spåret, när ett tåg då kommer är det klart att jag går på det. Visade sig dock att det var fel tåg!:P hahah. Märkte det när jag såg att vi hade åkt förbi Falbygdens ost, fick då leta rätt på en tågvärd som sa att detta tåg hade vart försenat och att mitt tåg kom precis efter detta, skitbra att de informerade om detta på stationen, sas ju i högtalarna att det var mitt tåg som skulle komma in på spåret! Vart stannar detta tåg först då? Jo i Alingsås.. så de vart ju bara att åka dit och hoppas på att det gick ett tåg snabbt tillbaka till Falköping. Som tur var vart det ett tåg som gick 25 minuter efter att jag hade kommit fram så behövde ju inte vänta allt för länge. Men det känns så jävla korkat att kliva på fel tåg fast nu kan man ju inget annat än att bara skratta åt de!;D haha. Men kan säga att jag vart noga med att kolla vilket tåg jag klev på i Alingsås så att jag hamnade rätt hahah! Så kom fram 20.16 istället för 18.48, efterlyser bättre information på stationerna eller kanske är det jag som behöver använda hjärnan mer?;P hahah. Kul söndagsnöje iaf, eller kanske inte;P

Kvällen (som fanns kvar efter denna resan) spenderades hemma hos Martina med kaffe, tjöt och gamla goa;) haha. Sedan har jag stått ungefär en timma ute och tjötat med Fridolf också så nu börjar äntligen mina fötter att tina så man kanske kan sova lite;) haha.

Cv)

onsdag 11 januari 2012

Soft Kitty



Idag har jag umgåtts med mina vänner Leonard, Sheldon, Penny, Howard och Raj;) Kan man inget annat än att älska Sheldon Cooper?:D

13.59

Idag är en sådan dag då jag hade kunnat legat kvar i sängen hela dagen. Så sjukt trött! Har ingen ork till någonting och känner mig helt febrig. Hela natten har jag legat och fruset, trots att jag hade två täcken på mig men det hjälpte ju inte.. helvetes natt säger jag bara. Men tro faan att jag har städat bort julen för de! Så nu är det bara granen som ska slängas ut, adventsljusstakarna ska bort och gardinerna ska bytas men orkar inget mer idag känner jag. Så nu blir det till att krypa ner i sängen och kika på en film och sova en timma eller två.. Faan jag vill inte bli sjuk!!

Cv)

120111

Borde kanske egentligen sova men tänkte att jag slänger in ett inlägg här först^^ Helt galet vad man vänder på dygent fort:O baaah! Fast vad ska man annars hitta på om dagarna än att sova liksom;P haha. Nej men har faktiskt sökt ett jobb idag som lokalvårdare. Städare är faan ett underskattat jobb, dock vart det bara på heltid men jobb som jobb.

Vad har dagen bjudit på mer idag då? Hmm lite tvätt, disk, powerwalk, kalas hos kusinen och nattpromenad med Fridolf. Och posat/haft tråkigt framför camen de är klart^^ haha. Kalaset vart trevligt, alltid skoj att umgås lite med släkten;) Och nattpromenad den vart trevlig den med, gött med lite kvalitetstid med Fridolf;P haha.

Just nu sitter jag och Fridolf och smider planer på hur vi ska bli rika och kan lägga ner allt vad de heter med att söka jobb:D hahaha. Tror att de kommer bli kanoners och att alla kommer att digga oss som faan;) Eller vad säger du Fridolf?;)

Nej om man kanske skulle försöka att sova ändå, känner mig en aning trött. God natt!<3

Cv)

måndag 2 januari 2012

120102

Då vart det 2012 nu.

Nyår firades hemma hos älsklingen med en massa trevligt folk:) Och hela kvällen/natten var väldigt skoj om man bortser från vissa saker men de är ju sånt som händer;P Kvällen börjades med lite mat tillsammans med Zarah och Rickard och efter de kom resten av folket och de blev massa dricka, skratt, rök, raketer, Med andra ord och kvällen vart helt enkelt massa bra!:)

Igår så vart det städning som stod på schemat, dock vart en hel del redan städat när vi vaknade så de vart snällt:)Annars hände det ju inte allt för mycket igår;) Idag vet jag inte riktigt vad som händer heller, älsklingen är och jobbar så får se vad man ska ta och hitta på idag. förhoppningsvis har det slutat regna så att man kan ge sig ut på en promenad kanske.

Cv)