söndag 2 februari 2014

140202

Då vart de redan februari, jösses vad tiden går fort:P

Två bra saker har hänt sedan sist iaf:) Min bil gick igenom besiktningen och är körduglig i ett år till iaf:) YEY! och dessutom har jag för tillfället fått jobb på det som jag ville:) Har dock bara nästa vecka också vad jag vet men det är bara till att hoppas att det blir förlängt:) Enda "nackdelen" är att jag måste hitta nånstans att lämna min lilla bebis hos, så om det är någon som vill vara hundvakt om dagarna är det bara till att hojta till:)

Klockan är bara åtta men känner mig redan trött och skulle nog kunna gå och lägga mig typ nu^^ Ska iofs gå upp tidigt imorron då det är dags för lite jobb igen så kommer att bli en tidig sänggång för mig ändå:)

Cv)

måndag 27 januari 2014

Evigheter sedan

Oj här har jag inte vart inne på länge..

Vad har hänt sedan sist då? Semestern kom och det var väldigt välbehövligt så jag och älsklingen drog iväg en vecka till mitt älskade Rhodos och bara hade det en massa gött!:) Under semestern kom jag underfund med hur bra jag mådde och att jag inte alls trivdes på mitt jobb och försökte då komma på en lösning för hur jag skulle göra. Det slutade med att jag sa upp mig och jobbade där september månad ut.  Började efter de att plugga till undersköterska istället (vet att jag alltid har sagt att jag inte vill plugga för pluggandets skull men visste verkligen inte vad jag skulle göra då jag vantrivdes så på jobbet)

Vi skaffade oss den sötaste lille vovve man har sett som har fått namnet Lexie:) Hon blir i februari 6 månader gammal och är verkligen våran lilla ögonsten:)

I november fick jag nått krångel med min mage som inte alls vill ge med sig så just nu går jag under utredning hos läkaren och väntar just nu på att få en remiss för att göra en gastroskopi (tror att de stavas så iaf) Inte det roligaste att göra kanske men bara att de hittar nått så man kan göra nått åt den här skiten som man har åkt på..

Annars då? Pluggar för fullt och inväntar just nu svar från min lärare för att kunna skriva min prov. Annars så hoppas jag att jag inom kort kommer att få ett jobb som jag har jobbat med förut (Behov av pengar? Ja tack) så det vore nice om de hörde av sig snart. Blir galen på min bil som krånglar också så bara att hoppas att den går igenom besiktningen denna gången annars är det hejdå bil och då måste jag försöka skaffa mig en ny vilket jag inte alls hade med i mina planer..

Lite uppdatering iaf och bara att hoppas på de bästa så kanske allt kan lösa sig till slut:)

Cv)